|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1472 |
|
Spaceroholiczka
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
Xminor, skoro noszę minusy i mam astygmatyzm (o ile to coś wnosi), to jak powinnam się malować?
![]() Deszczowypies, nie wezmę do ust mięsa. Choćbym miała umierać, nie przełknę ![]() Kascysko, jak ja uwielbiam Twoje loczki
|
|
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż obecnie sama sobie lekarzem jestem Właśnie ja się trochę boję tego, że będą klapać. No ale podciąć znów zawsze można ![]() Dziękuję Dziewczyny ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Obecnie mamy dość podobne loki, i nawet kolor
|
|
#1474 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Cytat:
Co do fryzury to stworzę loki z prostownicy. .
|
||
|
|
|
#1475 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Toć to komplement i marzenie, włosy jak Kascysko Przyjrzę się im bliżej na swoim komputerze, ale z tego widzę, to u Ciebie też dostrzegam ryży blask, jedynie skręt u mnie słaby
|
|
|
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje włosy mają bardzo kameleonowaty kolor A co do skrętu chyba buk zielony Cię opuścił
|
|
#1477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie jestem jakoś strasznie blada, ale fluid mam w Ivory.. Co do lila - czytałam, słyszałam, ale mam z natury sińce pod oczami, których nijak nie mogę zakryć
|
|
|
|
|
#1478 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja muszę regularnie podcinac włosy bo inaczej mam przyklap i zaczynają się plątać ![]() Mam podobny problem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Inkus, łączę się w bólu, tyle, że to ja zerwałam z TŻ. Byliśmy półtora roku ze sobą, ale to definitywny koniec naszego związku... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#1479 | ||
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Ja nawet nie wiem jaki mam kolor. Wierzę, że to dziecięcy ciemny blond, choć końce są rude, świeży odrost ciemno-szary, w słońcu widać kasztan/brąz, a mam też kilkanaście blond pasemek. Skręt obserwowałam ostatnio w H&M, fale mi zostały - mocne, bo mocne, ale po czasach mojej świetności noszę na głowie mizernotę ![]() Cytat:
Tego nie słyszałam
|
||
|
|
|
#1480 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
hi5 Jedna dłoń pomalowana zielonym blinkiem z Lovely, brat stwierdził, że pasuje na święta Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak przed świętami? Przykro mi
|
|
#1482 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
Moja przyjaciółka ma od urodzenia takie, a tak się ładnie maluje że nie widać nic .[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44270608] Mi też marzą się włosy do pasa [/QUOTE] Tobie to już niewiele brakuje .Pozdrawiam znad żydowskiej zalewy do śledzia .
|
|
#1483 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można gdzieś zobaczyć Twoje włosy?Cytat:
Śląsk zaprasza.A niby jakie? Naturalne na pewno.Cytat:
pisze się razem ! Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu, gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago! Edytowane przez versatille Czas edycji: 2013-12-23 o 14:20 |
|||
|
|
|
#1484 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A, to masz kolor jak mój ![]() Chyba chcę Cassię ![]() Tego fragmentu pogrubionego nie rozumiem ![]()
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie Ivory za ciemny, ale ciężko znaleźć jaśniejszy...
![]() O, przypomniałaś mi, że ja mam jej trochę. Chyba dzisiaj wykorzystam
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Dziewczyny raz jeszcze
![]() Cytat:
![]() Pfff, nie będziemy się lubić
|
|
#1488 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, postanowiłam zrobić sobie prezent świąteczny i kupić jakąś dobra suszarkę do włosów. Możecie polecić mi jakiś konkretny sprawdzony model?
|
|
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1490 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Znielubisz mnie pod warunkiem, że ją znajdę w szufladzie, w której jest wszystko
|
#1492 |
|
Rozeznanie
|
Jest tak, jak myślałam..
Od rana byłam na zakupach, upiekłam 2 ciasta, pościeliłam wszystkie łóżka w domu, przyniosłam i ubrałam choinkę ( a ile się nakurfiłam przy rozplątywaniu lampek ), zrobiłam sobie obiad, powiesiłam pranie, a dziadek z bratem zrobili jedną sałatkę i tylko mądrować potrafią. Babcia w pracy do 15:30 i jak przyjdzie zrobi szynkę w galarecie po czym wieczorem stwierdzi, że tak się napracowała. A mnie czeka jeszcze sprzątnięcie łazienki i pomalowanie paznokci czerwonym piaskiem Mój nadgarstek zaczął mi płatać figle . Nie mogę ruszać dłonią
|
|
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
według moich rozeznań, przede wszystkim trzeba nam podkreślić brwi (które generalnie nie powinny być zbyt wąskie, żeby się za oprawką nie kryły ) , pod brwią, pośrodku łuku nakładam trochę jasnego cienia do powiek ( najjaśniejszy z paletki essence quattro w wersji brązowej), ten sam cień idzie na wewnętrzny kącik oka i lekko na górną powiekę zachodzi, później robię czarną kredką takie jakby kropeczki przy rzęsach (bardziej, żeby wyglądały na gęstsze niż żeby stworzyć równą kreskę), trochę więcej przy zewnętrznym kąciku , tak do 1/3 na dolnej linii rzęs też lekko przejeżdżam, na koniec biała kredka w wewnętrznym kąciku i na linii wodnej, no i ładnie wytuszowane rzęsy ![]() Wersja na większe wyjście: brwi mocniej podkreślone, baza pod cienie z essence (bo jest też lekkim korektorem, powieka ma równy koloryt, nie widać żyłek czy coś tylko tu już musi być idealna cera, jeśli róż to minimalnie, bo za dużo się potem dzieje na twarzy na wysokości nosa wg mnie no a w usta wklepuję malinowo czerwoną szminkę, zostawiam na matowo
|
|
#1494 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
moja mama bierze żelazo w tabletkach Fakt, ale jeszcze trochę czasu upłynie nin będzie wymarzona długość ![]() Jakoś nigdy nie jadłam ![]() Cytat:
Ja kupiłam na prezent, dla współlokatorki suszarkę z Phillipsa za 89 zł w Saturnie ![]() Oj do lekarza najszybciej jak tylko możesz Obiad zjedzony, paznokcie pomalowane, jeszcze tylko stopy Zastanawiam się co nałożyć wieczorem na włosy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
@Edyto teraz sobie wyobraź to na połowie twarzy, szyi i dłoniach
teraz "na szczęście" tylko dłonie oberwały@Kacysko: czy sztuczny miód ma jakieś wartości odżywcze dla włosów? Jak zrobić takie loczki? zawsze marzyłam o takich włosach.
|
|
#1496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
). A jak wieczorem wezmę się za jakieś kosmetyczne upiększanie (gdy już wszystko zrobione) to "nic nie robisz tylko się stroisz"
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z Wami z sesą na skalpie, limonkowym olejkiem alterry na długości
![]() i byłam dzisiaj u fryzjera, grzywka już mi do brody sięgała, ścięłam ją na ukos od czoła do ucha i podcięłam końcówki, na szczęście była ta fryzjerka, którya podcina mi zawsze tyle ile chce, dzisiaj poszło 2cm ![]() Prezenty schowane już pod choinką, jutro jestem na chwile na Wigilii u siebie, później u Tż, pójdziemy razem na pasterkę nie mogę się doczekać, już jutro wręczę Tż prezent ![]() co myślicie o tej spódnicy?http://allegro.pl/supermodna-spodnic...749396485.html chciałam ją sobie kupić ale TŻ powiedział, że jest nie ładna i będę wyglądać na jeszcze mniejszą w niej xD Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-12-23 o 15:41 |
|
|
|
#1498 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kas, pomozesz mi? Pisałam ostatnio o tym lupiezu, używam tej maści, ale kompletnie nie pomaga. Aktualnie mam pełno drobnych krostek z ropna treścią, zaczynają się od karku i aktualnie są za uszami. Po pewnym czasie tworzą się takie żółte luski i schodzą. Skóra okropnie swedzi, włosy szybciej się przetluszczaja i znowu zaczęły bardzo wypadac. Nie wiem co mam robic.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pokażesz zdjęcie włosów? Ja mam takie naturalne, a z Twoich może można sporo wycisnąć ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

piękny jest

.

według moich rozeznań, przede wszystkim trzeba nam podkreślić brwi (które generalnie nie powinny być zbyt wąskie, żeby się za oprawką nie kryły