Scent Bar LI - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-06, 10:26   #1561
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LI

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
ad1. ale to jest ludziowa kfiaciarnia, elegancka

ad2. nie o to mi biega, gdzieś mam dywany i stoliki, a nie chcę aby did takie rzeczy robił i już, bo to jest terror i w sumie kilkoro dzieci znam, ale tylko dwoje (rodzeństwo) się podobnie zachowywało

snow in love mi pachnie, ładnie pachnie
1. źlem się wyraziła, ja mam trudny stosunek do kwiatów - baaardzo trudny, uważam only frezje, choć zapach kwiaciarni lubię to only w kwiaciarni szukam czegoś delikatnego co by nie było mydłem drewnem ani słodziakiem może ja frezji szukam po prostu choć te są w naturze intensywne więc kryterium delikatności pada - no słowem trochę se poszukam, taki zapach świeżego czystego domu ale nie środków czystości na razie styka mi olejek pomarańczowy

2. nie no to swoją drogą, wiem wiem

ja jednak obojętnie wobec mebli się nie potrafię zachować, bo bez względu na zachowanie dida, nawet nie takie a jakieś łagodniejsze, straty jakieś zawsze są, no i żal, po prostu zwyczajnie żal będzie - ale to już tak w sumie będzie moja wina - jak wpuszczę dida na czerwony dywan to moja głupota jeśli zostanie zaklejony (dywan) czymśtam, bo to przeca jam dorosła to winnam przewidzieć

Moi kuzyni mają przejechane nożem meble kuchenne - po całości Bo mały dorwał nóż po jedzeniu i srrruuu oni nie zauważyli - ich błąd (nomen omen nam pprzejechał po stole - też był szybszy) no nie powiem że to najsowo

3. ten snow in love mnie intrygował od dawna

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
149 było Bym miała szanse na II etap, gdyby dalej tak ładnie szło... Nic to, jakiś mail przysłali, że zweryfikują moje poprawki i dadzą znać... A tymczasem usuwają wpis ze strony... Ciekawe, czy punkty też usuną

Ja dopalam Biczłuda. Ale już ledwo go czuć...
o raaaannny - oby jednak sprawiedliwość wygrała
Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
U mnie za oknem duje gorzej niż w nocy Kiedy to ma się skończyć?
u mnie też - też czekam aż się to wywieje
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 10:54   #1562
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Mursz, może uda się przywrócić w miarę szybko
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
o raaaannny - oby jednak sprawiedliwość wygrała
Jest!! Nie wiem, czy pod tym samym linkiem, ale jest To niedługo wkleję do polajkowania ale skubany, odlicza 24 godziny...

A w ogóle, to mi ser pleśniowy wypłynął z opakowania -śmierdzi okrutnie i jest pyszny... od wieczora dieta weekendowa Bardadyna, to teraz mi chyba wolno??

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo

Edytowane przez Murszafka
Czas edycji: 2013-12-06 o 10:55
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 10:58   #1563
aileenn
Mother of Cats

Polly - dla dida atrakcyjne by to było? KLIK

Ósemka naprawiana z małej ponoć dziurki zaczyna boleć - może to przez ten piiiii wiatr?

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 11:07   #1564
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Jest!! Nie wiem, czy pod tym samym linkiem, ale jest To niedługo wkleję do polajkowania ale skubany, odlicza 24 godziny...
oł yeaaah back in the game

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:

Ósemka naprawiana z małej ponoć dziurki zaczyna boleć - może to przez ten piiiii wiatr?
bardzo możliwe
Stary 2013-12-06, 11:44   #1565
Murszafka

Cytat:
oł yeaaah back in the game
No sama nie wiem... Ludzie w pracy klikają i się nie naliczają punkty Cały czas 156, a niektórzy już do tysiąca dobili. Chyba sobie zaszkodziłam tymi zmianami...
http://kuchnialidla.pl/wypiek/ekspresowe-pierniki-h-m

Stary 2013-12-06, 11:51   #1566
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
No sama nie wiem... Ludzie w pracy klikają i się nie naliczają punkty Cały czas 156, a niektórzy już do tysiąca dobili. Chyba sobie zaszkodziłam tymi zmianami...
nom nie nabija

a przepis faktycznie kuszący - wszystko co lubię
Stary 2013-12-06, 11:59   #1567
Redhaired Witch
Nindżopesz

Widzę, że wszystkie chłopy są bałaganiarzami w jakimś stopniu a chłop Golden Eye brudzi podobnie jak mój - nie wiem czy mnie cieszy taka statystyka

Cytat:
Doop,a dooop,a dooopa, cycki!!!
Usunęłam przepis konkursowy niechcący Miałam tytuł poprawić tylko, kliknęłam zapisz i wszystko poszło A byłam na takim miejscu, że miałam szanse na finał
Ło rany! Bym się zapłakała (nie pocieszam, co) ale mam nadzieję, że przywrócą...

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.nie zamrażaj bo po co - spirytus nie zamarźnie w zamrażarce , zresztą po co
2.weź 2 ml wody i wlej toto wszystko do wody , dobrze wybełtaj i schowaj w ciemne miejsce na 2-3 tygodnie albo dłużej . I dopiero próbuj
Dzięki za rady, takoż uczynię.
Jeszcze dodałam więc jałowca bo mocniejszy i więcej spirytu żeby wyrównać proporcje.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
oo matko jak mój ojciec
Zdołowałaś mnie

Cytat:
Nie mam didów, ale sama rysowałam z upodobaniem po drzwiach szaf i szafek, zarówno po stronie zewnętrznej, jak i wewnętrznej
Fstydź się

Orkan naderwał mi dach balkonowy, powywalał doniczki z brzozami i zerwał drewniany "płotek" odgradzający od sąsiada. Dach żeśmy po nocy przywiązywali sznurowadłami.

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Będę klikać

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 12:05   #1568
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Orkan naderwał mi dach balkonowy, powywalał doniczki z brzozami i zerwał drewniany "płotek" odgradzający od sąsiada. Dach żeśmy po nocy przywiązywali sznurowadłami.[
na tym piętrze to faktycznie mogło się dziać

myśmy doniczki pochowali
Stary 2013-12-06, 12:11   #1569
Murszafka

Cytat:
Ło rany! Bym się zapłakała (nie pocieszam, co) ale mam nadzieję, że przywrócą...

Orkan naderwał mi dach balkonowy, powywalał doniczki z brzozami i zerwał drewniany "płotek" odgradzający od sąsiada. Dach żeśmy po nocy przywiązywali sznurowadłami.[COLOR="Silver"]

Będę klikać
1. Miałam tak zryty humor, jakby mi ktoś nogę obciął, no ale o tym ostatnio rozmawiałyśmy, @ się zbliża
2. Serio??? U mnie jakoś cicho i spokojnie... Nawet drzewa się nie ruszają... Zawsze narzekam, że w studni mieszkam, bo sąsiedzi okno w okno są, ale okazuje się, że ma to swoje plusy przy odwiedzinach Ksawerego

3. Dzięki Kochana Ja sobie też odklikuję, z komputera i komórki

Stary 2013-12-06, 12:25   #1570
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobry... Ból głowy mnie obudził i muszę zjeść śniadania, zanim procha łyknę...

Jak przeżyliście Ksawerego??
śnieżyca w nocy i pizga wiatrem teraz okropnie
Cytat:
Widzę, że wszystkie chłopy są bałaganiarzami w jakimś stopniu a chłop Golden Eye brudzi podobnie jak mój - nie wiem czy mnie cieszy taka statystyka
zawsze można się w bólu złączyć

znad niemania nici do maszyny i spsutej przez to dzisiejszej roboty. ale na dwór nie wyjdę
ooooooo śniek popaduje tzn powiewa

Mursz- 167 i wyskakują 24 h

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2013-12-06 o 12:27
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 12:29   #1571
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
myśmy doniczki pochowali
Się nie spodziewałam bo donice z drzewkami a nie jakieś tam popierdułki. Ale może to w trakcie wywalania dechy zahaczyło o doniczki.

Z zupełnie innej beczki. Czytam sobie posty na forum pt. "szukam zapachu" i jak to delikwentka poszła potem na testy do Syfory i bingo! Perfumeryjna miłość życia. I zazdroszczę Kiedy to zrobiłam się tak marudna i wybredna?

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2013-12-06 o 12:32
Stary 2013-12-06, 12:32   #1572
Murszafka

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
śnieżyca w nocy i pizga wiatrem teraz okropnie

Mursz- 167 i wyskakują 24 h
U mnie nawet padać śnieg przestał... Albo chodzi o to, że soczewek nie nałożyłam dzisiaj Muszę się do Rodziców odezwać, jak żyją... Poza tym, że Tacie pewnie też głowa pęka...

167, ale ruszyło bo można raz na 24 godziny klikać, ale ja się jeszcze nachalnie przypomnę

Słuchajcie... Pytanie... Jak to jest z nadciśnieniem, wiecie?? Małżon mi się nabawił przez te ostatnie nerwowe miesiące... Jutro kardiolog, ale czy tabletki na nadciśnienie, to się bierze do końća życia, czy też jak się odwielorybimy, będzie OK?? Wiecie coś na ten temat??

Kupić dużą świecę YK, czy nie kupić... Brzydkie są... Ale tak pięknie pachną... Woski ładniejsze, ale drożej w sumie wychodzi... Oto jest pytanie...

Stary 2013-12-06, 13:19   #1573
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Się nie spodziewałam bo donice z drzewkami a nie jakieś tam popierdułki. Ale może to w trakcie wywalania dechy zahaczyło o doniczki.

Z zupełnie innej beczki. Czytam sobie posty na forum pt. "szukam zapachu" i jak to delikwentka poszła potem na testy do Syfory i bingo! Perfumeryjna miłość życia. I zazdroszczę Kiedy to zrobiłam się tak marudna i wybredna?
myślę że zawsze tak było, nie jesteś w tym odosobniona

ale też nie bez znaczenia jest, że coraz gorsze zapachy produkują, niemniej pewnie nigdy nie gustowałaś w wielu seforzanych, a te co lubiłaś wycofli, wielu tutaj tak ma

jak już jesteśmy na perfumach
to ostatnio się przykleił do mnie Chergui, moja druga skóra - jako jeden z niewielu, gdy po pierwszym teście poczułam "to jest to" i wcale mi to po dlugim czasie nie minęło.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-12-06 o 14:06
Stary 2013-12-06, 13:20   #1574
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie nawet padać śnieg przestał... Albo chodzi o to, że soczewek nie nałożyłam dzisiaj Muszę się do Rodziców odezwać, jak żyją... Poza tym, że Tacie pewnie też głowa pęka...

167, ale ruszyło bo można raz na 24 godziny klikać, ale ja się jeszcze nachalnie przypomnę

Słuchajcie... Pytanie... Jak to jest z nadciśnieniem, wiecie??

Kupić dużą świecę YK, czy nie kupić... Brzydkie są... Ale tak pięknie pachną... Woski ładniejsze, ale drożej w sumie wychodzi... Oto jest pytanie...
1.
2. przypominaj
3. nie wiem
4. kupić, tylko pewniaka ulubieńca
Cytat:
po mojemu to każdy kto ma duuuuże rozeznanie w jakimkolwiek temacie jest wybredny ja zazdroszczę takiego rozeznania
Stary 2013-12-06, 13:24   #1575
rachell111
Zakorzenienie

A zmieniając temat - mam dizś karpia i batata - sztuk jeden. Nigdy jeszcze batata nie jadłam ani nie przyrządałąm, wchodzę na sieciunie i co ja pacze? że bataty się ino zapieka? Jadł ktoś gotowanego? Trochę mi szkoda prądu na jednego batata, no ewentualnie wrzucę tam i karpia jak już trza będzie piec. doczytałam że można zrobić puree

Czas edycji: 2013-12-06 o 13:27
Stary 2013-12-06, 13:31   #1576
Murszafka

Cytat:
4. kupić, tylko pewniaka ulubieńca
Kupion Beach Wood duży
Cytat:
A zmieniając temat - mam dizś karpia i batata - sztuk jeden. Nigdy jeszcze batata nie jadłam ani nie przyrządałąm, wchodzę na sieciunie i co ja pacze? że bataty się ino zapieka? Jadł ktoś gotowanego? Trochę mi szkoda prądu na jednego batata, no ewentualnie wrzucę tam i karpia jak już trza będzie piec. doczytałam że można zrobić puree
Hmm... A bataty to podobno słodkie są... Karpia na słodko robisz??

Czy ja mówiłam, że nie pada u mnie?? Właśnie wyjrzałam za okno...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_9172.jpg (196,9 KB, 19 załadowań)

Stary 2013-12-06, 13:35   #1577
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Kupion Beach Wood duży

Hmm... A bataty to podobno słodkie są... Karpia na słodko robisz??

1. dzieś pisali ze pachnie słono? prawda li to?

2. no są, ale nie znam smaku to postanowiłam że poznam.
Karp słodki jest juz sam w sobie, ma słodkie mięso. Najbardziej lubię go z solą i pieprzem i z niczym inym, a przerobiłam rok temu go wielu wydaniach od pieczarek po rodzynki i migdały. Będzie siedział w osobnym naczyniu więc luz.

3. o mammmmusiu to znak ze kilka godzin i bedzie u nas - bo się wicher rozkręca coraz bardziej
Stary 2013-12-06, 13:40   #1578
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ale u mnie śnieżyca! Widoczność na dwa metry.

Cytat:
myślę że zawsze tak było, nie jesteś w tym odosobniona

ale też nie bez znaczenia jest, że coraz gorsze zapachy produkują, niemniej pewnie nigdy nie gustowałaś w wielu seforzanych, a te co lubiłaś wycofli, wielu tutaj tak ma
Cytat:
po mojemu to każdy kto ma duuuuże rozeznanie w jakimkolwiek temacie jest wybredny ja zazdroszczę takiego rozeznania
Nooo... ale jest coś więcej w moim wybrzydzaniu, chyba mi się po prostu opatrzyły zapachy perfumeryjne. Wkurza mnie że np. w bazy upychają coś otulającego, w sercu "łagodzącego" albo dodają jakiś słodki składnik.

W każdym razie skoro już perfumeryjnie to te moje jałowcowe pachną obiecująco (czyli leśnie) ale mało ostro/charakternie i nie wiem czego dodać. Pieprzu nie bo paradoksalnie wygładza zapach (za to sam w sobie cuuudny chociaż bardzo, bardzo delikatny, istne Isos), imbiru może (ale boję się, że będzie pachniał oranżadką), kardamonu, sosny, świerku, jodły?
Próbowałam też zrobić macerat imbirowy ale strasznie capił przypalonym olejem, chyba przegięłam z gotowaniem. Wywaliłam, następny macerat zrobię na zimo. A może to na początku musi tak capić i po miesiącu przestanie?

Stary 2013-12-06, 13:55   #1579
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo... ale jest coś więcej w moim wybrzydzaniu, chyba mi się po prostu opatrzyły zapachy perfumeryjne. Wkurza mnie że np. w bazy upychają coś otulającego, w sercu "łagodzącego" albo dodają jakiś słodki składnik.

W każdym razie skoro już perfumeryjnie to te moje jałowcowe pachną obiecująco (czyli leśnie) ale mało ostro/charakternie i nie wiem czego dodać. Pieprzu nie bo paradoksalnie wygładza zapach (za to sam w sobie cuuudny chociaż bardzo, bardzo delikatny, istne Isos), imbiru może (ale boję się, że będzie pachniał oranżadką), kardamonu, sosny, świerku, jodły?
Próbowałam też zrobić macerat imbirowy ale strasznie capił przypalonym olejem, chyba przegięłam z gotowaniem. Wywaliłam, następny macerat zrobię na zimo. A może to na początku musi tak capić i po miesiącu przestanie?
1. no najwyraźniej nie takie masz gusta, mnie się też opatrzyły w większości, tzn pachną tak samo, co nei złapię to wpada w którąś z kategorii - landryny, kwaśne landryny, oranżadki, lemoniadki, jaśminy, syntetyczne wanilie, woda po kwiatach, ozon, puder, białe kwiaty. Pewnie są wyjątki, o któych zapomłam zwyczajnie.

Edit: choć nie wiem czy mi się kiedykolwiek widziały tak po całości? Na samym początku miałam zachwyt też raczej ałtsajderowymi zapachami, Prada, Gucci EDP. Także ja wybredna byłam chyba od samego początku. No może na samiuuuuuuuśkim począteczku mnie wzięło, teraz przypomina mi sie The One Dziś Ale też był to jeden zapach. Acz jak się okazało, nie Ten Jeden .

Riiiiispeeeeect maaaan za ten cały proces twórczy. Ja bym nie gmerała przy jałowcu
Pichtowy to sosnowy? będzie jak odświerzecz do kajbla.
Imbir kusi. Ale szkoda zepsuć. Nakręć na osobnej partii.
O samych maceratach nie wiem nic of kors , ot luźna refleksja olfaktoryczna z tą sosną i imbirem
Mam w domu olejek pichtowy (to jednak jodła ), ale chodzi o to, że nie sądzę by to był dobry trop, nie idź tą drogą

Czas edycji: 2013-12-06 o 14:08
Stary 2013-12-06, 14:20   #1580
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Polly - dla dida atrakcyjne by to było? KLIK
Sama bym poszła

Cytat:

Cytat:
Wygląda jak obraz malowany przez Ju

Kupiłam czapkę cieszę się bo kilka lat mi to zajęło

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 14:22   #1581
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
choć nie wiem czy mi się kiedykolwiek widziały tak po całości? (...) No może na samiuuuuuuuśkim począteczku mnie wzięło, teraz przypomina mi sie The One

Mam w domu olejek pichtowy, to jednak jodła ale chodzi o to, że nie sądzę by to był dobry trop, nie idź tą drogą
1. mówimy o majnstrimie? Hmm, już nie ta pamięć ale z babskich po całości podobało mi się kilka wycofionych i Mauboussin do czasu. A teraz to już prawie nic, nigdzie i dla nikogo mi się nie podoba :P No i dobsz, zaoszczędzę.
2. odświeżacz? Dzięki za przestrogę

Stary 2013-12-06, 14:39   #1582
Murszafka

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Kupiłam czapkę cieszę się bo kilka lat mi to zajęło
Czyli potrzebujemy zdjęć czapki

A teeeraz... Moja prośba -kto mi kliknie, kto mi kliknie???
Konkursik bez logowania, na kliki tylko, walczę, bo jestem blisko odpadnięcia z 20 prowadzących, nie wiem, skąd ludzie mają tylu znajomych, że po 100 głosów mają Już niektórzy moi znajomi byli tak mili, że poudostępniali link mój na FB i ja mam 180!!! Ale to i tak sukces.
I bardzo, bardzo Wam dziękuję

KLIK konkursowy dla Murszafa -bez logowania

Stary 2013-12-06, 14:48   #1583
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:

Konkursik bez logowania, na kliki tylko, walczę, bo jestem blisko odpadnięcia z 20 prowadzących, nie wiem, skąd ludzie mają tylu znajomych, że po 100 głosów mają Już niektórzy moi znajomi byli tak mili, że poudostępniali link mój na FB i ja mam 180!!! Ale to i tak sukces.

Klikłam ja

Eee fotek nie bedzie bo ni ma co poka

Moze Ty mi pomożesz bo na YC nie chcą
Szukam słoja intensywnego ale żeby mi Mam nie zabił

Stary 2013-12-06, 14:53   #1584
Murszafka

Cytat:
Klikłam ja

Eee fotek nie bedzie bo ni ma co poka

Moze Ty mi pomożesz bo na YC nie chcą
Szukam słoja intensywnego ale żeby mi Mam nie zabił
Dzięks!!

Ja się też czuję olewana w kwestii pytań zasadniczych Tylko przy zakupach lecą oklaski
Ja się jeszcze za bardzo nie znam, wypaliłam z 5 wosków raptem... Fioletowych nie polecam, bo mogą zabić łąką właśnie, ale Marszmaloł pachną fajnie, słodziuutko, intensywnie i świątecznie, taki się robi zapach, jakby kuchnia pełną para nad wypiekami pracowała.
No i mój ulubiony Beach Wood ale on dość delikatny jest. Red Velvet też mocny bardzo i mnie aż dławi słodyczą. Czarne zajeżdżają mi wodą kolońską z NRD

Stary 2013-12-06, 15:00   #1585
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Dzięks!!

Ja się też czuję olewana w kwestii pytań zasadniczych Tylko przy zakupach lecą oklaski
Ja się jeszcze za bardzo nie znam, wypaliłam z 5 wosków raptem... Fioletowych nie polecam, bo mogą zabić łąką właśnie, ale Marszmaloł pachną fajnie, słodziuutko, intensywnie i świątecznie, taki się robi zapach, jakby kuchnia pełną para nad wypiekami pracowała.
No i mój ulubiony Beach Wood ale on dość delikatny jest. Red Velvet też mocny bardzo i mnie aż dławi słodyczą. Czarne zajeżdżają mi wodą kolońską z NRD
Ja mam kilka ulubionych (lawendy nie polecam bo trza wietrzyć) ale słoja nie miałam. I tu doopa bo mogą być mnie intensywne niż woski, jak już wydaję nie mało to chciałabym żeby pachniało są trzy zapachy na -25% ale niepodobią mi się Honey&Spice ładne ale czy to świąteczne
No i kolejna zagwozdka czy brać świąteczne cuś jak przez Święta Mam nie wypali całej
Boszzzz zebym tylko takie problemy miała

Stary 2013-12-06, 15:09   #1586
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Świetne zdjęcie
Cytat:

Ci kliknęłam przed chwila i wlaśnie odkrylam ,że mogę jeszcze z bratowego kompa ( jak wróci ) i ojcowego lapka , ale to jak odklei się od klawiatury
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-06, 15:13   #1587
Murszafka

Cytat:
Ja mam kilka ulubionych (lawendy nie polecam bo trza wietrzyć) ale słoja nie miałam. I tu doopa bo mogą być mnie intensywne niż woski, jak już wydaję nie mało to chciałabym żeby pachniało są trzy zapachy na -25% ale niepodobią mi się Honey&Spice ładne ale czy to świąteczne
No i kolejna zagwozdka czy brać świąteczne cuś jak przez Święta Mam nie wypali całej
Boszzzz zebym tylko takie problemy miała
Nosoo... Ja też takie mam od wczoraj
Fakt, duża świeca może się i pół roku palić i Bożym Narodzeniem "zasuwać" Ja Biczłuda zamówiłąm dużą świecę, bo któaś z dziewczyn tam napisała, że jest równie intensywna, jak wosk. Teraz jeszcze kuszą na klosz -bo jednak mi się te świece bardzo ze zniczami kojarzą. No ale kaski już nie ma. Zwłaszcza, że sobie kupiłam na gwiazdkę Bois et Fruits Lutensowe. I to wszystko przez Katty

Muszę iść do sklepu i straszliwie mi się nie chce...

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Świetne zdjęcie

Ci kliknęłam przed chwila i wlaśnie odkrylam ,że mogę jeszcze z bratowego kompa ( jak wróci ) i ojcowego lapka , ale to jak odklei się od klawiatury
Taaa... Nic nie widać
Dzięki Ale to chyba ajpiki liczy, bo ja próbowałam kliknąć z netbuka, to mnie pogoniło...

Stary 2013-12-06, 15:15   #1588
Maja102
Zakorzenienie

ja tylko na chwilę

prądu nie oddali, boję się zaglądać do zamrażalnika w obawie, że w środku coś wyrasta i mnie złapie
dobrze, że woda jest (zimna, bo ogrzewacz też na prąd) i kuchenka na butlę gazową działa.
Poza tym urwało nam maszt z anteną tv
Stary 2013-12-06, 15:17   #1589
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Nosoo... Ja też takie mam od wczoraj
Fakt, duża świeca może się i pół roku palić i Bożym Narodzeniem "zasuwać" Ja Biczłuda zamówiłąm dużą świecę, bo któaś z dziewczyn tam napisała, że jest równie intensywna, jak wosk. Teraz jeszcze kuszą na klosz -bo jednak mi się te świece bardzo ze zniczami kojarzą. No ale kaski już nie ma. Zwłaszcza, że sobie kupiłam na gwiazdkę Bois et Fruits Lutensowe. I to wszystko przez Katty

Muszę iść do sklepu i straszliwie mi się nie chce...
Ano fłaśnie ale jest coś z orange lub mandarin i to mogłoby być
Zastanawiałam się nad kloszem ale drogi no i byłby tylko na jeden wymiar słoja, bez sęsu

Ja bym nie wychodziławieje, piździ itd itp

Stary 2013-12-06, 15:24   #1590
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
. Zwłaszcza, że sobie kupiłam na gwiazdkę Bois et Fruits Lutensowe. I to wszystko przez Katty

Taaa... Nic nie widać
Dzięki Ale to chyba ajpiki liczy, bo ja próbowałam kliknąć z netbuka, to mnie pogoniło...
1. Tez sobie kupilam, ale na Mikolajki przedwczesne i tez przez Katty
A mamy podobny gust perfumowy, to ...

2. No pytałam mlodego sms i twierdzi,że mamy inne, więc powinno dac radę
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ja tylko na chwilę

prądu nie oddali, boję się zaglądać do zamrażalnika w obawie, że w środku coś wyrasta i mnie złapie
dobrze, że woda jest (zimna, bo ogrzewacz też na prąd) i kuchenka na butlę gazową działa.
Poza tym urwało nam maszt z anteną tv
Kurde
Oby szybko się uspokoiło ...
Patrz, a ledwo 100 km nas dzieli, u Was szaleje, a u nas spokojnie....
]
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości