|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Pierwszy tytuł na odchowalni nosił będzie nazwę: | |||
Wszystkie mamy już maluszki, teraz pora zrzucić brzuszki |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 28,89% |
Każda bąbla ma przy sobie, niech sie chowie w złotej dobie |
0 | 0% |
Juz porody sa za nami wiec sie na odchowalnie przerzucamy |
0 | 0% |
Na cwiczenia nadszedl czas bo porody poszly w las |
0 | 0% |
KUPY, BĄKI, ULEWANIA - WSZYSTKO WARTE OBGADANIA! |
17 | 37,78% |
DZIECKO KUPĘ CIŚNIE DZIELNIE - MAMA CIESZY SIĘ. NIEZMIERNIE! |
7 | 15,56% |
JUZ ZRZUCAMY KILOGRAMY BO JESTESMY SEXI MAMY! |
6 | 13,33% |
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
2 | 4,44% |
Głosujący: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2581 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy z dziećmi dokazują, a dwupaki wyczekują . Mamy XI-XII cz. XIII
Cytat:
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- no w sumie...
![]() |
#2582 |
Zadomowienie
|
hej kobietki
![]() ![]() ![]() ![]()
#2583 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to chybs u mnie tez sa te krasnoludki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2584 |
Wtajemniczenie
|
Agnieszka niech Wam czas szybciutko mija
![]() Babku nasza chusta elaStyczna, może to ma znaczenie? Miki jak zdrowie, Amelcia nie złapała? Nemosek współczuję chwil grozy ![]() Ryba cieszę się, że kaczka gacie rozrywa ![]() U nas Swięta tak nie bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez anulka2205 Czas edycji: 2013-12-26 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2585 |
Zakorzenienie
|
my już we trójkę. nasz Chochlik urodził w Wigilię wieczorem, niestety po akcji skończyło się cc
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2586 | ||
Zakorzenienie
|
Hejo hejo!
Nasturcja życzenia wspaniałe !! U nas swieta juz sie wczoraj skonczyly. Tż poszedł do pracy a młoda miała jazde pt: zęby! Juz nie mamy watpliwosci , pcha raczki do buzi , przy tym ma nagle ataki placzu, przestaje I nAgle znowu placze. Pieni sie I slini. Wczoraj to musialam ja do wozka zapakowac i dwie rundki na około domy , zeby wogole zasneła . Jak juz sie tak chwalicie :P to my dostalysmy mase ciuszkòw, ksiażeczki edukacyjne , I koło do nauki siadania- pòki co do leżenia . Wyprzedaze w Next ruszyły , na stronie jest ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
Najważniejsze że to "tylko" brzuszek. Duzo zdrówka dla Haneczki ![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymamy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2587 |
Raczkowanie
|
Sanrioo gratulacje
![]() ![]() Wszystkim spóźnione Wesołych Świąt i najlepsze życzenia dla Was, waszych pociech i waszych rodzin. My święta spędzamy w domku sami, nie wybieraliśmy się do rodziny bo daleko, a Mikołaj za mały. Nie jestem jeszcze gotowa na taką długą podróż. No więc siedzimy w domu i nuda. Nawet niewiele gotowaliśmy bo nie ma kto jeść. Mam nadzieje że za rok nadrobimy. Jeśli chodzi o karmienie to proponowała któraś z Was kapturki, ale u nas sie nie przyjęły jakoś małemu źle i mi również. I tak jakoś się męczymy piersi mnie bolą ale nie są pogryzione mam tylko siniaki i wiem że mały źle chwyta, ale nie umiem nic na to poradzić. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2588 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ogólnie położna w szpitalu mówiła, że przy kp trzeba uważać na mak, bo ponoć ciężko dziecko dobudzić po maku. Cytat:
![]() Trzymam kciuki za kp, wiem, że to trudne, ale na pewno się uda ![]() Możemy zmykać na odchowalnie. I nie jesteśmy 3-miesięcznym wątkiem chlip chlip :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2589 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() NO TO DZIEWCZYNY CZAS NA ODCHOWALNIE !! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A młoda dyskoteke mi urzadza ![]() Ale tez o tym slyszalam ![]() Przeciez jestesmy watkiem 4 miesiecznym ![]() Wrzesien - pazdziernik- listopad - grudzien ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wgl perfuzja tak źle miała na naszym wątku, bo tak późno, a urodziła przed terminem niedawno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2592 |
Zadomowienie
|
Sanrioo gratulacje ! No to na odchowalnie przyszedl czas
![]() U nas swieta w miare spokojnie poza takim wrzaskiem w wigilie u tesciow ze do domu trzeba bylo sie zbierac, ale to juz po kolacji bylo. Dzis mlody cos niespokojny, moze za duzo wrazen mial w swieta Sent from my LG-D605 using Wizaz Forum mobile app
#2593 |
Zakorzenienie
|
Sanrio, gratulacje!
![]() Ja jadlam mak i Nela miala w nosie spanie jak zwykle ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2594 |
Rozeznanie
|
Czesć Mamuski.
Gratulacje dla nowych mamus. U nas święta pod znakiem kup, piardow i napinania się. Jakoś nie poczułam atmosfery świątecznej. Żyje od karmienia do karmienia, od pampersa do pampersa. Wydaje mi się że sylwester będzie taki sam.:sly: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2595 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Byliśmy w Nexcie około 11 i już wszystko przebrane było ![]() ![]() A tak to leniuchujemy w domu przed tv ![]() Cytat:
![]() Mi się wlaśnie wczoraj @ skończyla ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Rybka - ale cyrki robią z chrztem ![]() ![]() My mamy już chrzestnych to po Nowym Roku idę do kościoła zalatwić chrzest na 26 stycznia...trzymajcie kciuki, żeby się udało na tą datę, bo siorka ma ferie i akurat przyleci do nas ![]() Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2013-12-26 o 15:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzidzia faktycznie! M. źle przeczytał...to niepotrzebnie zmniejszyliśmy dawkę ![]() Mya oj, 6 godzin to u nas nie było...maks 2 godz.ale wtedy nie ma non stop placzu tylko takie pokwękiwanie. biedne te nasze dzieciaczki ![]() my jakiś slaby dzień mamy dziś...mala cos pokaslywalala i jakby nosek zatkany,wiec nie poszliśmy do rodzicow. M. caly dzień spi ![]() rodzice wpadli na chwile, to mamy co jesc ![]() mam nadzieje,ze jutro już wyjdziemy na spacer ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2597 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() Beatka teściowa ![]() ![]() A co do maku - wczoraj jadłam normalnie,ale akurat co do maku miałam wątpliwości czy dziecka nie "naćpam", to mama mnie uświadomiła, że za czasów naszych babć dawało się dziecku do ssania gałganek z makiem, żeby sobie ładnie spało ![]() Edytowane przez anulka2205 Czas edycji: 2013-12-26 o 16:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2598 |
Zakorzenienie
|
Az ciezko mi uwierzyc ze za moment przeniesiemy sie do odchowalni, fajnie mi w poczekalni bylo
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2599 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny Leon jest dzis tak marudny ze masakra, zasypia tylko na moich rekach, a co go chce odlozyc to placz. Reka mi zaraz odpadnie, on juz wazy 5300 g. Sent from my LG-D605 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#2600 |
Zakorzenienie
|
Nela urzadzila sobie drzemke juz 3 raz dzisiaj wiec fajnie
![]() Jeju juz odchowalnia, ale to zlecialo...nie wiadomo kiedy ![]() A w ogole juz wiem dlaczego moja Mala sie tak krzywi jak jej daje wit. D3.. Ona jest w smaku tak ohydna ze szok ![]() To tylko my tak pozno bedziemy chrzcic Mala? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-12-26 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2602 |
Zakorzenienie
|
Sanrioo gratulacje
Anulka wspolczuje przezyc a z drugiej strony dobrze ze to tylko brzuszek...b Co do perfuzji to widzialam w nocy ze nas podczytuje Dziewczyny moge zalozyc watek na odchowalni dopiero jutro wieczorem ale poznym wieczorem bo teraz jestem bez kompa i nie cmam jak. Jesli chcecie bardzo to oczywiscie k os inny moze to zrobic.. ![]()
#2603 |
Zakorzenienie
|
a,nasza,dzis nic nie spi znowu
![]() rano pospala do 10:30 wiec moze dlatego...a tak to tylko cyc jej w glowie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2604 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byle tylko nie wialo, bo jutro znowu ma przyjsc huragan ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2605 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobry wieczór ![]() My już po chrzcinach, wszystko sie udało ![]() ![]() Po powrocie w domu miała problem zasnąć więc zapakowałam dziecko do wózka i na polko, spała 3,5 godziny ![]() Pochwalę się jak wyglądała moja królewna
![]() |
#2606 |
Wtajemniczenie
|
Rybko ale robią u Was problemy z tym chrztem, masakra. Trzymam ckiuki żeby jednak udało się załatwić na tego 19stego
Domi to chyba teściowa biedna zawiedziona że kasiórki nie dostała Nasturcja Ty to jednak masz talent, świetne życzenia!!! anulka współczuje strachu Agnieszka trzymamy kciuki cały czas za Anulkę!!!
#2607 |
Zakorzenienie
|
Ze mną już odrobinę lepiej, nadal mocno boli mnie brzuch, ale biegunka przeszła. Co do Amelci to nie wiem ... zrobiła dzisiaj dwie zielonkawe kupy, dosyć śmierdzące. Nie wymiotuje, temperatury też nie ma. Chyba nie zaraziła się
![]() Cudowna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2608 | |||
Zakorzenienie
|
Ale te święta szybko zleciały
![]() Cytat:
![]() Klocuszek - jest co nosić ![]() Cytat:
![]() Daj spokój u nas teraz tak pizga, że się chałupa trzęsie ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że wszystko się pięknie udało ![]() Masakra tak gwiżdże, że spać nie idzie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2609 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewuszki
![]() Za mną intynsywne święta jestem bardziej wykończona niż przed nimi.Goście albo byli u bas albo my u nich,ale podczytywałam na bieżąco ![]() Sanrino wielkie gratulacje dla Ciebie ![]() Mya trzeba będzie się kuedyś spiknąć ![]() Tak sobie dziś myślałam że fajnie było na tej poczekalni...patrzeć na liste która się kurczyła i było coraz bliżej porodu..ehhh.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Zdjęcia obejrzę jutro na kompie ![]() Domi bardzo dobrze teściowej.Jest okropnie pazerna. Anulka biedna się nastrachałaś oby to się eięcej nie powtórzyło! Agnieszka niezmiennie trzymam kciuki za jak najszybszy powrót do zdrowia anulki a dla Ciebie przesyłam mnóstwo siły:sly: Co do chrzcin to my planujemy na luty/ marzec. Córa zasypiała ale takiego kupala. Pocisnęła że znowu muszę ją przebrać i mi się rozbudzi.fuuuuj ale daje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- I muszę się pochwalić - było bunga bunga ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2610 |
Zadomowienie
|
Sanrioo gratulacje!
Przepraszam,ze nie odpisuje ale jestem wykonczona... Moc buziakow dla chorowitkow i dla calej reszty. Wrzucam fotke domku, ktory zrobilam na swieta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.