|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: tytuł III części | |||
| Mleko już mi nie smakuje, teraz sobie kartofla spróbuje! |
|
1 | 2,70% |
| Mm, kp? To była rozgrzewka, teraz już będzie tylko marchewka! |
|
0 | 0% |
| Mamo, tato, robotę dla was mam, pampers przecież nie przewinie się sam! |
|
3 | 8,11% |
| Już przed nami wielkie szczęście, pierwsze święta razem wreszcie! |
|
6 | 16,22% |
| Tu uśmieszek, tam koleczka, podejdź mamo do łóżeczka. |
|
2 | 5,41% |
| Główkę ładnie podnosimy, do mamusi się tulimy. |
|
7 | 18,92% |
| Czy to KaPe, czy eMeM, będę duży, ja to wiem! |
|
1 | 2,70% |
| Kochamy nasze pociechy, bezcenne są ich uśmiechy. |
|
3 | 8,11% |
| Chociaż nocki nieprzespane- nasze dzieci przekochane. |
|
0 | 0% |
| Mleczko piję, szybko rosnę, wnet i tatę ja przerosnę. |
|
3 | 8,11% |
| Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek. |
|
11 | 29,73% |
| Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.
Cytat:
|
|
|
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.
Cytat:
|
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Motylek moim zdaniem czapeczka pasuje
Cytat:
a teraz już mam podstawy do takich rozkmin ![]() ja też używam katarek ![]() Poli 6kg-super!
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2013-12-10 o 10:10 |
|
|
|
|
#3574 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Apropo testu to troche sie bije bo juz tak mam, że jak planuje ciaze za kilka miesiecy to wczesniej wpadam.Wika i Jasiek byli planowani tak ok pol roku pozniej |
|
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo idę do księdza i zobaczymy co powie...jakieś dobre rady ? wrzucisz linka do tego co masz ? dobra już doczytałam że ten co kaśka
|
|
|
#3576 |
|
Wtajemniczenie
|
Lilek wiercipiętek.Próbowała mi chyba uciec z tego łózeczka
![]() Wybaczcie ten nieład jesli chodzi o ochraniacz na szczebelkach ale mąż wymieniał baterie w karuzelce i jak zwykle nie poprawił....a ja dopiero zauwazyłam:/ Edytowane przez policzanka Czas edycji: 2013-12-10 o 11:47 |
|
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Ale słodziutka |
|
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
moje dziecko łaskawie wstało
|
#3579 |
|
czyli Endżi
|
Tassia, a jakie są dolegliwości przy gronkowcu?
Kaśka, też mam tą bluzę, brałam jeszcze przed wyprzedażą Chyba se kupię jeszcze większy rozmiar, bo super jest ![]() Niepokoił mnie ten brak kupy, dałam małemu trochę zwykłej (czarnej), mega słabej herbatki, wypił 40ml, nie minęły 3 minuty i poszłooooo
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2013-12-10 o 10:49 |
|
|
|
#3580 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tki polarowy z kożuszkiem na zimę. Ale w ogóle to różnie ludzie ubierają Niektórzy w zwykłe kolorowe kombinezony albo cały biały kombinezon. U nas był akurat miałyśmy taki komplecik i było natalce w nim bardzo ładnie No bo to ubranie tylko na zdjęciu zostaje
|
|
|
|
|
#3581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O,dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale kochana Aaa to tak gra ta karuzelka z misiami? Posiadam a nawet nie wiem![]() Moje jeszcze nie i rozkminiam jak ją ubrać na spacer...
|
|
#3582 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej my juz po szczepieniu.
Jasio był taki dzielny mam tylko nadzieje ze nie będzie miał żadnych reakcji poszczepiennych ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja mam fride, poki co daje rade. czesc
|
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
all przeszukałam i to co by mi się podobało to duuużo za duże jeszcze tablice przejrze mam jeszcze pytanie ile dajecie księdzu za chrzest ?
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
hej mamusie
poli Lilusia jest słodka Cytat:
mnie ostatnio tez cos brzuch pobolewa, moze lada chwila @ bedzie![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- ja dałam 100zł, ale nie chcial nic. choć serdecznie podziękował
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
natka mana sobie body z kr ręk, rampersa sweterkowego,grubszego takiego. kombinezon nie jest jakis strasznie gruby, śpiworek z wózka od środka ma polar.ubierać jej coś jeszcze na rampersa a pod kominezon?nie wiem
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
moze oni sie ciesza,ze im nowa 'owieczka" przybyła i dlatego nie chcą
|
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
|
Moje dziecko spało - uwaga! - od 21.30 do 7 Cytat:
|
|
#3588 |
|
Zadomowienie
|
U nas powoli do przodu
Mały mniej płaczeJak nic mu nie dolega jest prze kochany Szkoda,że mam tak mało czasu na wizaż Poli Lila jest słodka i
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20080607650113.html 21.08.2009 23.09.2013 Edytowane przez marysia_258 Czas edycji: 2013-12-10 o 11:35 |
|
|
|
#3589 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3590 | |
|
Zadomowienie
|
aale kochana nam jak siw uda zrobic dziewczynke w przyszlyn roku to bedzie albo Amelka albo Emilka Ile ona ma tygodni ? Ladnie na boczku sobie radzi, moj Jasiek nienawidzi lezec na boku.. od razu spada na plecy ![]() Cytat:
![]() Kurde mam problem. W niedziele dostalam @ wieczorem. Tak troche mi sie polalo ale zadowolona wzielam tabletke anty, zaaplikowalam tampona i poszlam spac. Rano chcialam go zmienic to zamiast krwi bylo duzo brazowego sluzu. po kolejnej wymianie to samo ale mniej. Az od wczorajszego wieczora nie ma juz nic :/ o co kaman? Najgorsze to to ze zaczelam antykoncepciuchy i nie wiem czy nie za wczesnie ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3591 | |
|
Zadomowienie
|
Dziekujemy za komplementy
![]() Sliczna ![]() Cytat:
U nas dalej pogoda do bani.. Amelka spala ciagiem 7 godzin wstalysmy 9.30, chociaz ja chetnie bym jeszcze polezala :PA dzisiaj przeglad podwozia u gin. Tz juz sie nie moze doczekac, a ja sie lekam
|
|
#3592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do okresu to niestety nie pomoge![]() motylku a w reinforescie nie ma tej melodii?Myslałam ze ona róznią się tylko wyglądem. Dziękujemy za miłe komentarze
Edytowane przez policzanka Czas edycji: 2013-12-10 o 11:43 |
|
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
To może za jakiś czas się na poczekalni spotkamy
Tylko mam nadzieję, że tym razem nie będziemy się starać całe długie 9 cykli....
|
|
|
|
#3594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3595 |
|
Wtajemniczenie
|
Wybaczcie ten nieład jesli chodzi o ochraniacz na szczebelkach ale mąż wymieniał baterie w karuzelce i jak zwykle nie poprawił....a ja dopiero zauwazyłam:/
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- maharet co do Twojej wagi to i tak super wynik uzyskałas na samym PW.Gratki
|
|
|
|
#3596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3597 | ||
|
Rozeznanie
|
Witam po beznadziejnej nocy i to nie przez Wiktorka,który znów pięknie pospał, a przez jego ojca
jeśli nie zobaczę poprawy to święta spędzi sam bo zabiorę małego i psa ze sobą Przepraszam musiałam się wygadać komuś bo rodziny nie chce w to na razie mieszać.Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
się mamuśka doczekałaś
![]() ja zaraz jadę do dentysty- znowu mój biedny portfelik
|
#3599 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak w ogole znalezliscie sie w usa?? Cytat:
Cytat:
chociaz jest jeszcze lekko za duzy ![]() Cytat:
maly nie lubi...Cytat:
![]() Cytat:
W ogole to wczoraj myslalam ze zejde na zawal... mamy wybrana restauracje i zarezerwowany stolik na chrzciny... ja wszystko mailowo ustalalam i mowilam tesciowi ze powiem mu jak bedzie trzeba sie tam pojawic i zaplacic...bo koles chce zaliczke 200 zl a na 14 dni przed impreza calosc... (jak dla mnie placic calosc przed impreza to troche nie halo no ale nie wiem czy powinnam sie klocic?)... no i ostatnio wynikly te problemy z zaswiadczeniem, bylismy w niedziele w kosciele i ksiadz nam nie dal, mamy isc w kolejna niedziele i bedziemy dopiero cos wiedziec, przez weekend nie kontaktowalismy sie z rodzina meza bo mielismy gosci.... i co zrobila szwagierka?? wczoraj ni z gruchy ni z pietruchy poszla sobie potwierdzic termin w naszej restauracji... no normalnie myslalam ze ja zabije a cisnienie tak mi skoczylo ze masakra... na szczescie nic jeszcze nie zaplacila tylko umowila sie z gosciem na srode na podpisanie umowy... nieproszona...noz kutwa... no i teraz wychodzimy na rodzine idiotow bo ja musze gosciowi napisac ze bedziemy wiedziec czy chrzciny beda dopiero w przyszly poniedzialek.... mam nadzieje ze do panny dotarlo i nic juz nie wymysli ORGANIZATORKA.... a to moje zakupy dla malego ![]() http://www.hm.com/de/product/15595?a...#shopOrigin=SA http://www.hm.com/de/product/14035?a...#shopOrigin=SA http://www.hm.com/de/product/08295?a...#shopOrigin=SA http://www.hm.com/de/product/08540?a...#shopOrigin=SA http://www.hm.com/de/product/13110?a...#shopOrigin=SA i jeszcze bluza z Puchatkiem ktorej juz dzisiaj nie ma ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- kahunia sliczna corcia
|
||||||
|
|
|
#3600 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wczoraj mnie nie było bo 'umierałam'. Eh dopadła mnie chyba grypa żołądkowa czy cuś i całą noc wymiotowałam. Ból żołądka i głowy masakryczny ;/ Dzisiaj na szczęście już lepiej ![]() Do tego mąż w domu i pilnuje czy... jem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja tam nie umiałabym się rozstać z mężem na tak długo. W ogóle to wolimy sobie żyć skromniej ale razem Nadrabiam dalej
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.

Oczywiście I kreska, ale się zeschizowałam jak dzień wcześniej wieczorem miałam mdłości, wczoraj przez całą noc też ale dzisiaj sprawa się wyjaśniła - jakiś wirus się przyplątał bo biegam do wc jak głupia...

Chyba se kupię jeszcze większy rozmiar, bo super jest 

ile dajecie księdzu za chrzest ?
29.09.2012 r Na zawsze razem..
jeśli nie zobaczę poprawy to święta spędzi sam bo zabiorę małego i psa ze sobą
Przepraszam musiałam się wygadać komuś bo rodziny nie chce w to na razie mieszać.
mój biedny portfelik