|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cały czas ostro ćwiczymy i Mikołaja o spadki prosimy! Cz. IX
Cytat:
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Sikorko
jak dobrze, że jesteś trzeba być dobrej myśli![]() zjadłam obiad i idę niedługo ćwiczyć, aby posprzątam
|
|
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
zmądrzałam
![]() A tak serio to próbuje się dodzwonić do lekarza w PL a że nie odbiera to siedzę jak na ścięcie i nie mogę się za nic zabrać...więc relaksuje się czytając wizaż
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki które mają fejsa, chodźcie tam szybko, pomagamy Ani wygrać wejściówki na mecz
![]() Sikorka Jesteś! ![]() Aga Trzymam za Twój cel
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-12-06 o 16:34 |
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
30 min na orbim
|
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem jestem, w sumie jak szybko mi przyszedł ten pomysł (jakże głupi de facto
) tak odszedł Dodzwoniłam się do tego endo u którego byłam w Polsce -kiedyś oferował swoją pomoc w razie 'W' a, że teraz nastała taka chwila to skorzystałam. Wysłałam maila, obiecał w weekend sprawdzić i dać mi znać co myśli o wynikach i postara się mi jakoś pomócJestem dobrej myśli, w końcu musi być dobrze (choć przez 9 miesięcy mnie nie mogą zdiagnozować
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2013-12-06 o 17:14 |
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Aga za orbiego!
![]() ja 80 min siatkówki dziś kolana już odmawiają posłuszeństwa, więc nawet gdybym chciała dziś jechać na siatkę dodatkową ze znajomymi, to tylko bym im przeszkadzała na boisku
Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-12-06 o 18:21 |
|
|
|
#2169 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkim brawa!
![]() Ma któraś pomysł, co mogę zrobić na kolację z mięsa mielonego? Termin się dziś skończył :/
|
|
#2170 | ||
|
Tajka
|
Wpierniczylam paczkę daktyli, fig, czekoladek i z 5 takich a'la choco bones. Oj brzuch będzie bolał oj będzie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Ok dojadlam chalwa i czekoladkami. Tak świętuje mikołajki. Obezre się maksymalnie i to bd taki cheat meal day, ''coby metabolizm naprawić''. Ale brzuch serio mi nabrzmial, w ustach słodkoże aż się rzygac chce. Oooo Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
kisiej spałuję Cię
!choć dziś miałam ochotę na to samo ale ogarnęłam w porę dupę
|
|
|
|
#2172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
W ogóle chora jestem Przeziębiłam się W ogóle zapisałam się na olimpiadę z angielskiego, za 2 tygodnie jest więc zaczęłam się uczyć bo dużo materiału jest (a raczej go nie ma bo tylko hasła są podane) ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
Wkurzyłam się na siebie strasznie bo stwierdziłam że ja naprawdę NIC nie robię i że mam takie wyniki tak po prostu - taką mam wiedzę której nie poszerzam w ogóle. Bo ja przecież zadań żadnych nie robiłam z matmy, tylko te co 3h tygodniowo na matmie. Z angielskim i polskim to samo. I czuję że mogę napisać te matury lepiej ale przez swoje lenistwo nic nie robię.---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
100% się prezentuje jako wynik. A matma to porażka. Ale widać jaki stosunek do tego mają moi rodzice - tacie jak powiedziałam o matmie to nawet nic nie powiedział tylko totalnie olał Tylko moja mama żebym się wzięła za matme. A ogólnie jestem wkurzona na siebie za to że nic nie robiłam, w ogóle się nie uczyłam tylko stwierdziłam ze moja wiedza mi wystarczy. Jak widac, nie wystarczy żeby zdać polski, ang i matme dobrze.
|
||
|
|
|
#2173 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i za Twoje ćwiczenia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() agulaaaa za wymiary i jestem pewna że cel się uda osiągnąć Cytat:
![]() Kisiej no to popłynęłaś ![]() gila negra, agulaaaa za ćwiczenia ![]() melduje ok godzinę biegania po schodach w pracy - już dawno nie było takiego dnia miałam dziś ćwiczyć ale nogi mi do
|
|
|
#2174 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam jak na Węgrzech grałam codziennie na gorącym piasku w siatkówkę, mecz za meczem Tęsknie za tym. Chociaż nie powiem, jak grało się z zawodowymi facetami +45 którzy w plażówke grają to się działo ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Ja chyba w Krakowie Ale nie wiem no to tylko propozycja mojego partnera studniówkowego A co robić będziemy to nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2175 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dostałam paczkę mikołajową z toną słodyczy.
Więc trochę wpadło ale już wydałam dwie opakowania wafelków i czekoladę. eejjj cicho, bo mnie się podoba jak nie ma wielkiego spamu bo nie muszę nadrabiać godzinami. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dokładnie! Ksawery To jest masakra jakaś jak wracałam ze szkoły to mnie zdmuchiwało i nie dałam rady iść prosto. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
Kisiej
![]() Natalka Siema Melduję Cardio Recovery z Insanity Dobrze, że dziś taki lajt, bo do bolących łydek doszedł wczoraj wieczorem problem ze stopą
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#2177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie Ty chcesz iść na studia, że stawiasz sobie wysoko tak poprzeczkę? Ja np. wiem na co mnie stać, każdy wie, każdy nauczyciel mnie ganił za napisanie bardzo słabo każdej matury, a teraz mnie mobilizują do działania i mam w nich wsparcie. Ja przełknęłam gorycz porażki i do roboty się biorę, ale nie histeryzuję. Wiem już na czym stoję, nad czym Muszę pracować i to powoli czynię. Moi rodzice mnie nie naciskają i nie zmuszają w jakiś sposób do nauki, mówię, że to moje życie i ja wiem, co mam robić, jeśli chcę coś osiągnąć. Choć dziś mama mnie porównała do reszty rodzeństwa i pwoiedziała, ze nie pasuję do nich pocisk.Ja posiadam wiedzę na temat ogólny o życiu i to mi wystarcza. Cytat:
Krk fajny pomysł
|
||
|
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ograniczanie pieczywa |
|
|
|
|
#2179 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Schody są super na pośladki ![]() Cytat:
![]() Ale jak jest za cicho to też niedobrze, tak smutno ![]() Noo, ciężko pion utrzymać A jak z uczelni wracałam to myślałam, że mi samochód na drugą stronę autostrady przerzuci ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|||||
|
|
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też poszłam z marszu - i g mnie to na dzień obecny są moje umiejętności które mam. Matura majowa, sierpniowa z poprzedniego roku czy z operonu to dalej po prostu zadania które albo umiesz zrobić albo nie ![]() Na studia chyba w ogóle nie idę ![]() Hmm ja czuję nie tyle porażkę (może z matmy) o ile niezadowolenie że wiem że mogę więcej a z lenistwa mi się nie chcę. Dlatego zapisałam się na tą olimpiadę z angielskiego Ale ogólnie też chcę zobaczyć jak napisałam polski rozszerzony i angielski Plażówka jest mega i uwielbiam takie sytuacje - słońce, piasek, piłka i można grać Ja wtedy z koleżanką więcej czasu przez tydzień spędziłyśmy grając w siatkówkę niż kąpiąc się w basenach
|
|
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
aaa nie mówiłam, ale jak szłam na trening to się wywaliłam na chodniku, wiatr prze przewrócił i równowagę straciłam
|
|
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardziej w łydkach czuję
|
|
|
#2183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje 70 kg też ledwo się na tym wietrze utrzymuje, więc nie wiem o co tutaj chodzi ![]() ![]() Oj nie dziwię się ![]() Aa, i jeszcze się Wam pochwalę, bo właśnie odczytałam maila, że wygrałam książkę o wypieku chleba Hamelman'a Świetny prezent akurat w Mikołajki ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-12-06 o 21:11 |
|
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie motywuje teraz wychowawca, codziennie niemal. Ciśnie na mnie fhój. ![]() moje lenistwo przebija i tak wszystko
|
|
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
Dzo, nie przejmuj się bo ja lektur też nie znałam
|
|
|
|
#2186 |
|
Rozeznanie
|
Dobra tak zwlekam z treningiem, że już wybiła ostateczna pora, killer Ewy sam się nie zrobi.
Powiem tylko tyle, że kupiłam w orange tel i mam w koncu wifi za to wkurzyłam się, bo z tydzien lub dw atyg temu kupilam sobie na zime czapke, szalik, rekawiczki w stradivariusie no i wrzucilam je do szafy, a paragon wywalilam. dzisiaj chcialam ubrac komplet a tu patrze ze rekawiczke spiete klipsem. baba nie zdjela mi go, tak sie wkurzylam bo poszlam do sklepu i oczywiscie nie sciagneli mi go bo paragonu brak, no ale po numerze mojej karty platniczej nie mogli juz spr na kompie. i czekam do ndz na TZ zeby mi ten klips jakos rozwalil. wsciekla bylam.. az musialam sie wygadac xd
|
#2187 |
|
Wtajemniczenie
|
melduje 60 minut Insanity i nie grzeszenie mimo siedzenia przez kilka godzin na przeciwko stołu zastawionego ciastami
|
#2188 |
|
Zadomowienie
|
Madziu, brawa za ćwiczenia. Zanim przeczytałam Twojego posta to zrobiłam grillowane kiełbaski z mielonego i sera białego (jakkolwiek by to nie brzmiało było dobre
) i do tego surówka z pekinki, papryki i ogórka z oliwą
|
|
#2189 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cicho też nie dobrze, ale spam kiedy jest do nadrabiania 15 stron po jednym dniu to też przesada. Strasznie wieje. Jak zamykałam bramę to mocno musiałam się na niej zeprzeć bo jak wiało to ona się od razu otwierała. ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pamiętam z czasów dukana jeszcze, że dziewczyny robiły karbonatki czy jakoś tak się to nazywało i to był właśnie miks mielonego mięsa i twarogu, podobno bardzo dobre ![]()
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

jak dobrze, że jesteś
za Twój cel 

ale ogarnęłam w porę dupę

skup się na tym co dla Ciebie najważniejsze
Wkurzyłam się na siebie strasznie bo stwierdziłam że ja naprawdę NIC nie robię i że mam takie wyniki tak po prostu - taką mam wiedzę której nie poszerzam w ogóle. Bo ja przecież zadań żadnych nie robiłam z matmy, tylko te co 3h tygodniowo na matmie. Z angielskim i polskim to samo. I czuję że mogę napisać te matury lepiej ale przez swoje lenistwo nic nie robię.
serio, myślałam, że umrę