|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć V część wątku? | |||
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 64,15% |
Żebro, pęcherz - znowu bóle... Dziecko, obchodźże się z mamą czule! - Mamusie III/IV 2014 cz.5 |
9 | 16,98% |
Już niedługo będziesz z nami, my na Ciebie tu czekamy - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
10 | 18,87% |
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Ale macie sny
![]() ![]() mmhym piękna chmurka ![]() obsługuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() koziemleko ale super wieści ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() czbasia ja wczoraj kupiłam 2 kg bo akurat jak weszłam to dowieźli nową palete ![]() ![]() ![]() teQiba super wieści! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
Hej.
![]() Trzymam kciuki bardzo mocno za wszystkie wasze wizyty. ! ![]() ja mam koszmarne sny.. ![]() zazdroszcze wam, ze macie jakies zajecie.. ja siedze w domu i doslownie nic nie robie :/ przez co z tych nudow i humor mam kiepski. ale byle do tych swiat to bedzie jakies zajecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Moderator
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rewelacja ![]() mi jak wczoraj gin pokazała buźkę w 3D i córcia się uśmiechnęła to myślałam, że się popłaczę ze wzruszenia! ![]()
![]() |
#246 | ||||||
Zadomowienie
|
Jeszcze raz dzięki
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Akurat Twój sen to bardzo typowy jest ponoć - w "w oczekiwaniu na dziecko" pisali, że sny, że ktoś Cię atakuje to oznaka podświadomego strachu przed zmianą w życiu ![]() A na policzki polecam maść witaminową - mnie zawsze ratuje w takich sytuacjach. No i wapno, ale nie wiem czy można. Cytat:
![]() Cytat:
Ale właśnie kaftaników/sweterków nie mam wcale poniżej 68. Cytat:
![]() ![]() ![]() Mężu tez zadowolony z wizyty? ![]() Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#247 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratulacje mamuśki za pomyślne wizyty ![]() ![]() Uparta - byłaś prywatnie i pani doktor nie raczyła na pytania twojej córki odpowiadać? To nieładnie się zachowała. Ja tez raz wzięłam syna i oczywiście zadawał mnóstwo pytań i komentował, ale mój lekarz zdobył się na odpowiedzi i żarty, w końcu to dziecko i trzeba mu wytłumaczyć ![]() TeQiba pokaż zdjęcie buzi Kacperka! A jak mąż podczas usg, był przejęty? Koziemleko W jaki sposób podczas usg lekarz sprawdził że nie ma oznak toskoplazmozy ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Fajnie, że masz plany na Sylwestra. Ja co prawda mam się w co ubrać, ale wygląda na to, że spędzę go w domu ze swoimi chłopakami. A z wyjścia niedzielnego na Opowieść bardzo sie cieszę. 2 tyg. temu byłam na Mayday i świetnie się bawiłam. Zresztą miło mi się takie wyjścia kojarza, bo po raz pierwszy właśnie na koncercie w domu kultury poczułam ruchy mojej panny ![]() Jakoś mi niedobrze i mdło. Jako sprawcę podejrzewam nutellę jedzoną łyżeczką do biszkoptów i mleka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Bardzo proszę ![]() I mąż też bardzo zadowolony - największy banan na twarzy pojawił się podczas oględzin siusiaka ![]() Edytowane przez teQiba Czas edycji: 2013-12-18 o 11:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Moderator
|
Mnie na NFZ tez nie pokazuja
![]() Jak mozna byc tak nieczulym - przeciez wiadomo ze kazda matka chce zobaczyc chociaz przez chwile swoje dziecko, wiec gdyby zaczeli badanie od szybkiego pokazania dzidziusia nic by im sie mie stalo ![]() Edytowane przez teQiba Czas edycji: 2013-12-11 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | ||||
Zakorzenienie
|
O faktycznie
![]() Ja pierwszy raz podaję tu wagę i mi się pomyliło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Piękne zdjęcie ![]() Cytat:
![]() Ma ktoś jakieś doświadczenia z nieprzemakalnymi prześcieradłami do łóżeczka? Chciałam kupić, ale zastanawiam się czy faktycznie nie przemakają i czy nie są jakieś foliowe, szorstkie czy coś ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Moderator
|
Cytat:
Nie ladnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z kaftanikami to wiem, tylko na takie małe jakoś nie mogę natrafić w ciucholandach ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#255 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witalam się dziś? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
Witam sie i ja w nowym watku.
Troche mnie tu nie było ale miałam męza 5 dni w domu. Wczoraj miałam II USG prenatalne niby wszysko jest wporzadku ale mam zalecenie zrobic Echokardiografie serca dziecka, prosze pomózcie czy któraś z was też miała takie zalecenie, ja chyba oszaleje. Na dodatek mieszkam w takiej małej pipiduwie ze nie mam gdzie tego na miescu od zaraz zrobic. Może jakaś mama z województwa wielkopolskiego doradzi mi gdzie od ręki robia takie badanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Umieram z nudów - pierwszy dzień L4 spędzony samotnie w domu... Muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie ![]() Oglądam mebelki w necie i mam coraz większy mętlik w głowie - Dziewczyny jakie niedrogie mebelki polecacie? Chciałabym białe... |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem do jakiej kwoty szukasz, ja kupiłam Pinio.
#260 |
Przyczajenie
|
A kupiłaś przez internet? Mi się strasznie białe meble podobają....
![]()
#261 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() z 1 ciazy mam takie samo tylko z oczkami zamknietymi teraz tez kcemmm ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |||
Raczkowanie
|
Filupka, super kiecka
![]() Cytat:
Nie czytałam po polsku już dawno ![]() ![]() ![]() 2. Znowu się zaczyna ... ![]() 3. Ja mam tak od września... Kiedyś nie obsługiwał. Teraz już ponoć tak. Kobo obsługuje na pewno. Możesz nawet pdf przekonwertować na e-pub. Cytat:
![]() A ze snami to ja Was dzisiaj przebiję... Śniło mi się, że mi dziecię uciekło z brzucha i było takie wściekłe na mnie za coś, że goniło mnie z jakąś piłą mechaniczną, czy czymś, po takim starym domu z drewnianymi balustradami jak w operze... TŻ mnie musiał obudzić, bo ponoć kwiczałam przez sen ![]() Ciekawe o co się tak wnerwiło ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim mamusiom
![]() Koziemleko cudownie że dzidziuś zdrowy ![]() ![]() TeQiba zdjęcie świetne, a synek przecudny! uparta8210 gratuluję córeczki ![]() magduś2 brawo za wyniki ![]() mmhym masz talent, chmurka bardzo ładna ![]() estera85 a czemu lekarz zlecił to badanie, miał jakieś wątliwości czy tak profilaktycznie? Wyobrażam sobie jak się martwisz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam swój czytnik, więc nie zamienię na inny ![]() ![]()
![]() |
#265 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No chyba, że szpilki na wiosnę, te mam droższe, bo cieżko cos znaleźć w rozmiarze 34, więc zamawiam u jednego gościa na all. Cytat:
![]() ![]() Ja bym sie tak nie przejmowała tą wagę. 1 - USG się często myli, 2 - łatwiej Ci pójdzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Świetne zdjęcie! Taki pucuś trochę ![]() Cytat:
mmhym śliczna ta chmurka!!!!!!!! ![]()
![]() |
#266 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny zaczyna mnie martwić ten ból z prawej strony pod żebrami. Trwa to już od dłuższego czasu mój gin zalecił mi brać nospę i skierował na próby wątrobowe. Dzisiaj jak szarpnęłam za smycz psa ból chwycił mnie dosyć ostro jak zwykle pod żebrami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny,
Trochę mnie nie było bo mam zawrót głowy z remontem, a tu tyle do nadrabiania. W poniedziałek miałam glukozę i powiem Wam że tragedia. W sumie smak ok. Trochę słodkie ale ok. Wypiłam sobie i czekam. Po 10 minutach czułam się jakbym była w saunie. Duszno, słabo no i wylądowałam na te 2h na łóżeczku ![]() ![]() No ale z dobrych wieści. Dziś byłam na USG i widziałam mojego synusia. Ale ma "interes" - no nie sposób nie zauważyć. Sprzęt niestety tu mają za słaby żeby dokładnie zbadać więc nadal nie wiem co z torbielką. Dopiero w styczniu pójdę prywatnie to zobaczę. Ale poza tym wszystko w normie. No i chłopaczek mi rośnie 617 g 23t 2d. Dobra zaczynam Was nadrabiać.
![]() |
#268 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Agunia brawa za wizytę i chłopaka ![]()
![]() |
#270 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.