|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Miłośniczki Zary część XXX
Cytat:
Eh ja dzisiaj poszłam zapisać się do lekarza na wizytę tylko po receptę, a babka mi mówi, ze im się kontrakt z NFZ skończył na ten rok i terminy dopiero na luty Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez steam_engine Czas edycji: 2013-12-05 o 14:05 |
|
|
|
|
#1832 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki Zary część XXX
Corii, sama już sobie odpowiedziałaś
Ja bym swojej bikerki w życiu nie oddała Poza tym puchówek mnóstwo (oprócz Zary w kilku sklepach), zawsze cos na wyprzedaży upolujesz. A fajnych bikerek niewiele! |
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
A ktoś widział/ mierzył/ ma któreś z tych spodni?
1) http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...7p1467015.html 2) http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...7p1494001.html ehh, te kraty...
|
|
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby było chociaż te +12 na zewnątrz ![]() W sobotę patrzyłam jeszcze na bikerki i faktycznie każda miała coś na nie... Dziwnie pomarszczona lub łuszcząca się skóra, jakieś jaśniejsze plamy... naprawdę trzeba je dobrze przejrzeć przed zakupem. A najlepsze, że zmierzyłam Mkę żeby zobaczyć jak się sprawdzi na grubszym swetrze, to nawet na cienkim była ciaśniejsza niż moja Ska |
|
|
|
|
#1835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Corii - Dziewczyny przedstawiły już stosowne argumenty, więc ja tylko się pod nimi podpisuję
Bikerka zdecydowanie
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1838 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Cytat:
Własnie, gdyby było, to tez bym w niej latała okutana kocykiem Ja nie wiem, co oni robią z tymi kurtkami w zarze, jak przymeirzaja deptaja, niszcza??No z rozmiarami to prawda niestety też ... w Sosnwocu XS, była na mnie za mała w cycach, a S dobra, a w SCC Xs była dobra S za duza ![]() Ale ja nie wiem, czy nie klilknę XS online, a tej aktualniej nie oddam, bo moja ma 2 kawałki takie delikatniejsze w strategicznych miejscach - dół rekawa i koło ramienia i boje sie ze popeka szybko tutaj. No i na rękawie ma jeden taki mały nierówny kawałek skóry. Dlatego szukałam innej, ale były duzo gorsze od mojej, a 4 ogladałam W tym jedna w GK to wygladała jakby tornado po niej przeszło: cała skóra jakas jasneijsza, jakby sprana, na plecach zaś momentami była jaky znoszona i poscierana, a z magazyu przynieiosna!
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2013-12-05 o 14:27 |
||
|
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1840 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1841 | |||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuje za opinię ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
do mojej sylwetki tez za chiny nei pasowały
|
|
#1842 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I niech się dobrze nosi ![]() Cytat:
![]() Kocyk poczuł się na pewno doceniony Nie mogę, że też nie wytrzymałaś, żeby go chociaż do domu dowieźć ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
![]() O, taką wyblakłą też widziałam ![]() Cytat:
A później to już z górki było |
|||||
|
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Ewcik, a jak Ty masz na imię, bo skoro Mari to Ewa to Ty....?
Cytat:
|
|
|
|
|
#1844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
Które ładniejsze?
|
|
|
|
#1846 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
No co ja mam poradzić, ze zielony tak mi sie spodobał, ze musiałam go od razu jak tylko klapnełam na siedzenie w samochodzie zamotac na szyje Ja po prostu nie byłam nigdy wczśniej przyzwyczajona do noszenia takich grubszych szalo-kocyków i stad zero uwagi, ale jak juz zaczełam je przymeirzac, to przepadłam. A przypomniało mi sie, ze nim kupiłam dwustronny to jeszcze ten meirzyłam i brałam pod uwagę:
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
Drugie fajniejsze, bo skórkowe, ale z drugiej strony w pierwszych obcas bardziej mi się podoba
|
#1848 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Chciałabym pomóc i się wypowiedziec ale wybacz - zadne do mnie nie przemawiaja obcas i tu i tu mi nie styka
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1850 |
|
Zadomowienie
|
Corii, widzę że się zdecydowałaś na bikerkę
sama tak bym zrobiła,może dlatego, że nie przepadam za puchówkami delikatnie mówiąc![]() Czekam na te 2 rzeczy, mam nadzieję, że zmieszczę swoje 4 litery w te spodnie, bo ostatnio słodycze same pchają mi się do buzi ![]() http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/t-...9p1436025.html http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...7p1393504.html |
|
|
|
#1851 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja bez puchówki to po prostu bym dzwoniłą z zimna zebami jakby ponizej minus 3 spadła temp. ![]() A co do linków, które wstaiwłaś, to samo kupowałam pare dni temu - dwie bluzeczki - szara i ta fioletową - są fajne. A spodnie mialam i oddałam juz jakis zcas temu, bo im dłuzej lezały u mnie, tym mniej mi sie podobały
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2013-12-05 o 15:06 |
|
|
|
|
#1852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Miłośniczki Zary część XXX
Cytat:
Nigdy wcześniej problemów nie było, wystarczyło przyjść zapisać się tydzień wcześniej, a tu taki klops. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1853 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1854 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
Jaki kolor wziełas?
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1856 | |||
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze byłoby połączenie pierwszych i drugich. Masz może zdjęcia butów na nogach? Ba czasem można się mile zaskoczyć
Cytat:
![]() Głupio mi teraz Ale proszę Dla mnie obie kratki jednakowo cienkie są ![]() Ja też zawsze cieńsze kupowałam, ale teraz jak mam Zarowe koce to inne leżą i tylko miejsce zajmują w szafie... Też mierzyłam ten w jodełkę (bo lubię ten wzór ), ale mąż stwierdził, że smutno mi w nim i niestety miał rację znowu Cytat:
Widziałam ostatnio babkę w botkach na takim obcasie i w szoku byłam jak fajnie one wyglądały! Cytat:
Na kimś mi się podobają za to Jaki kolor bluzeczki wzięłaś? Jaki rozmiar masz tych bluzeczek? Pewnie S? - są na Ciebie obcisłe czy luźnawe, bo nie wiem w co celować. Przydałaby się taka czarna... |
|||
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Ten taki beżowy z czerwona kratka
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

Jakby było chociaż te +12 na zewnątrz 
i nie jest gruba.

deptaja, niszcza??

obcas i tu i tu mi nie styka