|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Pierwszy tytuł na odchowalni nosił będzie nazwę: | |||
| Wszystkie mamy już maluszki, teraz pora zrzucić brzuszki |
|
13 | 28,89% |
| Każda bąbla ma przy sobie, niech sie chowie w złotej dobie |
|
0 | 0% |
| Juz porody sa za nami wiec sie na odchowalnie przerzucamy |
|
0 | 0% |
| Na cwiczenia nadszedl czas bo porody poszly w las |
|
0 | 0% |
| KUPY, BĄKI, ULEWANIA - WSZYSTKO WARTE OBGADANIA! |
|
17 | 37,78% |
| DZIECKO KUPĘ CIŚNIE DZIELNIE - MAMA CIESZY SIĘ. NIEZMIERNIE! |
|
7 | 15,56% |
| JUZ ZRZUCAMY KILOGRAMY BO JESTESMY SEXI MAMY! |
|
6 | 13,33% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
|
2 | 4,44% |
| Głosujący: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy z dziećmi dokazują, a dwupaki wyczekują . Mamy XI-XII cz. XIII
Cytat:
Sab simplex to już całkiem nie zadziałał a nawet pogorszył sytuacje - zero bąków, mnóstwo płaczu. Espumisan u nas był ok a już całkiem super działa Bobotic forte - tak więc polecam
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby tylko musisz kupić wieksza. Ja mlodemu zamówiłam 40cm jak mial jakieś 34 i podszylam cieplym polarem. A teraz psikus-jest juz ciasnawa (glowe ma 37). Wypruje polar jak juz będzie nieco zimniej bo i tak wtedy będzie nosil ciasniejszy kombinezon z kapturem a potem to nawet spiwor.
Witek urodzil się z glowa 30cm a tu już taaaak dużo urosla ![]() Sylwia tulam. Lekarzowi o tej kupie mówiłaś? Nie możesz siedziec z nim na oddziale? Ściągaj mleko i podawaj butla-będzie mu latwiej zjeść. Nabierze sil a ssac nie zapomni. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1833 |
|
Zadomowienie
|
Nie martw się, ja też nie mam żadnych zdolności. Jak przyjdzie mi uczyć Igusię coś nauczyć malować to sama będę się musiała najpierw nauczyć
![]() Sylwia, ściągaj koniecznie mleko bo Ci się zastój jeszcze zrobi... Dzidzia, tak Cię czytam i strasznie się cieszę że jesteś z nami. Ciągniemy z Ciebie informacje jak odkurzacze i tak się cieszę że Witek zdrowy! Kyte, a może nie noś na rękach małej tylko połóż ją obok siebie gdzieś w rożku, obejmij ramieniem i głaszcz, śpiewaj, mów do niej. Też będzie wtedy blisko Ciebie a nie będziesz musiała jej nosić. U mnie to czasami działa. Dzisiaj idziemy do przychodni się zważyć w końcu bo wczoraj była u mnie pediatra na wizycie patronażowej ale nie miała wagi. Była też wczoraj położna- znowu 2 godz siedziała gaduła. Ale bardzo fajna babka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Nareszcie nadrobiłam Wzięłam się wieczorem za odpisywanie, ale już przy drugiej partii leciały mi oczy, głowa i wszystko, co lecieć mogło... a była 21.30 Jakaś mega przemęczona ostatnio jestem. W nocy mała budzi się 3-4 razy, wstaję jak zombie, z resztą niech dowodem będzie fakt, że już 3 czy 4 razy zdarzyło mi się z nią zasnąć przy karmieniu! - co nigdy wcześniej nie miało miejsca. Po porannym karmieniu nie mogę już zasnąć, więc w sumie na nogach jestem gdzieś od 5-5.30 We wtorek po raz pierwszy opuściłam Ninę na dłużej niż 10 minut Miałam wizytę u gina, przed wizytą odebrałam jeszcze empikowe zamówienia i przetrzepałam ekspresowo h&m, żeby kupić spodnie na święta (efekt taki, że nie jestem z nich zadowolona i teraz nie wiem, kiedy je oddam/wymienię, bo potrzebuję coś na Wigilię W sumie nie było mnie 2,5h. Mąż miał przygotowane mleko (jedno rozmrożone, drugie w razie wu czekało w zamrażarce), ja nakarmiłam małą zaraz przed wyjazdem i pojechałam. I to był ostatni raz, kiedy zostawiłam ich samych z moim mlekiem! Wracam do domu, a tam ryk niemiłosierny! Okazało się, że Nina zjadła z butelki 20ml i poszła spać, a potem jak się obudziła, to już kompletnie jeść nie chciała, wypychała językiem smoczek, krztusiła się, krzyczała tak, że aż się zapowietrzała. Nijak nie dało się jej uspokoić. Herbatki też nie chciała. Podobno masakra! Przystawiłam ją do piersi i jak się dossała, to daaawno tak pięknie nie jadła. Bidulka musiała być bardzo głodna A mąż walczył ze sobą, żeby się nie rozpłakać - widziałam, jak mu było ciężko jak ona tak płakała, do tego doszło pewnie jakieś takie głupie uczucie, że sobie nie poradził, że jednak ja jestem niezbędna. No nie oszukujmy się, niezbędny to jest mój cyc, nie ja ![]() Także ściągane (a przynajmniej mrożone) mleko u nas się nie sprawdza. Muszę kupić kartonik mm i po prostu będzie na takie sytuacje. Swoją drogą czy ściągnięte mleko może w procesie mrożenia zmienić jakoś smak? Podawałam małej moje mleko 3x. Za pierwszym było z lodówki, zjadła pięknie (na 2x, ale zjadła). Za drugim było mrożone i patrzeć na nie nie chciała. Trzeci raz to tez wtorkowy - i też mrożone. No nie wiem, w każdym razie nie będę robić sobie wyrzutów, że raz na jakiś czas dostanie mm. Tylko najpierw muszę przetestować, czy w ogóle je wypije, żeby nie było tak, że zostawię ich z mm i też będzie ryk. Chyba kupię ze 3 pojedyncze porcje Bebilonu - bo chyba żadne inne mleko nie ma takich saszetek, nie? A szkoda mi kupować karton i wyrzucać po m-cu, bo otwarte może stać bodajże m-c. U gina wszystko ok. Jak spojrzał na bliznę to powiedział, że porozmawia sobie z lekarzem operującym (mój gin jest z-cą ordynatora). Powiedział, że ten przeraźliwy ból w pachwinie jakby ktoś mi nóż przykładał, który miałam po cc, był prawdopodobnie od tego krzywego cięcia, coś zostało ciachnięte, jakiś nerw czy coś. Z resztą nie bez powodu bóle, jakie odczuwałam cały czas, były z tej strony, z której omsknął się lekarzowi skalpel Gapa zapomniałam wziąć zaświadczenia do becikowego, więc dziś mąż musi specjalnie podjechać - a ten gin to na końcu świata przyjmuje I wiecie... Pewnie to głupie, ale jakoś mi tak smutno się zrobiło. Mojego gina baaardzo lubię, nawet pogadać z nim ot tak bardzo lubiłam. I w tym gabinecie przeżywałam najbardziej wzruszające momenty mojego życia - widziałam Kropka ![]() W każdym razie następnym razem mam przyjść jak wróci okres, wtedy zrobimy cytologię. Na razie nic na miesiączkę się nie zapowiada. Pytał o antykoncepcję, ale nie chcę. Chociaż mojego aktualnego zerowego libido i tak już nic nie pogorszy Ninka wciąż z katarem Rozmawiałam w pn z pediatrą. Powiedziała, że póki to jest sam katarek, to nie przychodzić, bo w przychodni jeszcze więcej może podłapać. Jeśli dojdzie kaszel lub cokolwiek, co będzie nas niepokoić, to mamy przyjść. I że u takiego malucha katar może trwać kilka tygodni, to nie jest tak, jak u dorosłego, że tydzień i mija. I zaleciła chwilowo wstrzymać się ze spacerami i obserwować - jeśli nic więcej się nie przyplącze, to wtedy wyjść, ale lepiej 2 krótkie spacery niż jeden długi. No z tym akurat problemu nie ma, bo Nina nie lubi długich spacerów Także od pn siedzimy w domu. Dziś chyba też jeszcze odpuszczę, może jutro wyjdziemy. Jakoś się boję Najgorsze jest to, że próbuję jej oczyścić nosek i tutaj z przodu ma drożny ale słyszę, że gdzieś tam głęboko jej się kotłuje Oddycha normalnie, tylko przy głębszych oddechach, przeciąganiu itp. słyszę ten katarek Próbuję ją miziać gazikiem żeby kichała, ale skubana nie chce. Możecie coś doradzić? Powinnam iść do pediatry? Tak bardzo się boję, żeby czegoś nie przegapić ![]()
|
|
#1835 | |||
|
Zadomowienie
|
Słodko
Cytat:
Cytat:
![]() Trzymajcie się mocno Cytat:
Najgorzej pamiętam pierwszą noc po powrocie ze szpitala- obudziłam się, dotykam jego buzi a tu taka chłodna skórka- dosłownie serce mi stanęło. Ale na szczęście nic się nie stało.Nemosek super, że odzyskaliście zdjęcia! Dzidziu za wizytę Witusia Myślę, że on nie tylko dogoni rówieśników, ale nawet ich jeszcze przegoni . Jestem przykładem- urodzona na przełomie 33/34 tygodnia.Kyte może tak jak piszą dziewczyny Natalka ma bardzo silna potrzebę bliskości i musi czuć Twoją obecność? Bardzo współczuję nieprzespanych nocek |
|||
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Kociak
![]() Ja wiem, że jestem mądralą . Kiedyś chciałam pracować na uczelni ale powołanie przyszło zbyt późno. Zrobiłam nieodpowiednie studia . Musiałabym zaczynać od nowa edukację :/. Dlatego też lubię dzielić się wiedzą. Aaby niektóre dzieci jak im się napsika wody morskiej, to kichają położone na brzuchu. Spróbuj. My dziś kontrola u doradcy laktacyjnej i u neurologopedy. I koniec maratonu aż do następnego piątku. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1837 |
|
Zadomowienie
|
sorento, a czy jakieś decyzje w Twojej sprawie zostały podjęte? Zostajesz w szpitalu do rozwiązania czy co?
aaby, ja dopiero muszę spróbować z mlekiem. Na razie ściągałam, ale zostawiłam w lodówce i akurat przez ten czas nigdzie nie wychodziłam więc muszę wylać. Dzisiaj w ciągu dnia spróbuję ściągnąć laktatorem metodą 7-5-3 i od razu do zamrażarki dać. A później będziemy testować czy niunia będzie chciała pić. Dziewczyny - jak ubieracie maluchy na spacery w taką pogodę jak teraz (temp w okolicach 5 st + słońce)? Dzisiaj chcę wyjść na spacer i się zastanawiam tak: planuję ubrać bodziaka długi rękaw do tego pajacyk i jeszcze taki gruby sweter na górę. I w wózku mam taki ciepły, wełniany śpiwór. No oczywiście skarpetki, rękawiczki i czapka. I nie wiem, czy brać jeszcze dodatkowy kocyk na wierzch czy nie trzeba? Bo w kombinezon to chyba za wcześnie? Bo co będę ubierać jak będzie -5? I czy dodatkowo jeszcze coś na nogi? Bo z tego wynika, że miałaby tylko na nogach pajacyk no i plus w śpiworku by leżała. To jeszcze jedną warstwę potrzeba? Jejku, na razie mam mega problem z kwestią ubierania...
06.12.2013 - Iga 20.06.2016 - Olek Edytowane przez Kociak85 Czas edycji: 2013-12-19 o 08:59 |
|
|
|
#1838 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wituś
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakos mi smutno ze musialam wyjsc z domu bez Nelki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#1840 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nie płacz, dobrze, że zareagowaliście, pod lampą żółtaczka szybko minie, też się buntowałam jak Natalia dostała fototerapię i zobaczyłam w jaki sposób mam ją naświetlać (my mieliśmy lampę w pokoju, takie coś: http://laserowezabiegi.pl/xp/wp-cont...lecznicza1.jpg) ale to dla ich dobra tylko. Będzie dobrze
Cytat:
![]() gratuluję odzyskania zdjęć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Moje dziecko mnie dzisiaj zaskoczyło. Jadła przed północą (po całym dniu dokazywania i wiszenia przy cycku) i następne karmienie było o 5, jak mnie obudziła i spojrzałam na zegarek to aż się przeraziłam, że tak długo. Muszę jeszcze męża zapytać czy spała w nocy czy też dokazywała. Kolejne karmienie już jak w zegarku po 3 h. Jejku wyspałam się
|
||||
|
|
|
#1841 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kyte a może ona chce spać z wami? dzieci sa różne, spróbuj może tego
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
Kociak wow. Witek na spacer ma body i spiochy,skarpety i rekawiczki, czapka, kombinezon na polarku i cienki kocyk. Potem będzie mial cieplejszy kombinezon i przy dużych mrozach spiworek na owczej welnie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam sie z,mala przy piersi. w,nocy przez sen sie prezyla,ale rano zrobila piekna kupe. mam nadzieje,ze ten esputicon bedzie pomagal! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1844 |
|
Zadomowienie
|
dzidzia, no właśnie tak myślałam, że jak wsadzę do tego ciepłego śpiworka to nie muszę ubierać ani kombinezonu ani przykrywać dodatkowo kocykiem. Czyli kierować się zasadą jedna warstwa więcej niż dorosły. Czyli u mnie ta jedna warstwa więcej to ten śpiworek będzie. Zresztą dzisiaj się przejdę i sprawdzę czy młoda nie będzie ani zgrzana ani zimna to będę wiedzieć coś więcej
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie wyspalam sie dzisiaj i wstalam o 8 to sie rzadko zdarza
![]() Przeczytalam ale nie wszystko pamietam ![]() ABY jak podawalam mleko mrozone maly wypil mi naraz 130ml.W szoku bylam musial byc mega glodny albo tak mu smakowalo.A to bylo 2 tygodnie temu. KYTE U nas np na uspokojenie dziala polozenie dloni na glowce i delikatne glaskanie.Czasem pol nocy tak trzymam taki nawyk powoli mi sie wyrabia ![]() No i tez sprawdzam czy dziecko mi oddycha nieraz musze dotknac zeby sie ruszyl bo mam juz stresa ![]() Albo w nocy zrywam sie na rowne nogi bo wydaje mi sie ze sie krztusi.Kazde kwilenie to moje oczy jak piec zlotych i pelna gotowosc. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
Zabieram sie za papiery becikowe, chce to dzisiaj zalatwic. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
gabrysiaczek gratuluję, Sylwia bedzie dobrze, dzidzia super, Cytat:
aaby super, ze po wizycie u gina ok, zdrowka dla Niny,
|
|
#1847 |
|
Raczkowanie
|
Witam, u nas coraz lepiej po zmianie mleka na sojowe bo na nutramigenie i pepti byl koszmar.
wczoraj sie wyspalam strasznie bo tylko raz w nocy wstawałam do malej ![]() polecam wam taki wypiek, wczoraj zostal u nas zjedzony w 3 godziny http://styl owi.pl/11864774 A i dziewczyny Delicol zawiera laktaze, to enzym ktory pomaga w trawieniu laktozy wiec jesli wasze dzieci nie mają nietolerancji to Wam to nie pomoże . Pozdrawiam i całuje
|
#1848 |
|
Wtajemniczenie
|
co do ubioru na spacery, u nas oprócz tego co po domy to sa spodnie polarowe, skarpetki, bluza albo sweterek i na to kurteczka, czapeczka,, 2 kocyli jeden polarowy, 2 taki cieplejszy kudłaty i wózek oczywiście zabudowany i nie widziałam zeby przy -5 stopniach mi zmarzła
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
ABY ale numer z rana po cc, jak lekarowi mogl skalpel zjechac :banghead:
Mi tez brakuje wizyt u gina i tych pieknych emocji.Nie jestes durna no chyba ze ja tez ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
Kociak, jak wychodziliśmy ze szpitala to też była taka pogoda, a położna z całego arsenalu ubranek wybrała tylko body na krótki rękaw, pajacyk, czapka i kombinezon, rękawiczki. Ja dodaje do tego skarpetki i zamiast krótkiego rękawu biorę długi, i jest w porządku, jemu ciepło i przyjemnie, chyba zbyt, bo zasypia często zanim wyjdziemy z domu
![]() Dzidzia, bardzo się cieszę, że Witek zdrowy! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
ANOULA bo mnie nurtuje
na zmiane sie mala w nocy zajmujecie?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Lineczka jak Nela po szczepieniu? Dzwonilam przed chwila, my idziemy dzisiaj na 14 do przychodni na klucie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1852 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Gratulacje dla Gabrysiaczka
Sorento to Wam Tomuś urządza atrakcje spaceruj spaceruj i nie wychodź już bez TomciaKochana poleży kilka dni i po żółtaczce nie będzie śladu i dobrze że chociaż możesz być przy nimCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I po spacerku nie jest spocona, buźkę ma ciepłą ale nie jest przegrzana
|
|
#1853 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety z noska praktycznie nic nie wyciągnięte, ale łatwiej jej się oddycha, więc pewnie coś tam w środku poruszyłam. Walczę ![]() za wizyty!Cytat:
A w szafie czeka jeszcze taki śliski kombinezon, ale to pewnie dopiero przy sporym minusie za oknem. Cytat:
Ninie ewidentnie nie pasowało ![]() Też muszę się za nie zabrać. Może udałoby mi się jutro podrzucić.
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
właściwie to tylko TŻ, bo on się przestawił jak poszedł na L4 na zasypianie późno i spanie długo. Więc ja wstaję rano, zajmuję się nią, jakieś prasowanie uskuteczniam (chyba że mi Natalia nie da) jak TŻ wstanie to na zmianę a w nocy TŻ daje mi spać a on zmienia pampersy i zajmuje się nią jak dokazuje i przynosi tylko na karmienie. chociaż ostatnio córka i tak nie daje mi iść spać przed północą. Sytuacja będzie trochę inna jak będziemy u teściów i TZ będzie coś tam pomagał, wtedy cały dzień się ja będę musiała nią zająć.
|
|
|
|
#1855 | |||
|
Zakorzenienie
|
A jak u Was? Jak Szymek reaguje na Mateuszka? Cytat:
![]() Wiesz, ja generalnie nigdy nie widziałam rany po cc i w sumie tak się zastanawiałam, czy tak wygląda każda czy nie. No i jak byłam teraz na fotelu, lekarz tak zerknął na bliznę a ja żartem mówię "Panu doktorowi skalpel się omsknął" a on "No właśnie widzę ". Ale jestem pod wrażeniem, że wprost powiedział, że się omsknął, że ból prawdopodobnie od tego, że coś musiało być przecięte, że porozmawia z lekarzem. Myślałam, że będzie bronił zaciekle kolegi i wmawiał mi, że chyba zdurniałam. Bardzo mi tym zapunktował Kurde, no smutno mi, co będę ukrywać. Nawet jeśli jestem dziwna Ale raźniej, że nie jestem jedyna dziwna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Dziecko zasnęło! Pędzę się kąpać zanim syrena znów zawyje, bo z włosów to już mogę smalec na kotlety ściągać
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
Senna byla i tyle
wyspala sie wtedy chyba za wszystkie czasy ani goraczki ani marudzenia (poza tym ze na rekach oczywiscie najlepiej bo inaczej placz ale Ona tak ma wiec to sie nie liczy ) na nozce ma maly obrzek ale na tyle maly ze nie wymaga robienia okladow ![]() Juz po wizycie, macica sie ladnie obkurczyla, przydatki ladne, ladnie sie wszystko pogoilo takze luzik no i dostalam 3 recepty na anty moglam sobir wybrac czy chce tabsy czy zastrzyki takie na 3 miesiace ale wzielam tabletki bo jak po zastrzyku bede sie zle czuc to przeciez nic nie zrobie i bede sie meczyc a tabsy odstawie i juz ![]() I szwagierka pytala czy przyjedziemy na sylwestra do nich Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-12-19 o 10:48 |
|
|
|
#1857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny kilka dni temu pisałam Wam że mała nie chce podnosić główki i się wkurza, no to patrzcie jak wczoraj zaskoczyła mamusie, chyba z 5 minut leżała na brzuchu, podnosiła główkę, rozglądała sie, coś tam po swojemu próbowała "powiedzieć"
|
|
#1858 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- W DD TVN mówia o karmieniu niemowlaka
|
|
#1859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle, że u nas obrzęku nie było. Dobrze, że malutki ![]() Cytat:
![]() To tylko mój leniuch został ![]() A uszka śliczne! Ale to chyba generalnie norma u dzieci z tą górą, bo i Ninie zaczynają odstawać od góry (nie wiem po kim, bo mi odstają całe a mężowi na dole ).
|
|
#1860 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.

Sab simplex to już całkiem nie zadziałał a nawet pogorszył sytuacje - zero bąków, mnóstwo płaczu.

(mój gin jest z-cą ordynatora). Powiedział, że ten przeraźliwy ból w pachwinie jakby ktoś mi nóż przykładał, który miałam po cc, był prawdopodobnie od tego krzywego cięcia, coś zostało ciachnięte, jakiś nerw czy coś. Z resztą nie bez powodu bóle, jakie odczuwałam cały czas, były z tej strony, z której omsknął się lekarzowi skalpel
Tak bardzo się boję, żeby czegoś nie przegapić
Jest jeszcze sporo wód więc trochę łatwiej mu się przemieszczac.

i dobrze że chociaż możesz być przy nim
Ninie ewidentnie nie pasowało