Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII) - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-10, 20:42   #3961
elllmi
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
czy dorze robie czy powinnam jej jednak pozwolic ... tz namnie wsciekly, ze jestem wyrodna matka, ale kurde boje sie, ze ona mi na glowe wejdzie, skoro juz takie akcje sa
wg mnie dobrze ja też potrafię tysiąc pińcet razy odciągać Filipa od czegoś i w kółko powtarzać ,żeby zostawił i mam nadzieję, że mi się to opłaci; ale nie mam na razie takich akcji jak u Ciebie, aż tak bardzo się nie buntuje;
chyba że jak go zabieram z łazienki i nie pozwałam się bawić tamponami i wkładkami normalnie ma zakodowane w tym małym łebku, że jak łazienka, to od razu koszyk z tamponami i wkładkami

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Lady, kupilam butki
Inne niz te Pumy, ktore pokazywalam, choc tez trekkingi.
Malo urocze, ale ciepleeeeee moze w koncu mi nie beda przemakac.
no to tradycyjnie FOTA!!!

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 20:43   #3962
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Moge..tyko jej proponuje bo ona jakoś tak tu.mieszka w dalszej okolicy-nie wiem czy wysylka by sie oplacila....musicie sprawdzic.
Ale resztę na prv.

Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app

Nawijko powiem mu, ale bedzie happy

Ogolnie wiecie co juz kilka razy jak gdzies bylam z ojcem i mloda to go biora za jego coreczke
Stary 2013-12-10, 20:44   #3963
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Moge..tyko jej proponuje bo ona jakoś tak tu.mieszka w dalszej okolicy-nie wiem czy wysylka by sie oplacila....musicie sprawdzic.
Ale resztę na prv.

neti, zakładaj wątek świeczkowy w klubie i będziesz dilerką

Stary 2013-12-10, 20:45   #3964
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:

Ogolnie wiecie co juz kilka razy jak gdzies bylam z ojcem i mloda to go biora za jego coreczke
sie wcale nie dziwie

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 20:47   #3965
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
dzień dobry!

pamiętacie mnie jeszcze? ;>
HEEEEEEEEEJ
A ja parę dni temu pytałam o Ciebie ale żadna mi nie odpisała. Wreszcie jesteś i cieszę się że już lepiej się czujesz

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Aśka, Lttle,u nas to się nazywa robienie jeża
Bo przy tym fuczy jak jeż
słodka!
Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Co do rzucających palenie - mój tata palił jakieś 17 lat, a rzucił w jakiś tydzień Ot tak, po prostu.
łoooooo twardziel
Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
kurczę czekałam w tej historii na moment, że idziesz sobie tak odpitolona i spotykasz jakiegoś przystojniaka - swoją dawną miłość
ja też
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=kpOWw...ature=youtu.be czy wasze dzidzie też tak się dziwią? bo moja to ciągle
Daria tak ciągle robi
Ale Amelka pięknie schodzi z łóżka! Sama się tego nauczyła czy Ty jej pokazywałaś????
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Wlasnie mi maz powiedzial, ze do swiat bedzie siedzial w robocie od 8 do 22 codziennie :'( kwestia jak mu zaplaca, czy normalnie jak za nadgodziny, czy bedzie mogl sobie te godziny odebrac jako dni wolne
Mam dola

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
A jeszcze weszłam na profil jednej dziewczyny i tam było napisane że w dniu tym i tym o godzinie tej i tej Ania Kowalska była z użytkownikiem Jasiem Kowalskim. Jej osobistym mężem No i tak się zastanawiam JAK ona z tym Jasiem była i skąd ten FB o tym wiedział... Nie podoba mi się to wszystko bo on jakieś dziwne rzeczy wie
kija, jesteś genialna!
Stary 2013-12-10, 20:48   #3966
aska27adopcje
Zadomowienie

Elllmi u mnie juz jest wyzszy lewel lazienkowego zachowania ... teraz najlepsza zabawa to polowanie na szczotke do mycia kibla jak zapomne wyzej postawic, a 2 zabawa to podnoszenie klapy i wkladanie rak do sedesu
wczesniej bylo zrywanie ze sciany trzymaczki na papier i ogolnie zrzucenie wszystkiego co sie dalo w zasiegu rak ...
Stary 2013-12-10, 20:48   #3967
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
Prosze Cie
Wczoraj je kupilam i na poczatku czailam sie, zeby w nich wyjsc
Urocze są, że hej! O!

Cytat:

Wcale sie nie dziwie

Co do Twojej prosby o porade... Wg mnie dobrze robisz Z czasem na pewno to zaprocentuje!

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 20:49   #3968
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
wg mnie dobrze ja też potrafię tysiąc pińcet razy odciągać Filipa od czegoś i w kółko powtarzać ,żeby zostawił i mam nadzieję, że mi się to opłaci; ale nie mam na razie takich akcji jak u Ciebie, aż tak bardzo się nie buntuje;
chyba że jak go zabieram z łazienki i nie pozwałam się bawić tamponami i wkładkami normalnie ma zakodowane w tym małym łebku, że jak łazienka, to od razu koszyk z tamponami i wkładkami

ma chłopak zainteresowania

u mnie też w łazience, zaczyna gryźć brzeg brodzika :/ i jej nie pozwalam to krzyk. Tylko ja np powiem stanowczo że nie wolno biorę zamykam łazienkę i idziemy do innego pokoju czy coś tam jej pokazuje. I zapomina.

Aśka nie pozwól sobie wejść na głowę. Bo to że teraz odpuścisz, to potem dziecko będzie wiedziało że jak długo pomarudzi to w końcu odpuścisz a jak od początku będziesz stanowcza to będzie wiedziała że nie znaczy ni i koniec.

U mojej kumpeli jest taka sytuacja, że jej 3 letni syn ją słucha jak są razem w domu to grzeczny słucha jej czegoś nie wolno to nie. A tylko przychodzi jego tata z pracy w dziecko wstępuje normalnie dzikus. Bo ojciec pozwalał mu na wszystko to on teraz to wykorzystuje, kładie się przy nim na podłoge, chce coś to płacze, zupełnie inaczej. Więc niech Twój tż nie fandzoli(pieprzy) głupot, że jestes wyrodna....
Stary 2013-12-10, 20:50   #3969
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
tak...z rana ziolowe cycki..z wieczora palenie ...dobre...i ja mam tu byc od dilowania: D

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 20:50   #3970
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
HEEEEEEEEEJ
A ja parę dni temu pytałam o Ciebie ale żadna mi nie odpisała. Wreszcie jesteś i cieszę się że już lepiej się czujesz

słodka!

łoooooo twardziel

ja też

Daria tak ciągle robi
Ale Amelka pięknie schodzi z łóżka! Sama się tego nauczyła czy Ty jej pokazywałaś????
pokazałam jej a później tzt jej ciągle pokazywał i się nauczyła

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 20:52   #3971
Kija80
Zadomowienie

Neti ja w końcu studiuję czy studiowałam? Bo zasiałaś we mnie ziarno niepokoju i teraz nie wiem czy tak może być czy coś zmieniać
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-10, 20:52   #3972
insolito
Zadomowienie

Cytat:
no i jadę do ikei, tralalalalala szwagierka jednak będzie o 13 na lotnisku (TŻ sie coś popierdasiło) i mam 3 godziny
robię listę
Zazdroszczę

JA dalej dziewica w tym temacie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=kpOWw...ature=youtu.be czy wasze dzidzie też tak się dziwią? bo moja to ciągle

Chyba nie Nasze dzieci maja taką samą technikę schodzenia z kanapy

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Wlasnie mi maz powiedzial, ze do swiat bedzie siedzial w robocie od 8 do 22 codziennie kwestia jak mu zaplaca, czy normalnie jak za nadgodziny, czy bedzie mogl sobie te godziny odebrac jako dni wolne

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
hah przeczytałam drugie od prawej tak patrze i myśle eeeee nie to takich ems by nie kupiła przecież chyba
drugie od lewej... no i od lewej fajne, tez mi się podobały

To samo miałam Ja stron nie odróżniam

Cytat:
Napisane przez bishonka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Nie wiem co napisać. Trafiłam do szpitala z krwotokíem no i okazało się że to poronieníe.

Wczoraj w nocy miałam zabieg. Zostałam jeszcze do jutra bo dostałam gorączki chyba z płaczu .

Byle do jutra bo strasznie tęsknię za córeczką.

To koszmar jakiś,mówię wam.

A myślałam że miesiączki dostałam.
Strasznie współczuję , trzymaj sie Kochana

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Hej nie nadrobię, nie mam siły. Zabieg miałam dopiero koło 15, więc ja bez jedzenie, bez picia już umieralam. Zabieg trwał raptem 15 minut, ale udało się ten zastój rozbić.

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
To mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej

Cytat:
Pola zaczyna takie pojedyncze ruchy raczkowania robić, dosłownie 2-3 "kroczki" i bach na brzuszek, no ale..

Od czegoś trzeba zacząć u nas też takie były początki

Cytat:
30 z przesyłką, a sama pewnie kupiła na ciuchach duużo taniej (jak Ty) i dlatego bez szelek są no ale cóż począć, jak się nie ma fajnych szmateksów koło siebie tak myślałąm, że zawyżona rozmiarówka

Eee pokażcie te spodnie

Cytat:
Dziewczyny, a ja chcialam cos sie poradzic .. nie wiem czy ja moze nie przesadzam, ale przeraza mnie mloda i jej wymuszanie ... jak juz Lady zauwazyla ona jest SZOGUN i kurde nie usiedzi chwili sama, oczywiscie bawi i interesuje ja wszystko co nie powinno .. skumala juz ze jak sie jeczy i placze i wije miedzy nogami to finalnie sie ja bierze ... zauwazyla juz ze dziadki biora zawsze, pozniej tata, a matka to juz sie trzeba nameczyc ... No i ja nie wiem czy ja juz powinnam zaczac jej wyznaczac zasady czy pozwalac na wszytsko, jak niestety robi tz ... on ja wszedzie sadzi, wszytsko da, ciagle nosi ... ale on wychodzi o 10 i wraca czesto 21 i pozniej, wiec w sumie wdizi ja ylko rano ...
Dzisiaj byla taka sytuacja, ze mloda chciala wejsc na lozko ... obok lozka stoi lawa, na ktorej stoja laptopy i dzis lezaly papiery bo robilam porzadek z rachunkami ..oczywiscie z lozka da sie wejsc na ten stol ... i mloda weszla i na stol, do laptopow do papierow ... no to ja jej mowie blaneczko nie wolno, zdjelam ze stolu, polozylam na puzlach, na kt sama usiadlam i bylo pelnbo zabawek ... i mowie tu sie bawimy ... na co mloda w ryk i na lozko ( na slowo nie wolno wpada w mega ryk od razu jakby sie je ze skory obdzieralo ) i biegie do stolu.. no to ja zow ze nie wolno, na podloge i mowie bawimy sie ... a gdzie tam ... dziewczyny kolo pol godziny byla wojna z nia ... ryczala tak ze sie dlawila, caly czas wchodzac na lozko i probujac wejsc na ten stol ... ja caly czas ja zdejmowalam, w koncu siedzialam na brzegu lozka, blokujac jej mozliwosc wejscia ... zagadywalam probowalm odwrocic uwage ... po pol godzinie poddala sie ...poszla na puzle jakby nigdy nic przestala plakac i zajela sie zabawkami .. i teraz czy ja przesadzam, czy robie dobrze ...serce mi pekalo w tym czasie, bo ona wyje masakrycznie, lzy jej leca jak grochy ... ole wiem, ze krzywda jej sie nie dzieje ...

czy dorze robie czy powinnam jej jednak pozwolic ... tz namnie wsciekly, ze jestem wyrodna matka, ale kurde boje sie, ze ona mi na glowe wejdzie, skoro juz takie akcje sa
Ja też konsekwentnie trzymam się tego co zakazane Tylko u nas przechodzi to bez większych histerii

Blanusia szalona dziewczyny My z Piotrkiem mamy taką samą zabawę na fotelu Wspina się i skacze na dupę, może tak z dobre 15 min, aż zadyszki dostaje

Cytat:
Jestem za

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 20:55   #3973
bijkora
Rozeznanie

Cytat:

u mnie też w łazience, zaczyna gryźć brzeg brodzika :/ i jej nie pozwalam to krzyk. Tylko ja np powiem stanowczo że nie wolno biorę zamykam łazienkę i idziemy do innego pokoju czy coś tam jej pokazuje. I zapomina.

Aśka nie pozwól sobie wejść na głowę. Bo to że teraz odpuścisz, to potem dziecko będzie wiedziało że jak długo pomarudzi to w końcu odpuścisz a jak od początku będziesz stanowcza to będzie wiedziała że nie znaczy ni i koniec.

U mojej kumpeli jest taka sytuacja, że jej 3 letni syn ją słucha jak są razem w domu to grzeczny słucha jej czegoś nie wolno to nie. A tylko przychodzi jego tata z pracy w dziecko wstępuje normalnie dzikus. Bo ojciec pozwalał mu na wszystko to on teraz to wykorzystuje, kładie się przy nim na podłoge, chce coś to płacze, zupełnie inaczej. Więc niech Twój tż nie fandzoli(pieprzy) głupot, że jestes wyrodna....
Polać Bokeh

Włosomaniaczka

Stary 2013-12-10, 20:55   #3974
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Elllmi u mnie juz jest wyzszy lewel lazienkowego zachowania ... teraz najlepsza zabawa to polowanie na szczotke do mycia kibla jak zapomne wyzej postawic, a 2 zabawa to podnoszenie klapy i wkladanie rak do sedesu
wczesniej bylo zrywanie ze sciany trzymaczki na papier i ogolnie zrzucenie wszystkiego co sie dalo w zasiegu rak ...
o cholera, to u mnie jeszcze szczotki nie odkrył ale dzisiaj przy klapie zaczął majstrować

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Prosze Cie
Wczoraj je kupilam i na poczatku czailam sie, zeby w nich wyjsc
Urocze są, że hej! O!

to buty na nocne wyjścia będą

Cytat:
tak...z rana ziolowe cycki..z wieczora palenie ...dobre...i ja mam tu byc od dilowania: D

ale taki ładny biały kominek po taniości, to też bym przygarnęła
pomyśl nad tym wątkiem, pomyśl

Stary 2013-12-10, 20:56   #3975
hje
Zakorzenienie

Ja nie wiem jak to jest, ale już któryś raz wchodzę na forum np. po południu, to jest 4-5 stron od poprzedniego dnia, a jak później wieczorem jestem po godzinie, to kolejne 3-4
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 20:57   #3976
bokeh
Zakorzenienie

Insolito, ja tez nie odróżniam
Stary 2013-12-10, 20:58   #3977
insolito
Zadomowienie

Wizaż zaraża Choróbsko przylazło do mnie Mam nadzieję, że nie przejdzie na Piotra bo co dopiero się wylizał

Kurcze, koleżanka wstawiła na fcb zdjęcia synka w chodziku I tak się zastanawiam, bo to ogarnięta dziewczyna, że pewnie nie jest świadoma krzywdy jaka robi małemu No ale chyba nie będę jej uzmysławiać, że chodziki to złoo Szkoda mi tego bąbla

Deli, jak fundamenty?

Stary 2013-12-10, 20:59   #3978
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:

U nas tez gryzienie brzegu brodzika jest w modzie
I niestety, ale szczotka do kibla tez :/

Dobrze prawisz

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 21:00   #3979
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny. Nie wiem co napisać. Trafiłam do szpitala z krwotokíem no i okazało się że to poronieníe.

Wczoraj w nocy miałam zabieg. Zostałam jeszcze do jutra bo dostałam gorączki chyba z płaczu .

tulam
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-10, 21:01   #3980
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Ja nie wiem jak to jest, ale już któryś raz wchodzę na forum np. po południu, to jest 4-5 stron od poprzedniego dnia, a jak później wieczorem jestem po godzinie, to kolejne 3-4

Dzieci śpią, mamy na wizażu harcują

Cytat:
Raźniej mi

Na egzaminie na prawko miałam na rękach popisane P na prawej L na lewej Dobrze, że przy oznaczaniu się nie pomyliłam

Stary 2013-12-10, 21:01   #3981
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, mam nadzieję, że się nie obrazicie za to pytanie... No ale po prostu zawsze mnie to interesowało - jak człowiek nie rozróżnia stron, to... hmm, jakie ma "rozeznanie" w terenie? Jak sobie tłumaczy, gdzie ma np. iść? Wiecie, czy to utrudnia jakoś...?
Stary 2013-12-10, 21:02   #3982
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Neti ja w końcu studiuję czy studiowałam? Bo zasiałaś we mnie ziarno niepokoju i teraz nie wiem czy tak może być czy coś zmieniać
a Ta dalej się morduje

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Eee pokażcie te spodnie
na dole; ale Ill ma jeszcze czerwone szelki do tego i ja też chcę

Cytat:
TŻ mówi do niego, że jeszcze trochę czasu upłynie i będzie te same rzeczy w innych miejscach oglądał
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1469911_449286755175627_419404971_n.jpg (69,4 KB, 14 załadowań)

Stary 2013-12-10, 21:02   #3983
s i l v e r
Zakorzenienie

Nadrabiam , nadrabiam i końca nie widać
Cytat:
Ja się tylko boję że też mi się gdzieś takie dziwne rzeczy pojawią bo zawczasu czegoś nie poblokuję Pieron wie co to ustrojstwo umie, boję się go odkąd wszystkie wiedziałyście że Fewcia jest na lotnisku

Cytat:
o uju złoty ja tu gadu gadu, a Filip wywalił z dziurkacza wszystkie papierowe kropeczki ale mam biaaaaało

Cytat:

O matko! Tulę Cię mocno!

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Hej nie nadrobię, nie mam siły. Zabieg miałam dopiero koło 15, więc ja bez jedzenie, bez picia już umieralam. Zabieg trwał raptem 15 minut, ale udało się ten zastój rozbić.

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
dobrze że się udało!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-10, 21:03   #3984
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, mam nadzieję, że się nie obrazicie za to pytanie... No ale po prostu zawsze mnie to interesowało - jak człowiek nie rozróżnia stron, to... hmm, jakie ma "rozeznanie" w terenie? Jak sobie tłumaczy, gdzie ma np. iść? Wiecie, czy to utrudnia jakoś...?
Jak np jadę z kimś autem i cos mam wytłumaczyć, albo skręcić w konkretna stronę to zawsze sprawdzam którą ręką piszę

Stary 2013-12-10, 21:04   #3985
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Na egzaminie na prawko miałam na rękach popisane P na prawej L na lewej Dobrze, że przy oznaczaniu się nie pomyliłam
i Ty masz prawko gdzie to można zgłosić Kija, zrób coś z tym

Stary 2013-12-10, 21:05   #3986
hje
Zakorzenienie

Co do zainteresowań łazienkowych, to Pola swego czasu uwielbiała takie srebrne nakładki na śrubki w sedesie, którymi jest przybity do podłogi. One były tylko tak nałożone, żeby tych śrub nie było widać. No i młoda zawsze pierwsze co po wejściu do łazienki, to te nakładki... Ile razy je do buzi wzięła A wewnątrz nich przecież taki syf, że Jeszcze ona je zawsze tak dokładnie przemielała językiem we wszystkie strony... Brr W końcu tata je przykleił, no i po jakimś czasie już się jej znudziły

No i oczywiście kosz i szczotka do kibla też na tapecie. I miski, i kosz na pranie, i papier toaletowy na zawieszce i te rolki w foliowej paczce, i ta folia właśnie, i szczoteczki do mycia butów... O dziwo RAZ tylko zajęła się proszkami i płynami do prania, a teraz już w ogóle jej nie obchodzą, na szczęście.

Edytowane przez hje
Czas edycji: 2013-12-10 o 21:08
Stary 2013-12-10, 21:06   #3987
insolito
Zadomowienie

Cytat:
a Ta dalej się morduje

na dole; ale Ill ma jeszcze czerwone szelki do tego i ja też chcę

TŻ mówi do niego, że jeszcze trochę czasu upłynie i będzie te same rzeczy w innych miejscach oglądał

ładne, ładne Idę na allegro...

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
i Ty masz prawko gdzie to można zgłosić Kija, zrób coś z tym
Toć ja na co dzień z Panem Władzą jeżdżę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-10, 21:08   #3988
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Toć ja na co dzień z Panem Władzą jeżdżę
rzeczywiście ale sprzedajna ta władza

Stary 2013-12-10, 21:08   #3989
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Kija...nie chodzilo mi o to co masz w profilu..napisalam ze "nadal studiujesz?"w sensie ze facebooka...ze go przerabiasz dzis caly dzien...kumacie?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 21:09   #3990
misiaeel
Wtajemniczenie

Wklejam Wam Hanię w wózku, foteliku i prezent jaki dostała od Tz z firmy (jednak!)

elllmi zrobiłaś listę do Ikei?

nancy jak u lekarza?

hje to przyodziałaś strój wyjściowy i brawa dla Poleczki!

Deli moja się identycznie dziwi
długo Ci zajęło nauczenie schodzenia z kanapy??

Lady nieciekawie z ta pracą Męża:/

mała ja nie mam pojęcia co kupić Tż

bishonka

Aga cieszę się, że się udał zabieg

pstryczku super pomysł z tymi prezentami

marsi ja się nadal zastanawiam nad tymi szczepionkami:/

aśka rzeczywiście szoguna masz w domu

insolito zdrówka!

a i proszę o pomoc. co wybrac na prezent dla Hani pod choinkę??
http://allegro.pl/fisher-price-ksiaz...784284891.html
http://allegro.pl/fisher-price-pilec...765893345.html
http://allegro.pl/fisher-price-muzyc...750320563.html
http://allegro.pl/fisher-price-dino-...786473504.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg eyri.jpg (52,6 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg xgt1.jpg (68,6 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gw1s.jpg (72,2 KB, 29 załadowań)

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości