|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 |
Rozeznanie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
Zajrzę tutaj do Was jeszcze pewnie dziś nie raz, ale już teraz chciałabym Wam Misie życzyć Wesołych pogodnych Świąt, spędzonych w gronie najbliższych, uśmiechu na twarzy, powodzenia w życiu, pomyślności, zdrowia jak najwięcej bo to jest przecież najważniejsze i najcenniejsze, samych dobrych dni, jeszcze piękniejszych włosów, więcej lakierów w Waszych kolekcjach i przede wszystkim hucznego Sylwestra do samego rana!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co tak pasuje do mojego charakteru i osobowości jak pięść do nosa ![]() Mama by mi dała do wiwatu, gdybym grzebała w talerzu. Uszanowała tylko mój wstręt do pieczonej wątróbki ![]() Cytat:
![]() ![]() Oficjalnie ważę 10 kg mniej niż w czerwcu ![]() Pozdrawiam znad jajecznicy z farfoclami na boczku ![]()
![]() |
#1593 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomidory, przyprawy korzenne, rodzynki, cebula - wszystko poddusić i zalać śledzie. ![]() Cytat:
![]() Ja lecę do gulaszu, roladek i sałatek, odezwę się później, miłych przygotowań ![]()
![]() |
#1594 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem jak pomalować paznokcie ![]()
![]() |
#1595 |
Zakorzenienie
|
Jednak na studniówce będę w kolorach czarno-czerwonych
![]() myślę nad takimi paznokciami: https://wizaz.pl/Makijaz/Szkola-maki...rench-manicure' ale nie wiem, czy dostanę gdzieś taką taśmę do zdobień i naklejki stacjonarnie, a na zakupy online nie mam już czasu... |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Zakorzenienie
|
Bierzemy sie za ozdabianie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1597 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zaraz będę malować pazurki, później swojego paszczura ![]() Widziałam i płakałam ze śmiechu ![]() może z motywem gwiazdek? ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- zjadłabym wszystkie ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1598 | ||
Zakorzenienie
|
Właśnie nie, bo zawiamy w kilka osób i za przesyłkę wychodzi 1/2 zł
![]() Cytat:
![]() Jeszcze sobie dokupię legginsy za 4.99 zł i zakupy roku gotowe. ![]() Cytat:
![]() Wy już paznokcie macie pomalowane, a ja się idę za robotę zabrać..
![]() ![]() |
![]() |
#1599 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zasadę "jak Ci się nie podoba to nie jedz" wyznawała od zawsze moja babcia od strony taty, problem nie tkwił jednak w tym, że goście byli niekulturalni, a w tym, że babcia gotować nie umiała (hit wszechczasów- trzy lata temu zaserwowała nam na Wigilię pierogi pachnące miętowym Ludwikiem, bo nie wypłukała durszlaka. ![]() ![]() U mnie w domu takich kulinarnych scysji jest mało, bo każdy wie, co lubi a czego nie i w miarę możliwości robi to sobie sam. I są jajecznice bez farfoclów i kurczaki bez żyłek. ![]() Siedzę sobie i myślę, że chyba o czymś zapomniałam. Rany julek. ![]()
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-12-24 o 11:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1600 | ||
Zakorzenienie
|
U mnie do tej pory absolutny max to były dwa dni
![]() Cytat:
![]() Ja już tylko mam sałatkę krabową do zrobienia, z łososia zrezygnowałyśmy z mamą patrząc na zegarek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1601 |
Zakorzenienie
|
Zrobione
![]() Wiele z nich to wynik wyobrazni mojej malej Chrzesnicy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1602 |
Zakorzenienie
|
#1603 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wracam do świątecznych porządków, potem umyję włosy i pomaluję paznokcie. Wesołych świąt kochane! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1604 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście na sylwestra rodzice są w domu to się nim zajmą ![]() wiesz co kupiłam też tabletki u weta Stres out się nazywają, pisze że nie jest to głupi jaś, ani nic w tym stylu, ponoć nie szkodliwe, ale nie wiem jak ja mu to podam ![]() Cytat:
Próbowałaś z Nim pogadać o tym? Wytłumaczyć, może dojdziecie do jakiegoś kompromisu? dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dziękuję ![]() poka poka ![]() ![]() Ale super wyszły ![]() Dziękuję ![]() Pisałyście, że to co się robi dziś będziemy robić przez kolejny rok, także ja się dziś pięknię ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1605 | ||||
Konto usunięte
|
Inkus97 ja mam Sylwestra z Polsatem, Dwójką czy co tam się trafi, ale i tak planuję zrobić sobie maraton z Bridget Jones, Piłą i czymś jeszcze
![]() Wcinaj groch ![]() Ja w znajomych mam tylko deszczowegopieska ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję i wzajemnie! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jedna sałatka zrobiona, teraz spadam robić karpia ![]() Wesołych Świąt! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1607 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak już będziecie mieć chwilę, pokuście mnie niestandardowymi (czyli kremy niet) lakierami
![]() ![]() ![]()
#1609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po myciu pójdzie drożdżowa ruska maska Agafi na skalp, a na długość biovax olejowy ![]() ![]() ![]() O widzę, że w te święta czerwień na pazurkach u każdej gości ![]()
![]() |
#1610 |
Spaceroholiczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1611 |
Zakorzenienie
|
Huehuehue
![]() ![]() ![]() Dziewczyny! Wszystkiego najlepszego w te Święta, oby minęły w spokojnej, rodzinnej atmosferze, a Wasze włosy miały GHD!
#1612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ode mnie dla wszystkich dziewczyn spokojnej, rodzinnej wyżerki, dużo uśmiechu i błyszczenia włosami ![]()
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1613 |
Zadomowienie
|
iHej dziewczyny,
jestem już w Niemczech, jakoś nawet nie miałam czasu zasiąść do internetów. ![]() Mam Wam do przekazania trzy rzeczy: 1. kaś, poszukałam tych myjadeł i stylizatorów, o których rozmawiałyśmy kilka(naście) dni temu. ![]() Z mojego riserczu wynika: -znalazłam "zastępcę" dla Alterry Parfumfrei. W sumie wzięłam, najwyżej zużyję do ciała, a nuż na włosy się też nada. Oto i on. Myślisz, że się do czegokolwiek nada? -z pianek jedyna bezalkoholowa to taka. -żele: taki i taki Co o tym sądzisz? 2. ZAMÓWIENIA NA KOSMETYKI Z DM ZBIERAM DO CZWARTKU WŁĄCZNIE. W piątek rano mam ostatnią chwilę, żeby coś kupić. Oczywiście co będzie to wezmę, nie mam wpływu na asortyment. Dostępne kosmetyki są wypisane na stronie dm, mają podane składy (zakładka Inhaltsstoffe). 3. Życzę Wam na dzisiaj dużo uśmiechu, siły na przeżycie świątecznego zamieszania. Niech ten dzień będzie dla Was dobry. ![]() Postaram się jeszcze tu zajrzeć dziś wieczorem, ale nie obiecuję. Świętujcie z uśmiechami na twarzach i smacznego. ![]()
![]() |
#1614 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Karp już prawie gotowy, ojciec spróbował, powiedział, że dobry, a sekunde po tym zaczął kasłać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na bogato widzę! Ja tylko pazurki pomalowałam, umyłam włosy, teraz siedzę z Scandicem la strada+bingo z shea, ale skoro tak mówicie, to może zaraz wezmę kąpiel i też się wypięknię ![]() Czas na życzenia ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez miranda122 Czas edycji: 2013-12-24 o 13:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1616 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wesołych, smacznych, spokojnych Świąt Dziewczęta, niech Wam się włosy pięknie ułożą na Wigilię, a paznokcie nie odpryskują ![]()
![]() |
#1617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaraz idę nurkować w odmętach DM-u ![]()
![]() |
#1618 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle dorobiłam się małej stertki lakierów z p2. Pięęęęękne sztuki. ![]() ![]() No i tato mi wczoraj kupił olej z czarnuszki. Taki ekologiczny, nierafinowany i w ogóle. Kochany tatuś. ![]()
![]() |
#1619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1620 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja siedzę w czapce i czepku, a pod zamierzany zestaw ![]() Hehe a jak, jak szaleć to szaleć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I ja chciałam złożyć Wam serdeczne życzenia, wielu radosnych chwil spędzonych z bliskimi oraz dużo radości i spokoju nie tylko w czasie Świąt, ale także w każdym dniu Nadchodzącego Nowego Roku ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.