|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł kolejnej części? | |||
Mama w necie, do kontaktu palce wsadza dziecię - mamusie maj czerwiec 2013 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,77% |
Do majowo-czerwcowych kurator wkracza, kończy patologię, każda rozpacza - mamusie maj czerwiec 2013 |
10 | 18,87% |
Dziecko nie przebrane, obiad nie gotowy, zawsze jest czas na wizażowe rozmowy - mamy V VI 2013 |
4 | 7,55% |
Majówki od wizażu uzależnione, dzieci zaniedbane, samotne, nie nakarmione.- mamy maj czerwiec 2013 |
2 | 3,77% |
W domu syf, w domu smród przez Internet cierpię głód - dzieci majowo-czerwcowe 2013 |
5 | 9,43% |
Każda mama jak sarenka po wizażu hasa, a dzieci ich brudne i gile do pasa- mamusie maj czerwiec 2013 |
5 | 9,43% |
Jem warzywek kilkanaście, budzę się, gdy mama zaśnie- mamusie maj czerwiec 2013 |
14 | 26,42% |
Już mamusie lamentują, czy nam żółtka posmakują- mamusie maj czerwiec 2013 |
2 | 3,77% |
Jak ten czas nam szybko leci, pierwsza gwiazdka naszych dzieci - mamusie maj czerwiec 2013 |
21 | 39,62% |
Wątek wolno nam leci, bo pilnujemy dzieci- mamusie maj czerwiec 2013 |
0 | 0% |
Kto rano wcześnie wstaje, temu dziecię spać nie daje - mamusie maj czerwiec 2013 |
5 | 9,43% |
Większość dzieci już ząbkuje, a Emil to nawet raczkuje - mamusie maj czerwiec 2013 |
0 | 0% |
Na dworze chłód doskwiera, a u nas gorąca atmosfera- mamusie maj czerwiec 2013 |
0 | 0% |
Pierwsze ząbki i obiadki, jak dobrze nam w roli matki - mamusie maj czerwiec 2013 |
2 | 3,77% |
Ząbki, marchewki, gluteny i cuda – za nami jesień złotoruda! - mamusie maj czerwiec 2013 |
0 | 0% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 na odchowalni, cz.6 |
2 | 3,77% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3692 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() Bardzo się cieszę że jesteście w domku i trzymam kciuki za Maluszka. Wszystko zmierza ku dobremu ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3693 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() nie nadrobię, ale chociaż napiszę co u nas ![]() miniona noc była niezła ![]() dzisiaj byliśmy na kontroli bioderek, wszystko ok ![]() ![]() ![]() PO powrocie Młody zjadł obiadek, a potem na deserek -wciągnął pół banana i ciasteczko hippa ![]() ![]() ![]() coraz lepiej mu idzie jedzenie łapkami, zaczął załapywać, że może tym napełnić brzuszek a w weekend zrobię warzywne pulpeciki, zobaczymy jak sobie z tym poradzi ![]() ![]() jutro z rana jedziemy do Poznania odebrać swoje dyplomy ,pewnie wstąpimy do ikei i do mojej koleżanki co niedawno urodziła ![]() z grubsza to tyle u nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3694 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3695 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super ![]() jaki on jest śliczny ![]() dzielny Adaś !! dał radę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3696 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3697 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3698 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj byliśmy u laryngologa.. I co wam powiem, to wam powiem.. w życiu dobrze mieć poczucie humoru...
Weszlismy, helga pielęgniarka z miejsca kazała mi usiąść z dzieckiem na fotelu do badania.. Lekarz zmierzyl nas wzrokiem i spytal się z czym przychodzimy.. pokazałam wypis ze szpitala, że podejrzenie przerosnietego migdala. z 10 minut czytal wypis - dokladny, nie ma co... Zajrzał do ucha, jednego, drugiego, buzi, wielką gruchą dmuchną do nosa, jedna dziura, druga dziura.. siadł i orzekł ze po badaniu to on nie moze stwierdzic czy jest przerosniety czy nie, ze trzeba by bylo zrobic rtg ale jest troche za maly na to albo cos tam skopie. laparoskopie?? jakąs rurą do nosa.. . tego drugiego nie maja wiec jak chcemy to musimy isc gdzies indziej.... pewnie juz po skierowaniu wiedzial ze on tu nic nie zdziala, ale dobra przyszli to zajrze chociaz w ucho niech mysla ze cos zrobilem... no dobra zajrze tez w drugie bo sie gapna... także nie wiem czym to badanie rożni się od zwyklego badania przez pediatrę ... Ogólnie mamy kupić jakąs wodę morską - wcisną nam ulotkę, w pokoju gdzie spi dziecka ma być 18-20 st., i tu hit - jak zacznie uporczywie chrapać to mamy sie zglosić ponownie.. No to tyle.. dobrze ze za darmo bo jakbym za to miala jeszcze 150 zl zaplacić.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3699 |
Zadomowienie
|
A wić dzisiaj był debiut w stroju Mikołaja
![]() ImageUploadedByWizaz Forum1386259939.877023.jpg Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3700 |
Wtajemniczenie
|
Ale ekstra
![]() ![]() czekam aż Wojtek też zacznie oglądać książeczki, bo on tylko bierze je do buzi... może kiedyś też się skuszę na gąsieniczkę megusia- ale bajerancki strój ![]() ![]() --- lecę myć włosy, póki moje chłopaki śpią ![]() 3majcie się cieplutko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nic po nim nie widać, ze tyyyle przeszedł. Ja muszę się przyznać, że nie mogłam czytać Twoich wpisów-przeczytałam z dwa i nie mogłam spa ć po nocach. Cały czas o Was myślałam, modliłam się i trzymałam kciuki-i tak bardzo czekałam na taką właśnie wiadomość od Was. Tak bardzo się cieszę, że najgorsze za Wami. Utulcie swojego skarba ode mnie - i niech ten uśmiech nie znika nigdy z jego buźki. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3702 | ||||||||||||
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() Musze ponadrabiać, bo do tyłu strasznie jestem Magiusa Twoje laczki wymiatają ![]() Ash to Sofia mała cwaniara z cycem pod bluzką mój Kuba to po zapachu, jak zaczyna być głodny to może go trzymać na rękach 100 osób, wezmę go ja i juz odwraca się w stronę cyców i mnie dziobie diabli ![]() deb co do spacerówy tej od gondoli, to właśnie zależy pewnie od Ciebie i od dziecka , bo jak zacznie chodzić, to wiele dzieci nie chce już jeździć w wózku, a potrzebuje tylko czasami jako podwózki maarchewka juz pewnie dziewczyny odpowiedziały, bo pytałaś o wizytę z dzieckiem z katarkiem, ja bym się wkurzyła jakby mnie ktoś tak odwiedził, wolę,zeby odwiedzali mnie ludzie dorośli i dzieci całkowicie wyleczeni, bo nigdy nic nie wiadomo . sharp własnie słyszłam o tym peelingu z kawy,z e dobry , koleżanki to jeszcze owijały się na jakies zabiegi w folię spożywczą ![]() Jenny za 300zł książki ![]() banka fajną ta matę kupiłaś Nadrabiam , alllllle w tyle zostałam strasznie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() boskie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
![]() my mamy elfia, strój mikołaja, i zakupione body z muszka h&m ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3703 |
siedzę i myślę
|
nosz kurde przysłali mi jakieś babskie krzesełko .... teraz wymienianie odsyłanie...
![]()
#3704 |
Zakorzenienie
|
Oglądam wózki i nic fajnego nie umiem znaleźć jak już znalazłam jakiegoś mikrusa speed to ma mieszane opinie i wychodzi na to że na długo nie starczy...chciałabym jakiś montowany przodem i tyłem do kierunku jazdy i rozkładany na płasko..no ale nie dam 2000 za spacerówkę
![]() ![]()
#3705 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo możliwe ![]() nam też wychodzi, wietrzę po 2-3 h dziennie :/ Cytat:
![]() ![]() Veronic mam nadzieję że już zmierza ku lepszemu u Was ![]() Marchewka masakra lekarz, i co, idziecie gdzie indziej? śliczny Mikołajek ![]() --- szlag mnie zaraz trafi ... mąż dalej w pracy, miał choć dziś skończyć normalnie czyli o 16, nawet jak skończy zaraz to godzina dojazdu jeszcze .... i dzwoni że w sobotę którą od dawna ma zapowiedziane że ma być w domu bo musi podjechać poprawić skierowanie Przemka u neurologa musi być w pracy, 150 km stąd, zaś wróci po 22 ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3706 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3708 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3709 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurcze tylko u nas to jedzenie koło 10-11 jest zwykle butlą dzięki której Młoda idzie na pierwszą drzemkę. Jak jej podam kaszkę z łyżeczki to chyba mi przy tym nie przyśnie a nawet jeśli to nie będę w stanie odłożyć jej z fotelika do łóżeczka bez pobudki ![]() Cytat:
![]() Dzięki za fotę ![]() To nie jest tak super gładkie jak słoiczki z tego co widzę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3710 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3711 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3712 | |||||||
Zadomowienie
|
Cynamonki jesteście w sercach wielu osób i dla wielu osób jesteście bliscy, wstpaniałe było to jak dzielnie walczyliści ei mały Adaś i Wy rodzice, a teraz już wszystko dobrze i talki dzielny Adaś
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak macie te kaszki holle, to nei da rady ich z wodą rozrabiać?
![]() |
#3713 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a słuchać to może słucha, tylko do niego nie dociera wszystko. mamy jakieś zakłócenia na linii ![]() eee dam mu odczuć swą łaskę i okaże litość bo któż mi się dzieciem tak dobrze zajmie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakbys gdzies widziala jakąś ładną nie za drogą sukienusie na święta dla Julci daj cynk ![]() karolina, oni Ci wróżą córcię ![]() ![]() Ashy może być chyba na ten grzyb... megusia cudo ![]()
![]() |
#3716 |
Zadomowienie
|
Dziękujemy za wszystkie komplementy
![]() Co do teściowej to maximum wqrw to był w szpitalu jak mały leżał - przyszła i mówi do mnie - no a ja nie wiem czy oni dobrze mu to robią:/ bo ja na internecie czytałam ple ple ple... no ja nie mogę, a co to ja lekarz jestem???? Wiadomo że komuś trzeba zaufać... Zamiast pocieszyć bo na skraju załamania człowiek był to jeszcze będzie takie farmazony pieprzyć :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Dziewczyny a jak Wy te kaszki z owocami podajecie? Poproszę o gotowy przepis, wiem że gdzieś tu na forum już o tym pisano ale szukać czasu brak (same rozumiecie ![]() ![]() Zrobiliśmy dzisiaj pierwsze podejście do herbatki rumiankowej hipp, nie było źle ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3717 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
pytasz ile ja mam czy Nela? ![]() ![]() ![]() dziury jeszcze nie odebrałam, czeka w empiku, może w weekend tam podjade. a gasienica...to specyficzna ksiazka. mysle, ze Nela doceni obrazki, zaciekawia ja dziurki i te krótkie strony. dzisiaj pozyczylysmy ja sześcioletniemu synkowi sąsiadki (tadek niejadek) i mam nadzieje, ze jemu tez się spodoba i postanowi zostać motylem (albo tlusta wielka gasienica ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]() aaa i powiedz mi, wybralas już jakiś podwojny wozek? :P widziałam dzisiaj babeczke z dziecmi w roznym wieku (przod spacerówka) z tylu około mamy gondolka) i kurcze fajny był. porządne kolka...widziałam na ramie napis twinni i to chyba cos podobnego http://dzidziusiowakraina.pl/pl/p/BA...izniak-3w1/622 od razu o Was pomyslalam hehe. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3718 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3719 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiadomo, ze jak wlejesz 100ml mleka to będzie bardziej plynne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.