|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
Tak trzymaj !
za silną wolę .Cytat:
Za taką ładniotkę, to i przepłacić nie żal. Kupuj ! Bacz jednak, że to ma wełnę w składzie. Będziesz musiała do pralni biegać. Przynajmniej ja nie odważyłabym się prać w pralce. Cytat:
To takie romantyczne i zwiewnie eteryczne ... Jak ja bym chciała bladą być. Miodowego blondu / koniakowego blondu to ja, eksperymentując, już od jakiś dwóch lat szukam. Nie znalazłam. Chętnie podpatrzę co Ty zrobisz. Nie jestem w żadnym kontekście i konfiguracji zwolenniczką i entuzjastką henny. Farbuję chemią. Coś podobnego do złoto-miodowego blondu uzyskałam {takie mam wrażenie} : Allwaves - 8.3. EdizA, ja myślałam, że Ty mi przepis niezawodny podasz. A Ty mi takie tutu - frutu. Ejjj tam . |
||
|
|
|
#1442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ze względu na typ urody nie maluję w ogóle ust - mam je pełne i wygląda to dość komiczne w połączeniu z czymkolwiek- a żem blondynka w okularach, to ostatni odkryłam,mże nawet kreska bardzo średnio mi pasuje
|
|
|
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
okulary i kreska wymiatają! sama bym nosiła okulary na imprezy, gdyby nie to, że zawsze wracam z odbitym śladem z policzka czy ręki i nienawidzę tego szorować wolę być wpół ślepa ) to nie musisz ich ostro malować, możesz palcem wklepać szminkę nadając im delikatniejszy kolor Mam nadzieję, że nie wypadnę znowu z obiegu w wątku
|
|
#1444 | ||
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie posłuchałam Was i kupiłam miodowy krem Apisu. Uwielbiam go
|
||
|
|
|
#1445 |
|
Konto usunięte
|
Hej!
Jak miło mieć chwilę czasu dla siebie . Cały tydzień spędziłam w pracy. Wczoraj miałam wolne, więc skorzystałam z okazji i kupiłam kurtkę z diverse. .
|
|
|
|
#1446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ostatnio pokombinowałam z ciemnym cieniem, takie grubsze a lżejsze kreski, pociągnęłam trochę a'la jaskółka bez ogona i zaokrągliłam - no nie powiem, nie powuem
|
|
|
|
|
#1447 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kombinować i szukać nie zamierzam, miałam nadzieję, że uda się osiągnąć taki kolor jakoś w naturalny sposób ![]() Moje włosy są strasznie podatne na zniszczenia, cienkie i wysokoporowate, nie chcę ich katować farbami, bo i tak wiele juz ze mną przeszły Przez jakieś 5-7 lat rozjaśniałam je drastycznie rozjaśniaczem, końce się kruszyły i do teraz nie pozbyłam się jeszcze tych rozjaśnionych końcówek.Jadę dziś w poszukiwaniu jakichś butów do sukienki na sylwestra, tylko jeszcze nie wiem czy w sukience pójdę
|
|
#1449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc mi tu nie mów, że kreski + okulary coś nie współgrają masz + czy - ? ja mam minusy, więc muszę oko jasnym cieniem pomalować, w kąciku białym i jest szał
|
|
#1450 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O matuniu. Jak ja bym chciała mieć męski charakter. No niestety, nie jest mi to pisane. Jestem strasznie wstydliwa i na tym tracę. ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Żadnej części "Piły" nie widziałam, ale chyba mnie zachęciłaś do obejrzenia. Drugą sprawą jest to, że później nie będę mogła spać i zaciągnę kuzynkę do spania ze mną w pokoju ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Wczoraj o godzinie 17:00 naszła mnie wena na pieczenie ciasteczek bo jak sobie pomyślałam ile mnie dziś czasu spędzonego w kuchni czeka to wolałam się uporać z ciasteczkami już wczoraj. Nikt chyba nie zauważył, że 2 blachy zjadłam sama Ja się pytam co to są za święta bez śniegu?! Słońce na niebie, +5 stopni. Ja chcę śnieg i mróz. Nie pamiętam takich świąt z prawdziwego zdarzenia za swojego młodego życia Postanowiłam, że upiekę sernik z brzoskwiniami i ciasto o nazwie Stefania Moja kuzynka go lubi więc zrobię jej tą przyjemność. Chociaż dla mnie to też przyjemność będzie bo ciasto to robi się w 15 minut Całe szczęście, że dziś obudziłam się tak szybko bo śniło mi się, że M. do mnie napisał
|
|
|
|
|
#1451 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja wczoraj kupiłam sukienkę. Jest elegancka, więc nada się i na Wigilię i na Sylwestra i na jakieś większe wyjście. Przymierzyłam 10 sukienek w różnych sklepach i padło na sukienkę z Orsay. Przy okazji mam wrażenie, że rozmiary ubrań są coraz mniejsze. Poprosiłam TŻ żeby zrobił mi zdjęcie w sukience. Przy okazji wykonałam próbną fryzurę na Wigilię Bożego Narodzenia i Sylwestra.
|
|
|
|
|
#1452 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Poszłam spać o 6, teraz wstałam jak młody bóg. Kocham Cię wątrobo
![]() Zazdraszczam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Daj spokój, czemu on taki młody? Szarpałabym jak Reksio szynkę, ale jeszcze o pedofilię bym została posądzona Swoją drogą wygląda na dwadzieścia kilka lat. Cytat:
Cytat:
) nie mam mysich włosów ![]() Idę coś spożyć i ciapnąć na włosy. Potem będę piec placki (katorga w obecnym stanie ).---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
|
|
#1453 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do wady - zawsze mam z tym problem, nigdy nie wiem czy + czy - . Powiem tak: jestem krótkowidzem
|
|
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
I tak też smakuje
A teraz zostałam z nim sam na sam Ale się wyspałam ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Jejkuuuu
|
#1455 |
|
Raczkowanie
|
Pomyślałam, że wstawię zdjęcie włosów
|
|
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oleje już się topią
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękne, kolor - natura?
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzyłam na Allegro i nie ma
|
#1460 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1462 |
|
Raczkowanie
|
@kascysko, oj piękne to one nie są, jeszcze dużo im brakuje do piękności
ale dziękuję Upodobałam sobie kolor jasny piaskowy blond z loreala. Farbowałam ostatnio chyba w maju, a kolor do tej pory się nie zmył i ani troche nie pociemniał.
|
|
|
|
#1463 |
|
Rozeznanie
|
Angelina Jolie maluje usta nawet błyszczykiem i świetnie to wygląda.
|
|
|
|
#1464 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładna jest, ale ja ogólnie głupio się czuję w sukienkach i nie chodzę raczej Hehe ja to bym mniejszego rozmiaru nie miała, bo byłby problem z kupowaniem ciuchów, jak tera XS noszę Pokaż się w sukience, jak już masz fotki co za fryzurę wymyśliłaś? Ja chyba wyprostuję od święta można zaszaleć ![]() Cytat:
piękny jestbardzo ładne ![]() Uff już upiekłam dwa ciasta, sernik na czekoladowym cieście ( tak zwany królewski bodajże ) i malinowy obłok, galaretka z malinami, bita śmietana i migdały Zaraz się ogarnę i jedziemy z Tż rezerwować stolik na Sylwestra, no i przy okazji odwiedzę jakiś kosmetyczny i galerię w poszukiwaniu butów w razie W do sukienki
|
|
#1467 |
|
Konto usunięte
|
Hejka
Wstałam dzisiaj przed 6 i miałam bojowe zadanie pójść do piekarni po ciasto na święta kupiłam ciasta za 50 zł Potem poszłam do miasta kupiłam papier na prezenty, które przed chwilą skończyłam pakować i już są pod choinką Zaraz biore się za obieranie ziemniaków, a potem zmyję odżywkę z paznokci Wszelkie zdjęcia później nadrobię, gdy będę szukała przepisu na karpia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1469 |
|
Raczkowanie
|
@kascysko, jestem zakochana w twoich lokach
|
|
|
|
#1470 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Powiedz jeszcze tylko - żółta czy szara? Bardziej ku szarej się skłaniam.Cytat:
. Inna sprawa, że to jeszcze ten czas, kiedy nie musisz się mocno malować, ale nauczyć się warto wcześnie .Cytat:
Cytat:
Ale fakt, że one w ramionach są dosyć wąskie zawsze.Cytat:
. Dla blondynki poleciałabym w fiolety, zwłaszcza jak nie masz bardzo bladej buzi. Szkoda, że nie ma już Dolczi, ona była mistrzynią kolorówki.Lila z H&Mu wzmocniona złotym glitterem i przeterminowanym topem z Avonu trzyma się niewzruszona na pazurach od piątku, mimo kilkukrotnego zmywania naczyń .---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

za silną wolę .

za to mam rude włosy 
sama bym nosiła okulary na imprezy, gdyby nie to, że zawsze wracam z odbitym śladem z policzka czy ręki i nienawidzę tego szorować
. Cały tydzień spędziłam w pracy. Wczoraj miałam wolne, więc skorzystałam z okazji i kupiłam kurtkę z diverse.
ostatnio pokombinowałam z ciemnym cieniem, takie grubsze a lżejsze kreski, pociągnęłam trochę a'la jaskółka bez ogona i zaokrągliłam - no nie powiem, nie powuem 

.