|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
U mnie już wszystko gotowe, teraz tylko pozostaje czekać na pierwszą gwiazdkę
![]() w załączniku włosięta po wczorajszym podcięciu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-12-24 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I wzajemnie ![]()
![]() |
#1623 |
Zadomowienie
|
1,95 ojro, czyli wyszłoby 8zł na nasze.
![]()
#1624 |
Zakorzenienie
|
makijaż również już gotowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ładny ![]() Przyszłam do was zajrzeć, robiłam sałatki pomalowałam paznokcie sobie, później siostrze. Lekko się podmalowałam znowu coś nie mam siły na nic ![]() ![]() Chciałabym wam życzyć Wesołych Świąt ! Aby przebiegły spokojnie w ciepłej rodzinnej atmosferze. Aby wszystkie zmartwienia odeszły w kąt a na waszych twarzach przez cały czas gościł uśmiech ![]() Oczywiście wielu pyszności, której pójdą dokładnie tam gdzie sobie zażyczymy, czyli nie w boczki ![]() Samych GHD i wielu pomysłów na malowanie paznokci ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Zakorzenienie
|
Piękny
![]() Ja zrobiłam zwykłe kreski i bordowe usta ![]()
#1627 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1628 |
Zakorzenienie
|
Dobra, ja już umieram z przejedzenia
![]()
#1629 |
Konto usunięte
|
Grochu się najadły?
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1630 |
Spaceroholiczka
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44282581]Grochu się najadły?
![]() ![]() Grochu nie jadły ani ości nie wybierały, ale aktualnie umieram z przejedzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1631 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale się objadłam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e Czas edycji: 2013-12-24 o 18:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1632 |
Spaceroholiczka
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44282612]To co jadłaś?
![]() Kupę kapusty, makowca, murzynka, babkę, niecałe pół kilo pierników, sernik, cztery mandarynki na sterydach, krokiety, uszka z barszczu, kilka(naście) cukierków... ![]() Choć w tym roku to mało. Rok temu tyle w siebie wepchałam, że z przejedzenia wymiotowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Zakorzenienie
|
Groch do oporu, a łuski i ości są
![]() Mój bandzioch ![]()
#1634 |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44282581]Grochu się najadły?
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Z karpia nie, ale z dorsza to sporo się tego wydłubało. Jak na złość mama nic nie miała. A żeby tego było mało, to prychole przed samą wigilią mi wyskoczyły, mam BHD miesiąca no i jakiegoś wirusa na kompie złapałam ![]() To jak? Kav, Kaś, zaczynacie kuszenie? Bo jakoś mi nudno bez tego ![]()
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Zakorzenienie
|
Tak blisko mi do tego.
![]() Rany julek, dawno nie byłam w takiej ciąży spożywczej, jak teraz. Psiamać, przedobrzyłam, no. ![]() I dawać mnie tu natentychmiast tę lakierową listę, bo Dzieciątko mi monetami sypnęło i chyba mam chcicę. ![]()
#1636 |
Zakorzenienie
|
Ja spożywczą ciążę przepiłam spora ilością wina - przeszła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1637 | |
Zakorzenienie
|
Dobra, to ja zacznę
![]() ![]() p2 sand style 070 p2 sand style 080 p2 sand style 100 (tak, wiem, szpony, ale to najlepszy słoczyk ![]() p2 lost in glitter 040 p2 lost in glitter 060 p2 lost in glitter 070 p2 lost in glitter 080 Boże, daj mi silną wolę ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Mi to nie pomogło ![]()
![]() |
#1638 |
Zakorzenienie
|
A ja wyjątkowo nie jestem objedzona, chociaż na talerzu był karp, śledzik, pierogi, zupa grzybowa, sałatka krabowa, podwójna porcja kutii, nie mówiąc o serniczku i makowcu
![]() I z prezentów zadowolona jestem, dostałam portfel, dwie książki które chciałam, żel i błyszczyk z TBS, piękny szal w kolorze wina ![]()
#1639 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1640 |
Zakorzenienie
|
Mój organizm ostatnio alkoholu nie odczuwa
![]() Mój kolega jest niezastąpiony, pomógł mi zmniejszyć moje zachciewajki lakierowe o jedną sztukę. Jeszcze jedną wywalę i będzie ładnie ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- A na wieczór wigilijny - Królowa Margot ![]()
#1641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To idę otworzyć wino. Niech się wszystko przetrawi.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś odstąpiłam siostrze trzy lakiery i znów marzą mi się nowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Zakorzenienie
|
ja dziś swięta pełnią parą. olejowanie, w tak zwanym międzyczasie ocm, trochę brwi wyrwałam.. z naprawdę świątecznych rzeczy miałam rybę na kolację
![]() Wy macie takie ładne paznokcie a ja ścinam na "zero". co mi podrosną zaraz się łamią. takie kruchutkie się zrobiły. mam niby odzywkę, ale od razu nie "zgrubieją" Kacysko laminowałam siemieniem. eksperymantalnie. dziś tylko olejowałam, ale trzymałam oleje krótko (40 minut), więc mogę ci pokazać jak one wyglądają bez zabezpieczania: ![]() niby to loki, niby fale. puszące. jak wyschną same tworzą loczki (gdzie tam do loczków przedstawianych niedawno, są niemal przyzwoite). w momencie jak rozczesze loczki giną a tworzy się takie cuś Dziewczynki życzę wam wesołych świąt i jak najszybszego porostu włosów na głowie ![]()
Edytowane przez pannaatopowa Czas edycji: 2013-12-24 o 20:50 Powód: skleroza |
![]() ![]() |
![]() |
#1644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam zamiar dorwać w styczniu Rimmele, jakiegoś holosia Eveline, Rich Color #108 i może-jakieś-Galaxy z GR. Omnomnom. Ale lista taka krótka, trzeba więcej mi. ![]()
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-12-24 o 21:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja też ledwo wcisnęłam w siebie tyle grochu ![]() Twoje kuszące linki zaraz przejrzę ![]() Dostałam szampon z Balei, Jantar, gumki bez metalowych końcówek, od brata balsam do ciała i dwa kremy do rąk ![]() ![]() Zaraz zabieram się za linki, później coś obejrzę i śmigam na Pasterke ![]() Kaś zginę przez Twoje kuszenie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e Czas edycji: 2013-12-24 o 21:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1647 |
Wtajemniczenie
|
Kobity, wyszłam wczoraj z domu o 15, wróciłam przed chwilą, 5 stron do nadrobienia
![]() Tak bardzo najedzona. Tak bardzo śpiąca... A niestety muszę iść na pierwszą Pasterkę w życiu ![]() Dostałam od mamusi sweterek o nazwie "Schudnij córko" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1648 |
Zakorzenienie
|
Kacysko: siemieniem laminowałam, wcześniej krótko olejki. nic więcej z nimi nie robiłam. ale to ostatnim razem. teraz tylko oleje krótko, szampon i odżywka. uczesałam jak wyschły, konkretnie po wieczornym myciu. i tak loczki by zginęły bo przed samym spaniem czeszę włosy z głową w dół. kiedyś używałam odżywki z loeal bez spłukiwania podręcającą włosy. niestety w drogeriach jej nie ma a fryzjera u którego kupiłam zamknęli. niestety pomimo, że był najlepszy włosy się nadal puszyły i wychodził pudel. teraz go już nie dostanę. jeśli chodzi o końcówki to daje troszkę olejku migdałowego, ale dziś z powodu sklerozy nie dałam. jak wychodzę gdzieś to psikam sokiem z aloesu.
pamiętaj, że raczkuję dopiero ![]() i dzięki za chęć niesienia pomocy włosowemu żółtodziobowi ![]() edyto: dobre. czyżby podtekst? ![]()
![]() |
#1649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do odżywek b/s, opcji jest wiele, najpopularniejsze to Joanny (we wszystkich mniejszych sklepach spozywczych typu Społem), odżywki Ziai (mają silikony, dobre na zimę), ewentualnie Nivea flexible curls, ale to z tych za kilkanaście, a nie kilka złotych. ![]()
![]() |
#1650 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() ![]() jaaa.... bym coś zjadła. ![]() ![]() dostałam czekoladę z orzechami, więc sobie szamnę. Mam ochotę na sałatkę jarzynową i chrzan, ale zostawię sobie na jutro. ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.