|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
wiem coś o tym, bo już nie jednego Sylwka w domu przesiedziałam z mega dołem, że inni się bawią i miło spędzają czas tylko my jak zwykle nigdzie nie poszliśmy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Nałożyłam na długość olej arachidowy, jutro chyba pójdzie biovax olejowy, albo oleo coby włosy ładnie wyglądały bo będzie wigilia na 14 osób to muszę się ładnie prezentować ![]()
#1562 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() o mammmo ![]() jak przywaliłam stopą o metalową nóżkę fotela ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44274924]
Ale wiesz/ wiecie, że im więcej ości znajdziecie jutro w karpiu to tym więcej kasy będziecie mieć? ![]() ![]() to ja będę goła i wesoła bo na karpia nawet nie spojrzę, nie mówiąc o zjedzeniu go ![]() Darłówko jest the best ![]() A a propo sylwestra to ja wolę posiedzieć sobie w domu, tylko we dwoje z TŻ ![]() ![]() zajadam się migdałami, o mniam, mniam, uwielbiam ![]() Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-12-23 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1564 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
Zmyłam baltic sanda, naolejowałam pazurki i jutro pomaluje je GR cukierkowym
![]() Dziewczyny uważajcie bo te czynności, które będziecie jutro wykonywać będziecie powtarzać przez caaaały rok, tak więc pilnujcie się! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No bo jak człowiek postanowi z Dwójką spędzić Sylwka to od razu pełno propozycji dostaje ![]() ![]() Kobietki, za taki kawałek szmaty 14.90 zł to dużo czy mało? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1567 |
Zakorzenienie
|
Pomalowałam paznokcie, klasyki na Święta mi się zachciało
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1568 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44276216]nie no to u mnie są właśnie jeszcze łuski, ilość zjedzonego grochu i te łuski ![]() [/QUOTE] To też jest wprost proporcjonalne do posiadanych funduszy w kolejnym roku? Ale się nażrę grochu jutro w takim wypadku ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mało raczej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
ładne
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Dziewczęta, WESOŁYCH ŚWIĄT ![]() http://www.youtube.com/watch?v=InYvRyX2Fu4 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1571 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ładne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1572 |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44276658]wiesz jeszcze jest groch...
![]() dobrze, że mi o tym przypomniałaś! ![]() ja jutro robię dobrze włosom ![]() Za grochem też średnio przepadam, ale jutro zrobię ten wyjątek i zjem więcej niż zwykle ![]() ja dziś włosom dobrze zrobiłam ale jutro będę zajmować się pazurkami i mam zamiar spać do 10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1573 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Zakorzenienie
|
Jak tak mówicie, to też jutro się wylaszczę
![]() ![]()
#1575 | |
Zakorzenienie
|
yaaaaaaaaagrrrrrrrrrrrrry yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1576 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() Ja chyba pomaluję białym piaskaczem ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44276658]wydaje mi się, że mało ![]() Właśnie, cholera, w moim też nie, a szukam obcisłej tuniki.. A może akurat będzie ładna po założeniu.. ![]() Idę się zabrać za te 5 koczków. Oby się zmieściły na mojej głowie ![]()
![]() |
#1577 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1578 |
Zakorzenienie
|
Pochwal się, może się zainspiruję
![]()
#1579 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1580 |
Zakorzenienie
|
włoski zostawię rozpuszczone, jak będą nieposłuszne to je wyprostuję,(swoją drogą nie pamiętam kiedy ostani raz moje włosięta prostownicę widziały
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-12-23 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1581 |
Spaceroholiczka
|
Scarrabeo, mam prawie 18 lat i dalej odcinam dupki od parówek czy kiełbasek. Babcia za dzieciaka wmówiła mi, że to ogonki od świnek i mam traumę. Przybij ode mnie swojemu bratu wielką pionę
![]() Kascysko, dwa lata temu dostałam od świetnego onkologa żelazo, które uzupełniło mi braki na kilka miesięcy. Nazwy nie pamiętam, z resztą lekarz rodzinny nie chce mi nic przepisać, twierdząc, że nadal żyję i go nie potrzebuję - a ciągle spada, tydz. temu wynosiło już 12, gdzie norma to 50-170... Też uciekam spać. Rano nałożę miksa na włosy, oporządzę twarz, siebie i będę czekać na wyżerkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1582 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ej, miśka, to co Ty jesz właściwie? ![]() Cytat:
![]() Śliczny nowy avatar ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ooo, to ja jutro też machnę na czerwono ![]()
![]() |
#1583 |
Zakorzenienie
|
hejo!
Ja zagoniona to za nadrabiałam Was dzisiaj na trzy razy. choinka stoi ubrana, prezenty gotowe, rano spakować, jutro piekę dwa ciasta i ciastka z Młodą, kupiłam pisaki więc mam nadzieję że będzie miała frajdę ![]() idę spać, bo jestem kapitan nemo. Chciałam Wam tylko życzyć wszystkiego dobrego na ten świąteczny czas i na każdy dzień kolejny, przede wszystkim w Nowym Roku, samych sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym. Żeby zdrówko Was nie opuszczało iii dużo miłości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja swoje właśnie naolejowałam BDFM na noc, jutro będą czterodniowe, ale z rana je umyję i może nawet poszaleję z lokówką ![]()
![]() |
#1585 | |||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie przypuszczałam, że to napiszę, bo w mojej nomenklaturze ubraniowej nie istnieją pozycje : pasuje do wszystkiego, ale tą szarą można tak określić. ![]() Cytat:
Że pozwolę sobie zacytować mojego faworyta i życiowego przewodnika, Ferdynanda Kiepskiego : A zasadził ktoś ci kopa nogą w laczku w dupę? Ty nawet nie zdajesz sprawy, co u nas wioskowych, śnieg znaczy. Ja jestem wyjątkowo szczęśliwa, że tego białego g*ówna nie ma. Essentiale Max remedium na wszystkie dolegliwości tego organu. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Po takim dictum: spódniczka, która nada niepowtarzalnego charakteru każdej stylizacji. Niezwykle popularna wśród gwiazd i blogerek. - nic tylko kupować. Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać. Cytat:
Cytat:
Cytat:
I jak czytam te wypowiedzi jadalnianych patologów, przyznać muszę, że dzisiejsi rodzicie to święte istoty. U mnie by taki grzebiacy długo przy stole nie posiedział. Nie jesz - nie jedz, ale nie obrzydzaj innym - to jedna z podstawowych zasad dobrego wychowania, że w mentorski ton wpadnę. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No te se pogadałam . ![]() Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2013-12-24 o 04:37 |
|||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1586 | |||||
Zadomowienie
|
Śliczne !
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Siostro .. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Elegancko i z klasą . ; ) Dziś czeka mnie pracowity dzień . Jest po ósmej, a ja już czuję się zmęczona ![]() Miłego ![]()
![]() |
#1587 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Serio tak Ci napisał? Toż to jaki bydlak jest, a nie człowiek ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() Ja na początku grudnia poczułam święta i jadłam jak prosię. Teraz to się odbiło na mojej figurze. A już mięśnie na brzuchu widać było ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja kilka lat temu również miałam taką fobię, że wszystkie skórki z pomarańczy, mandarynek musiałam wydłubać. Teraz mi przeszło chociaż zdarzy mi się bawić w wycinanie skórek przy stole ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44276658] tak, im więcej grochu, tym więcej kasy ![]() [/QUOTE] No to już wiem czym się będę zajadała ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Od samego rana żem się już makowcem najadła ![]() Czeka mnie sprzątanie z grubsza w domu żeby wstydu nie było jak rodzina przyjedzie ![]() Widziałam coś o jakiś fejsbukowych zdjęciach Kaś z młodą dopą ? Ja się pytam dlaczego nie mam żadnej z Was w znajomych? ![]() Edytowane przez Inkus97 Czas edycji: 2013-12-24 o 08:18 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1588 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ładne ![]() ![]() ![]() Cytat:
A dziękuję bardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() A teraz w ogóle nie farbuję już od 1,5 roku. I ja wrzucam fotkę świątecznych pazurków i dwa wczorajsze lakiery z Biedry ![]()
![]() |
#1589 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba niedużo, ale jakoś nie mam przekonania do ubrań one-size i sukienek z zamkami z przodu , bo one zazwyczaj później sterczą dziwnie ![]()
![]() |
#1590 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja przyozdobiłam tym piaskaczem ![]() Też się miałam "zakoczkować" ale uznałam, że do wieczora się rozprostują ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.