|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cześć Kochane!
I już prawie po Świętach. My wróciliśmy dzisiaj wieczorem, ciężsi o kilka kilogramów ale zadowoleni. Misia przeszczęśliwa, dostała takie prezenty że hoho! Najbardziej się cieszyła z lalki dzidziusia i deski do prasowania z żelazkiem ![]() Teraz odpoczywam No i witam się w 23 tc, czyli w 6 miesiącu
|
|
#1982 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
hej kochane
dobrze, że święta się już skończyły bo chyba jestem z 5 kg cięższa jutro od rana na badania jadę i znowu się nie wyśpie
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Ta za to napewno sie nie objadła ![]() Ja też ledwo weszłam w sukienkę ale przed objadaniem w wigilię w tą Kasiową, ale mi to cycki wejść nie chciały, jakoś się w końcu upchły ![]() Mój Rysiu za to nie lubi dużego jedzonka, bo w ostatnich dniach nad wyraz spokojny ![]() No i uff po
|
#1984 |
|
BAN stały
|
Witam się
My już jakoś od dwóch godzin w domku. Było cudnie..ale szybko minęło. No i Mila miała mega problem ze spaniem u dziadków - nadmiar emocji Także ja pospać to nie pospałam..i mimo że święta były super to cieszę się, że jutro odpocznę
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
A My dzisiaj mieliśmy gości - mój kolega odwiedził Nas z żoną
Wypili butelkę winka - a ja pepsi z kolegą Wiecie, dzisiaj obiadku nie zjadłam, zjadłam kapustę z grochem, placka, i trochę cukierków i jestem pełna
|
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. I ja wracam do swiata zywych. Swieta prawie udane. Nasz maluch dostal od babci (tesciowej) termometr na podczerwien (?). Wiec jeden zakup mamy z glowy :thumbup:
Tz ma wolne, wiec jutro pewnie dalej sie obijamy Sent from my LG-P700 using Wizaz Forum mobile app
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie i ja... wlasnie wyjechal od nas ostatni gosc... od jutra odpoczywam... chociaz sie nie wyspie bo przed 8 jade na glukoze wiec 3 majcie kciuki...
Nadrobie was jutro bo dzis juz zmykam do lozia... Dobranoc ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1988 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
i ja się witam poświątecznie
![]() a jakie plany na Sylwestra?? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a prezent od męża wow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
świetne wieści, brawo dla synka, byle tak dalej wszystkiego dobrego dla Ciebie ![]() co do prezentów to u nas hitem jest wiertarka i kuchnia a poza tym Bartek dostał też 2 kolejki, śmieciarke, narzędzia do tej wiertarki, ciastoline
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Asia pochwal się co to za termometr?
Justyna za glukozę Martusia co do Sylwestra to my idziemy do sąsiadów całą Naszą „czwóreczką” A Wy?Janeczka za wizytę ![]() Dzień dobry Nie ma TŻ tak więc i spanie do 7 ![]() Ja jeszcze dziś musze jechać w jedne świąteczne odwiedziny i koniec
|
|
|
|
#1990 |
|
Zadomowienie
|
Trzymam kciuki mocno, żebyś przeszła przez to badanie bezproblemowo.
|
|
|
|
#1991 | ||
|
Zakorzenienie
|
U mnie nadal święta. Mamy wolne do niedzieli. Przez ten remont domu mieliśmy tak mało czasu na odpoczynek przez ostatni rok, albo nawet dłużej, że teraz byczymy się. Tzn. ja
bo TŻ pojechał z synem do przychodni. Ma silną biegunkę przy antybiotyku (moim zdaniem zaleconym na wyrost) i potrzebuję decyzji lekarza czy odstawić czy nie (bo sama to dawno bym odstawiła).Cytat:
Cytat:
Synek dostał od nas drewniane tory z kolejką. Było napisane że od 3 lat, wiec bałam się że mu się nie spodoba prezent na wyrost, a on wie o co chodzi i lubi się tym bawić. Może w żłobku ma coś takiego. Od dziadków dostał drewniane puzzle. Na każdym jest jedna literka, składają się w pociąg. Może kojarzycie bo jakiś czas temu było to do kupienia w Biedronce. |
||
|
|
|
#1992 |
|
Raczkowanie
|
Ooo widze, ze forum troche odzylo po swiatecznym leniuchowaniu
![]() Ciesze sie, ze juz po. Choc musze przyznac, ze wyjatkowo zschowalam umiar w jedzeniu i ani jednego dnia nie czulam sie najedzona. Az sama sie sobie dziwie, ze tak latwo mi to przyszlo. Widze, ze u kazdej z was wszystko udane ![]() Pozostaje czekac na sylwestra i nowy rok, ktory jaj mam cicha nadzieje przespac w lozeczku
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry... wypilam to paskudztwo bez cytryny i teraz mi tak niemrawo... mam na szczescie czekac tylko godzine... wiec chyba dam rade...
Ile razy w ciazy pije sie ta glukoze? Raz? Wszystkim milego dnia... Ja dzis musze na godzinke do pracy wpasc. Mam nadzieje ze ta glukoza mi w tym nie przeszkodzi... Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
Witam poświątecznie
w szoku jestem Olaf spał od 8 do 8 i gdyby nie tż firmowy tel jeszcze by spał ![]() Justynka oj nie wiem czy to dobry pomysł dzis z glukozą, wczoraj wieczorem nie jadłaś słodkiego? Żebyś powtarzać nie musiała Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
ZAMYSLONA super ze u was ok. To najwazniejsze. Tylko.pozbadz sie tych nudnosci
My sylwestra planujemy spedzic we dwoje tylko leniuchujac... wkoncu bo przez swieta nam to wogole nie wyszlo Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1996 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() TŻ w pracy, więc wracam do rzeczywistości... Pamiętacie, kiedy zaczynają się wyprzedaże w marketach? Może od dzisiaj Przydałoby mi się trochę obkupić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Justyna, to byś wytrzymała...A jak u Ciebie z wczorajszym podjadaniem? Ja to teraz mam tyle glukozy we krwi, że przez tydzień nie musiałabym nic pić by była wysoka
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Vampirks od dziś ja narazie poluje na tż az wstanie
może go wyciągne :pAgusia zazdroszcze też marzy mi się przespać ale tż zaprosił pare z dziećmi nie wiem jak on widzi ranek po ![]() Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
VAMPIRKA staralam sie powstrzymywac i za bardzo nie objadac. Kolacje zjadlam po 19 wiec 12 godzin przed badaniem.
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- MADZIULA ty kobieto mnie nie strasz z tym powtarzaniem glukozy... chyba bym sie zalamala;( Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1999 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam jeszcze z łóżeczka po świątecznie
Widzę, że u każdej z Was święta minęły dobrze-bardzo się cieszę ![]() U Nas też wszystko ok, a po tej kłótni to jeszcze lepiej <3 Zamyślona cieszę się że się odezwałaś super że synek robi postępy i że u Was wszystko dobrze ![]() Uciekam robić jajecznice tż obiecaną :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna tylko raz na szczęście.
My Sylwestra spędzimy w Gdyni albo we Wrocławiu lub w Krakowie z TŻa bratem, jego żoną i malutkim synkiem. oczywiście wiecie co mam na myśli?
|
|
|
|
#2001 |
|
Zadomowienie
|
Justyna trzymam kciuki za glukozę
![]() Ja na drugie śniadanie odgrzałam sobie pstrąga ![]() No i teraz makowiec wcięłam ![]() Jeszcze bym coś przegryzła, ale lepiej nie mieszać...
|
|
#2002 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się po świetach w 18 tyg
![]() Fajne spędzony czas z Tż, rodzinna atmosfera i odwiedziny, szkoda że już po Trzymam kciuki za wizyte! i gratuluję nowo rozpoczętych tygodni
|
#2003 | |||
|
Zadomowienie
|
Cześć!
Mężul już dzisiaj niestety w pracy, a my pospałyśmy do 8 Teraz jemy śniadanko. Widzę, że Święta u Was w miarę udane, więc bardzo się ciszę. Cytat:
Co do biegunki to u Misi pojawia się zawsze mimo leku osłonowego. Niech dużo pije, żeby się nie odwodnił! Cytat:
Jak jest wszystko w porządku to pije się raz. Ja w pierwszej ciąży piłam dwa razy, bo Misia bardzo szybko rosła i się bali, że po pierwszym badaniu mogła się pojawić cukrzyca Cytat:
---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Co do Sylwestra to my chyba siedzimy w domu, być może będzie też kolega Mężula Przygotuję coś dobrego do jedzonka, pooglądamy coś w TV i ok. 1 pójdziemy spać
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
To i my się witamy po świątecznie
Spanie mieliśmy eleganckie, ponad 13 h w wyrku, szok Dziś za to wizyta księdza już, więc cały dzień sprzątania a potem cały wieczór czekania
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Hej moje mamusie
![]() Widzę, że u każdej spokojnie w święta U nas też oki![]() Powiem Wam, że każdy tak się cieszy z naszej maleńkiej, że aż w szoku jestem... Oprócz dziadka bo stwierdził, że będzie tylko mężem babci ![]() A mój P stwierdził, że liczy jeszcze na wyrośnięcie malutkiego siusiaczka ![]() Mała nam szaleje coraz bardziej, codziennie wieczorem przekręca się przy samym pęcherzu moczowym, nie powiem bo boli to nawet... A wczoraj rozmawiałam z moją chrzestną kazała mi pic nawet 3litry płynów dziennie na te moje braki w wodach płodowych... Powiedziała, że jak pić nie będę to szpital i kroplówki mogą nas czekać... Mąż się zmartwił i powiedział że będzie pilnować mnie żebym piła... Kasian - gratuluję autka!!
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiab no jasne, a czemu by się mieli nie cieszyć z kochanej maleńkiej królewny
! Najważniejsze, że zdrowa, nieważne jakie były oczekiwania to będzie mała pieszczoszka całej rodziny ![]() Fajnie, już tyle z Was czuje ruchy, a u mnie póki co cisza... Może jak wieczorem leżę dłużej to czuję takie delikatne stukanie, ale to jeszcze nie kopniaczki... Pewnie znów poczuję późno
|
#2007 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie w 13 tyg
Lenia mam strasznego po tych świętach.Caly czas w gościach,spanie nie u siebie w wyrku dalo mi w kość. Wczoraj jeszcze mieliśmy gości wieczorem,córa dostała znowu prezenty Dostała przeważnie ubrania bo to najbardziej potrzebne,pizamke tez dostała No i troche przyborów do rysowania bo to jej pasja Książkę z Violetty bo to teraz szał No i słodkości. Sylwestra najchętniej bym spędziła w wyrku mam dość goszczenia sie... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U męża same chłopaczyska Także będzie istne szaleństwo Poczujesz niedługo i zobaczysz, ja też się doczekać nie mogłam, a teraz malusia daje mi takie kuksańce że hohoho...
Dziewczyna - 27.06.2006 Narzeczona - 24.01.2012 Żona- 10.08.2013 ![]() MAMA- 03.05.2014 http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png Edytowane przez kasiab91 Czas edycji: 2013-12-27 o 09:52 |
|
|
|
|
#2010 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie po swietach.
![]() Niestety przed swietami nie dalam rady wejsc do Was na forum, zalatana bylam. Swieta minely szybko w atmosferze hmmm..... do przezycia, Mam nadzieje ze u Was bylo lepiej, weselej i spokojniej
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

w tą Kasiową, ale mi to cycki wejść nie chciały, jakoś się w końcu upchły
Także ja pospać to nie pospałam..i mimo że święta były super to cieszę się, że jutro odpocznę
Wypili butelkę winka - a ja pepsi z kolegą

za glukozę
Nawet bez brzucha to jak Ona nie widzi tego, że się źle czujesz...
Przydałoby mi się trochę obkupić