|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć V część wątku? | |||
| Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
|
34 | 64,15% |
| Żebro, pęcherz - znowu bóle... Dziecko, obchodźże się z mamą czule! - Mamusie III/IV 2014 cz.5 |
|
9 | 16,98% |
| Już niedługo będziesz z nami, my na Ciebie tu czekamy - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
|
10 | 18,87% |
| Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za wizytę to już to badanie czystości pochwy na obecność m.in. paciorkowca? Mi się też nie chcę, ale dzisiaj pozostało mi tylko nadziać i zapakować schab - jutro rano upiec i gotowe. Mąż ma robić jakieś zapiekane ziemniaki z grzybami i rybą. Side, ja miałam dzisiaj nic nie robić, ale jak to możliwe przed świętami. Mam metodę: robię, siedzę 20 min., robię i tak w kółko ![]() Cytat:
Cytat:
TeQiba, bardzo proszę o dopisanie wyzity 4.01 na 8.45 Kurczę, o której Meggie miała wizytę? |
|||||
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Teqiba ja też prosze o wpisanie następnej wizyty 07.01. g. 17:20
Kurcze zmartwiłyście mnie kłopotami maluszka z mam styczniowych, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze |
|
|
|
#1383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powoli zaczyna do mnie docierać że to już niedługo i szczerze przyznam zaczynam się bać ![]() Kurcze no czekam na wieści od niej
|
|
|
|
|
#1384 |
|
Zadomowienie
|
Monkaa dziekuje ci za info. Dzisiaj bylam u dentystki i zmienila mi fleczer z antybiotykiem i powiedziala ze jak do jutra będzie bolec to mam sie zglosic do chirurga. Zmienilam dentystę dzisiaj i dużo mi powiedziala.
Poki co dziewczyny bije sie z myslami czy odejsc od tz. Kłócimy sie juz od 7 miesięcy i jest coraz gorzej ja juz nerwowo nie wyrabiam a on nic nie rozumie, widzi tylko gry, ćwiczenia, tv i anime i stwierdzil ze ja teraz wiecznie nic nie robie bo nie pracuje a on musi pracować i łaski nie robie jak gotuje o sprzątam.Wysłano za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1385 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W każdym związku jest raz lepiej, raz gorzej ale najważniejsze to otwarcie mówić o tym co nam nie pasuje i pracować nad tym.
|
|
|
#1386 |
|
Zadomowienie
|
Próbowałam i za każdym razem traktuje to ze ja wchodze na ambicję, ze widzę tylko siebie i to ze jestem w ciąży, a nie widzę tego ze raz w tygodniu odkurzy i umyje podlogi albo zetrze kurze w dużym pokoju. Zresztą to jest tak obszerny temat ze bym musiała duuzo napisać :/
Wysłano za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
Bebe, Limonka, BeautifilLie, Frogutka Mhymm, dziękuję
gin powiedział dziś, że nie jest najgorzej. co prawda dalej szyjka ma ksztalt lejka, ale sie nie rozszerza przy ucisku a u Kornelki wszystko w porządku. co prawda gin na usg tylko serduszko sprawdził, czy ok, na kolejnym usg 10.01 będzie wszystko dokładnie kontrolowal. sam miał też możliwość poczuć jaką mam małą wiercipiętkę w brzuszku Ag9 Ty też odpoczywaj ile sie da BeautifilLie sprawdz jeszcze w jak to jest z finnsowaniem zabiegów w ciaży. kiedyś widziałam taki wykaz co przysluguje cieżarnej za free. Bebe śliczne pierniczki Virginia, duuużo zdrówka dla Ciebie
Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2013-12-23 o 19:46 |
|
|
|
#1388 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj tak mi się co jakiś czas brzuch spina, jakby skurcze ![]() Wzięłam nospę i dzisiaj już tylko odpoczywam. Boję się, że zacznę rodzić Cytat:
Mnie najbardziej podczas badań wkurza to, że trzeba być na czczo![]() za dobre wyniki, szybko je znasz Cytat:
Ale się cieszę, bo miałam za dwa z przesyłką zapłacić 72 zł, a tak zaoszczędziłam i mam dwa za ok 35 zł Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do tż, nie wiem jak wytrzymujesz taką sytuację od 7 miesięcy. Ja bym nie wytrzymała. Może twój tż chce sobie pograć i pooglądać tv zanim urodzi się maleństwo, bo wie, że potem nie będzie mieć na to tyle czasu? Ja też teraz sobie gram i się obijam więc rozumiem takie podejście ![]() A co wg twojego tż ty masz jeszcze robić?? Przecież zajmujesz się domem, a w domu można całe dnie coś robić i zawsze coś się znajdzie Jakby mój powiedział, że ja nic nie robię to bym zrobiła strajk i nic nie robiła A co?! Nie po to siedzisz na zwolnieniu żeby komuś usługiwać.
|
|||||
|
|
|
#1389 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z półtora tygodnia temu zamówiłam na all szczotki do włosów tangle teeze dla siebie i sis pod choinkę. w moim mieście. pojechałam w pt po odbiór i nie było koloru, który chcialam. dziś miały być. pojechałam dziś i dopiero może po 7 stycznia będą! też jestem wkurzona! po co piszą, że mają dostępne kolory, jak ich nie mają. a mąż mi zamówił komplet bielizny z alles mama (dokładnie nie wiem jaki, bo pokazywałam mu kilka modeli, które mi się podobały) i też nie doszło. Cytat:
![]() Cytat:
za udaną wizyte!Cytat:
Pewnie jutro nie będę miała kiedy zajrzeć, dlatego Każdej z Was życzę rodzinnych, pełnych miłości i radości Świąt Bożego Narodzenia. w końcu to czas radości z Narodzenia, a niedługo same będziemy doświadczały tego cudu, więc tym bardziej wszystkiego najlepszego. wierzę, że dla Każdej z Was święta będą magiczne i wyjątkowe
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Poczytałam Was ale nie mam siły odpisywać. Załatwiałam sprawy na mieście a potem cały dzień w kuchni a jeszcze mama napędziła mi stracha bo się przewróciła - tak jej się w głowie zakręciło. Nie wiem wgl co się z nią dzieje ostatnio.... Nie mam więc innego wyjścia tylko sama szykować te Święta choć powiem Wam szczerze, że wgl mnie nie cieszą... W międzyczasie piłam tylko herbatki i wzięłam te oscillo, poczytałam na necie, że można je brać, tandum verde niestety nie mam a solą już mi się nie chce płukać (ohyda! choć jak dalej będzie mnie bolało tak jak w nocy to pewnie się zmuszę). No i ogólnie oprócz kiepskiego samopoczucia ledwo przytomna jestem. Buziaki dla Was
|
#1391 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Spróbuj może zaplanować jakoś czas na wspólne zajęcia, może związane z dzieckiem? Ja sobie zamówiłam pod choinkę "mamo, tato, co ty na to?" i tak jest chyba 3 albo 4-godzinny film z instrukcją obsługi niemowlaka - może razem pooglądaliście coś takiego. Nie wiem. Trzymam kciuki Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mąż dalej nie chce słyszeć o Kornelce. ostatnio wspominał o Hani (w sumie też mi się podoba), albo Marysi (po moim trupie )
|
|
|
#1393 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() wybaczcie ale nie nadrobie Ehh ze mnie to zadna patriotka, ale jak dobrze byc u mamusi ![]() Dojechalismy wczoraj wieczorem po 11,5 godz nie bylo tak zle, mielismy same przygody, najpierw zaspalismy, potem mielismy o 4 nad ranem pozegnanie chocby Papieza, bo akurat cala rodzinka wracala nawalona z imprezy a potem pod czeska granica zorientowalismy sie ze nawigacja nas zle prowadzi, bo moj malzonek stwierdzil ze nasza navi juz mu sie nie podoba i wezmie sluzbowa i tak tam nawpisywal, ze wlasnie tam wyladowalismy a po wejsciu do domu wylaczyli prad i siedzielismy przy swieczkach hehe ale bylo wesolo Dzis bylam u fryzjera Wybaczcie, ze tak tylko o sobie pisze, moze pozniej uda mi sie was troche poczytac, bo teraz ide mamie pomoc piec
|
|
#1394 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Mój chyba też to odziedziczy po mnie
![]() Cytat:
![]() A meble bardzo mi sie podobają Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja się nie będę wymądrzała, że odejść/nie odchodź, bo to łatwo powiedzieć osobie postronnej a Ty wiesz najlepiej na ile możecie sobie pozwolić i ile jesteś w stanie wybaczyć.Co nie zmienia faktu, że robisz łaskę że gotujesz i sprzątasz
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
melduję, że żyję i od 25 grudnia zacznę Was dokładniej nadrabiać. sporo się działo u nas ostatnio, a dziś rozłożyła mnie gorączka, ból głowy i pleców, do tego nudności. chyba jakaś lekka postać jelitówki, małż też narzekał na żołądek. pozostaje mi się modlić, żeby Ewa nie złapała. jutro od rana pakowanie i wyjazd do teściów.
już teraz życzę Wam wszystkim zdrowych, wesołych, spokojnych i rodzinnych świąt, pachnących piernikiem i choinką. odpoczywajcie dużo
|
|
|
|
#1396 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny kocham was normalnie dziekuje wam ze jestescie :-* oficjalnie zostałam wyrzucona z domu bo on stwierdzil ze to on placi za mieszkanie wiec jak mi sie cos nie podoba to mam wypier.... Odezwę sie jak sie uspokoję :/
Wysłano za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1397 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że w tak wyjątkowym okresie jakim jest oczekiwanie na maleństwo tak się zachowuje. Nie wróży to niestety dobrze, zachowuje się jak egoista. Czy jego nie interesuje to, że powinnaś odpoczywać, nie denerwować się itp? Jak tak z boku na to patrzę to mam wrażenie, że on jakby nie potrafił się odnaleźć w nowej sytuacji i jeszcze ma o to do Ciebie pretensje.Trzymaj się i nie stresuj bo szkoda dziecka
|
|
|
#1398 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakby mój się tak do mnie odezwał to bym mu chyba oczy wydrapała Nie wiem, co mam Ci powiedzieć, sama się muszę uspokoić, bo mnie wnerwił ten twój mążDziwna sprawa, niby święta nie u nas tylko zjeżdżamy do rodziców, w domu robione tylko dwa ciasta, schab, sałatka i śledzie, a zachrzaniamy od soboty ale skończyłam mycie podłóg i resztę pierdzielę, odpoczywam
|
|
|
|
|
#1399 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Chyba bede musiala sobie kupic jakies klapki na oczy jak bedzie cos przy dziecku robil ![]() Cytat:
![]() Przykro mi ze do tego doszlo Wczesniej chcialam Ci napisac ze moze warto popracowac nad zwiazkiem i takie tam, ale w obecnej sytuacji uwazam ze facet ktory w ten sposob sie odzywa nie zasluguje na Ciebie Trzymaj sie kochana |
||
|
|
|
#1400 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tequiba - mam tak samo z TZem. No szlag mnie trafia jak widzę co on robi. Oczywiście znów się pokłóciliśmy bo nie potrafie opanować emocji, ciągle się wściekam o pierdoły, nie wiem co się ze mną dzieje. Namoczyłam śledzie w wodzie z mlekiem, chciał je przestawić i pyta się czy ta woda będzie mi potrzebna. No to odpowiadam ze nie, no bo przecież do niczego jej nie wykorzystam potem. To wziął i zaczął wylewać mi tą wodę Czasem mam wrażenie że rozmawiam z 10-letnim dzieckiem, któremu trzeba wszystko powiedzieć i pokazać bo inaczej sobie wrzątkiem palce obleje. Miał wszystko robić dzisiaj a ja miałam tylko mówić, ale oczywiście skończyło się na tym że i tak sama upiekłam sernik (przez godzinę mielił ser), pokroiłam wszystko na sałatkę śledziową (jak zobaczyłam jak cebula pokrojona jest w drobną kostkę to mną zatrzęsło) i zrobiłam ryby w zalewie pomidorowej. Wiem że piszę wam te bzdury, ale sama siebie nie potrafię opanować.... No i także życzę wszystkim spokojnych świąt w miłej atmosferze.
|
|
#1401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1402 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja prezentow nie pakuje, nie mam czasu, wloze do gotowych swiatecznych torebek i juz ![]() Cytat:
Cytat:
odpoczywaj jak tlyko mozesz super, z eu Kornelki wszystko dobrze Cytat:
Cytat:
![]() zdrowia dla Mamy i przede wszystkim dla Ciebie Cytat:
udanego wypoczynku wsrod Najblizszych Cytat:
kuruj sie i dziekuje za zyczenia Cytat:
![]() ogromnie mi przykro ![]() Cytat:
dziekuje za zyczenia
|
|
#1403 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie śpię od 5. Marcel który ma zapalenie gardła, spokojnie spał całą noc, a teraz akurat zaczął kaszleć bez przerwy. No więc dałam syrop i antybiotyk już o tej porze. I nikt nie śpi, bo żeby zatrzymać go w łóżku mąż czyta mu Opowieści pana Kleksa, a ja sprawdzam w necie, czy zamiennik syropu z apteki jest na to samo, co przepisała wczoraj pani doktor
Cytat:
Ale nerw mnie nosił, więc chociaż wywaliłam całą zawartośc wysokiej szafy wnękowej nad geberitem i wyżyłam sie ustawiając wszystko od nowa
|
|
|
|
|
#1404 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny.
Nie śpię całą noc i zaczęłam czytać zaległości...ale 100 stron od razu, to się na raz nie da. Gratuluję wszystkim coraz większych pociech w coraz większych brzuszkach Obyśmy wszystkie donosiły ciąże zgodnie z planem.Moja Julka trochę duża już jest W 27 tyg 4d ważyła 1430g, a ja od początku ciąży przytyłam niecałe 4 kg, choć brzuszek u mnie dość spory. TeQiba, proszę o wpisanie wagi mojej córeczki i termin kolejnej wizyty na 16.01.2014. Czas upływa i podobnie jak niektóre z Was zaczynam się bać porodu. Chyba dlatego ,że wiem co mnie czeka... I na co się zdecydować na naturalny , czy cesarkę. I tak źle i tak niedobrze Zostało 80 dni... a nawet 66 , jak wykazało ostatnie usg. No ale trzeba się cieszyć dniem dzisiejszym. Święta!!! Życzę wszystkim spokoju, zdrowia i szczęśliwych rozwiązań oraz pociechy z dzieciaczków
|
|
|
|
#1405 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdrowych
BeautifulLie przykro mi, ze masz takie atrakcje doczytalam o marudzie ehh ryczec mi sie chce Znam ja troche z watku slubnego Nikt nie zasluzyl na takie cos, ale ona szczegolnie, strasznie dlugo starali sie o to dzieciatko Trzymam za malego Krzysia
Edytowane przez asienka213 Czas edycji: 2013-12-24 o 08:08 |
|
|
|
#1406 |
|
Moderator
|
Wesolych Swiat Mamusie!!!
Duzo usmiechow, zdrowka, spelnienia wszystkich marzen, no i spokojnych ciaz ze szczesliwym (i lekkim ) rozwiazaniem Wam zycze |
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle wczoraj naskrobałyście, że aż nie wiem od czego zacząć.
BeautifulLie- bardzo, bardzo Ci współczuję i jestem wściekła na Twojego TŻ, że zachowuje się wobec Ciebie w ten sposób Ciężko jest coś doradzić, bo tak naprawdę nie znam sytuacji. Tylko Wy wiecie jak było w Waszym związku, jak jest, jakie są Wasze oczekiwania. Nie powiem "odejdź" albo "zostań i walcz", bo to jest decyzja, którą Ty i tylko Ty możesz podjąć. Mam tylko nadzieję, że wszystko skończy się jak najlepiej dla Ciebie i będziesz się czuła kochana, zaopiekowana i bezpieczna Tequiba, Ag9, Bebe97- apeluję, żeby trochę odpuścić naszym TŻ-tom Ja też się czasem irytuję, gdy widzę jak robi coś nie po mojemu, ale zaraz sobie tłumaczę, że się stara i chce mnie odciążyć,a świat się nie zawali jeżeli na oknach będzie kilka smug, a sernik nie będzie rozpływał się w ustach ![]() Ważne, że możemy na nich liczyć i dzielić się z nimi obowiązkami. Nie musimy być chyba aż takimi perfekcjonistkami ![]() Bebe97- dużo zdrówka dla Marcelka Margo80- Ty też zdrowiej Yoki73- gratuluję dużej córy! Asienka213- to się nazywa dzień pełen przygód Virginia- już Ci wczoraj pisałam: oszczędzaj się. Zdrowie Twoje i malutkiej jest ważniejsze od perfekcyjnych świąt! Wczoraj spędziłam miły i leniwy wieczór najpierw z rodzicami, później z TŻ, a na końcu z książką Odpoczęłam po intensywnym dniu i dziś jestem jak nowo narodzona Dziś na szczęście mam luz blues. Muszę tylko zapakować prezenty, ugotować kompot z suszonych owoców i nakryć do stołu. A poza tym będę już tylko obijać się i cieszyć czasem spędzonym z najbliższymi ![]() Weszłam dziś na wagę i nadszedł dzień w którym przekroczyłam 70 kg. W 24 tygodniu ważę 70,4 kg, a więc przybyło mi ok. 7 kg. Ciekawe co powiedziałaby na ten temat słynna już na tym wątku pani ginekolog ![]() Pewnie jeszcze zajrzę, ale na wszelki wypadek już teraz chciałabym życzyć Wam pięknych, rodzinnych Świąt, przynajmniej odrobiny (a najlepiej całej masy!) tej świątecznej magii, na którą czeka się cały rok, a na ten rok następny - dużo zdrowia dla Was i Waszych maleństw, porodów w terminie i bez żadnych komplikacji i nieustannej radości cieszenia się macierzyństwem i smakowania życia. Hej kolęda, kolęda!
|
#1408 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam w wigilijny poranek
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Bzdury w domu to u nas główne powody sprzeczek małżeńskich- ale to chyba dobrze, że nie ma większych powodów do kłótni niż te pierdoły. Musimy czasem pozwolić facetom by się wykazali, to trudne, bo wiadomo- nikt nie zrobi tego lepiej od nas ![]() Kochane dziekuje za wszystkie życzenia świąteczne, ja równiez życzę wam ciepłych, mile spędzonych Świąt. Nacieszcie się bliskimi, spróbujcie dostrzec to co najważniejsze. Wesołych świąt A ja zmykam gotowac barszcz-mój pierwszy w zyciu |
||||
|
|
|
#1409 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie :-* podjęłam decyzje z rodzicami ze zostanę u nich, ucieszyli sie bo mojego tz nie tolerowali ze względu na jego dziecinność itp. Chociaz i ja i mały będziemy spokojni.
Niezapominajka a wlasnie to on twierdzi ze ja jestem egoistką bo liczy się dla mnie dziecko... Bebe na szczęście nie mąż tylko narzeczony bo po ostrej kłótni w październiku do slubu nie doszlo. I nie denerwuj sie kochana chociaz Ty proszę :-* TeQiba pracowalam, staralam sie zrozumieć, ale wciąż to samo :/ Ag ja juz mam dość i to definitywnie koniec. Maggie :-* moze błagać to nic nie da. Mariola asia limonka baja :-*:-* Dziękuje za slowa wsparcia:-*:-*:-*:-* życzę Wam zdrowych i wesołych Świąt, dużo miłości i prezentów :-*Wysłano za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1410 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
może i ja zacznę podczytywać co się tam u nich dzieje...![]() BeautifulLie dobrze, że zmieniłaś dentyste, może ona jakaś konkretniejsza i Cie wykuruje co do sytuacji z tż to dziewczyny wszystko powiedziały. Dla mnie sytuacja w której on ma pretensje do Ciebie a później jeszcze Cię wyrzuca z domu jest niedopuszczalny i skandaliczny. Dla mnie kochający facet nigdy by czegoś takiego nie zrobił. Może potrzebujecie obydwoje ochłonąć w każdym razie trzymaj się dzielnie a my trzymamy żeby chłop Ci zmądrzał maggie123 za wizyte ![]() virginia pamiętaj też o swoim zdrowiu, skoro sama będziesz robić to może zrezygnuj z czegoś asienka213 ale mieliście przygody ![]() Cytat:
w sumie to ja zaczęłam ale jak "wjechałam" do pokoju to sie zapytał co bym zrobiła gdyby mi odebrał ścierkę. Dałam bez zająknięcia bo on i tak mało się w domu udziela ![]() Cytat:
dobrze spożytkowałaś frustrację ![]() Dziewczyny ratujcie ![]() wczoraj mnie taki bol z lewej strony w żebrach pod piersią złapał, że oddechu złapać nie mogłam trochę porozciągałam ale bolało przy głębszym oddechu albo ruchu... Spać nie mogłam o to bo w tylko jednej pozycji było mi w miarę wygodnie ale wiadomo, zaraz mnie zaczęło wszystko boleć a odwrócić się nie mogłam i spałam na wpół siedząco tylko kilka godzin i nadal mnie boli! Nie wiem co to za ból ale coś jakby skurcz kiedyś też takie coś miałam i mi przeszło dopiero po kilku dniach... Z tego wszystkiego tż też spać nie mógł bo powiedział że się o mnie martwił, no a dodatkowo ja się wierciłam całą noc ![]() Któraś wie co to może być??? Na pewno to nie jest mały, bo to boli wysoko ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
to już miałam poprawić ale stwierdziłam niech sobie powisi a później poprawię dziewczyny dziękuję za życzenia świąteczne i dla was również wysyłam najserdeczniejsze życzenia, niech ta wigilia będzie dla was wyjątkowa, ponieważ następną będziemy spędzać w powiększonym gronie
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje! Edytowane przez monkaa321 Czas edycji: 2013-12-24 o 09:15 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

zamowiłam 13.12 pralkę a z nią grę dla chrześniaka pod choinkę. Przesylka wysłana dopiero 18.12, 20.12-piątek rano na magazynie w Kielcach i dziś piszą mi, że nie wydana kurierowi
.Dobra wiadomość jest taka, że mam dobre wyniki badań 
za wizytę
to już to badanie czystości pochwy na obecność m.in. paciorkowca? 

żonka swojego męża

A co?! Nie po to siedzisz na zwolnieniu żeby komuś usługiwać.
- może razem pooglądaliście coś takiego. Nie wiem. 

jakby mój się tak do mnie odezwał to bym mu chyba oczy wydrapała
w każdym razie trzymaj się dzielnie a my trzymamy
kiedyś też takie coś miałam i mi przeszło dopiero po kilku dniach... Z tego wszystkiego tż też spać nie mógł bo powiedział że się o mnie martwił, no a dodatkowo ja się wierciłam całą noc