|
|
#1531 | ||||||
|
Mother of Cats
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
Cytat:
![]() A na serio - plus jest taki, że trochę kasy Ci zostało. Będzie na woski ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1532 |
|
To ja :)
|
|
#1533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no, może za wyjątkiem punktu ze zlewem i parówką, bo jaśnie pan nawet do kuchni nie wchodzi, a jedzenie trzeba mu podawać na talerzyku do stołu dodam, że moja mam jak najbardziej to popiera i drze się na mnie, żebym podawała, bo "chłop w kuchni nie będzie nic robić!" no kurde średniowiecze, może jeszcze pańszczyznę każą mi odrabiać? ![]() Cytat:
aha, i klikłam w konkurs Mursz
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-12-05 o 15:30 |
||
|
|
|
#1534 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Yyyy myślałam że piszesz o sexie
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Naprawdę fajne te lampki Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nie zazdraszczam brrrr
|
|
#1535 |
|
|
Dzięki wielkie za kliki ![]() No w lampce jestem zakochana ![]() I już mi się nie chce do roboty, donieśli mi, że zarząd chce, żebyśmy jakieś dyżury mieli, gdyż biedna sprzedaż została zaskoczona końcem roku, jak drogowcy śniegiem...
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Mursz klikniete
|
|
|
|
#1537 |
|
|
Dzięki
![]() Ale sobie chatę zasmrodziłam jakąś dziką mieszanką wosków
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
czyli nie polecasz little hotties?
bo własnie zaśliniłam się na ofercie wosków busy bee Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-05 o 16:54 |
|
|
|
#1539 |
|
|
Nie polecam mieszać, jeśli się jest takim partaczem, jak ja...
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1541 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogrubione Cytat:
serduszka z zużytych wosków/sampli wyglądają b. dekoracyjnie Cytat:
ciężka noc będzie ad1. ha!!! kfiatofy to jest mało powiedziane!! to istna kfiaciarnia Cytat:
Cytat:
Cytat:
zajdę na tego ekomalucha, bo pomarańczowy uwielbiam, a do blatów używam kociego odstraszacza Cytat:
Cytat:
ok. kupiłam te "patyczki" do nawiewu, no zobaczymy a tam fogle nie wchodzę
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2013-12-05 o 19:00 |
||||||||
|
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubimy jak huczy ale rozumiem, że u Was nie przelewki nie zazdroszczę 2. chyba nie na moje obecne smaki, acz szukam jakiś ludziowych kwiatów, co bym na nie fujała, może eleganckich no nie wiem, nie pali mi się 3. noooo ja to wszytsko wiem, że dzieci tak robią, i mimo iż docelowo chcę mieć dida, to nie raz, nie dwa siedząc sobei w moim living roomie, myślę sobie jak to będzie, wizualizuję moje biedne szklane stoliki, mój ukochany czerwony dywan moje mebelki sofy, moją kuchnie, no po prostu krew mnie zalewa jak sobie wyobrażę, że to wszystko być może szlag trafi. Miłość do dziecka winna być większa niż do mebelków, ale ja na prawdę nie jestem w stanie sobie wyobrazić siebie mówiącej : "spokojnie, to tylko dywan" Ja nie chcę żeby to się zmieniło, no ale nie można zjeść ciastka i mieć ciastko Jak żyć Właśnie wypiłąm niemal duszkiem drina Malibu - chuopin coś się ostatnio baaaaaardzo stara profesjonalnie przyrządzony etc etc4. nie wchodź Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-05 o 19:22 |
|
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
niestety
![]() u mnie w centrum dopiero się rozkręca, a już prądu nie ma ![]() pa
|
#1544 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no cóż..w wiekszosci tak Cytat:
nie
|
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
troszku mnie ten Orkan niepokoi
irracjonalnie, of kors, bo miałam sen, że się samolot pasażerski rozbił za naszym domem (co technicznie jest możliwe, zważywszy na bliskość lotniska) |
|
|
|
#1546 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przynajmniej wycieczkę po YC miałaś ![]() Cytat:
bo nie jestem jakaś bardzo porządnicka, więc niektóre rzeczy mi nie przeszkadzają ![]() Cytat:
Cytat:
no przecież gdzieś się musiałam tfórczo wyżywać Cytat:
właśnie myślałam o Was, północnych ( ) jak w radiu cały dzień trąbili o tym huraganie |
|||||
|
|
|
#1547 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mursz kliknięte jako 118
![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
|
|
|
#1548 | |||
|
Panaroja
|
Znad cherbaty ( to się jusz chyba nudne robi ciągle cherbata i cherbata
)Cytat:
2.weź 2 ml wody i wlej toto wszystko do wody , dobrze wybełtaj i schowaj w ciemne miejsce na 2-3 tygodnie albo dłużej . I dopiero próbuj Cytat:
mnie rózne rzeczy drażnią , ale po latach nierównej walki doszłam do wniosku , że każdy ma inaczej i do pewnych granic trzeba się z tym pogodzić - ja też mam różne wady które małża wkurzają , i nie można sobie drugiej osoby sztywno przystosować do własnych wymagań , co zresztą w obie strony działa . Wolę masło rozmazane w papierku (czego nie znoszę , fakt) niż małża wiecznie utyskującego że masło z lodówki zamarznięte na kamień i nie można smarować ![]() Cytat:
Chyba Ksawery zaczyna wiać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-12-05 o 20:49 |
|||
|
|
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to miałam na myśli, pisząc, że każdy ma inne standardy, każdego co innego wkurza, nie można wierzyć w to że przerobimy sobie drugą połówkę na kopię siebie, bo to ułuda tylko się człowiek rozczaruje przy takich założeniach ad masło - ja wolę elegancko i estetycznei wyglądającą maselniczkę - i wilk syty i owca całą wszyscy zadowoleni może być dekupażowa
|
|
|
|
|
#1550 |
|
|
Dzięki wielkie, kochane jesteście
![]() Będę mogła jeszcze się poprzypominać okolejne kliki przez kilka dni?? Wiem, że nachalna jestem, ale to można raz na 24 godziny, a zależy mi na utrzymaniu się w pierwszej 20, bo wtedy do kolejnego etapu przejdę... A tam mnie ludzie o kilka dni już wyprzedzają, więc wlokę się w ogonie... Z całą pewnością, bo mi znów łeb rozrywa, sumatryptan musiałam łyknąć... ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Metallica 11 lipca w Warszawie... By się poszło... ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Doop,a dooop,a dooopa, cycki!!! Usunęłam przepis konkursowy niechcący Miałam tytuł poprawić tylko, kliknęłam zapisz i wszystko poszło
|
#1551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kfiaciarnia, elegancka ad2. nie o to mi biega, gdzieś mam dywany i stoliki, a nie chcę aby did takie rzeczy robił i już, bo to jest terror i w sumie kilkoro dzieci znam, ale tylko dwoje (rodzeństwo) się podobnie zachowywało ad3. a ja właśnie wylicytowałam świecę Pinacolada ![]() u nas też prąd i net się rwał, ale przeszło o właśnie Cytat:
wywaliłosnow in love mi pachnie, ładnie pachnie
|
|
|
#1552 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem czy wszyscy ale mężczyźni w moim otoczeniu przynajmniej połowę z tego popełniają. swojego syna nauczę porządku (muszę i nie odbierajcie mi nadziei, że mi się uda ) bo dwóch flejtuchów takich nie ścierpię w domu. żeby było kontrastowo - higieniczny do przesady. tylko wkoło niego ☠☠☠☠☠☠☠nik mu nie przeszkadza. ale jak chce to potrafi posprzątać idealnie, zdarzyło się to może kilka razy na te 11 lat razem i zawsze coś chciał tym osiągnąć ![]() Cytat:
![]() znad ufarbowanego skunksa sajosem - niestety badziew, szkoda było 20 zł jak za 7 najtańszą farbką wychodzi tak samo oraz wyjących okien - może jeszcze mocno nie wieje ale w tym roku opóźniłam uszczelnianie zimowe i gwiżdże mi teraz w futrynach przeraźliwie. nie lubię jak wieje. nerwy mam straszne wtedy, jakoś tak wqrw mi się proporcjonalnie nasila razem z wiatrem uciekam znów miłego i spokojnego
|
|
#1553 |
|
|
149 było
Bym miała szanse na II etap, gdyby dalej tak ładnie szło... Nic to, jakiś mail przysłali, że zweryfikują moje poprawki i dadzą znać... A tymczasem usuwają wpis ze strony... Ciekawe, czy punkty też usuną ![]() Ja dopalam Biczłuda. Ale już ledwo go czuć...
|
#1554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie miałam w planie wypieków, ale takie proste to chętnie ![]() mój biczłud niedoszedł jeszcze może jutro ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
o ja też + silna bezsenność nie zasnę bez piguły chyba
|
|
|
#1555 | |
|
|
Cytat:
I można je zrobić nawet w przeddzień świąt, nie muszą leżeć i mięknąć ![]() Ja mam ochotę na świecę, ale jeśli ona słabiej pachnie?? Hmmm...
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo chyba z pół roku w kilku warstwach papieru pakowego muszą leżeć ![]() zawsze pozostaje możliwość posiekania owej świecy i wrzucenie do kominka małe to raczej nie, ale dużych się nie boję, to musi pachnieć
|
|
|
#1557 |
|
|
Dobry... Ból głowy mnie obudził i muszę zjeść śniadania, zanim procha łyknę...
Jak przeżyliście Ksawerego??
|
#1558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby udało się naprawić Cytat:
![]() tylko 2 razy się przebudziłam bo okno zagwizdało, a podczas zwykłych wiatrów zdarza się ze gwiżdże całą noc No ale na południu Polski to chyba cienki ten Ksawery Znad kawy piątkowej |
||
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
u nas oprócz wiatru jeszcze burza była w nocy, grzmiało jak latem nadal bez prądu martwię się o zawartość lodówki i zamrażalnika (pełno owoców z całego lata mam napchane i nie chcę moich zbiorów stracić )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-12-06 o 08:42 |
|
|
|
#1560 |
|
Mother of Cats
|
U mnie za oknem duje gorzej niż w nocy
Kiedy to ma się skończyć?Mursz, może uda się przywrócić w miarę szybko Maja, aj, aj - szkoda owoców. Niech oddadzą Wam prąd
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

Bez logowania, tylko klik
O
w ilosciach hurtowych dla mnie i dla Mam, ze stronki ekomaluch.pl. [ciach] ale mina chuopa jak odbierał przesyłkę bezcenna 

dodam, że moja mam jak najbardziej to popiera i drze się na mnie, żebym podawała, bo "chłop w kuchni nie będzie nic robić!" 
, białą gardenię, snow in love i zapach do auta 

taki niefart myślałam że mam na wyłączność, współczuję, dobrze wiem co znaczą te pogonie za lekami i inne absurdy
ciężka noc będzie

no nie wiem, nie pali mi się
profesjonalnie przyrządzony etc etc
bo nie jestem jakaś bardzo porządnicka, więc niektóre rzeczy mi nie przeszkadzają