|
|
#1561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
szukam czegoś delikatnego co by nie było mydłem drewnem ani słodziakiem może ja frezji szukam po prostu choć te są w naturze intensywne więc kryterium delikatności pada - no słowem trochę se poszukam, taki zapach świeżego czystego domu ale nie środków czystości 2. nie no to swoją drogą, wiem wiem ja jednak obojętnie wobec mebli się nie potrafię zachować, bo bez względu na zachowanie dida, nawet nie takie a jakieś łagodniejsze, straty jakieś zawsze są, no i żal, po prostu zwyczajnie żal będzie - ale to już tak w sumie będzie moja wina - jak wpuszczę dida na czerwony dywan to moja głupota jeśli zostanie zaklejony (dywan) czymśtam, bo to przeca jam dorosła to winnam przewidzieć Moi kuzyni mają przejechane nożem meble kuchenne - po całości Bo mały dorwał nóż po jedzeniu i srrruuu oni nie zauważyli - ich błąd (nomen omen nam pprzejechał po stole - też był szybszy) no nie powiem że to najsowo 3. ten snow in love mnie intrygował od dawna Cytat:
u mnie też - też czekam aż się to wywieje |
||
|
|
|
#1562 |
|
To ja :)
|
Jest!!
Nie wiem, czy pod tym samym linkiem, ale jest To niedługo wkleję do polajkowania ale skubany, odlicza 24 godziny...A w ogóle, to mi ser pleśniowy wypłynął z opakowania -śmierdzi okrutnie i jest pyszny...
- Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo Edytowane przez Murszafka Czas edycji: 2013-12-06 o 10:55 |
|
|
|
#1564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1565 |
|
|
No sama nie wiem... Ludzie w pracy klikają i się nie naliczają punkty
Cały czas 156, a niektórzy już do tysiąca dobili. Chyba sobie zaszkodziłam tymi zmianami...http://kuchnialidla.pl/wypiek/ekspresowe-pierniki-h-m
|
#1566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przepis faktycznie kuszący - wszystko co lubię |
|
|
|
|
#1567 | ||||
|
Nindżopesz
|
Widzę, że wszystkie chłopy są bałaganiarzami w jakimś stopniu a chłop Golden Eye brudzi podobnie jak mój - nie wiem czy mnie cieszy taka statystyka
![]() Cytat:
Bym się zapłakała (nie pocieszam, co) ale mam nadzieję, że przywrócą...Cytat:
Jeszcze dodałam więc jałowca bo mocniejszy i więcej spirytu żeby wyrównać proporcje. Zdołowałaś mnie Cytat:
![]() Orkan naderwał mi dach balkonowy, powywalał doniczki z brzozami i zerwał drewniany "płotek" odgradzający od sąsiada. Dach żeśmy po nocy przywiązywali sznurowadłami. ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1569 | |
|
|
Cytat:
![]() 2. Serio??? U mnie jakoś cicho i spokojnie... Nawet drzewa się nie ruszają... Zawsze narzekam, że w studni mieszkam, bo sąsiedzi okno w okno są, ale okazuje się, że ma to swoje plusy przy odwiedzinach Ksawerego ![]() 3. Dzięki Kochana Ja sobie też odklikuję, z komputera i komórki
|
|
#1570 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
znad niemania nici do maszyny ooooooo śniek popaduje tzn powiewa ![]() Mursz- 167 i wyskakują 24 h
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-12-06 o 12:27 |
||
|
|
|
#1571 |
|
Nindżopesz
|
Się nie spodziewałam bo donice z drzewkami a nie jakieś tam popierdułki. Ale może to w trakcie wywalania dechy zahaczyło o doniczki.
Z zupełnie innej beczki. Czytam sobie posty na forum pt. "szukam zapachu" i jak to delikwentka poszła potem na testy do Syfory i bingo! Perfumeryjna miłość życia. I zazdroszczę Kiedy to zrobiłam się tak marudna i wybredna?
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-12-06 o 12:32 |
|
|
|
#1572 | |
|
|
Cytat:
Muszę się do Rodziców odezwać, jak żyją... Poza tym, że Tacie pewnie też głowa pęka...167, ale ruszyło ![]() Słuchajcie... Pytanie... Jak to jest z nadciśnieniem, wiecie?? Małżon mi się nabawił przez te ostatnie nerwowe miesiące... Jutro kardiolog, ale czy tabletki na nadciśnienie, to się bierze do końća życia, czy też jak się odwielorybimy, będzie OK?? Wiecie coś na ten temat?? Kupić dużą świecę YK, czy nie kupić... Brzydkie są... Ale tak pięknie pachną... Woski ładniejsze, ale drożej w sumie wychodzi... Oto jest pytanie...
|
|
#1573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale też nie bez znaczenia jest, że coraz gorsze zapachy produkują, niemniej pewnie nigdy nie gustowałaś w wielu seforzanych, a te co lubiłaś wycofli, wielu tutaj tak ma jak już jesteśmy na perfumach to ostatnio się przykleił do mnie Chergui, moja druga skóra Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-06 o 14:06 |
|
|
|
|
#1574 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2. przypominaj 3. nie wiem 4. kupić, tylko pewniaka ulubieńca Cytat:
ja zazdroszczę takiego rozeznania
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
A zmieniając temat - mam dizś karpia i batata - sztuk jeden. Nigdy jeszcze batata nie jadłam ani nie przyrządałąm, wchodzę na sieciunie i co ja pacze? że bataty się ino zapieka? Jadł ktoś gotowanego? Trochę mi szkoda prądu na jednego batata, no ewentualnie wrzucę tam i karpia jak już trza będzie piec. doczytałam że można zrobić puree
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-06 o 13:27 |
|
|
|
#1576 | |
|
|
Kupion
Beach Wood duży Cytat:
Czy ja mówiłam, że nie pada u mnie?? Właśnie wyjrzałam za okno...
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieś pisali ze pachnie słono? prawda li to? 2. no są, ale nie znam smaku to postanowiłam że poznam. Karp słodki jest juz sam w sobie, ma słodkie mięso. Najbardziej lubię go z solą i pieprzem i z niczym inym, a przerobiłam rok temu go wielu wydaniach od pieczarek po rodzynki i migdały. Będzie siedział w osobnym naczyniu więc luz. 3. o mammmmusiu to znak ze kilka godzin i bedzie u nas - bo się wicher rozkręca coraz bardziej |
|
|
|
|
#1578 | ||
|
Nindżopesz
|
Ale u mnie śnieżyca! Widoczność na dwa metry.
Cytat:
Cytat:
W każdym razie skoro już perfumeryjnie to te moje jałowcowe pachną obiecująco (czyli leśnie) ale mało ostro/charakternie i nie wiem czego dodać. Pieprzu nie bo paradoksalnie wygładza zapach (za to sam w sobie cuuudny chociaż bardzo, bardzo delikatny, istne Isos), imbiru może (ale boję się, że będzie pachniał oranżadką), kardamonu, sosny, świerku, jodły? Próbowałam też zrobić macerat imbirowy ale strasznie capił przypalonym olejem, chyba przegięłam z gotowaniem. Wywaliłam, następny macerat zrobię na zimo. A może to na początku musi tak capić i po miesiącu przestanie? |
||
|
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: choć nie wiem czy mi się kiedykolwiek widziały tak po całości? Na samym początku miałam zachwyt też raczej ałtsajderowymi zapachami, Prada, Gucci EDP. Także ja wybredna byłam chyba od samego początku. No może na samiuuuuuuuśkim począteczku mnie wzięło, teraz przypomina mi sie The One Dziś Ale też był to jeden zapach. Acz jak się okazało, nie Ten Jeden . Riiiiispeeeeect maaaan za ten cały proces twórczy. Ja bym nie gmerała przy jałowcu Pichtowy to sosnowy? będzie jak odświerzecz do kajbla. Imbir kusi. Ale szkoda zepsuć. Nakręć na osobnej partii. O samych maceratach nie wiem nic of kors Mam w domu olejek pichtowy (to jednak jodła ), ale chodzi o to, że nie sądzę by to był dobry trop, nie idź tą drogą Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-06 o 14:08 |
|
|
|
|
#1580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wygląda jak obraz malowany przez Ju Kupiłam czapkę
|
|
#1581 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. odświeżacz? Dzięki za przestrogę
|
|
|
|
|
#1582 |
|
|
Czyli potrzebujemy zdjęć czapki
![]() A teeeraz... Moja prośba -kto mi kliknie, kto mi kliknie??? Konkursik bez logowania, na kliki tylko, walczę, bo jestem blisko odpadnięcia z 20 prowadzących, nie wiem, skąd ludzie mają tylu znajomych, że po 100 głosów mają Już niektórzy moi znajomi byli tak mili, że poudostępniali link mój na FB i ja mam 180!!! Ale to i tak sukces. I bardzo, bardzo Wam dziękuję ![]() KLIK konkursowy dla Murszafa -bez logowania
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eee fotek nie bedzie bo ni ma co poka ![]() Moze Ty mi pomożesz bo na YC nie chcą ![]() Szukam słoja intensywnego ale żeby mi Mam nie zabił
|
|
#1584 | |
|
|
Cytat:
Ja się też czuję olewana w kwestii pytań zasadniczych Tylko przy zakupach lecą oklaski ![]() Ja się jeszcze za bardzo nie znam, wypaliłam z 5 wosków raptem... Fioletowych nie polecam, bo mogą zabić łąką właśnie, ale Marszmaloł pachną fajnie, słodziuutko, intensywnie i świątecznie, taki się robi zapach, jakby kuchnia pełną para nad wypiekami pracowała. No i mój ulubiony Beach Wood ale on dość delikatny jest. Red Velvet też mocny bardzo i mnie aż dławi słodyczą. Czarne zajeżdżają mi wodą kolońską z NRD
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam kilka ulubionych (lawendy nie polecam bo trza wietrzyć ) ale słoja nie miałam. I tu doopa bo mogą być mnie intensywne niż woski, jak już wydaję nie mało to chciałabym żeby pachniało są trzy zapachy na -25% ale niepodobią mi się![]() No i kolejna zagwozdka czy brać świąteczne cuś jak przez Święta Mam nie wypali całej ![]() Boszzzz zebym tylko takie problemy miała
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Świetne zdjęcie
![]() Cytat:
) i ojcowego lapka , ale to jak odklei się od klawiatury
|
|
|
|
|
#1587 | ||
|
|
Cytat:
![]() Fakt, duża świeca może się i pół roku palić i Bożym Narodzeniem "zasuwać" Ja Biczłuda zamówiłąm dużą świecę, bo któaś z dziewczyn tam napisała, że jest równie intensywna, jak wosk. Teraz jeszcze kuszą na klosz -bo jednak mi się te świece bardzo ze zniczami kojarzą. No ale kaski już nie ma. Zwłaszcza, że sobie kupiłam na gwiazdkę Bois et Fruits Lutensowe. I to wszystko przez Katty ![]() Muszę iść do sklepu i straszliwie mi się nie chce... ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
![]() Dzięki
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwilę
prądu nie oddali, boję się zaglądać do zamrażalnika w obawie, że w środku coś wyrasta i mnie złapie ![]() dobrze, że woda jest (zimna, bo ogrzewacz też na prąd) i kuchenka na butlę gazową działa. Poza tym urwało nam maszt z anteną tv
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanawiałam się nad kloszem ale drogi no i byłby tylko na jeden wymiar słoja, bez sęsu ![]() Ja bym nie wychodziła wieje, piździ itd itp
|
|
#1590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mamy podobny gust perfumowy, to ... 2. No pytałam mlodego sms i twierdzi,że mamy inne, więc powinno dac radę ![]() Cytat:
Oby szybko się uspokoiło ... Patrz, a ledwo 100 km nas dzieli, u Was szaleje, a u nas spokojnie.... ] |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

kfiaciarnia, elegancka
i w sumie kilkoro dzieci znam, ale tylko dwoje (rodzeństwo) się podobnie zachowywało
może ja frezji szukam po prostu
ale nie środków czystości
Bo mały dorwał nóż po jedzeniu i srrruuu oni nie zauważyli - ich błąd (nomen omen nam pprzejechał po stole
- też był szybszy) no nie powiem że to najsowo 
Nie wiem, czy pod tym samym linkiem, ale jest
To niedługo wkleję do polajkowania
ale skubany, odlicza 24 godziny...
Bym się zapłakała (nie pocieszam, co) ale mam nadzieję, że przywrócą...

dzieś pisali ze pachnie słono? prawda li to?
Ale też był to jeden zapach. Acz jak się okazało, nie Ten Jeden