|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cały czas ostro ćwiczymy i Mikołaja o spadki prosimy! Cz. IX
Dzień dobry
![]() Laski, wstałam 20 min temu jestem szalona i próbuję ogarnąć rzeczywistość ![]() Sikorka, ale superrrr nius! i obyś mogła w końcu zakończyć ten męczący i jakże stresujący okres w swoim życiu Apple do Ciebie idzie? ![]() Brawo za pochwałę na angielskim same zdolne dziewczynki tu mamy ![]() No i za ćwiczenia też brawo
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2852 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zobaczymy jak o wyjdzie, przede wszystkim uważam znowu na zgubne węgle![]() za fitness. Czyli kalorii wczoraj za mało przyjęłaś? A może tu masz ten problem, że po prostu za mało jadasz..![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44123315]Hej. Witam się przy kawie i owsiance. Wczoraj miałam wykanczajacy dzień, ale dzisiaj już koniec i będą porządki ![]() W diecie za duzo węglowodanów co w efekcie dało kg na plus. No i już sie ogarniam i pilnuje. Miłego dnia laski [/QUOTE] hej Pati !![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ciężarki i ja bym chciała![]() Cytat:
Cytat:
![]() nooo ja wstałam przed 11 ![]() ja uwielbiam piosenki stamtąd
|
|||||||
|
|
|
#2853 |
|
Zadomowienie
|
Heej
![]() Właśnie zjadłam na śniadanie bułkę pełnoziarnistą z serem białym i szczypiorkiem Popijam herbatką Nie mam żadnych planów na dzisiejszy dzień, uczelnię znowu olałam Sikorko, widzisz! Mówiłam, że będzie dobrze Cieszę się niezmiernie, całą nadzieję pokładam w tym, że ten lekarz ma rację
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
Sikorka mam nadzleje ze to już koniec twoich problemów!!! Trzymam kciuki.
Ps. Ja siedzę w kibelku w pracy i becze.... Strasznie jestem rozchwiana emocjonalnie.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez anulciak85 Czas edycji: 2013-12-12 o 11:39 |
|
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ejjj Anka, nie możesz!! choć mi wczoraj przed spaniem łzy ciekły.. |
|
|
|
|
#2856 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Cytat:
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44123315]Hej. Witam się przy kawie i owsiance. Wczoraj miałam wykanczajacy dzień, ale dzisiaj już koniec i będą porządki [/QUOTE]Hej super, że już się ma ku końcowi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||||
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
być może to na nią padnie, wcale nie wykluczam ![]() Pewnie, że dasz radę! Rozp.ie.rdo.lisz tego kolosa na maxa! ![]() Ty kolację, ja idę robić śniadanie
|
|
|
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z telefonuWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak
Wiem, że niektórzy uważają, że płaci się za logo ale miałam do czynienia już z ich produktami i nigdy mi się nic nie zapsuło a ja mam talent do takich sprzętów Jedyna marka która daje radę ze mną![]() Zresztą teraz używam męża Macbooka pro i jakoś odpowiada mi system Cytat:
Może ksywkę powinnam zmienić ![]() Nie no do kolacji jeszcze jakaś godzinka, muszę najpierw tyłek ruszyć do kuchni ![]() Spoko, norma Ja wczoraj zamiast autobus napisałam yejobus czy coś takiego (na tel).Właśnie mój TZ wziął tablet, gdzie był otwarty wątek i przeczytał to co wyżej pisałam
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
sobie uświadomiłam, że tydzień i koniec I semestru
a ja muszę jeszcze załapać kilka ocen dlatego jutro chcąc, niechcąc muszę iść do szkoły. Idę robić referat na fizykę, a potem do matmy przysiądę.
|
|
|
|
#2861 |
|
Rozeznanie
|
Sikorka co do bieżni to jak kiedyś będę miała własne mieszkanie/dom to obowiązkowo bieżnia w domu musi być. Od zawsze o tym marzyłam
chciałam też od TŻ karnet na siłownie/fitness no ale powiedział, że to prezent na 1msc byłby więc lepiej żeby coś innego mi dał. No a hantle fajna sprawa, trochę urozmaiciłabym sobie ćwiczenia. Chociaż korci mnie żeby zapisać się na fitness od stycznia, bo czasami mam dość ćwiczeń w domu, a na jakieś zajęcia bym chodziła z chęcią. ![]() Dopijam zieloną herbatkę i zacznę się zaraz zbierać do pracy. Trzymajcie się
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
W przyszłym tygodniu zrobię hormony tarczycowe
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ćwiczenia, a za to że za mało jesz to ![]() Cytat:
za ćwiczenia. Cieszę się, że wszystko się wyjaśniło![]() Siedzę, piję herbatę i doszłam do wniosku, że w pokoju mam wieeeeeeelki syf, chyba muszę się podnieść i coś z tym zrobić
|
||
|
|
|
#2864 | ||||
|
Zakorzenienie
|
siemaaandeeerooo! taki mam dzisiaj humor:
![]() Cytat:
![]() motywacja rośnie to dupa maleje mówiłam już chyba Alice będziesz na Sylwka jak milion dolarów albo i więcej ![]() Cytat:
Cytat:
ładnie proszę [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44123315]Hej. Witam się przy kawie i owsiance. Wczoraj miałam wykanczajacy dzień, ale dzisiaj już koniec i będą porządki ![]() W diecie za duzo węglowodanów co w efekcie dało kg na plus. No i już sie ogarniam i pilnuje. Miłego dnia laski [/QUOTE]hejka traxx Cytat:
---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- aha, blaszok, zostawiam Ci coś w klubie
|
|
#2865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, może Bardziej stawiam na to, że puchnę po ćwiczeniach i mam nadzieję, że po np. 2 luźniejszych dniach waga mi wróci do normy Na razie na nią nawet nie staję, nie chcę się wkurzać ![]() ![]() ![]() Zapomniałam dodać sałatkę do bilansu i trochę lepiej już to wygląda ![]() Cytat:
![]() Nie ma już, koleżanka zjadła
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Sikorko aż się buźka sama uśmiechnęła, jak to przeczytałam
strasznie się cieszę, że wszystko być może jest okey |
|
|
|
#2867 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i tak trzymaj!!!Cytat:
![]() Cytat:
a u mnie zaczyna się układać, boję się aż pisać żeby nic nie zapeszyć..... ale chyba już mogę się cieszyć bo mam jutro iść na badania na staż ) , teraz chcą mnie na staż
|
|
#2868 | ||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Chyba nawet wiem ile wzrostu ma ten Twój dobry humor ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
Jeżeli dalej źle się czujesz idź tylko na sprawdzian
|
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2870 | |||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
![]() Ta profesorka to kit wam wciska ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
Trzymam kciuki ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
Kochana to byłaby cudowna wiadomośś Za ćwiczenia
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
idę za jakieś półtorej godzinki na piwko, ale pizzy nie zamierzam jeść, choć będzie kusić
![]() dam radę a wieczorkiem do domu, do mojego kochanego pokoiku, gdzie mam spokój
|
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
jednak musze siedzieć na chacie, już mnie wychowawca do lozka wygania, powiedzial, ze za mnie załatwi z nauczycielkami kilka spraw. Kochany jest
![]() Aga ja pewnie browar w sobotę dopiero, ale mam ochotę ![]() tzn. nie wiem czy wyjdę gdzieś wieczorem, choć będę bardzo, bardzo chciała, przy okazji zobaczyć się z x. Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-12-12 o 15:12 |
|
|
|
#2873 | |||
|
Zakorzenienie
|
jestem z Ciebie dumna
Cytat:
super! mnie również przydałby się nowy laptop, bo ten po 4 latach ciężko już myśli ![]() a to złodzieje cukierasów Cytat:
![]() hmm, na razie tylko ustaliliśmy, że mam do niego przyjechać póki co jesteśmy skupieni tylko na tym kolokwium Cytat:
|
|||
|
|
|
#2874 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja w sumie dobrze wspominam "zabawę" z Jill, ale fakt - po pewnym czasie musiałam trochę urozmaicić treningi ![]() no nagroda jest najlepsza ![]() Cytat:
![]() jeśli chodzi o zdjęcie, to widziałam ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- moje 15min przerwy właśnie się skończyło ![]() wracam do nauki
|
|||
|
|
|
#2875 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2877 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jednak istnieją dobrzy i życzliwi ludzie (wśród nauczycieli ![]() A ja padam zaliczyłam rundkę po mieście, ugotowałam obiad i wreszcie usiadłam na du.pce sił mi brak na dodatek już ciemno i nie wiem kiedy dzień zleciał ![]() Ale dyscyplina owocnej nauki ![]() No jakoś tu spokojnie
|
||||
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
jak sobie zapisałam wszystko na kartce co mam przygotować na przyszły tydzień to:
![]() może Wam przedstawię: z angola zadania, matma-spr z planimetrii PR, ogarnąć coś z nowego działu, możliwe że spr z funkcji wymiernej (choć nie jest to pewne, czy będę musiała to pisac), chemia- spr + coś dodatkowego , j.polski- wypracowanie, j.niemiecki-sprawdzian (rozległy dział), WOS-spr.Dziś jeszcze trochę zadań porobię z matmy, jutro od rana szwab i matma mam nadzieję, że dam radę tak to jest jak się choruje w takim czasie |
|
|
|
#2879 |
|
Konto usunięte
|
Padam już
Idę zrobić kawkę bo zasnę
|
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
ja herbata z cytrynką, fajna kwaskowata, lubię taką
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

jestem szalona
i próbuję ogarnąć rzeczywistość 
i obyś mogła w końcu zakończyć ten męczący i jakże stresujący okres w swoim życiu
same zdolne dziewczynki tu mamy 

zobaczymy jak o wyjdzie, przede wszystkim uważam znowu na zgubne węgle

jaka ja dziewczęca, zamiast kosmetyków to ja ciężarki xd

za to 2x60 min na fitnessie melduje (BPU, boot camp)
miłego dzionka

Bardziej stawiam na to, że puchnę po ćwiczeniach i mam nadzieję, że po np. 2 luźniejszych dniach waga mi wróci do normy