|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cytat:
![]() ![]() a konika chcem kupić. nie znalam go, ale dziewczyny polecaja i jest moim zdaniem bardzo uroczy. a powiem, że ja nie lubie pluszaków.....
|
|
#902 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Umiałam się dis na badania polowkowe na 9 stycznia na 9.20 a w ten sam dzień wieczorem o 18 Jestem umowiona do ginekologa. Wiec Niki jak znajdziesz chwile Proszę wpisz mnie na listę jednego dnia podwojnie |
||||
|
|
|
#903 | ||
|
Zadomowienie
|
Misia śpi, a ja robię inhalacje na te moje biedne zatoki. Nikomu nie życzę
Białe to te z napisem Premium Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chwalę się, że dostałam od Męża sukienkę na Wigilię z Happy Mum kiedyś mu pokazywałam, że mi się podoba to sobie zapamiętał i dzisiaj mi przyszła. Jestem w szoku, bo nawet trafił z rozmiarem. Nigdy mi nie kupował nic do ubrania (nawet bym nie chciała ) .Zastanawiam się tylko nad jakąś biżuterią, żeby nie wyglądała zbyt smutno. Poradzicie coś ![]() http://www.happymum.pl/sklep3/d517b,...avy_dress.html Ona nie ma tego kołnierzyka
|
|
|
#904 |
|
Zadomowienie
|
Wg lekarza wagi po ostatniej wizycie 4 tyg temu przytyłam 10 dag...A brzuch wyraźnie mam juz większy,wystaje mi z pod każdej bluzki juz...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy konika, do dzisiaj używamy przy zasypianiu Cytat:
Cytat:
![]() dla męża, mój by nigdy na to nie wpadł
|
|||
|
|
|
#906 |
|
Rozeznanie
|
Pallas super ta kiecka
no i że Mąż taką niespodzianke zrobił![]() Kołnierzyk zawsze możesz dokupić osobno np.z perełek na allegro jest pełno różnych ![]() Dziękuje za odpowiedzi Uspokoiłyście mnie,bo się zaczęłam lekko schizować jak przeczytałam,że Lucynka ma nisko łożysko i sobie wyobraziłam już,że ja może też i że mały mi wyleci Przepraszam![]() Przekonałyście mnie do konika.Lece zamawiać-niebieskiego |
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Lolitka - nie wyleci
ale powiem Ci, że ja w 1 ciąży jak cisnęłam dwójkę to miałam takie obawy |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#908 | ||
|
Zakorzenienie
|
I po wizycie
![]() Miałam i samolocik i usg Szyjkę mam długą, macicę na przedniej ścianie (dlatego tak marnie czuję dzidzię). Upławy ok, ich kwaśność ok, tylko mam małego polipa na szyjce, wielkości ziarnka pieprzu, ale mam się nim nie przejmować bo powinien sam zniknąć do porodu. Lekarstw na niego nie trzeba brać. Seksować się mogę, ale delikatnie i mogę mieć przy tym niewielkie krwawienia z tego polipa, ale nimi, jak się przytrafią, mam się nie przejmować, chyba że byłyby mocniejsze. Jeśli chodzi o usg, to dzidzia słabo się ruszała, ale nie dziwię się jej, bo wyglądała jakby zaplątała się we własne nóżki Pierwsze co było widać to rozkraczona dupa, jak tylko gin włączył obraz, to skomentowałam "o dupa", a gin "zgadza się, dupa". Moim zdaniem widoczność była bardzo dobra i dzidzia pięknie zaprezentowała swoje wdzięki, ale gin był nieugięty i nie chciał nic powiedzieć. Powiedziałam mu, że ja tu jak nic widzę dziewczynkę i wątpliwości nie mam, więc skomentował to, że On też jąder nie widzi, ale to jest słaby sprzęt i za tydzień popatrzy na tym lepszym... ale ja i tak wiem co widziałam (już się dokładnie wyedukowałam na Waszych zdjęciach). No i już czuje się tą babską solidarność. Mamusia postanowiła się dziś rozkraczyć przed ginem i nie dać się spławić i Ona też No a poza tym to wszystko z dzidziunią Ok. Widać już żołądek, pęcherz moczowy, bijące serduszko i jak rozciapierza palce u stóp (też fajnie to wyglądało). Więcej nic nie dało się pooglądać, bo wszystko dupa przysłoniła. Fotek dla ciotek nie mam, ale za tydzień trochę popstrykam
|
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#910 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Super, że wszystko ok ![]() Mi ostatnio położna powiedziała że na następnej wizycie będziemy już słuchać tętna, tzn?? będą mi robić ktg?? bo ja już sama nie wiem
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez ma na przedniej scianie macice... ale myslalam że wrecz przeciwnie, bede mocniej czuła.....
|
|
#912 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluję Córuni!
|
|
|
#913 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
super Vampirko i cichutko gratuluje Córeczki![]() Jak to mój mąż powiedział jak się ginka na połówkowym zdziwiła,że jeszcze płci nie znamy,"to napewno chłopak bo dziewczynka by już dawno nogi rozłożyła" ![]() Jeszcze dopytanie o tego konika. On jest od 6miesiąca tak?i czy jest bezpieczny?bo chyba jest dość ciężki i czy dzidzia się nie uderzy w głowę tym jego brzuszkiem? |
||
|
|
|
#914 |
|
BAN stały
|
Kasian i jak te melodyjki uczniaczka na dłuższa metę? Nie wwiercają się w mózg np po miesiącu?
Bo ja się nad nim zastanawiam żeby on zastąpił tą kotkę A co do uczniaczka dziewczynki to wcale się nie dziwię że chcesz..no i co z tego, że jeden już jest ![]() Lolitka my nie mieliśmy konika dla Mili, ale teraz dla Leosia na bank kupię I też niebieskiego Vampirko w takim razie po cichu już gratuluję córci
|
|
|
|
#915 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co no my tego nie słuchamy jakoś w nieskończoność, piosenki są spoko i można wyciszyć, trochę wkurzające jest to, że on jest taki czuły, tzn wystarczy go musnąć a już się odzywa najgorsze jest to, że jak on ma już słabe baterie i zapomni się wyłączyć to potrafi się odezwać np w środku nocy, a kiedyś jak Hania spała to mi się w niani odezwał "a kuku widzę cię..." i ponoć to normalne, moja siostra mówiła, że jej synek uwielbiał szczeniaczka i z nim zasypiał i musiałam chodzić i z tyłu wyłączać tam gdzie się baterie wymienia bo on się potem sam odzywał także szczeniaczek nie jest bez wad Dziewczyny wkurzyłam się ![]() przyszła mi sukienka z allegro od tego sprzedającego Brzuchatki i ma 3 plamy/przebarwienia - nie wiem co to jest - w 3 różnych miejscach sukienka z metką nowa, a tu takie coś, no i teraz kuźwa będę musiała odsyłać, płacić i czekać w nieskończoność na wymianę, jak ja nie lubię takich akcji, no krew mnie zalewa po prostu. Co za problem sprawdzić kiecę przed wysłaniem? Jestem wściekła |
|
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#918 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No to już teraz tylko mi pozostaje kliknąć ![]() Kasian86 Do takich akcji, że się w nocy odzywa jakaś zabawka to ja już przywykłam. Szczególnie, że czasami moje koty sobie włączą jakąś zabawkę A z tym a kuku widzę cię to pamiętam..już kiedyś pisałaś i sikałam wtedy ze śmiechu jak sobie to wyobraziłam Jej..a co do aukcji to ja też nie cierpię takich akcji... Ale no musisz to zrobić, bo bez przesady..nie kupowałaś z plamami
|
|
|
|
|
#919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale się przejęłam trochę, a gin do mnie : "no przecież ktoś tu jest w ciąży, heloł" brzusio tez mi wystaje juz, widoczny jest wczoraj zleciał do nas męża kuzyn i do mnie od razu na wejściu tekst: ale ześ brzucha dostała, pasą Cię tu dobrze dopiero się skapnął, żem w ciąży, bo my nikomu nie mówimy z dalszej rodziny ani znajomym ![]() nie lubię się chwalić, a to takie koleżanki, że jak mieszkałam jeszcze z rodzicami, to nigdy czasu nie miały, więc po co mam się chwalić i tylko ciekawskie jedna do drugiej będa latać i nowiny opowiadać, a matka tej jednej mieszka na tej samej ulicy co ja, największa plota i sama jeszcze o tym mówi, żeby jej nic nie mówić, jak ma być tajemnica, bo ona i tak rozpowie ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() też kiedyś zamówiłam sukienkę za 15 zł, 10 zł przesyłka, przyszła zupełnie inna niż na zdjęciach, tylko kolor się zgadzał, nawet nie warta tych 15 zł, ale teraz odsyłać, to następne 10zł, więc przewyższało wartość kiecki
|
||
|
|
|
#920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No zamierzam odesłać, bo bez jaj, chociaż przeszlo mi prxez mysl ze szkoda zachodu. Maz mowi ze zamowimy zaraz jeszcze raz a ta na spokojnie odeslemy i oddadza kase... no nie wiema jak beda robic problemy to po co mi sie uzerac... : cool: Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
mamuśki, gdzie ja schowałam papier do pakowania prezentów...no..... no przeciez był w tamtej szufladzie........
|
#922 |
|
Raczkowanie
|
Vampirka po cichu gratuluje corci
|
#923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Przejrzałam pobieżnie to co wcześniej napisałyście, bo TŻ chce mi już lapka zabrać...
Biedna Misia Cytat:
Widzę, że wszystkie pozostałe wizyty udane. Sylvunia, super prezent gin Wam sprawi na święta! Świetnie, że nasze dzieciaczki ładnie się rozwijają No dziękuję za te ciche gratulacje dziewczynki, ale jeszcze tak po cichutku, bo jakby nie było gin mocno się bronił przed potwierdzeniem
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Bylismy dziś u lekarza na kontroli i niby jest poprawa , ale wieczór i kaszel się nasila. Chociaż doktorka powiedziała Nam że kaszel może się nawet utrzymywać do miesiąca czasu z tym że słabnąć.
Ja jestem jakoś nie do życia przez te kilka dni. Jeszcze mnie czeka noc na mega niewygodnym łóżku więc wstanę pewnie połamana. Cieszę się z udanych wizyt , a któraś pisała że ma leżeć i odpoczywać (chyba Lucynka) tak więc kochana słuchaj się lekarza, leż , odpoczywaj i korzystaj Wszystko będzie dobrze ![]() Wszystkie informacje uzupełniłam na 1 stronie I ponawiam prośbę jeśli piszecie na forum to pogrubiajcie informacje jakie mam dodać na 1 stronie Bo czasem piszecie że prawdopodobnie dziewczynka/chłopiec i ja nie wiem czy chcecie abym to już wpisała na 1 strone czy nie :PDobranoc
|
|
|
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może nie trzeba będzie zamawiać jeszcze raz na innej aukcji
|
|
|
|
|
#926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Niki, mojej dziewczynki jeszcze nie wpisuj. Niech to gin najpierw potwierdzi
|
|
|
#927 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Piękne i cudna choinka Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#928 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Spoko, mój Tż dłuuugo myślał, że kobiety mają tylko jedną dziurkę Mimo że miał dwie siostry ![]() Cytat:
![]() Ja moją będe w czw molestować Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#929 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
Która? ja też parę lubię - szczególnie to na sercu i "ciasto lep, ciasto gnieć, chce się jeść!" No ale Ty zamawiałaś u innego sprzedawcy, więc nie mam żalu
|
|||
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.

Misia ma zastrzyki, niestety poprzedni antybiotyk nie pomógł i zeszło na oskrzela. Pierwszy raz ma zastrzyki, a mi serce pęka. Mężul też chory. Ja się trzymam, ale mam problem z zatokami, bardzo bolą 

;( Oby się podniosło.....
) .

tj: