|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Zapomnialam Wam powiedzieć, że moje dziecko od półtorej godziny bawi się w najlepsze.. Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
bokeh, a tak w ogóle, to poślij swojego Mikołaja dalej, może jeszcze coś ma w worku
|
#3183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#3184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkiego najlepszego dla jutrzejszego solenizanta ![]() A jaki telefon?? Nieeeee Tż z nią jechał. Jak dzieci się bały to rodzice mogli z nimi jechać ![]() W załączniku dowód ![]() Cytat:
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, nie zrobiłam zdjęcia, bo mi akurat padła bateria w lustrzance, a poza tym TŻ się spóźnił przez pogodę...
Ale podobnie do tego, co wstawiałam do klubu - tylko kozaki na grubym, niskim (8cm) słupku zamiast tamtych szpilek, a na górze siwa marynarka zamiast czarnej. Reszta taka sama. Jak będę miała fotki ze spotkania to się pochwalę.
|
|
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Tugeza u żubrów!!!!!!!!!!!!!!!!!
Śniegowa do tego! Ale wpieprzają! omomom ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka śnieżyca
nic nie widać, wiatr hula ![]() Silver Daria śliczna jest , widziałam na fb ![]() ![]() Byliśmy u t., ale nie chce mi się na ten temat pisać ![]() Wiecie co nic mnie ostatnio nie cieszy, jakaś przybita chodzę, a tak nie powinno być. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3189 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bokeh,wielkie brawa dla Mikolaja Chyba nawet bablowi jest zle bez TZta,juz byla jedna pobudka,a po porzuceniu kp zazwyczaj pierwsza byla o 24- 1. Aga,moj tez chce sporo mm,ale moze to dlatego,ze dopiero rozstalysmy sie z kp i z przyzwyczajenia chca sporo mleczka... Nie wiem,moze to minie. W kazdym razie ciesze sie teraz,ze od poczatku nie bylismy na mm,bo to bylby drogi biznes Wiecie,zawsze myslalam,ze jak TZ pojechalby w delegacje czy cus,to rozkoszowalabym sie samotnymi wieczorkami. A tu:dupa: Dziwnie mi I martwie sie,przez ten wicher nic nie widac,a jest juz za kolkiem 16 godzin... A do ranka jeszcze daleko Ok juz nie smece,poloze sie,moze zasne. Dobranoc Sent from my GT-S6500D using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żuuuuuuubr! Pierwszy raz widzę
|
|
#3191 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam się wieczorową porą. Nie było mnie w ciągu dnia, gdyż nie mieliśmy prądu od 10 do 22 ![]() Burza była w nocy ![]() Tata wraca dzisiaj z Norwegii... O tej porze powinien być już w domu, a jeszcze siedzi na lotnisku w Kopenhadze Jak będzie jutro na 7, to będzie cud.My na Mikołaja wczoraj kupiliśmy Poli klocki drewniane, dzisiaj tż dał mi i mamie po paczce słodyczy i tyla. Tak, kolana przede wszystkim i gdzieś w biodrach. Cytat:
Zdrowia dla Małej! ![]() U nas też ![]() Jak jeszcze to tak praktykowaliśmy, to pod poduszką zostawiał, a jak się nie mieścił prezent, to za łóżkiem Mam moje. Cytat:
Pisałam ostatnio - rodzice kupili chodzik dla Poli, mimo że od początku mówiłam, że nie chcę. Ok, wyniosłam go na strych i mówię, że NIE BĘDĘ używać, BO NIE, koniec tematu. Musiałam raz zostawić Polę mamie i siostrze - wracam do domu, a chodzik ze strychu zniesiony, "żeby Pola się chwilę sobą zajęła". No to przepraszam... Z prowadzaniem młodej już odpuściłam, bo co z tego, jak mówiłam, że nie wolno, 1000 argumentów podawałam, niemało kłótni i płaczu przez to było, jak i tak mieli to w dupie i ją prowadzali? Na początku po prostu ją im brałam, ale to nic nie dawało. Co miałam jeszcze zrobić? Cytat:
|
|||
|
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
o jaaaa żubry
Lady, ja bym nie wytrzymała i od razu bym zrobiła test mojego Groszka zrobiłam za dnia |
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
Komórkowy
![]() sasasasasasaWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3194 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak ktoś pisze "omomom", to mi się to od razu z Deli kojarzy ![]() Cytat:
|
|
#3195 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo mi od tego czasu tez jest gorzej. Baaardzo szybko sie irytuje i w sumie to ciagle mi smutno. Jestem rozzalona i wszedzie szukam drugiego dna![]() Sent from my GT-S6500D using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dziecko nadal śmieje się do mnie z łóżeczka...:banghead::ban ghead:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
ale jaja, wyrwało nam z korzeniami jałowca, takiego ogromnego, ponad 10 lat rósł
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- neti na bank coś dzisiaj brała
|
|
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
No toz nie taki na korbke, silver no wiesz
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie na poddaszu tak samo, huk jak cholera ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- na polance ryły sobie 3 dziki i nagle wszystkie podniosły głowy, popatrzyły w las uciekły w drugą stronę; a za chwilę z tego miejsca, w które patrzyły wychodzą jakieś dwa inne dziki - normalnie walki gangów a teraz jeszcze banda saren doszłajaaaaaki jeleń
|
|
#3203 |
|
Zadomowienie
|
A u nas impreza w pełni
ale spoko, nie mam nic przeciwko, jeśli Ewa ma dobry humor to bawić się możemy długo, gorzej gdyby był jojk.Ellmi masakra z tym jałowcem, kurde, strach na dwór wychodzić. Silver ale Daria fajna Aga ja myślę tak jak Nomen, że hormony Cię teraz też dołują Bokeh ale faaaaajny Mikołaj też takiego chcę A właśnie bo zapomniałam wczoraj, jak ceny w tej hurtowni zabawek? Znośne?
|
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ewa już za dużo waży, żebym z nią w chuście poszła, nigdy nie zapomnę mojej wyprawy z chustą do Lidla, myślałam, że wyzionę ducha jak wracałam z siatkami do domu
|
|
|
|
|
#3206 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajny pomysł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mam książkę z LIdla, czadowa jest też fajna, szukałam takiej
|
||||||
|
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kiedyś kupiłam Filipowi taką książeczkę http://lubimyczytac.pl/ksiazka/19442...anki-zwierzeta i świetna jest, co chwilę ją "czyta" w środku jest piesek, kotek, kaczuszki, świnka, owieczka i rybki i każde z tych zwierząt ma wstawkę z jakiegoś innego materiału, także fajne dotykowo---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- dobra, ja się wyłączam, będę w niedzielę wieczorem dobranocki PS. jakby jednak doszło do skutku to, co jest obgadywane w "pogaduchach", to ja się na to piszę
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
A cos w zamian...? Czy pozostalo Ci tylko czekanie do swiat?
O, szokens, poszalalas!!! ![]() Mi tak samo ![]() ![]() Tez bym chciala... A tak t.kupi Kubie kolejne maskotki, ktore on delikatnie mowiac ma w pupce. Szkoda jej wydanych pieniedzy... Łojojoj, co za pogoda dzis, sypie i wieje od rana. Ja sie oczywiscie ostałam z trampeczkami, takze za daleko nie wyjde ![]() A musialam dzis skoczyc po warzywa na jutrzejsze zupki Kubusia i co? Poszlam w trekkingach TZ ![]() Jeeej, jakie to cudowne uczucie, gdy w nogi jest cieplo i sucho
|
|
|
|
#3209 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny sorry ze pisze tak późno ale cały dzień miałam robote. Widzę ze pisalyscie o mikolaju. Ja w tym roku byłam grzeczna i dostałam uwaga nowy telefon komórkowy
próbowałam bawić sie przez tapatalka ale wole klasycznie przez neta. MAM NADZIEJE ŻE TERAZ BĘDĘ MOGŁA CZĘŚCIEJ PISAĆ. Dziewczyny zdjecia piekne Pa |
|
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yae je juz prawie wszystko. Dlaczego akurat do mnie tylko pytanie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

jutro z rana bede testowac
Ale podobnie do tego, co wstawiałam do klubu - tylko kozaki na grubym, niskim (8cm) słupku zamiast tamtych szpilek, a na górze siwa marynarka zamiast czarnej. Reszta taka sama.
nic nie widać, wiatr hula 

Jak będzie jutro na 7, to będzie cud.