Miłośniczki Zary część XXX - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-05, 14:02   #1831
steam_engine
Zakorzenienie

Miłośniczki Zary część XXX

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Ten pasek na ramię fajnie wygląda i ta z trf za 79 zł jasna jest fajna, gdby nie to, że wracając od lekarza puściłam dziś więcej kasy na pocieszadła ( kremy, balsamy, błyszczyki, bielizna :P) niż kosztuje ta torba wzięłabym dwie ;D Ale w czwartek będę w Zarze i tak, poczekam, pomacam i dopiero kupię.

ps. a na bikerka z trf nazbierałam i go kupię w czwartek, chyba, że będzie wisiało dużo, to poczekam, może przecenią
Ta za 79 tez mi się podobała ale widziałam ją na żywo i nie polecam. Kolor bardziej żółtawy, niż na zdjęciu i ogólnie cała torebka wyglądała bardzo tandetne.
Eh ja dzisiaj poszłam zapisać się do lekarza na wizytę tylko po receptę, a babka mi mówi, ze im się kontrakt z NFZ skończył na ten rok i terminy dopiero na luty a ja receptę jeszcze w grudniu potrzebuję i jak chcę dostać ją w grudniu to tylko przez prywatną wizytę. Tak więc musiałam zapłacić 50zl za 3min wizytę i wypisanie głupiego papierka I po co my te składki płacimy? Tyłek, nie system :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez steam_engine
Czas edycji: 2013-12-05 o 14:05
steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:08   #1832
Aasani
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXX

Corii, sama już sobie odpowiedziałaś
Ja bym swojej bikerki w życiu nie oddała
Poza tym puchówek mnóstwo (oprócz Zary w kilku sklepach), zawsze cos na wyprzedaży upolujesz. A fajnych bikerek niewiele!
Aasani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:11   #1833
trammer
Zakorzenienie

A ktoś widział/ mierzył/ ma któreś z tych spodni?
1) http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...7p1467015.html
2) http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...7p1494001.html
ehh, te kraty...
trammer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:18   #1834
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Jasne Przyznam, ze mnie również byłoby sięzko sie z nia rozstać, tak mi sie podoba, ze wisi sobie w szafie....
A tak btw, ostatnio łąziłam po sklepei i szukałam jak najmniej sfatygowanego egzemplarza, ale zaden nie był idealny
Moja wisi na szafie, żebym sobie mogła oko na razie nacieszyć Jakby było chociaż te +12 na zewnątrz

W sobotę patrzyłam jeszcze na bikerki i faktycznie każda miała coś na nie... Dziwnie pomarszczona lub łuszcząca się skóra, jakieś jaśniejsze plamy... naprawdę trzeba je dobrze przejrzeć przed zakupem. A najlepsze, że zmierzyłam Mkę żeby zobaczyć jak się sprawdzi na grubszym swetrze, to nawet na cienkim była ciaśniejsza niż moja Ska
RedShine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:21   #1835
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Zgadzam się z dziewczynami, pierwsze trzy kocyki bosko

Jak Ci się udało powstrzymać przed jego zakupem?
Mój też nie kłaczył Aż pewnego dnia po prostu zaczął skubany
Nie wiem jak, po prostu raz będąc w zarze tylko jeden zmierzylam na szybko i nie zachwycił mnie

kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:23   #1836
Arinka_
Zakorzenienie

Corii - Dziewczyny przedstawiły już stosowne argumenty, więc ja tylko się pod nimi podpisuję Bikerka zdecydowanie
Stary 2013-12-05, 14:24   #1837
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
sek w tym ze nie mam puchówki, mamtaka dziadoska jasna ale nie lubie jej i nie jest gruba.

Prawde mowiac obie rzeczy, bo puchówki ciemnej grubej nie mam, a o bikerce marzyłam już od ponad poł roku, jak nie dluzej, stad problem

Nie mam ani skorzanej kurtki czarej poza bikerka wlasnie, ani grubej puchówki

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

O której puchówce mowa?
Bikerke

Stary 2013-12-05, 14:25   #1838
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Aasani Pokaż wiadomość
Corii, sama już sobie odpowiedziałaś
Ja bym swojej bikerki w życiu nie oddała
Poza tym puchówek mnóstwo (oprócz Zary w kilku sklepach), zawsze cos na wyprzedaży upolujesz. A fajnych bikerek niewiele!
Dotychczas własne zadna bikera mi sie nie rzuciła specjalnie w oczy, a przeleciałam H&M, Mango, Stradi i parę innych, nie oiczac Zary, of course. A ta, jak zobaczyłam, to od razu wiedziałam, ze ja chcę, mimo ze małz i tesciowa odradzali i sie krzywili

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość
Moja wisi na szafie, żebym sobie mogła oko na razie nacieszyć Jakby było chociaż te +12 na zewnątrz

W sobotę patrzyłam jeszcze na bikerki i faktycznie każda miała coś na nie... Dziwnie pomarszczona lub łuszcząca się skóra, jakieś jaśniejsze plamy... naprawdę trzeba je dobrze przejrzeć przed zakupem. A najlepsze, że zmierzyłam Mkę żeby zobaczyć jak się sprawdzi na grubszym swetrze, to nawet na cienkim była ciaśniejsza niż moja Ska
He he, no proszę
Własnie, gdyby było, to tez bym w niej latała okutana kocykiem

Ja nie wiem, co oni robią z tymi kurtkami w zarze, jak przymeirzaja deptaja, niszcza??
No z rozmiarami to prawda niestety też ... w Sosnwocu XS, była na mnie za mała w cycach, a S dobra, a w SCC Xs była dobra S za duza
Ale ja nie wiem, czy nie klilknę XS online, a tej aktualniej nie oddam, bo moja ma 2 kawałki takie delikatniejsze w strategicznych miejscach - dół rekawa i koło ramienia i boje sie ze popeka szybko tutaj. No i na rękawie ma jeden taki mały nierówny kawałek skóry. Dlatego szukałam innej, ale były duzo gorsze od mojej, a 4 ogladałam W tym jedna w GK to wygladała jakby tornado po niej przeszło: cała skóra jakas jasneijsza, jakby sprana, na plecach zaś momentami była jaky znoszona i poscierana, a z magazyu przynieiosna!

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2013-12-05 o 14:27
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:25   #1839
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
Nie wiem jak, po prostu raz będąc w zarze tylko jeden zmierzylam na szybko i nie zachwycił mnie

A który kocyk mierzyłaś?
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:27   #1840
acupof
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez trammer Pokaż wiadomość
A ktoś widział/ mierzył/ ma któreś z tych spodni?
1) http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...7p1467015.html
2) http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...7p1494001.html
ehh, te kraty...
ja mierzyłam te rurki, fajnie leżą, gdyby nie to, że kompletnie nie pasują do mojej sylwetki (pod względem wzoru) to bym kupiła
acupof jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:30   #1841
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Kamuś, ja przed szałem kocykowym u mnie też przechodziam koło nich obojętnie, macałam i nic. Az w któryms momencie nagle ...

Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
Corii - Dziewczyny przedstawiły już stosowne argumenty, więc ja tylko się pod nimi podpisuję Bikerka zdecydowanie
Arinko, zgadza sie
Cytat:
Bikerke

Dziękuje za opinię

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez acupof Pokaż wiadomość
ja mierzyłam te rurki, fajnie leżą, gdyby nie to, że kompletnie nie pasują do mojej sylwetki (pod względem wzoru) to bym kupiła
Ja co prawda nie mierzyłam zadnych z linka, ale inne granatowe z neoprenu i ... koszmarek do mojej sylwetki tez za chiny nei pasowały

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-12-05, 14:43   #1842
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
ps. a na bikerka z trf nazbierałam i go kupię w czwartek, chyba, że będzie wisiało dużo, to poczekam, może przecenią
Gratuluję

Cytat:
Odebrałam włąsnie z poczty camelowy kocyk, który Reduś dla mnie upolowała we Wrocku ()
kocyk wymiata
Wymiata mówisz? I niech się dobrze nosi

Cytat:
A Twój to ma wyjątkowo dobry zmysł doradzania

A moja kratka miała ... dzisiaj Zara jak kupiłam oderwałam metka i na szyja sruuuu
To trzeba mu przyznać

Kocyk poczuł się na pewno doceniony Nie mogę, że też nie wytrzymałaś, żeby go chociaż do domu dowieźć

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Dotychczas własne zadna bikera mi sie nie rzuciła specjalnie w oczy, a przeleciałam H&M, Mango, Stradi i parę innych, nie oiczac Zary, of course. A ta, jak zobaczyłam, to od razu wiedziałam, ze ja chcę, mimo ze małz i tesciowa odradzali i sie krzywili
He he, no proszę
Własnie, gdyby było, to tez bym w niej latała okutana kocykiem

Ja nie wiem, co oni robią z tymi kurtkami w zarze, jak przymeirzaja deptaja, niszcza??
No z rozmiarami to prawda niestety też ... w Sosnwocu XS, była na mnie za mała w cycach, a S dobra, a w SCC Xs była dobra S za duza
Ale ja nie wiem, czy nie klilknę XS online, a tej aktualniej nie oddam, bo moja ma 2 kawałki takie delikatniejsze w strategicznych miejscach - dół rekawa i koło ramienia i boje sie ze popeka szybko tutaj. No i na rękawie ma jeden taki mały nierówny kawałek skóry. Dlatego szukałam innej, ale były duzo gorsze od mojej, a 4 ogladałam W tym jedna w GK to wygladała jakby tornado po niej przeszło: cała skóra jakas jasneijsza, jakby sprana, na plecach zaś momentami była jaky znoszona i poscierana, a z magazyu przynieiosna!

O, taką wyblakłą też widziałam Jak masz jak to zamówi online, może akurat przyjdzie idealna?

Cytat:
Kamuś, ja przed szałem kocykowym u mnie też przechodziam koło nich obojętnie, macałam i nic. Az w któryms momencie nagle ...
Oj tak, pamiętam jak się opierałaś A później to już z górki było
Stary 2013-12-05, 14:44   #1843
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
hehe Corii ja nie Mari aczkolwiek imiona się zgadzają
Ewcik, a jak Ty masz na imię, bo skoro Mari to Ewa to Ty....?

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Ta za 79 tez mi się podobała ale widziałam ją na żywo i nie polecam. Kolor bardziej żółtawy, niż na zdjęciu i ogólnie cała torebka wyglądała bardzo tandetne.
Eh ja dzisiaj poszłam zapisać się do lekarza na wizytę tylko po receptę, a babka mi mówi, ze im się kontrakt z NFZ skończył na ten rok i terminy dopiero na luty a ja receptę jeszcze w grudniu potrzebuję i jak chcę dostać ją w grudniu to tylko przez prywatną wizytę. Tak więc musiałam zapłacić 50zl za 3min wizytę i wypisanie głupiego papierka I po co my te składki płacimy? Tyłek, nie system :/

Weź nic nie mów. Ja się za każdym razem denerwuję na nowo, jak muszę kogoś z rodziny zapisać do specjalisty. Ostatnio mi powiedziano, że wszystkie terminy na przyszły rok już zajęte. I też się mega wkurzam, jak przychodzi co miesiąc ZUS opłacić. Po prostu kasa wywalona w błoto
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:48   #1844
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

Jasne Przyznam, ze mnie również byłoby sięzko sie z nia rozstać, tak mi sie podoba, ze wisi sobie w szafie....
A tak btw, ostatnio łąziłam po sklepei i szukałam jak najmniej sfatygowanego egzemplarza, ale zaden nie był idealny
BIKERKA

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:

PRZEPRASZAM,że zapytam jaki lekarz?
Stary 2013-12-05, 14:53   #1845
bbbeee
Zakorzenienie

Które ładniejsze?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5104201040_1_1_1.jpg (13,1 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5106201040_1_1_1.jpg (13,2 KB, 27 załadowań)
Stary 2013-12-05, 14:55   #1846
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość
Wymiata mówisz? I niech się dobrze nosi

Kocyk poczuł się na pewno doceniony Nie mogę, że też nie wytrzymałaś, żeby go chociaż do domu dowieźć

Oj tak, pamiętam jak się opierałaś A później to już z górki było
Nooo, jest taki inny niż pozostałę trzy, jego mozna spokojnie i na wiosne nosic na cieńsze kurtki

No co ja mam poradzić, ze zielony tak mi sie spodobał, ze musiałam go od razu jak tylko klapnełam na siedzenie w samochodzie zamotac na szyje Ale czuj sie winna, bo to przez Ciebie na ten kocyk zwróciłam uwage

Ja po prostu nie byłam nigdy wczśniej przyzwyczajona do noszenia takich grubszych szalo-kocyków i stad zero uwagi, ale jak juz zaczełam je przymeirzac, to przepadłam. A przypomniało mi sie, ze nim kupiłam dwustronny to jeszcze ten meirzyłam i brałam pod uwagę:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kratkajodelka.jpg (41,0 KB, 160 załadowań)

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-12-05, 14:55   #1847
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Które ładniejsze?
Drugie fajniejsze, bo skórkowe, ale z drugiej strony w pierwszych obcas bardziej mi się podoba
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 14:57   #1848
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
BIKERKA

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Które ładniejsze?
Chciałabym pomóc i się wypowiedziec ale wybacz - zadne do mnie nie przemawiaja obcas i tu i tu mi nie styka

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-12-05, 14:57   #1849
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Drugie fajniejsze, bo skórkowe, ale z drugiej strony w pierwszych obcas bardziej mi się podoba
Pierwsze też są ze skóry, ale zamszowe.
Stary 2013-12-05, 15:01   #1850
Wicked_Girl
Zadomowienie

Corii, widzę że się zdecydowałaś na bikerkę sama tak bym zrobiła,może dlatego, że nie przepadam za puchówkami delikatnie mówiąc

Czekam na te 2 rzeczy, mam nadzieję, że zmieszczę swoje 4 litery w te spodnie, bo ostatnio słodycze same pchają mi się do buzi
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/t-...9p1436025.html

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...7p1393504.html
Wicked_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 15:05   #1851
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Wicked_Girl Pokaż wiadomość
Corii, widzę że się zdecydowałaś na bikerkę sama tak bym zrobiła,może dlatego, że nie przepadam za puchówkami delikatnie mówiąc

Czekam na te 2 rzeczy, mam nadzieję, że zmieszczę swoje 4 litery w te spodnie, bo ostatnio słodycze same pchają mi się do buzi

No tak, Dziewczyny mnie przekonały tutaj, ze nie warto jej oddawac i zamieniac na puchówke, bo pewno i tak jakas upoluje na %.
Ja bez puchówki to po prostu bym dzwoniłą z zimna zebami jakby ponizej minus 3 spadła temp.

A co do linków, które wstaiwłaś, to samo kupowałam pare dni temu - dwie bluzeczki - szara i ta fioletową - są fajne.
A spodnie mialam i oddałam juz jakis zcas temu, bo im dłuzej lezały u mnie, tym mniej mi sie podobały

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2013-12-05 o 15:06
Stary 2013-12-05, 15:10   #1852
steam_engine
Zakorzenienie

Miłośniczki Zary część XXX

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
BIKERKA

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

PRZEPRASZAM,że zapytam jaki lekarz?
Ten babski Nigdy wcześniej problemów nie było, wystarczyło przyjść zapisać się tydzień wcześniej, a tu taki klops.

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
Ja po prostu nie byłam nigdy wczśniej przyzwyczajona do noszenia takich grubszych szalo-kocyków i stad zero uwagi, ale jak juz zaczełam je przymeirzac, to przepadłam. A przypomniało mi sie, ze nim kupiłam dwustronny to jeszcze ten meirzyłam i brałam pod uwagę:
Ten szal to mógłby Ci kurtkę zastąpić w sumie

Stary 2013-12-05, 15:17   #1853
Wicked_Girl
Zadomowienie

Cytat:
No tak, Dziewczyny mnie przekonały tutaj, ze nie warto jej oddawac i zamieniac na puchówke, bo pewno i tak jakas upoluje na %.
Ja bez puchówki to po prostu bym dzwoniłą z zimna zebami jakby ponizej minus 3 spadła temp.

A co do linków, które wstaiwłaś, to samo kupowałam pare dni temu - dwie bluzeczki - szara i ta fioletową - są fajne.
A spodnie mialam i oddałam juz jakis zcas temu, bo im dłuzej lezały u mnie, tym mniej mi sie podobały
Takie bluzki basicowe zawsze się przydadzą dobrze, że przedłużyli termin zwrotu to będę sobie mogła nad spodniami dłuugo porozmyślać
Wicked_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 15:18   #1854
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

dwustronny kocyk jest taki sam duzy, bez poskromienia tez za kurtke mógłby robić

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
Takie bluzki basicowe zawsze się przydadzą dobrze, że przedłużyli termin zwrotu to będę sobie mogła nad spodniami dłuugo porozmyślać
Pewno, ja sama mam z poprzednich kolekcji inne kolory i bardzo i dobrze się je nosi. Pod swetry grubsze, zakiety, albo same
Jaki kolor wziełas?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-12-05, 15:19   #1855
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
dwustronny kocyk jest taki sam duzy, bez poskromienia tez za kurtke mógłby robić
Wiem, też go mam ale taka myśl przyszła mi do głowy dopiero po zobaczeniu Twojego zdjęcia

Stary 2013-12-05, 15:19   #1856
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Które ładniejsze?
Najlepsze byłoby połączenie pierwszych i drugich. Masz może zdjęcia butów na nogach? Ba czasem można się mile zaskoczyć

Cytat:
Nooo, jest taki inny niż pozostałę trzy, jego mozna spokojnie i na wiosne nosic na cieńsze kurtki

No co ja mam poradzić, ze zielony tak mi sie spodobał, ze musiałam go od razu jak tylko klapnełam na siedzenie w samochodzie zamotac na szyje Ale czuj sie winna, bo to przez Ciebie na ten kocyk zwróciłam uwage

Głupio mi teraz Ale proszę

Dla mnie obie kratki jednakowo cienkie są Ale w sumie ten camelowy Twój tylko dotykałam i nie wiem jak się prezentuje pod szyją

Ja też zawsze cieńsze kupowałam, ale teraz jak mam Zarowe koce to inne leżą i tylko miejsce zajmują w szafie...

Też mierzyłam ten w jodełkę (bo lubię ten wzór ), ale mąż stwierdził, że smutno mi w nim i niestety miał rację znowu Byłam wtedy akurat tuż po chorobie, blada zmęczona i może dlatego też taki efekt... Jak go uda mi się upolować na % to zobaczę jeszcze, na razie mam czym się przykrywać

Cytat:
Dokładnie

Widziałam ostatnio babkę w botkach na takim obcasie i w szoku byłam jak fajnie one wyglądały!

Cytat:

To tak jak ja... Nigdy jeszcze żadnej nie miałam Na kimś mi się podobają za to

Jaki kolor bluzeczki wzięłaś?

Cytat:
Jaki rozmiar masz tych bluzeczek? Pewnie S? - są na Ciebie obcisłe czy luźnawe, bo nie wiem w co celować. Przydałaby się taka czarna...
Stary 2013-12-05, 15:30   #1857
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
A który kocyk mierzyłaś?
Ten taki beżowy z czerwona kratka

Stary 2013-12-05, 15:54   #1858
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Które ładniejsze?
Pierwsze, pierwsze! Drugie takie kosmiczne.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 15:55   #1859
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Ten babski Nigdy wcześniej problemów nie było, wystarczyło przyjść zapisać się tydzień wcześniej, a tu taki klops.

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Lekarz rodzinny moze wypisać Ci to
Stary 2013-12-05, 15:56   #1860
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Pierwsze, pierwsze! Drugie takie kosmiczne.
Chociaż jedna osoba się ze mną zgadza.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości