|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: tytuł III części | |||
Mleko już mi nie smakuje, teraz sobie kartofla spróbuje! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 2,70% |
Mm, kp? To była rozgrzewka, teraz już będzie tylko marchewka! |
0 | 0% |
Mamo, tato, robotę dla was mam, pampers przecież nie przewinie się sam! |
3 | 8,11% |
Już przed nami wielkie szczęście, pierwsze święta razem wreszcie! |
6 | 16,22% |
Tu uśmieszek, tam koleczka, podejdź mamo do łóżeczka. |
2 | 5,41% |
Główkę ładnie podnosimy, do mamusi się tulimy. |
7 | 18,92% |
Czy to KaPe, czy eMeM, będę duży, ja to wiem! |
1 | 2,70% |
Kochamy nasze pociechy, bezcenne są ich uśmiechy. |
3 | 8,11% |
Chociaż nocki nieprzespane- nasze dzieci przekochane. |
0 | 0% |
Mleczko piję, szybko rosnę, wnet i tatę ja przerosnę. |
3 | 8,11% |
Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek. |
11 | 29,73% |
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.
oj rzeczywiście nie ma co nadrabiac
![]() własnie doszłam do niesamowitych wniosków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.
Na tym zdjęciu mniej podobny ![]() Ja porównuję to poprzednie z tym Twoim to oczy i nosek ma podobny ![]() ![]() a tak w ogóle to pięknaś! Ja z twarzy wyglądam jak pączek w maśle ![]() ![]() Przeglądałam nasze wątki na poczekalni, bo robię album ze zdjęciami, wsadzałam fotki z usg i chciałam mieć też spisane wagi Tuśki w poszczególnych tygodniach. i tak patrzyłam na zdjęcia dzieciaków z usg i brzuszki, powzruszałam się i doszłam do wniosków, że na zdjęciach z usg Jasiek od Maharet, Julcia od Ladan i Elenka od Matal są podobni do siebie po urodzeniu ![]()
#3303 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mama już u mnie jes od miesiąca i wraca razem z tatą w sylwestra. Będą mieć sylwestra na pokładzie ![]() A Saul to prawnik taki dość lewy ![]() ![]() Cytat:
![]() W lufthansie, air france i klm jest tylko dopłata za bagaż malucha, ale przy kosztach biletu to nic. Cytat:
Słodziak ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3304 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przystawic do piersi i lecimy ![]() kolezanka moja tak robila ze.skutkiem.mega pozytywnym Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- mam.dzis.dosc wlasnego.dziecka co.hwile.placze ![]() Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
jak zasysnie.to.przestan bujac i tak.do skutku moze mu sie zoladek.skurczyl Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
racja nosek i oczka ma po mnie, po TŻ ma poliki i bródkę i czoło, a po MOIM bracie ma małe uszka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3307 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no właśnie! Cytat:
Cytat:
Sent from my C2105 using Wizaz Forum mobile app |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
Zakorzenienie
|
stresuje sie bo chyba przemrozilam.dzis macka
na spacerze nie spal bo pewnie mu zimno bylo i jak.wrocilismy to byl zimnyyy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3310 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Widzialam dzisiaj w pepco piankowe puzzle za 25zl, chyba tanio nie? ![]() Wkoncu przyszedl @ ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3311 |
Zakorzenienie
|
Madzia000- moj Filip tez jak jest glodny i zly to jesc niechce musi przysnac i dopiero zje
![]() Ewacia - tez mam problem ubraniowy a dzos jak sie ogarnelam i zalozylam tunike i rjtki to tez skwitowal ze " odpie...lilam sie jak dzieciol w swieto lasu" ![]() Tassia a w co byl ubrany Maciej? Co do wakcji to my jedziemy w maju/ czerwcu nad polskie morze ![]()
![]() |
#3312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedział, że nie chce dziecka, żałuje, że dzicko już jest, dla Ciebie też nei jest partnerem... na moje to wydaje mi sie, że chciałaby żebyście się wyprowadziły, tylko nie wie jak to powiedzieć, za to okazuje ![]() jak będzie chciał, w co wątpię to i ojcem będzie dobrym nie mieszkając z Tobą. chciałabym żeby Wam się ułożyło, kibicuję Ci od początku ale to bez sensu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3313 |
Wtajemniczenie
|
a ja chodze jeszcze w ciążowych ciuchach
![]() do świąt mam cichą nadzieje ze uda mi się wcisnąc w jakiś przed ciążowy ciuch bo zakupów na razie nie planuje. co do urlopiku to w najbliższe wakacje planujemy wypad w opolskie a urlopowac się w ciepełku będziemy (tak jak pisałam)jak Lila przestanie nosic pampy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Zakorzenienie
|
Cześć laski. Trochę mam masakrę z Olą odwczoraj (z brzuszkiem). Strasznie marudzi i płacze,a teraz nie chce spać... ehh
Zniknęło mi pocytowane ![]() Więc z tego, co pamiętam: Madzia000 - chyba przesadzasz, że sama nie dasz rady z wózkiem. Już ci dziewczyny podpowiedziały, jak sobie poradzić, a ja robię jeszcze inaczej - wózek znoszę w całości )zjeżdżam po schodach tylnimi kołami - lekko się schodzi i wcale nie zajmuje dużo czasu), w tym czasie ubrana Ola już leży przy otwartych oknach, wracam na górę i ją biorę. powrót w odwrotnej kolejności. okna w domu zostawiam otwarte jak wychodzimy, akurat się przewietrzy, a Ola się nie gotuje podczas gdy ja wnoszę wózek i bardzo rzadko płacze. A nawet jak ci te 2 minuty dziecko popłacze, to nic się nie stanie ![]() ![]() Ewacia - jest powód, żeby sobie kupić jakieś fajne ciuchy ![]() Larysko - bardzo bym chciała, żeby Ci się ułożyło z tż, ale poświęcanie własnego szczęścia dla dobra dziecka nie jest niczym dobrym, zwłaszcza że dzieci wiele rzeczy wyczuwają/zauważają. Jeśli on się nie zdeklaruje jakoś i nie zacznie starać, to ja bym sobie dała spokój, bo przecież w tej chwili tak naprawdę jesteś z Olą sama, a zasługujesz na kogoś, kto będzie Was kochał. Nie warto pozostawać w związku, żeby dziecko miało ojca. Skoro on i tak się nią nie zajmuje, to tak jakby go nie było ![]() Ja też podaję biogaję prawie od poczatku ![]() Boja - bardzo ciężko się kreci tym hula hop? Ja nigdy nie próbowałam na takim obciążonym? Trudne to? Tassia - a w co był Maciej ubrany?
#3315 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
spodenki bawelniane i dresowe calosc wsadzona w grubego barana w nogi bylo mu ciepo ale w tym.spiworku mial wystajaca klatke.piersiowa i mam.nadzieje ze nie zmarzl jak weslzismy do.klatki to pod polarem cieplo bylo Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- madzia a ty z jakiej miejscowosci jestes? Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3316 |
Zakorzenienie
|
![]() Larysko mimo, że dziewczyny mają rację to ja po części rozumiem Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3317 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3318 |
Wtajemniczenie
|
Czeeeesc...
Caly dzień gniłam przed tv w pidzamie i czuję się okrutnie ![]() ![]() Wyciągnęłam starego jutro na zakupy. Miał zostać z młodą ale on też chce coś sobie kupić więc idziemy wszyscy. Bez spodni nie wracam. Mama mi doradziła żebym kupiła dżinsy na gumce hehe. Jutro zakupy i pranie, we wtorek pakowanie i wio! ![]() Dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
09 października 2013 18:45 Ninka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój dziś jest dziwny ![]() ![]() My chcielibyśmy z naszymi przyjaciółmi zapakować się z dziećmi w jedno auto i też nad Bałtyk, ale może na Litwę, bo lepsza droga od nas ![]()
![]() |
#3320 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3321 |
Zakorzenienie
|
ide spac
dzis mlody bez kapieli padl o 19i nie mialam sumienia go budzic przed chwila.nakarmilam.go.na.s piocha zjadl 125ml i spi dalej moze uda.sie do rana bo od dwoch nocy zaczal.sie wybudzac nie wiem vzy to kwestia tych wiatrow czy zabkow bo slini sie tak, ze bede od jutra mu sliniak zakladac bo ma cale koszulki przemoczone moze dlatego placze itp. Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app
#3322 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tz chory nie jedzie do pracy mam nadzieje ze mnie nie zarazi a przede wszystkim maluszka ![]() Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#3324 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My jestesmy z Nowego Sacza ![]() ![]() U nas zniwi super nocka ![]() ![]() My chrzciny tez zamowilismy u ksiedza w pt na 26.12 Jasiek jest juz 10 dzieckiem a jesxcze troche czasu zostalo... ![]() Kicha u nas z godzina bo tylko o jednej porze sie chrzci, tj o 13:30 :/ Powiedzcie mi czy bralyscie do kosciola cos z jedzenia czy picia ![]() Aaa i klade juz Jasia pod kolderka, wogole sie nie rozkopuje bo rogi zawijam miedzy szczebelki, a materacyk ![]() ![]() Czesto tylko po nocy pampek jest przesiurany. Sa takie pampersy slip&play, czy one nie sa bardziej chlonne? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasz Skarb: JAŚ ![]() ![]() Edytowane przez Madzia000 Czas edycji: 2013-12-09 o 06:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3325 |
Zakorzenienie
|
motyl przepadla mi ta stronka ale znalalzlam ta sama.liste gdzie indziej
to sa.certyfikowani doradcy laktacyjni http://www.kobiety.med.pl/cnol/index...=article&id=80 Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app
#3326 | |
Wtajemniczenie
|
adi własnie z tz ulepili wielkiego bałwana i jezdza na sankach
![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Cytat:
![]() 2. to sa te pomarańczowe...to nie są jak dla mnie jakies lepsze czy bardziej cłonne ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- btw ppomaranczowe pampy sa dzisiaj w kauflandzie po 19,90 własnie zakupiłam trzy paczki a własciwieszwaier mi kupił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3327 |
Zakorzenienie
|
![]() MADZIA to sa pomaranczowe pampersy. Ja ich nie lubilam bo nie maja rozciagliwych boczkow i zostawaly czerwone otarcia. Nasypalo u nas ze hej a mialam isc na pogrzeb kolezanki mamy. Ciekawe jak ja dam rade po tych zaspach z wozkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3328 | |
Wtajemniczenie
|
eee, ale po co? dla kogo? normalnie do Kosciola tez bierzesz jedzenie?
![]() Cytat:
![]() ide dzis na druga ture szczepienia... ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- dzis w koncu Ada poszla do przedszkola!!! po ile sa dady w biedronce? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3329 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3330 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.