Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-09, 09:22   #4801
Inkus97
Rozeznanie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
jak ja Ci kiedyś zrobię zdjęcie mojej kolekcji to się bogata poczujesz

A gdzie tam! Moja Babcia tylko twierdzi, że mam całą szafkę lakierów. Gdzie całą szafkę?! Toż to tylko mały kartonik od butów

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Jestem dziś złą uczennicą, ale co zrobić gdy oddychać się przez katar nie da, a kaszel dusi? Czeba zostać w domu. No i co z tego, że do szkoły się nie wybrałam, ale na siłownię pojadę jak tylko nauczę się podziału politycznego Europy? W gruncie rzeczy to jestem ciekawa kiedy to nastąpi

Wczoraj umyłam włosy wieczorem. Nałożyłam olejek Green Pharamcy, umyłam szamponem z tej samej firmy i nałożyłam odżywkę b/s Joanny miód i proteiny mleczne. Jak na razie efektów nie znam bo włosy wciąż związane. Rozpuszczę je dopiero przed wyjściem coby dojechać na siłownie w korzystnym stanie

A teraz uciekam do nauki. Aby chciało mi się tak, jak mi się nie chce
Inkus97 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 11:32   #4802
201703240903
Konto usunięte

Cześć!

Niedawno wstałam. Dzisiaj mnie czeka sporo nauki. Dostałam e-mail z materiałami szkoleniowymi z pracy i grafik. W tym tygodniu jestem wpisana tylko na 2 dni. Mam nadzieję, że ta liczba zwiększy się przynajmniej do 4 dni.

Cytat:
Napisane przez Mysia x3 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że szybko odrosną Ci włosy. Nie martw się. Na pocieszenie powiem Ci, że 2 lata chodziłam z wyciętą dziurą we włosach. Już jej nie mam
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 11:43   #4803
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Także trzymaj kciuki, żebym wyszła tylko z jedwabiem w co wątpię, bo jestem kosmetykoholikiem, mam szafki pełne kosmetyków, chociaż staram się nad tym panować jak mogę jak ktoś mi daje kosmetyk w prezencie to jestem wniebowzięta także z prezentami dla mnie raczej nie ma problemów Najlepsze jest to, że nie skończę jednego produktu, lub nawet nie zużyję do połowy i kupuję już jakiś następny dlatego dobrze, że teraz studiuje to zwożę po kolei kosmetyki i przywożę następny dopiero jak skończę jeden, bynajmniej z odżywkami do włosów tak robię, bo mam ich koszmarnie dużo ale psikacze mi się już kończą, muszę tacie przypomnieć żeby o nich nie zapomniał

Ja też się odmeldowuje, do jutra powiem Wam jutro czy wyszłam tylko z samym jedwabiem jeżeli jutro będę mieć wenę żeby iść do jakiegoś kosmetycznego, bo z pracy prosto na praktyki muszę lecieć
zdaj potem relację

Dobry dzień

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 11:52   #4804
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

Cytat:
Napisane przez maneo444 Pokaż wiadomość
Jejkus zalaminowalam te kudly niewdzieczne. matko kochana takiego siana nie mialam nigdy w zyciu. wlosy wogole sie nie chcialy rozczesac, w dotyku sa szorstkie jak pumeks i do tego piszcza :/ jak mialam naturalne/farbowane henna to laminowanie bylo dla mnie zbawienne, a teraz masakra :/ Co sie stalo?

jedyne co dobre z tego laminowania to to ze zniknal ten problem poodginanych włosów, wszytskie sa idealnie proste
Dzisiaj moje włosy wygladaja bardzo dobrze sa puszyste dociazone, troche szorstkie jednak ale to nic. ogolnie wygladaja bardzo dobrze. nie wiem o co chodzi

maneo444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 11:56   #4805
Kaveri
Spaceroholiczka

Zapraszam na Confetti i pachnący My Secret
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 12:08   #4806
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
nude z GR najładniejszy

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 13:35   #4807
Mysia x3
Raczkowanie

No hej Właśnie wszystko porobiłam w pracy, więc czas na odpoczynek klienci nie przychodzą, to sobie mogę posiedzieć

Heroldin - rozumiem, że chciałaś mnie dobić tym określeniem

Kaveri
- musiałaś mówić o tych promocjach w rossmanie? Teraz już na pewno z samym jedwabiem stamtąd nie wyjdę

FeelingLost - Oj też mam taką nadzieję, a to już 4 miesiąc idzie a ich aż tak wiele nie urosło, chyba za bardzo pożałowałam I tak jest lepiej niż było
Współczuję tej dziury, której już na szczęście nie ma

Karo89
- Jasne, że zdam relację innej opcji nie ma Rossman to dzisiaj będzie mój relaks po pracownicy i praktykach

61,6 (14.03.15r.) -> 61 -> 60 -> 59 -> 58
Mysia x3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 13:51   #4808
201703240903
Konto usunięte

Cytat:
No hej Właśnie wszystko porobiłam w pracy, więc czas na odpoczynek klienci nie przychodzą, to sobie mogę posiedzieć

Heroldin - rozumiem, że chciałaś mnie dobić tym określeniem

Kaveri
- musiałaś mówić o tych promocjach w rossmanie? Teraz już na pewno z samym jedwabiem stamtąd nie wyjdę

FeelingLost - Oj też mam taką nadzieję, a to już 4 miesiąc idzie a ich aż tak wiele nie urosło, chyba za bardzo pożałowałam I tak jest lepiej niż było
Współczuję tej dziury, której już na szczęście nie ma

Karo89
- Jasne, że zdam relację innej opcji nie ma Rossman to dzisiaj będzie mój relaks po pracownicy i praktykach
Kochana. Pamiętaj, że to tylko włosy. U mnie to wyglądało mniej więcej tak
http://ksiezycowaroza.blogspot.com/p/blog-page.html
2 lata temu. 2 lata zapuszczałam włosy regularnie ścinając końce, ale co z tego skoro ich wygląd psuła 1/3 dolnej partii włosów. Ścięłam, nie żałuję i nadal zapuszczam. Są teraz krótsze, ale odwdzięczają się tym, że są zdrowe i ładnie wyglądają.

Moim zdaniem powinnaś co miesiąc podcinać włosy o 1cm i stosować coś na szybszy porost ewentualnie chodzić w związanych włosach. Szybko je wyrównasz żeby wyglądały w miarę ok.

Edytowane przez 201703240903
Czas edycji: 2013-12-09 o 13:52
Stary 2013-12-09, 13:53   #4809
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maneo444 Pokaż wiadomość
Jejkus zalaminowalam te kudly niewdzieczne. matko kochana takiego siana nie mialam nigdy w zyciu. wlosy wogole sie nie chcialy rozczesac, w dotyku sa szorstkie jak pumeks i do tego piszcza :/ jak mialam naturalne/farbowane henna to laminowanie bylo dla mnie zbawienne, a teraz masakra :/ Co sie stalo?

jedyne co dobre z tego laminowania to to ze zniknal ten problem poodginanych włosów, wszytskie sa idealnie proste
Nie strasz, sama chcę się zalaminować, niby powinno być wszystko ok...

Cytat:
Wczoraj byłam w Rossmannie i widziałam odżywki Isany po 3,99 zł (oczywiście zapomniam się wrócić po jedną), olejek BDFM po 9,99 zł, jakieś szampony Timotei w promocji, no i oliwka BD ma nowe opakowanie, nie wiem jak ze składem
Kupiłam tą nową niebieską odżywkę. Na olejek nawet nie spojrzałam,a by się przydał
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 14:28   #4810
Mysia x3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
Kochana. Pamiętaj, że to tylko włosy. U mnie to wyglądało mniej więcej tak
http://ksiezycowaroza.blogspot.com/p/blog-page.html
2 lata temu. 2 lata zapuszczałam włosy regularnie ścinając końce, ale co z tego skoro ich wygląd psuła 1/3 dolnej partii włosów. Ścięłam, nie żałuję i nadal zapuszczam. Są teraz krótsze, ale odwdzięczają się tym, że są zdrowe i ładnie wyglądają.

Moim zdaniem powinnaś co miesiąc podcinać włosy o 1cm i stosować coś na szybszy porost ewentualnie chodzić w związanych włosach. Szybko je wyrównasz żeby wyglądały w miarę ok.
Tak też zamierzam robić, tylko właśnie ciągle szukam czegoś dobrego na szybszy porost włosów, jak na razie biorę skrzypolen, bo bardzo mi pomagał wcześniej, potem jakoś zaprzestałam go brać. Teraz znów zaczęłam Słyszałam, że odżywki po chemioterapii są bardzo dobre na szybszy porost włosów. A Ty masz coś godnego polecenia na porost włosów? Z tym, że teraz rosną zdrowsze i ładniejsze to muszę się w pełni zgodzić, bo moje teraz takie grube są i miękkie

Stary 2013-12-09, 14:33   #4811
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Nie strasz, sama chcę się zalaminować, niby powinno być wszystko ok...

nie mam pojecia czemu tak moje wlosy zareagowaly, wczesniej bylo wszystko okey

maneo444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 14:47   #4812
201703240903
Konto usunięte

Cytat:
Tak też zamierzam robić, tylko właśnie ciągle szukam czegoś dobrego na szybszy porost włosów, jak na razie biorę skrzypolen, bo bardzo mi pomagał wcześniej, potem jakoś zaprzestałam go brać. Teraz znów zaczęłam Słyszałam, że odżywki po chemioterapii są bardzo dobre na szybszy porost włosów. A Ty masz coś godnego polecenia na porost włosów? Z tym, że teraz rosną zdrowsze i ładniejsze to muszę się w pełni zgodzić, bo moje teraz takie grube są i miękkie
Moim zdaniem najlepiej połączyć stosowanie wcierek + herbatek (pokrzywa, skrzyp) bądź ,np. suplementacji.

Mi służyła pokrzywa, ale przy pierwszym stosowaniu biegałam co kilka minut do toalety. Z suplementacji na początku królowała Belissa. Pierwsze opakowanie stosowałam w okresie lipca i czerwca. Miałam wtedy włosy za ramiona. We wrześniu już miały długość przed piersi. Całkiem fajnie radziła sobie też skrzypovita. W wcierek polecam Jantar i Joannę. Stosowałam też seboravit. Nie był zły, ale po 1 dniu od zastosowania miałam tłuste włosy. Możesz też stosować olejki do wcierania w skórę głowy przed myciem. Dużo dziewczyn chwali sobie ten olejek Khadi - Olejek stymulujący porost włosów - 210 ml. Moim zdaniem jest dosyć drogi, nigdy nie miałam okazji go kupić.

Wszystko zależy od czasu i tego co chciałabyś stosować. Ważne by nie kupować 1000 rzeczy na raz. Zastanów się co najbardziej byś chciała stosować i na co masz czas.

Suplementacja jest dobra dla osób zapracowanych i wiecznie zajętych, które mają bardzo mało czasu dla siebie

Wcierki są fajne, ale trzeba wyrobić sobie nawyk pamiętania by je wcierać

Herbatki są spoko, ale trzeba liczyć się, że może nam się nie spodobać ich smak

Olejowanie skóry głowy jest fajne, o ile masz czas by trzymać ten olej na głowie i nie jesteś zmuszona bardzo często wychodzić z domu. Trzeba liczyć się z możliwością braku dyspozycyjności przez przynajmniej pół godziny.
Stary 2013-12-09, 15:02   #4813
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
No to teraz mów czym pachnie pachnący My Secret. Bo ja przed chwilą swój powoniałam i jestem ciekawa czy Twój wonia tym samym.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 15:05   #4814
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
No to teraz mów czym pachnie pachnący My Secret. Bo ja przed chwilą swój powoniałam i jestem ciekawa czy Twój wonia tym samym.
Kiedyś był taki płyn do mycia - CLIN/KLIN? Tym mi to pachnie
Stary 2013-12-09, 15:05   #4815
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
tumblrów nie ogarniam, więc nie wiem które jest które, ale wszystkie ładne

Cytat:
Kupiłam tą nową niebieską odżywkę. Na olejek nawet nie spojrzałam,a by się przydał
też zapomniałam o oliwce świadczy to o tym, jak silna była moja wola, bo weszłam tylko po podpaski i dezodorant, a wyszłam z nimi i szczoteczką do zębów, ale przecież to nie kaprys, tylko potrzeba żadnych zbytków!

lecę dokańczać placki z cukinii

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 15:07   #4816
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
tumblrów nie ogarniam, więc nie wiem które jest które, ale wszystkie ładne
Pierwsze zdjęcie z lewej w górnym rzędzie, to nowość. Zawsze
Stary 2013-12-09, 15:27   #4817
Mysia x3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
Moim zdaniem najlepiej połączyć stosowanie wcierek + herbatek (pokrzywa, skrzyp) bądź ,np. suplementacji.

Mi służyła pokrzywa, ale przy pierwszym stosowaniu biegałam co kilka minut do toalety. Z suplementacji na początku królowała Belissa. Pierwsze opakowanie stosowałam w okresie lipca i czerwca. Miałam wtedy włosy za ramiona. We wrześniu już miały długość przed piersi. Całkiem fajnie radziła sobie też skrzypovita. W wcierek polecam Jantar i Joannę. Stosowałam też seboravit. Nie był zły, ale po 1 dniu od zastosowania miałam tłuste włosy. Możesz też stosować olejki do wcierania w skórę głowy przed myciem. Dużo dziewczyn chwali sobie ten olejek Khadi - Olejek stymulujący porost włosów - 210 ml. Moim zdaniem jest dosyć drogi, nigdy nie miałam okazji go kupić.

Wszystko zależy od czasu i tego co chciałabyś stosować. Ważne by nie kupować 1000 rzeczy na raz. Zastanów się co najbardziej byś chciała stosować i na co masz czas.

Suplementacja jest dobra dla osób zapracowanych i wiecznie zajętych, które mają bardzo mało czasu dla siebie

Wcierki są fajne, ale trzeba wyrobić sobie nawyk pamiętania by je wcierać

Herbatki są spoko, ale trzeba liczyć się, że może nam się nie spodobać ich smak

Olejowanie skóry głowy jest fajne, o ile masz czas by trzymać ten olej na głowie i nie jesteś zmuszona bardzo często wychodzić z domu. Trzeba liczyć się z możliwością braku dyspozycyjności przez przynajmniej pół godziny.

FeelingLost - też kiedyś piłam pokrzywę ale bardziej pomogła mi jednakże suplementacja. A co olejku to rozważę go
Niestety ja należę do tego typu osób, które kompletnie nie mają czasu dla siebie, bo nie mam ani trochę. Wstaję rano o 6:30, o 7:30 zaczynam pracę, kończę o 16:30, o 17:00 mam praktyki do 18:00, zanim dojadę i dojdę do domu jest już 19:00, a gdzie czas na naukę? Oczywiście jak wrócę do domu, potem jest już 00:00 jak nie lepiej i trzeba iść spać
A w weekendy również od rana do wieczora uczelnia

Stary 2013-12-09, 15:29   #4818
bijum
Raczkowanie

Hej Od soboty usiłuję się wbić na internet i wreszcie się udało. :c Byłam u fryzjera i stary dobry motyw z tym, ile to jest 3 cm znowu się powtórzył. Ale wiecie co... chyba jestem zadowolona
http://1.bp.blogspot.com/-Co_lb9X3k2...0/duperele.jpg
Cały wypad opisałam na blogu.. Ogólnie wyglądają dużo lepiej, ale.. Tylko mnie wydają się teraz takie strasznie rzadkie? :<

Dzisiaj myłam włosy rano po nocnym olejowaniu, niby ok, ale troszkę nie bardzo chciały się ułożyć. Grzywka już nie lubi być suszona, jajaj, cięzkie życie. I znowu przesiałam 70 zł na kosmetyki, zwariuję z sobą. Nie mogę nosić przy sobie więcej niż 5 zł, bo zaraz sobie przypominam, że coś muszę kupić. ;c

Pozdrawiam z kubkiem gorących ziółek i masą roboty

Zapiski z życia Włosomaniaczki

58. Moje kosmetyczne dziwactwa i sekrety.

Rozdanie u Bijum!

Edytowane przez bijum
Czas edycji: 2013-12-09 o 15:31
bijum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 15:37   #4819
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedyś był taki płyn do mycia - CLIN/KLIN? Tym mi to pachnie
TAAAAAK! W końcu coś wonia nam tak samo!
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 15:46   #4820
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Hi5

U mnie nie zapowiada się jeszcze na romans z nożyczkami
Też od czerwca nie podcinałam, jednak czas najwyższy..
Chciałam jeszcze przed świętami, ale w sumie to nie wiem czy chcę tylko podciąć końce, czy trochę pocieniować.. Ale z drugiej strony, jak pocieniuję, to może mi się nie podobać i stracę dużo z długości..
Cytat:

Wychodziłam do szkoły było ciemno, przyszłam też już prawie ciemno.. Grr..
Zjadłam obiad, teraz czas na naukę.

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 15:54   #4821
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Też od czerwca nie podcinałam, jednak czas najwyższy..
Chciałam jeszcze przed świętami, ale w sumie to nie wiem czy chcę tylko podciąć końce, czy trochę pocieniować.. Ale z drugiej strony, jak pocieniuję, to może mi się nie podobać i stracę dużo z długości..
Tylko mnie na okrągło kusi podcinanie włosów podcinałam w październiku 2 razy sama i już znowu kusi mnie odświeżenie
No i pocieniowanie, zastanawiam się czy dobrze będą wyglądały gdy tylko przód przy twarzy będzie wycieniowany? bo w sumie tylko przód mi przeszkadza i źle się z takimi prostymi czuję, więc może tył w spokoju zostawię niech sobie rośnie, a przód wycieniuję
Stary 2013-12-09, 16:00   #4822
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Tylko mnie na okrągło kusi podcinanie włosów podcinałam w październiku 2 razy sama i już znowu kusi mnie odświeżenie
No i pocieniowanie, zastanawiam się czy dobrze będą wyglądały gdy tylko przód przy twarzy będzie wycieniowany? bo w sumie tylko przód mi przeszkadza i źle się z takimi prostymi czuję, więc może tył w spokoju zostawię niech sobie rośnie, a przód wycieniuję
A Ty ścinasz w U? Bo jeśli tak to automatycznie przód się skraca

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 16:03   #4823
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwsze zdjęcie z lewej w górnym rzędzie, to nowość. Zawsze
o, dzień bez nauki jest dniem straconym

Stary 2013-12-09, 16:06   #4824
moooniek
Zakorzenienie

Mialam 65% z probnej matury z niemca, z czym do ludu ale z Horverstehen mialam 15/15 nie mam pojecia jak to zrobilam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-12-09, 16:10   #4825
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
E tam, oprócz psa spróbowałabym wszystkiego
powiedz, że żartujesz

Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość
O, akurat w wężu nc strasznego nie widzę Cóż, za małego dość się okropności naoglądałam, niewiele mnie teraz brzydzi - a zapach to już w ogóle nie rusza
Ja bym nie dała rady

Cytat:
Boje panicznie się pająków, więc wyobraź sobie moją reakcję jak na samym wejściu na talerzu mam smażone tarantule
hi5 siostro, jak widzę pająka to drze się w niebogłosy

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Jest sens, działanie i siła jest inne. Ale ja zamiast Redualu+ wzięłabym błoto z Morza Martwego z Rossmanna, taniej wychodzi i jest go więcej - polecone mi przez Dolczi A to ten sam produkt, tylko w proszku
Może pomogło by to błotko na moje krostki na skroniach, męczę się z nimi od miesiąca

Pomalowałam sobie pazurki kiwiaczem włosom zrobię jutro dobrze
miałam dziś kolokwium z angielskiego, nie zaliczę go na 100%

a apropo przyspieszaczy porostu to polecam olejek khadi, drogi ale niesamowicie wydajny lub sesę troszkę tańsza ale mniej wydajna i wcierki w szczególności jantar.

Dziewczyny na ile Wam starcza maska z biovaxu?
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 16:26   #4826
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość

Dziewczyny na ile Wam starcza maska z biovaxu?
na kilka miesięcy, bo używam co paręnaste mycie
a tak szczerze u mnie starcza na około 10 użyć, a włosy mam dosyć krótkie.

Stary 2013-12-09, 16:46   #4827
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
A Ty ścinasz w U? Bo jeśli tak to automatycznie przód się skraca
Nawet nie wiem jak to nazwać, czy to będzie cieńcie w U czy po prostu przód wycieniowany a tył tylko lekko podcięty ( wyrównany, bo w V mi rośnie - widziałaś )
Podoba mi się tak z przodu klik albo takie coś KLIK tylko najkrótsze włosy miałyby sięgać mniej więcej do połowy policzka no i tył nie pocieniowany. Tylko nie wiem jak by to wyglądało, czy nie głupio jak tylko przód wycieniuję.

Edytowane przez meeedzik
Czas edycji: 2013-12-09 o 17:01
meeedzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 16:46   #4828
bijum
Raczkowanie

M4rt3czk4_92 - ja biovaxu używam tak ze dwa - trzy razy w tygodniu i mam go jakieś półtora miesiąca. Kiedyś nakładałam codziennie po każdym myciu i wtedy starczał na niecały miesiąc. Generalnie jak się dorwie promocję w SP to jak najbardziej opłaca się kupić.

Zapiski z życia Włosomaniaczki

58. Moje kosmetyczne dziwactwa i sekrety.

Rozdanie u Bijum!

bijum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 16:57   #4829
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
EdizA, to chyba z Tobą o wiśniowym lakierze gadałam ?
ZNALAZŁAM ! Mam już w ręku. Może to nie taka stuprocentowa wiśnia, ale różu w nim zbyt dużo nie ma. Więcej śliwki. A róż + śliwka = wiśnia Na widok tego lakieru majtki mi spadły i efekt kolorystyczny iście orgazmiczny. To jest Big Spender od Essie.
Ze mną
Muszę spojrzeć przy okazji jakiejś wizyty gdzieś, gdzie Essie można dostać
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 17:00   #4830
izaa29
Zakorzenienie

Jakiś czas temu żaliłam się na prostowanie się fal po koczku. Któraś radziła mi lakier isany. Bez denatu była wersja czerwona? Gdyż byłam dziś w rossie i akurat jest promocja na lakiery i półki były pełne ale czerwonej wersji nie widziałam, tylko pianka była z czerwonej serii
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości