|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
Cytat:
![]()
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;44134649]Będę trzymała
![]() ![]() Kochane jesteście ale nie dziękuję by nie zapeszyć ![]() Annulka, na pewno dasz radę ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wróciłam z zajęć, zrobiłam peeling sodowy i zaraz idę po kawę, kolejna długa noc ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
nałożone
![]() ![]() co tu tak cicho laski ![]()
#396 |
Zakorzenienie
|
ja się zbieram do wanny
![]() ![]() ![]() jestem głodna, a sama nie wiem czego chcę. ![]() No to tyle mądrości w moim wykonaniu. ![]()
#397 |
Wtajemniczenie
|
Za każdym razem jak wejdę - już nowa strona, lubię to!
![]() Coś za ładnie to wygląda, znów dostałam 5 z matmy, jesień średniowiecza z ryja schodzi, torbę z głowy można zdjąć... Nawet nie wiecie, jak się cieszyłam, gdy dziś w ramach zastępstw miałam 3 biologie ![]() No i jutro już piąteczek. Co z tego, że 13. - szczęśliwych pech nie tyka, złego diabli nie biorą ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#398 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najlepiej zdiagnozować się przez szpital, jeżeli krwawienie z dolnego odcinka kierowałabym się do chirurga, jeżeli z górnego do internisty, dochodzi jeszcze kwestia tego jakie to krwawienie, w g wchodzi jeszcze proktolog, tyle mogę poradzić mają jedynie info, że krwawienie jest, mają więcej danych może pomogłabym bardziej, jedno wiem na pewno, pierwsze kroki powinnaś skierować do lekarza rodzinnego, jednocześnie nastawić się na to, że bez skierowania do specjalisty nie dasz się wyrzucić z gabinetu
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
W dodatku w międzyczasie zjadłam 3 lidlowskie knopersy, paczkę markiz kakaowych z jasnym kremem na zmianę z chrupkami bekonowymi a'la pepisy, a teraz zagryzam czekoladę popijając zieloną herbatą... żeby nie było... czekoladę już kończę, a otworzyłam ją jakieś 15 minut temu... Fast foody jem średnio 2-3 razy w tygodniu... śniadanie jem rzadko, raczej zastępuje je gorzką kawą... A na kolację potrafię zjeść 2 ogromne porcje makaronu w sosie śmietanowym i żyję... Ja cały czas się źle odżywiam... Miranda jak raz na jakiś czas zjesz coś słodkiego, to nic się nie stanie... Widocznie Twój organizm tego potrzebuje, a w trakcie @ to normalne, ze mamy parcie na słodkie...
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44135762]lubię tego faceta
![]() faaaajna ![]() [/QUOTE] Fajny jest ![]() Wiem ![]()
#402 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale dziękuję Ci bardzo ![]()
Edytowane przez kascysko Czas edycji: 2013-12-12 o 21:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W razie czego służę pomocą, z racji wykonywanego zawodu może uda mi się coś podpowiedzieć I dalej będę się upierać, że ewentualną diagnostykę (kolonoskopie, gastroskopie) warto zrobić w warunkach szpitalnych (dodatkowa diagnostyka, jak choćby wszystkie badania podstawowe) sorry za offtopa
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze powiedziane, nie dajmy się zwariować! zwłaszcza w wieku, kiedy wystarczy 2 razy nie zjeść kolacji żeby wszystko wróciło do normy ![]() ale za ten brak śniadania to ![]()
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;44136171]U mnie naprawdę będzie jutro pechowo. Skończyły mi się fajki, nie mam $ żeby kupić nową paczkę. W dodatku od jutra 4 dni pod rząd do pracy na minimum 8 godzin dziennie. Już czuję się jak męczennica ![]() ![]() Może zamiast odchudzania rzuć fajki ![]() Cytat:
![]() Z racji, że sypię się z każdej strony to właściwie zarabiam na swoje wizyty u lekarza w tym kraju ![]() Dziękuję, ale podejrzewam, że nie uda mi się położyć, jeśli sytuacja nie będzie megapoważna.
![]() |
#408 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A rodzice nigdy nie pozwoliliby mi zostać w domu, bo jest przedmiot, którego nie lubię/boję się. Raz tak bardzo bałam się sprawdzianu z fizyki, że aż miałam gorączkę, poszłam do szkoły napisałam na 4 (mało kto mial u nas więcej niż 3 ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A nawet odchudzające sie osoby czasem sobie folgują. Je się nie tylko po to, żeby żyć (no głównie tak), ale ma to też sprawiać przyjemność. Daj ją sobie czasem, a poćwicz więcej jeśli Ci z tak małą ilością slodyczy już tak bardzo źle, wyjdzie na to samo, a ile będziesz szczęśliwsza bez tych wyrzutów Cytat:
Cytat:
![]() a z czego się odchudzasz? Cytat:
![]() ale mam czekoladę toffi i nie zawacham się jej użyć! ![]() [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;44136171]U mnie naprawdę będzie jutro pechowo. Skończyły mi się fajki, nie mam $ żeby kupić nową paczkę. W dodatku od jutra 4 dni pod rząd do pracy na minimum 8 godzin dziennie. Już czuję się jak męczennica ![]() ![]() ja jutro jestem 5 dzień w pracy, jutro od 10 do 22, z chęcią sie zamienię ![]()
![]() |
#409 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cóż, ja jem śniadania tylko w soboty - odkąd zaczęłam sama do szkoły chodzić ![]() ![]() Biorę udział w jednym rozdaniu z dosć fajnymi nagrodami. Zadaniem było m.in. napisanie, z jakim zapachem kojarzą się nam święta. Posyarałam się, napisałam długi poemat i jak nie wygram, będę smutna Ach, święta, święta... Tyle zapachów - sporo pamiętam! Chcesz odpowiedzi prostej, króciutkiej? Oj nie - poczytaj troszkę poezji głupiutkiej. Grudzień za pasem, listopad dalej, Nie mogę wyzbyć się myśli tej małej, Że wkrótce święta, oj będzie draka Bo na makowca mama ma smaka.. Pierwszy ten zapach - chociaż jest zwykły, Wilgoci usta ludzi naywkłych Do placka królewskiego stołu każdego Wigilijnego W tym także i mego! Kolejny zapach - nieco dziwaczny Ale niemniej wybitny i zacny Krem mocznikowy, czerwona Isana, Smarując łapki zimą od rana Nawilży, wygładzi - rączki ładniutkie, bielutkie, Jak pierniczkowy cytrynowy lukier... O! Zapaszek nowy nam się tu zjawił, Tychże pierniczków (od przyprawy piernikowej wzrok często mi łzawił, Gdy taka drobinka malutka, szkaradna, Pod ząb się wciśnie, rozgyzie... o, padam!) Cóż z tego, skoro ledwie upieczone, Po chwili nitką przewleczone Na choince sosnowej dyndają królewsko, Mamusia swego dzieła zaś boni bohatersko, I weź tu, człowieku, rozkoszuj się smakiem, Człek musi się obejść jedynie zapachem... Wymieniać dużo, opisywać wiele, Poczekaj do grudnia - choinki w kościele Żywe, zieloniutkie, z lasu prosto wzięte W bombkę przystrojone, myślą, że święte A ja stoję, podziwiam i... zapaszkiem się sztacham, Bo święta bez choinki - o nie, nie pozwalam! (Wierszyk ciut długi, Panienka zaś młoda Go nie przeczyta - to nie o niej oda Na chwilę obecną; Poczekaj momencik, sekundą niewielką, Powstanie i oda... Mamo, nie bij ścierką! Już biegnę myć te naczynia, uno momento, kobieto! Tu się moje losy o nagrodę pletą! Rym próbuję uskładać, żeby wyglądało, Żem nie byle jaka, a nagrodę łacno Tę przysposobić sobie bardzo bym chciała, Ach, jakżem się ja bardzo, och bardzo starała!) Kończąc więc swój monolog, długi acz wesoły Życzyć Ci chcę Świąt pachnących, aczkolwiek spokojnych. Życzenia składa marny wierszokleta, Co o zapachach rok cały pamięta! (Kaszę z grzybami, śliwek mi mało A tu właśnie śniegiem zawiało, Do sklepu porą wieczorną po lodzie dojść trudno, Więc żeby już nie było tak nudno Tak nędznie i smutno, Bo rym się powoli sypie i skład już nie taki, Wybywam - tam, gdzie zimują raki! Mam nadzieję, że ciepło choć troszkę, I nie sypie tam białym, zimnym paproszkiem....) Pozdrawiam i życzę nocy spokojnej, Nie padnij ze śmiechu nad wierszykiem głupim A obdaruj nagrodą, powstanie wnet oda O Panience, Żołnierzyku, Tutti Frutti prygodach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Zresztą trochę to przerysowałam, bo cały czas tak nie jest... Mam takie napady np. 1 tydzień odżywiam się jak powyżej, a kolejne 3 normalnie i nawet mam potrzebę zjedzenia śniadania, ale to już po kawie... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
dobrze, dobrze. poprawiaj
![]() ![]()
#414 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ukradli mi nazwę na mój biznes! ![]()
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
już podobno obie formy są poprawne, ale mi też się to nie podoba
![]()
#417 |
Zakorzenienie
|
już od paru lat z tego co wiem niestety, ale dla mnie "jest napisane" nadal jest "poprawniejsze"
![]() |
#418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- ale Wy się czepiacie ![]() Chcieli nam ułatwić, to nie-uparcie wolicie dłuższą formę ![]()
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
użyłam po raz drugi bananowej TBS, zobaczymy co będzie
![]() i kładąc sobie olej tamanu punktowo za mocno ścisnęłam i pociekło mi po ustach, ble ![]() a tymczasem dobranoc ![]()
#420 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;44136690]Oczywiście, że rzucę. Jak schudnę ![]() A Ty dalej swoje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.