Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-12, 20:01   #391
Karo89
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
Czy mogę prosić o trzymanie kciuków jutro od godziny 12? mam mega ważnego kolosa, na którego nic nie umiem tak więc kciuki jak najbardziej wskazane!

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 20:02   #392
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Będą kciuki
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;44134649]Będę trzymała O ile wytrzymam nerwowo w pracy od 11 do 21[/QUOTE]

Kochane jesteście ale nie dziękuję by nie zapeszyć

Annulka, na pewno dasz radę

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 20:09   #393
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość

Ty się nie odchudzaj, tylko ćwicz. Mamy podobne gusta, więc polecam Tiffany Rothe - pozytywna babka, łorkołty spoko - wiesz, jaka byłam antyćwiczeniowa, do pierwszego 10-minutowego treningu się zmuszałam, a teraz sama szukam nowych
Ja polecam też Mel B. babka ma power. przyjemnie sie z nią ćwiczy

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 20:50   #394
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Też mam ochotę na ten lakier wibo

Ale psychopata

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

A ja dzisiaj miałam spotkanie z panem Zubilewiczem W święta będzie ciepło i nie zapowiada się śnieg Mam z nim zdjęcie
lubię tego faceta

Cytat:
A piasek tak trudno się zmywa?

Ja już myślę jak się ubrać na wigilię klasową.. Marzy mi się taka sukienka
faaaajna

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Nigdy nie patrzyłam na porę robienia testu.

Jeśli nie mam halucynacji, a test nie robi mi jaj, to.. przeczucie mnie nie myliło.
Jutro idę zrobić betę

Cytat:
To pogratuluję jutro I pomyśl powoli o tym, by pójść na zwolnienie od początku. Ja wiem, ciąża to nie choroba (), ale myślę, że w Twoim przypadku byłoby wskazane "bardziej leżenie niż chodzenie".
zgadzam się

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
Czy mogę prosić o trzymanie kciuków jutro od godziny 12? mam mega ważnego kolosa, na którego nic nie umiem tak więc kciuki jak najbardziej wskazane!
pewka!

wróciłam z zajęć, zrobiłam peeling sodowy i zaraz idę po kawę, kolejna długa noc
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 20:51   #395
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Tak, włosy Ci się rozpuszczą Nakładaj, a nie pytaj
nałożone łącznie z masłem shea na końcówki, które też się zaraz przeterminuje

co tu tak cicho laski

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 20:54   #396
Karo89
Zakorzenienie

ja się zbieram do wanny ale coś zebrać nie mogę. siedzę nosem w internecie, szukając nie wiadomo czego...

jestem głodna, a sama nie wiem czego chcę.

No to tyle mądrości w moim wykonaniu.

Stary 2013-12-12, 20:56   #397
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Za każdym razem jak wejdę - już nowa strona, lubię to!
Coś za ładnie to wygląda, znów dostałam 5 z matmy, jesień średniowiecza z ryja schodzi, torbę z głowy można zdjąć...
Nawet nie wiecie, jak się cieszyłam, gdy dziś w ramach zastępstw miałam 3 biologie
No i jutro już piąteczek. Co z tego, że 13. - szczęśliwych pech nie tyka, złego diabli nie biorą
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-12, 20:57   #398
Aleksandriiia
Wtajemniczenie

Cytat:
Laski, Wy tu obeznane w świecie - do jakiego lekarza należy się udać z krwawieniem z przewodu pokarmowego? Chirurg, gastrolog czy coś jeszcze ciekawszego?
Się wtrącę, jeżeli chodzi o gastrologa, czyli skierowanie do poradni, trwa to długo i z racji tego, że już koniec roku będzie ciężko, z reguły zaczyna się od wizyty u gastrologa, czyli wywiad itp., dopiero potem umawia się na badanie czyli znowu czekamy
najlepiej zdiagnozować się przez szpital, jeżeli krwawienie z dolnego odcinka kierowałabym się do chirurga, jeżeli z górnego do internisty, dochodzi jeszcze kwestia tego jakie to krwawienie, w g wchodzi jeszcze proktolog, tyle mogę poradzić mają jedynie info, że krwawienie jest, mają więcej danych może pomogłabym bardziej, jedno wiem na pewno, pierwsze kroki powinnaś skierować do lekarza rodzinnego, jednocześnie nastawić się na to, że bez skierowania do specjalisty nie dasz się wyrzucić z gabinetu

Głusi nie gęsi, swój język mają

Denko??? (48)
d/s - 24
b/s - 2
próbki/saszetki - 4
szampony - 9
wcierki - 4
serum - 2
oleje - 3
Aleksandriiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 21:00   #399
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
nałożone łącznie z masłem shea na końcówki, które też się zaraz przeterminuje

co tu tak cicho laski
ja miałam 4 strony do nadrobienia

korci mnie nałożyć coś na włosy, ale wczoraj były myte, więc trochę mi szkoda
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 21:06   #400
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Gdzie moja silna wola ;(
Dostałam @ i zjadłam kilka(naście) pierniczków takich cienkich korzennych i 2 michałki...
Cytat:
I co w tym strasznego?
Cytat:
To że się odchudzam i postanowiłam sobie że nie będę jeść słodyczy
Cytat:
Kocham takie postanowienia, zaprawdę

A ja wszamałam 18dag fantazji krówkowej i 20dag wafli w polewie mlecznej, czuję się cudownie
Ja dzisiaj nie zjadłam śniadania... Wypiłam gorzką, czarną kawę na pusty żołądek... Koło 13 zjadłam 3 kanapki na śniadanie... Na obiad zjadłam 5 pierogów odsmażonych na oleju.... A na kolację ugotowałam krem z brokułów, którego miseczkę zjadłam z trzema kromkami chleba... o fuj... Węgle wieczorem!!! Grzech!
W dodatku w międzyczasie zjadłam 3 lidlowskie knopersy, paczkę markiz kakaowych z jasnym kremem na zmianę z chrupkami bekonowymi a'la pepisy, a teraz zagryzam czekoladę popijając zieloną herbatą... żeby nie było... czekoladę już kończę, a otworzyłam ją jakieś 15 minut temu...
Fast foody jem średnio 2-3 razy w tygodniu... śniadanie jem rzadko, raczej zastępuje je gorzką kawą... A na kolację potrafię zjeść 2 ogromne porcje makaronu w sosie śmietanowym i żyję...

Ja cały czas się źle odżywiam... Miranda jak raz na jakiś czas zjesz coś słodkiego, to nic się nie stanie... Widocznie Twój organizm tego potrzebuje, a w trakcie @ to normalne, ze mamy parcie na słodkie...
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 21:06   #401
miranda122
Zakorzenienie

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44135762]lubię tego faceta

faaaajna

[/QUOTE]
Fajny jest

Wiem

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-12, 21:08   #402
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość
No i jutro już piąteczek. Co z tego, że 13. - szczęśliwych pech nie tyka, złego diabli nie biorą
U mnie naprawdę będzie jutro pechowo. Skończyły mi się fajki, nie mam $ żeby kupić nową paczkę. W dodatku od jutra 4 dni pod rząd do pracy na minimum 8 godzin dziennie. Już czuję się jak męczennica Na szczęście ten wygrany konkurs i roczny zapas farby do włosów poprawił mi dzisiaj humor
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 21:13   #403
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Pokaż wiadomość
Ja polecam też Mel B. babka ma power. przyjemnie sie z nią ćwiczy
Zapamiętam, dzięki
Cytat:
Napisane przez Aleksandriiia Pokaż wiadomość
Się wtrącę, jeżeli chodzi o gastrologa, czyli skierowanie do poradni, trwa to długo i z racji tego, że już koniec roku będzie ciężko, z reguły zaczyna się od wizyty u gastrologa, czyli wywiad itp., dopiero potem umawia się na badanie czyli znowu czekamy
najlepiej zdiagnozować się przez szpital, jeżeli krwawienie z dolnego odcinka kierowałabym się do chirurga, jeżeli z górnego do internisty, dochodzi jeszcze kwestia tego jakie to krwawienie, w g wchodzi jeszcze proktolog, tyle mogę poradzić mają jedynie info, że krwawienie jest, mają więcej danych może pomogłabym bardziej, jedno wiem na pewno, pierwsze kroki powinnaś skierować do lekarza rodzinnego, jednocześnie nastawić się na to, że bez skierowania do specjalisty nie dasz się wyrzucić z gabinetu
Pójdę prywatnie, jak zwykle, bo nie zniesem czekania. Konkretnie to jutro, do chirurga
Ale dziękuję Ci bardzo

Edytowane przez kascysko
Czas edycji: 2013-12-12 o 21:14
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 21:19   #404
Aleksandriiia
Wtajemniczenie

Cytat:
Pójdę prywatnie, jak zwykle, bo nie zniesem czekania. Konkretnie to jutro, do chirurga
Ale dziękuję Ci bardzo
Chore państwo, w którym musimy leczyć się prywatnie, żeby nie czekać, aż będzie tak źle, że nas przyjmą bez kolejki.
W razie czego służę pomocą, z racji wykonywanego zawodu może uda mi się coś podpowiedzieć
I dalej będę się upierać, że ewentualną diagnostykę (kolonoskopie, gastroskopie) warto zrobić w warunkach szpitalnych (dodatkowa diagnostyka, jak choćby wszystkie badania podstawowe)

sorry za offtopa

Głusi nie gęsi, swój język mają

Denko??? (48)
d/s - 24
b/s - 2
próbki/saszetki - 4
szampony - 9
wcierki - 4
serum - 2
oleje - 3
Aleksandriiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 21:23   #405
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj nie zjadłam śniadania... Wypiłam gorzką, czarną kawę na pusty żołądek... Koło 13 zjadłam 3 kanapki na śniadanie... Na obiad zjadłam 5 pierogów odsmażonych na oleju.... A na kolację ugotowałam krem z brokułów, którego miseczkę zjadłam z trzema kromkami chleba... o fuj... Węgle wieczorem!!! Grzech!
W dodatku w międzyczasie zjadłam 3 lidlowskie knopersy, paczkę markiz kakaowych z jasnym kremem na zmianę z chrupkami bekonowymi a'la pepisy, a teraz zagryzam czekoladę popijając zieloną herbatą... żeby nie było... czekoladę już kończę, a otworzyłam ją jakieś 15 minut temu...
Fast foody jem średnio 2-3 razy w tygodniu... śniadanie jem rzadko, raczej zastępuje je gorzką kawą... A na kolację potrafię zjeść 2 ogromne porcje makaronu w sosie śmietanowym i żyję...

Ja cały czas się źle odżywiam... Miranda jak raz na jakiś czas zjesz coś słodkiego, to nic się nie stanie... Widocznie Twój organizm tego potrzebuje, a w trakcie @ to normalne, ze mamy parcie na słodkie...

dobrze powiedziane, nie dajmy się zwariować! zwłaszcza w wieku, kiedy wystarczy 2 razy nie zjeść kolacji żeby wszystko wróciło do normy
ale za ten brak śniadania to

Stary 2013-12-12, 21:28   #406
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
W takim razie, ja tak jak Kaś, pogratuluję jutro i cały czas trzymam kciuki
Dziękuję

Cytat:
A informacje na ulotce do testu ? Tam też pisze/ pisało przynajmniej, żeby test robić z rana z pierwszego moczu ?
Było napisane (przepraszam, zboczenie )
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 21:28   #407
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:

Ogarnij to, przynajmniej śniadania. Dla własnego zdrowia (mówi Ci to pracoholik ).
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;44136171]U mnie naprawdę będzie jutro pechowo. Skończyły mi się fajki, nie mam $ żeby kupić nową paczkę. W dodatku od jutra 4 dni pod rząd do pracy na minimum 8 godzin dziennie. Już czuję się jak męczennica Na szczęście ten wygrany konkurs i roczny zapas farby do włosów poprawił mi dzisiaj humor[/QUOTE]
Może zamiast odchudzania rzuć fajki
Cytat:
Napisane przez Aleksandriiia Pokaż wiadomość
Chore państwo, w którym musimy leczyć się prywatnie, żeby nie czekać, aż będzie tak źle, że nas przyjmą bez kolejki.
W razie czego służę pomocą, z racji wykonywanego zawodu może uda mi się coś podpowiedzieć
I dalej będę się upierać, że ewentualną diagnostykę (kolonoskopie, gastroskopie) warto zrobić w warunkach szpitalnych (dodatkowa diagnostyka, jak choćby wszystkie badania podstawowe)

sorry za offtopa
To cały wątek offowy, nie masz za co przepraszać

Z racji, że sypię się z każdej strony to właściwie zarabiam na swoje wizyty u lekarza w tym kraju

Dziękuję, ale podejrzewam, że nie uda mi się położyć, jeśli sytuacja nie będzie megapoważna.
Stary 2013-12-12, 21:30   #408
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Wiecie co, ja chyba stara już jestem. Jak tak Was czytam czasem (chodzi mi o licealistki) to mogę stwierdzić, że ja tak z nie-chodzeniem na lekcje nie kombinowałam .
ja miałam przez większość życia 100% obecność
A rodzice nigdy nie pozwoliliby mi zostać w domu, bo jest przedmiot, którego nie lubię/boję się.
Raz tak bardzo bałam się sprawdzianu z fizyki, że aż miałam gorączkę, poszłam do szkoły napisałam na 4 (mało kto mial u nas więcej niż 3 i nie bynajmniej nie z powodu głupoty swoje) i gorączka przeszła
Cytat:
A wiesz, że niewiele jest przepisów mówiących o tym, czego producent nie może napisać na opakowaniu? To trochę tak jak napisy na kosmetykach: do skóry odwodnionej, suchej, wrażliwej, dojrzałej, tłustej... do włosów przetłuszczających się, tłustych u nasady i suchych na końcach (mój osobisty hit ), suchych, matowych... .

Oni piszą, a ważny jest i tak tylko skład.

Wiecie na przykład, dlaczego na statystycznej paście do zębów nie ma składu (czasami tylko bywają)?
o a to nie wiedziałam, a jak się zastanowić, to faktycznie czasem bzdury i się zastanawiam, jak na to pozwalają
Cytat:
Gdzie moja silna wola ;(
Dostałam @ i zjadłam kilka(naście) pierniczków takich cienkich korzennych i 2 michałki...
dziewczyno jak czytam Twoje posty to ma wrażenie, że to się może źle skończyć, jesteś szczupła, a wiecznie się odchudzasz, wiecznie masz wyrzuty sumiennia nawet po jednym cukierku, jak sobie teraz nie pozwolisz to duża szansa na to, że jak już zaczniesz jeść to szybko nie skończysz, tak nie można żyć, nie jak się nie ma nadwagi!
A nawet odchudzające sie osoby czasem sobie folgują.
Je się nie tylko po to, żeby żyć (no głównie tak), ale ma to też sprawiać przyjemność. Daj ją sobie czasem, a poćwicz więcej jeśli Ci z tak małą ilością slodyczy już tak bardzo źle, wyjdzie na to samo, a ile będziesz szczęśliwsza bez tych wyrzutów
Cytat:
Pasta do zębów jest wyrobem medycznym i jako taka nie musi mieć podanego składu. Tak samo np. większość lubrykantów nie ma podanych
ale jaja!
Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
Dziwne, akurat mam takie dziwne zboczenie, że podczas mycia zębów czytam sobie skład pasty i od kilku lat mi się nie trafiła pasta bez składu. Zawsze jest.
ja używam ciągle zielonego elmexa i aż dziwne, że nigdy skladu jeszcze nie sprawdzałam
Cytat:
To że się odchudzam i postanowiłam sobie że nie będę jeść słodyczy
a z czego się odchudzasz?
Cytat:
Kocham takie postanowienia, zaprawdę

A ja wszamałam 18dag fantazji krówkowej i 20dag wafli w polewie mlecznej, czuję się cudownie
a ja mialam tylko jedną
ale mam czekoladę toffi i nie zawacham się jej użyć!
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;44136171]U mnie naprawdę będzie jutro pechowo. Skończyły mi się fajki, nie mam $ żeby kupić nową paczkę. W dodatku od jutra 4 dni pod rząd do pracy na minimum 8 godzin dziennie. Już czuję się jak męczennica Na szczęście ten wygrany konkurs i roczny zapas farby do włosów poprawił mi dzisiaj humor[/QUOTE]
ja jutro jestem 5 dzień w pracy, jutro od 10 do 22, z chęcią sie zamienię
Stary 2013-12-12, 21:33   #409
Konto usunięte

Cytat:
Może zamiast odchudzania rzuć fajki
Oczywiście, że rzucę. Jak schudnę
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 21:34   #410
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Cytat:
dobrze powiedziane, nie dajmy się zwariować! zwłaszcza w wieku, kiedy wystarczy 2 razy nie zjeść kolacji żeby wszystko wróciło do normy

Cóż, ja jem śniadania tylko w soboty - odkąd zaczęłam sama do szkoły chodzić wiem, że źle, ale nie chce mi się wstawać rano i nie mam sumienie budzić rodziców
Biorę udział w jednym rozdaniu z dosć fajnymi nagrodami. Zadaniem było m.in. napisanie, z jakim zapachem kojarzą się nam święta. Posyarałam się, napisałam długi poemat i jak nie wygram, będę smutna
Ach, święta, święta...
Tyle zapachów - sporo pamiętam!
Chcesz odpowiedzi prostej, króciutkiej?
Oj nie - poczytaj troszkę poezji głupiutkiej.
Grudzień za pasem, listopad dalej,
Nie mogę wyzbyć się myśli tej małej,
Że wkrótce święta, oj będzie draka
Bo na makowca mama ma smaka..
Pierwszy ten zapach - chociaż jest zwykły,
Wilgoci usta ludzi naywkłych
Do placka królewskiego stołu każdego
Wigilijnego
W tym także i mego!
Kolejny zapach - nieco dziwaczny
Ale niemniej wybitny i zacny
Krem mocznikowy, czerwona Isana,
Smarując łapki zimą od rana
Nawilży, wygładzi - rączki ładniutkie, bielutkie,
Jak pierniczkowy cytrynowy lukier...
O! Zapaszek nowy nam się tu zjawił,
Tychże pierniczków (od przyprawy piernikowej wzrok często mi łzawił,
Gdy taka drobinka malutka, szkaradna,
Pod ząb się wciśnie, rozgyzie... o, padam!)
Cóż z tego, skoro ledwie upieczone,
Po chwili nitką przewleczone
Na choince sosnowej dyndają królewsko,
Mamusia swego dzieła zaś boni bohatersko,
I weź tu, człowieku, rozkoszuj się smakiem,
Człek musi się obejść jedynie zapachem...
Wymieniać dużo, opisywać wiele,
Poczekaj do grudnia - choinki w kościele
Żywe, zieloniutkie, z lasu prosto wzięte
W bombkę przystrojone, myślą, że święte
A ja stoję, podziwiam i... zapaszkiem się sztacham,
Bo święta bez choinki - o nie, nie pozwalam!
(Wierszyk ciut długi, Panienka zaś młoda
Go nie przeczyta - to nie o niej oda
Na chwilę obecną; Poczekaj momencik, sekundą niewielką,
Powstanie i oda... Mamo, nie bij ścierką!
Już biegnę myć te naczynia, uno momento, kobieto!
Tu się moje losy o nagrodę pletą!
Rym próbuję uskładać, żeby wyglądało,
Żem nie byle jaka, a nagrodę łacno
Tę przysposobić sobie bardzo bym chciała,
Ach, jakżem się ja bardzo, och bardzo starała!)
Kończąc więc swój monolog, długi acz wesoły
Życzyć Ci chcę Świąt pachnących, aczkolwiek spokojnych.
Życzenia składa marny wierszokleta,
Co o zapachach rok cały pamięta!
(Kaszę z grzybami, śliwek mi mało
A tu właśnie śniegiem zawiało,
Do sklepu porą wieczorną po lodzie dojść trudno,
Więc żeby już nie było tak nudno
Tak nędznie i smutno,
Bo rym się powoli sypie i skład już nie taki,
Wybywam - tam, gdzie zimują raki!
Mam nadzieję, że ciepło choć troszkę,
I nie sypie tam białym, zimnym paproszkiem....)
Pozdrawiam i życzę nocy spokojnej,
Nie padnij ze śmiechu nad wierszykiem głupim
A obdaruj nagrodą, powstanie wnet oda
O Panience, Żołnierzyku, Tutti Frutti prygodach "
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 21:35   #411
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Ogarnij to, przynajmniej śniadania. Dla własnego zdrowia (mówi Ci to pracoholik ).
Wiem, że powinnam... Ale jakoś nie mogę się zebrać, bo nie odczuwam żadnych dolegliwości, choć to dopiero po jakimś czasie może wyjść...
Zresztą trochę to przerysowałam, bo cały czas tak nie jest... Mam takie napady np. 1 tydzień odżywiam się jak powyżej, a kolejne 3 normalnie i nawet mam potrzebę zjedzenia śniadania, ale to już po kawie...
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 21:36   #412
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
ja jutro jestem 5 dzień w pracy, jutro od 10 do 22, z chęcią sie zamienię
Zależy na co. Jak na coś lepszego to bardzo chętnie
Stary 2013-12-12, 21:37   #413
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze, dobrze. poprawiaj nie gniewam się, a nawet to i lepiej, jak ktoś zwróci uwagę

Stary 2013-12-12, 21:39   #414
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze, dobrze. poprawiaj nie gniewam się, a nawet to i lepiej, jak ktoś zwróci uwagę
Po "tej perfumie" ( a fe!) to chyba jeden z tych błędów, który razi mnie najbardziej

Skończyłam pracę, włosy umyte schną, a ja spadam do męża. Dobranoc
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 21:42   #415
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:

Ty się nie odchudzaj, tylko ćwicz. Mamy podobne gusta, więc polecam Tiffany Rothe - pozytywna babka, łorkołty spoko - wiesz, jaka byłam antyćwiczeniowa, do pierwszego 10-minutowego treningu się zmuszałam, a teraz sama szukam nowych
Oho, czyli jest dla mnie szansa, że bedę ćwiczyć cokolwiek!

Ukradli mi nazwę na mój biznes!
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 21:42   #416
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
już podobno obie formy są poprawne, ale mi też się to nie podoba

Stary 2013-12-12, 21:45   #417
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
już podobno obie formy są poprawne, ale mi też się to nie podoba
już od paru lat z tego co wiem niestety, ale dla mnie "jest napisane" nadal jest "poprawniejsze"

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-12, 21:54   #418
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Po "tej perfumie" ( a fe!) to chyba jeden z tych błędów, który razi mnie najbardziej

Skończyłam pracę, włosy umyte schną, a ja spadam do męża. Dobranoc

Dobranoc

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

ale Wy się czepiacie
Chcieli nam ułatwić, to nie-uparcie wolicie dłuższą formę

Stary 2013-12-12, 22:51   #419
deszczowypies
Zakorzenienie

użyłam po raz drugi bananowej TBS, zobaczymy co będzie
i kładąc sobie olej tamanu punktowo za mocno ścisnęłam i pociekło mi po ustach, ble

a tymczasem dobranoc

Stary 2013-12-12, 23:38   #420
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
ja miałam przez większość życia 100% obecność
A rodzice nigdy nie pozwoliliby mi zostać w domu, bo jest przedmiot, którego nie lubię/boję się.
Raz tak bardzo bałam się sprawdzianu z fizyki, że aż miałam gorączkę, poszłam do szkoły napisałam na 4 (mało kto mial u nas więcej niż 3 i nie bynajmniej nie z powodu głupoty swoje) i gorączka przeszła

o a to nie wiedziałam, a jak się zastanowić, to faktycznie czasem bzdury i się zastanawiam, jak na to pozwalają

dziewczyno jak czytam Twoje posty to ma wrażenie, że to się może źle skończyć, jesteś szczupła, a wiecznie się odchudzasz, wiecznie masz wyrzuty sumiennia nawet po jednym cukierku, jak sobie teraz nie pozwolisz to duża szansa na to, że jak już zaczniesz jeść to szybko nie skończysz, tak nie można żyć, nie jak się nie ma nadwagi!
A nawet odchudzające sie osoby czasem sobie folgują.
Je się nie tylko po to, żeby żyć (no głównie tak), ale ma to też sprawiać przyjemność. Daj ją sobie czasem, a poćwicz więcej jeśli Ci z tak małą ilością slodyczy już tak bardzo źle, wyjdzie na to samo, a ile będziesz szczęśliwsza bez tych wyrzutów

ale jaja!
True, true, true i true
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;44136690]Oczywiście, że rzucę. Jak schudnę [/QUOTE]
A Ty dalej swoje
Cytat:
Wiem, że powinnam... Ale jakoś nie mogę się zebrać, bo nie odczuwam żadnych dolegliwości, choć to dopiero po jakimś czasie może wyjść...
Zresztą trochę to przerysowałam, bo cały czas tak nie jest... Mam takie napady np. 1 tydzień odżywiam się jak powyżej, a kolejne 3 normalnie i nawet mam potrzebę zjedzenia śniadania, ale to już po kawie...
To wychodzi po czasie. Mi po dwóch latach wyszedł stan przedcukrzycowy, a teraz co innego się sypie
Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Oho, czyli jest dla mnie szansa, że bedę ćwiczyć cokolwiek!

Ukradli mi nazwę na mój biznes!
No spinaj poślady, siostro

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości