|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
Cytat:
![]() A nie? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Zakorzenienie
|
moje dopiero w poniedziałek będzie ubrana.
![]()
#1293 |
Zakorzenienie
|
ja choinkę mam od niedzieli
![]() ![]()
#1294 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
#1296 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem dziś uradowana bo dostałam @. A zakupowo pocieszyłam się żelem zmiękczającym do skórek z killys, mam nadzieję, że będzie dobry bo opinii na KWC ma niezbyt pochlebne.
Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-12-20 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Zakorzenienie
|
a ja kupiłam dziś 2 banany i pół kilo mandarynek, jak już się tak zakupami chwalimy
![]()
![]() |
#1298 |
Zakorzenienie
|
A włosowo to dziś ubogo, tylko szampon i odżywka na dwie minuty
![]() jutro przyjedzie do mnie jakiś gościu z paczką, którą zamówił TŻ, jego nie będzie w domu więc zadzwonił do gościa i zapytał czy nie mógłby dostarczyć paczkę na adres "narzeczonej". Nie wiem czemu tak mówi, jak nie jesteśmy zaręczeni. Wkurza mnie to trochę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Zakorzenienie
|
#1300 |
Zakorzenienie
|
aaa
![]() wąchałam z mamą kiedyś w sephorze i mało nosa mi nie ukręciło, ale chwilę później tata kupił mojej mamie, i byłyśmy obie w szoku bo ten zapach o wiele ładniejszy się wydawał niż w tedy co wąchałyśmy, i nie są takie złe, ale nie dla mnie-za 'ciężkie' mi się wydają. idę spać, ,dobrej nocy ![]()
#1301 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja jutro będzie ubierana. Przeze mnie... Cytat:
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1302 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wychodza! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kolejny gruby melanż, jak ja rano wstanę na terebaję do domu ![]()
![]() |
#1303 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1304 | |||
Zakorzenienie
|
Ile ja bym dała żeby usiąść z rodziną przy świątecznym stole. Nawet najbardziej uszczypliwe życzenia ciotek nie zepsułyby mi tej przyjemności. Uwierz, będziesz jeszcze te czasy z łezką w oku wspominać.
Uwierzcie wszystkie narzekające na konieczność spędzenia paru godzin z rodziną przy stole : straszna tęsknica i serca ból jak tego zabraknie. A jaka żałość, że tylu słów nie zdążyło się powiedzieć. Korzystajcie więc z każdej chwili. Samolubne i egoistyczne. Matce szczęścia w życiu żałujesz ? Przecież się od was nie odwróciła. To wy wymyślacie jakieś wydymane przeszkody, żeby nie usiąść z nią przy stole. Nie rzucaj więc kalumni na głowę matki i to w takie dni. Jest poprawna, jeśli jej używający potrafi rozróżnić rodzaj niemęskoosobowy rzeczownika od rodzaju męskoosobowego rzeczownika. A to jest baaardzo rzadka umiejętność ![]() ![]() A co miał ci powiedzieć ? Odwal się ode mnie, nie interesujesz mnie jako kobieta ? Chciał być ździebko delikatniejszy. Już Ci pisałam i ja, i dziewczyny - jedyna rada : przestać w siebie wmawiać, że jest/będzie coś więcej. Z każdym dniem, tygodniem będzie boleć bardziej. Piszesz tak łatwo : jakby się trafił inny, to ... - znaczy się sama nie traktujesz "przyjaciela" poważnie. To dlaczego się umartwiasz ? A na marginesie ![]() Też chciałabym. Ale boję się, bo mam niski próg bólu. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kupiłam wczoraj Oleo ![]() Kocham Was za to, że zawsze jedząc śniadanie-czytając Was-mam co robić ![]() Jadę do Katowic . Miłego dnia ![]()
![]() |
#1306 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44244269]
o jakie ładne ![]() [/QUOTE] Ale pewnie w Polsce ich nie ma ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Traktuję go jak najbardziej poważnie, ale już długi czas cierpię przez to, że traktuje mnie tylko (a może aż?) jak bardzo dobrą przyjaciółkę. Dlatego mówię, że gdyby znalazł się ktoś inny, kto by mi się spodobał, kto zabiegałby o mnie i sam wyszedł z inicjatywą, to nie wahałabym się ani chwili. W głowie pewnie już zawsze pozostanie tamten, bo to taka, można powiedzieć pierwsza prawdziwa miłość (poznaliśmy się w 2010 roku, już wtedy mi się spodobał, w tym czasie przez 1,5 roku miał dziewczynę, ona odeszła do innego i od roku znów się spotykamy, no i uczucie powróciło), więc zauroczeniem to już nazwać nie można. Cytat:
![]() Ja zawsze jem obiad i Was czytam ![]() Miłego ![]() Wczoraj już posprzątałam, więc dzisiaj mam mniej pracy ![]() Wieczorem dostałam telefon od mojej wychowawczyni z podstawówki 1-3, czy możliwa jest wizyta w celu pomalowania paznokci. Oczywiście się zgodziłam. Muszę kupić olejek rycynowy i biały lakier, bo mi się skończył ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Wrócił normalny wygląd bloga, że nie trzeba osobno wchodzić na bloggera, tylko z paska na górze się wchodzi ![]()
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
to jam ciut starsza
![]() zawsze możesz robić na kilka etapów jeśli faktycznie ból będzie nie do zniesienia. no chyba, że tatuaż w widocznym miejscu miałby być, to lepiej robić od razu ![]() dzień dobry, zaprzyjaźniam się ze ścierą i mopem ![]() ![]()
#1308 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W ogóle to mama strzeliła na mnie focha, lekko powiedziawszy. Bo w czwartek PO OFICJALNEJ CZĘŚCI KSMU spotkałam się z Lubym - pojechaliśmy w inne miejsce, gdyż do domu żadnego z nas nie było możliwości. Wczoraj wieczorem już mama mnie objechała, że ją okłamałam itepe. Nie okłamałąm jej, nie wspomniałam tylio, że spotkam się z nim - bo sama do momentu tego faktu nie wiedziałam, taki spontan. Najwidoczniej kamery sięgają nawet 5 kilometrów od domu ![]() ![]() Edytowane przez edytah10 Czas edycji: 2013-12-21 o 09:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Zakorzenienie
|
Jestem już w domu, kończę odgruzowanie włości
![]()
#1310 |
Zakorzenienie
|
Zaraz chyba pójdę do miasta po prezent dla taty, a później będę robić domowe kule musujące do kąpieli
![]()
#1311 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polecałam już w którymś poście - Isana z mocznikiem, oliwka BDFM, masło Farmona (tylko sprawdź czy ma shea na drugim miejscu, bo ostatnio chyba zmienili skład...), masło Cien z Lidla. Cytat:
![]() Aleee się wyspałam ![]() ![]()
![]() |
#1312 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na włosach olej lniany, już zapomniałam jak on "pachnie" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1314 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam na allegro na aukcji sukienkę, której szukałam od dwóch miesięcy
![]() ![]()
#1316 |
Zakorzenienie
|
Mój @ czekał chyba na mój powrót do domu
![]()
#1317 | |||
Konto usunięte
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego! ![]() Cytat:
![]() Nie ma jak w domu ![]() Zrobiłam na obiad dla rodziców tortille, a teraz siedze przy cappucciono, planuję ściąć w litere U, znaczy się mama mi podetnie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
ja dziś odebrałam moje zamówienie z apteki. inne Kobiety zostawiają pół wypłaty u kosmetyczki tak ja u aptekarza. olej lniany w kapsułkach odebrałam, migdałowy (skończył się) oraz siemię lniane. do kąpieli, włosów i rąk. swoją drogą rano obudziłam się z napuchniętymi i sączącymi się rękoma (rękami?). podejrzenie padło na zakażenie zmian atopowych (po dobie w autobusie to więcej jak możliwe) na złość maści antybiotykowej nie było, ale kupiłam cynkową (gdzieś czytałam, że ktoś stosuje) i o dziwo opuchlizna zeszła moment i ręce nie swędzą (w końcu!). nie mogę się nadziwić, przecież maść cynkowa jest na tradzik!!
ktoś chce sos kurczaczy z ryżem?
![]() |
#1319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wszędzie dobrze ale w domu najlepiej. Jaaaaa dopiero wysprzątałam sypialnię na miodzio, wyprałam zasłony i firanki, powiesić mi je zostało i doprasować firanki, umyć łazienkę, w kuchni ogarnąć cały syf i kurze w salonie- a no i misz masz zabawkowy mojego dziecka. muszę to dzisiaj wszystko zrobić, bo mamy mieć gości wieczorem. Myślałam, że szybciej pójdzie ale babcia przyszła, to pogadałyśmy chwile, mimo że ja nie przerwanie polerowałam meble pronto ![]() Ogłaszam zatem, że na obiad robię pierogi ruskie-czytaj wyciągam z zamrażarki i gotuję. Mój plan dnia już nie przewiduje zmian w harmonogramie na przygotowanie czegoś bardziej czaso- i pracochłonnego. ![]()
![]() |
#1320 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Hehe u mnie dziś się szykuje, ale ja się sama zaoferowałam na drivera, bo mam dość po zeszłym tygodniu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A włosowo to siedzę właśnie z mixem na włosach ( olej kokosowy + kallos latte + kallos keratynowy + kallos placenta + bingo z Ghassoul + pare kropel gliceryny ) a na skalpie sesa ![]() Tymi mixami szybciej pozbywam się masek które chcę jak najszybciej wykończyć i będę mogła nowe kupić ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.