![]() |
#4981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Pojechaliśmy jednak bo Dawid bardzo chciał no I mamy sypialnie fajnie jest Hania wchodzi i schodzi po schodach jak wyścigówa. Kominek jest i miło boję sie tylko tego spania. Żeby nam nie spadła.
A w ogole to są ci znajomi co Hania dostała od nich klocki drewniane. I już Hania dostała drewniany wózek ns sznurku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4982 |
Wtajemniczenie
|
Black czekam na przepis na słynne koteciki
![]()
#4983 |
Wtajemniczenie
|
Hej, ja niestety nie mam obecnie nawet czasu, zeby Was podczytywać
![]() ![]() Może po nowym roku jakoś znowu postaram się "wbić", bo na razie to ja nie wiem w co ręce włożyć. ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Silver - kciuki za Darunię. Będzie w porządku ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Little - kurde, przykre, że z TŻ tak żrecie się o pierdoły. A może faktycznie jak pojedziesz raz na jakiś czas do mamy na weekend, i odpoczniecie od siebie, to też nie będziecie sobie suszyc glowy o jakies duperele tylko moze milo spedzicie czas?
#4985 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kubulencjusz rozpierdzielil nam na amen aparat ![]() wiem, wiem - moglam mu nie dawac do zabawy ![]() cos stalo sie z zoomem - nie chce sie schowac, wyskakuje ciagle blad sysatemu czy jakos tak... przerazilam sie bo nawet nie moglam zrzucic zdjec na kompa ale pomslalam ze aparat i tak juz na wyrzutke , wcisnelam ten zoom na chama do srodka i dzieki temu chociaz moge zgrac zdjecia ![]() takze czeka nas przymusowy prezent na swieta ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4986 | |||||
Zakorzenienie
|
hej kochane moje
![]() ![]() ![]() Od nowego watku bede na biezaco ze wszystkim, promise ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4987 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ile sie bawi????? u nas dwie minuty są sukcesem ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4988 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki.
![]() Poczytałam i byłam pewna, że trafię już na nowy wątek, a tu - niespodzianka! - jeszcze kilka postów do końca. ![]() Dzisiejsza noc była świetna, na basen jednak nie poszliśmy, bo okazało się, że o tej porze za godzinę pływania musielibyśmy zapłacić 40zł, chyba ich pogrzało... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moi rodzice byli na tyle wspaniałomyślni, że jak mała wstała o 8:30, to zabrali ją na dół, na śniadanie, a my pospaliśmy do 11:00. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do nóg i pach, no to ja na bieżąco jednak golę... ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-12-15 o 19:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4989 | ||||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
niestety się zgadzam ![]() Cytat:
![]() No i poszłabym z dzieckiem do swoich rodziców. Cytat:
![]() Cytat:
Aga, ja od tygodnia nie karmię, a Dorcia nadal gardzi mm ![]() Cytat:
Rewelacyjną teraz czytałam "Służące": http://www.mediarodzina.pl/prod/501/Sluzace a jak chcesz coś dla ciężarnej dobrego, ale lżejszego psychicznie, to polecam Mariana Żywotnego ![]() http://www.empik.com/pod-dwiema-kosa...1845,ksiazka-p Ew. BARDZO ładnie napisana książka, tu opisywałam: http://www.smacznaksiazka.blogspot.c...abski%20Maciej nawet dla kogoś umiarkowanie lub... wcale ![]() ![]() http://allegro.pl/ksiadz-rafal-niesp...726729168.html Cytat:
![]() Gratuluję raczkowania! Cytat:
![]() Cytat:
a podróż jak??? Cytat:
będzie latwiej za kilka miesięcy, gdy młody się zajmie czymś na chwilę ![]() ![]() ------------------------- Mamy nową umiejęętność Dorotki! siedzi i pięknie z siedzenia przewraca się (świadomie!) na brzuszek, gdy np. czegoś dosięgnąć nie może. I coraz stabilniej staje na czworaka i mam wrażenie, że do świąt ruszy z raczkami! ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Debrah, gdzie jesteś? już długo cię nie widzę... |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Zakorzenienie
|
hej kochane !!!!
sylwia, czesc kochanie, witaj na stale ![]() little, tule, jakby malz do mnie przeklnal to walizki za drzwiami bylyby szybciej niz on sam, nie uznaje takich slow w domu, o nie nie nie !!!!!!! ![]() iffonka, wspolczuje, baty sie malzowi naleza ![]() silver, ![]() bokeh, wow, podziwiam, ze sie zabraliscie jednak ![]() dzisiaj od sasiadow u mojej mamy dostalismy dla Pietraszka takie cos http://www.ezakupy.tesco.pl/pl-PL/Pr.../2005112890660 jest genialne, na zdjeciu tak nie wyglada, ale naprawde jest superanckie ![]() weekend jak weekend, wczoraj u t., dzisiaj u mojej mamy. musze wam cos opowiedziec ![]() wczoraj bylismy u przyjaciolki malza, ona mieszka z siostra i jej mezem jeszcze. i ta siostra urodzila synusia, co sie okazalo, 5 dni temu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no, zachcialo mi sie drugiego chuscioszka, coraz czesciej zaczynam tak mega realnie o tym myskec ;-)
#4991 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44171978]
będzie latwiej za kilka miesięcy, gdy młody się zajmie czymś na chwilę ![]() ![]() \[/QUOTE] Dzisiaj z 15 min bawił się nakrętkami od butelek, wkładał jedną w drugą i tak w kółko. On już potrafi zająć się czymś na kilka/naście minut ale mam wrażenie, że zawsze kątem oka zerka na mnie. Nie mówię o wyjściu gdzieś do kuchni np. z salonu, ale nawet wystarczy ze złapię za telefon / laptop a on kończy zabawe, jakby widział, że ja mam coś ciekawszego. A o tych "małpich gajach" to już od jakiegoś czasu właśnie myśle, żeby się wybrać. Na razie starcza np. jarmark świąteczny, choinki, duże ruszające się misie gdzieś w centrach handlowych. Dla niego to jest raj.
#4992 |
Wtajemniczenie
|
Halo
![]() widzę, że bezemnie nie skończycie tego wątku ![]() Obiecuję, że od następnego będę na bierząco ![]() Tak na szybko co u nas - Maja już chodzi jak mała wyścigówka ![]() ![]() Zaczęłam robić przygotowania na roczek ![]() idę trochę poczytać Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4993 |
Zakorzenienie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/61858/...zniej_zdjecia/
kija, bylas tam? ![]()
#4994 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44171978]myślę, że tak
![]() niestety się zgadzam ![]() Iffonka, w takim razie dlaczego ty sama nie kupisz prezentu ![]() No i poszłabym z dzieckiem do swoich rodziców. oczywiście, że trzymam ![]() Aga, ja od tygodnia nie karmię, a Dorcia nadal gardzi mm ![]() Rewelacyjną teraz czytałam "Służące": http://www.mediarodzina.pl/prod/501/Sluzace a jak chcesz coś dla ciężarnej dobrego, ale lżejszego psychicznie, to polecam Mariana Żywotnego ![]() http://www.empik.com/pod-dwiema-kosa...1845,ksiazka-p Ew. BARDZO ładnie napisana książka, tu opisywałam: http://www.smacznaksiazka.blogspot.c...abski%20Maciej nawet dla kogoś umiarkowanie lub... wcale ![]() ![]() http://allegro.pl/ksiadz-rafal-niesp...726729168.html też lubię przemeblowania ![]() Gratuluję raczkowania! nie, to chyba nie tak działa, że przesikanie = katar ![]() a podróż jak??? będzie latwiej za kilka miesięcy, gdy młody się zajmie czymś na chwilę ![]() ![]() ------------------------- Mamy nową umiejęętność Dorotki! siedzi i pięknie z siedzenia przewraca się (świadomie!) na brzuszek, gdy np. czegoś dosięgnąć nie może. I coraz stabilniej staje na czworaka i mam wrażenie, że do świąt ruszy z raczkami! ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Debrah, gdzie jesteś? już długo cię nie widzę...[/QUOTE] Co do mm, to raczej już nie będzie chciała. Mój chrzesniak po odstawieniu nie chciał mm. znajomi też mieli ten sam problem niedawno. Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4995 |
Wtajemniczenie
|
Buziaki dla Oli, Darusi i Antosi - kurcze, to już ostatnie miesięczne buziaki, następne juz będą na roczek
![]() A my dziś byliśmy odwiedzić malusieńką Oleńkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4996 |
Zakorzenienie
|
Szaja nie wiedziałam że już nie karmisz uu !
Pewnie przeoczyłem jak byłam w szpitalu. Dorka sama się odstawiła czy ty ja ??? Książki przejrzę później na laptopie ![]() ![]() Oklaski dla Dorotki za umiejętności ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4997 |
Zakorzenienie
|
Iffonka ja bym zrobiła jak szaja mówi, bo to bardzo przykre co piszesz. Jak można być taka węgorz w stosunku do swojego dziecka..
Silver Trzymam kciuki Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4998 | ||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44171978]
Aga, ja od tygodnia nie karmię, a Dorcia nadal gardzi mm ![]() ------------------------- Mamy nową umiejęętność Dorotki! siedzi i pięknie z siedzenia przewraca się (świadomie!) na brzuszek, gdy np. czegoś dosięgnąć nie może. I coraz stabilniej staje na czworaka i mam wrażenie, że do świąt ruszy z raczkami! [/QUOTE] to czym karmisz małą? brawa dla Dorotki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() net mi muli ![]() Aga, ja czytałam w tym tygodniu : "Szczęśliwy pech " Iwony Banach. Lekka, łatwa i przyjemna a ze smiechu płakałam bez mała. takze polecam Mała bardzo wspolczuje tych poranionych dloni, mam nadzieje, że szybko Ci przejdzie ![]() Black, gratuluje miło spędzonego wieczoru ![]() Illusion, niech katar ucieka od Igusia ![]() zapomniałam napisac- Bartulowi wychodzi ostatnia dwojka z kompletu, tak mnie dzis ugryzl w ucho, ze prawie jajo zniosłam ![]() mam nową klawiaturę, gdzie alt jet megakrotki, w zwiazku z czym ciagle zamiast niego wciskam spacje i musze poprawiac ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4999 | |||
Zadomowienie
|
Hello
![]() Jeszcze kilka stronprzede mna d nadrobienia, ale niechcacy kliknelo mi sie cytuj, wiec zaczne juz teraz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I ja! Jak dobrze pojdze to 23 wyskoczymy sobie poszalec na stoku, oby warunki byly! Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz leze z nią bo niespokojnie bardzo śpi. Zostaliśmy na noc scisgnelismy materac z łóżka taki ciężki gruby i tak śpimy żeby nie spadla. A obok nas choinka tak ładnie pachnie! W ogole Hania ma nowe umiejętności. Jak mówimy halo halo to przystawia rękę do ucha ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#5001 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
fajnie wygląda! miłe spotkanie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ano... Dorotka nigdy nie chciała mm Cytat:
Cytat:
![]() o popatrz, kilka dni temu to w empiku macałam ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#5002 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Świat sie konczy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5003 |
Lurker ;)
|
Sory, ze ja tak tylko o mnie, no rozwalil mnie ten weekend ;/
Bylam na zakupach w galerii i co kupilam? Bluze pacanowi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ezzo poka ciemna lazienke! pamietam, ze miala byc czarna tak? ![]()
#5004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44172692]fajnie wygląda! miłe spotkanie ![]() ![]() rano i wieczorem kaszka mleczna ![]() o popatrz, kilka dni temu to w empiku macałam ![]() ad 1- nie smutaj kochanie, masz dwie wspaniałe dziewczynki, które spokojnie mozesz nazwac swoimi zyciowymi wygranymi ![]() ad 2- to dobrze, że chwyta sie innych rzeczy niz mm ![]() ad3- dobry masz gust ![]() to sobie jeszcze poczytam troche wstecz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5005 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o losie, ale mi ten net zamula dzis ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5007 |
Zakorzenienie
|
Koniec
![]() ![]() ![]() Ponad 5000 tys postów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5008 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czytanie ksiazke jest rownoznaczne z tym, ze on zacznie po mnie przechodzic w jedna i druga strone, gryzc, szarpac za ksiazke. Co do halo halo, u nas jest to od kilku tygodniu. POoczatkowo lapal sie za kark i my nie wiedzielismy o co chodzi, podejrzewalismy ze cos go moze boli?! pozniej zaczalm przykladac rozne przednmiotyu do karku i mowic, no i tak wpadlismy na to, ze on robi to co mama .. Bo ja zaraz po wyjsciu na spacer chwytam za telefon i obdzwaniam siostry, mame, kolezanke. No i Borys zaczal to nasladowac i nasladuje do dzisiaj,. Wczoraj gadal do kartki papieru trzymajac ja przy uchu, Ps. Czy Wasze dzieci tez tak gryza? Bo ja mam juz dosc. Myslalam, ze kawalek nosa mi Borys odgryzie, a nos mu sie gryzie najlepiej. Wczoraj darl sie w autobusie daj daj daj, i uspokojal sie jak mu sie nachylalam nad wozkiem i mnie w nos gryzl ![]()
![]() |
#5009 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44172692]fajnie wygląda!
miłe spotkanie ![]() ![]() jakie przygotowania, jakie??? ano... Dorotka nigdy nie chciała mm ja ją, ja od niedzieli do środy byłam prawie nieprzytomna, taką anginę ropną złapałam, że bolał mnie każdy cm ciała :/ ani za bardzo sił nie miałam na trzymanie jej w ramionach, a na samą myśl o kp miałam drgawki, no bo wsio mnie bolało :/ rano i wieczorem kaszka mleczna ![]() o popatrz, kilka dni temu to w empiku macałam ![]() Mój chrześniak jadł (je) tylko 2 razy kaszę. Oni jeszcze o tyle mają z nim przechlapane, że jest wybredny okropnie.Owoców nie tchnie od początku rozszerzania. W tamtym roku malinki jadł, w tym roku już nie. Jak Dorka je inne rzeczy to 2 kaszki jej wystarczą. ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Ja nie mam. Mam tylko rolety wewnętrzne. |
![]() ![]() |
![]() |
#5010 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki...przepraszam ..nadrobię później...prośbę mamPILNa!!
Potrzebuje na juz kilku slow.....życzenia na 50ur mojej mamy...ale na bilecik do kwiatów....jutro dostanie w pracy 50 czerwonych róż przez posłańca.... ![]() ![]() ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.