|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1831 | |
Spaceroholiczka
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
Cytat:
Mój pysk by się nie obraził, zwłaszcza, że jeszcze toleruje AA ![]() Mnie się podoba jedna, dwie, ewentualnie pięć torebek w H&M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ja bym jakąś torebkę nabyła, ale poczekam aż w Re zarzucą jakiś porządny procent. ![]()
![]() |
#1834 | ||||
Zakorzenienie
|
Szpilałam i ja
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44293739]chce któraś likieru migdałowego? ![]() Przeczytałam :lakieru migdałowego... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ku chwale Pana ![]() Dziołszko, to kaj Ty stacjonujesz w święta? Bo Śląsk to chyba to nie jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Skąd Ty kojarzysz składy tych odżywek? Bo chyba na odżywkach do pazurów rzadko podają składy. Z delikatnych zmywaczy to polecałaś różówą Isanę, tak? Mam cel noworoczny: zadbać w końcu o pazury w takim stopniu coby móc zawsze sobie nakładać lakiery jakie chcę bez większych szkód.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1835 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi chodzi o to: KLIK! Skąd? Potrafię wszystko uzyskać od przedstawicieli ![]() ![]() Eh, chyba nie b ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
![]() Mi chodzi o to: KLIK! Skąd? Potrafię wszystko uzyskać od przedstawicieli ![]() ![]() Eh, chyba nie będę mieć randki w niedzielę, facet się scykał. Forever alone ![]()
![]() |
#1836 | |
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Kupił ostatnio niezłą w Housie z -40%, ale potrzebuję czegoś na ramię. Potrzeba mi też pierdyliarda sukienek, spódniczek, H&Mowych balerin i beżowego trencza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1837 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nie gadaj głupot, napij się ![]() Cytat:
![]() zmyłam Blika z Lovely, teraz siedzę z odżywką z Eveline i dzisiaj już nie chcę malować, bo będzie po pościeli ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1838 |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44298922]
nie gadaj głupot, napij się ![]() co Ci wyczaszkowało? ![]() [/QUOTE] A co robię? ![]() J*b ![]()
#1839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, pamiętam, że diamentowa ![]() Adwokacie diobła, to weź mi jeszcze powiedz czy ona faktycznie ma sproszkowany diament w składzie? ![]() A i jak to z tymi zmywaczami jest? ![]() Pitol to, jak nie ten synek to inny. Popatrz na to z tej strony: nowy rok, nowe czyste konto i postanowienie takie: teraz to łowię prawdziwe eklerki z dobrym nadzieniem, a nie jakieś nadmuchane drożdżówy ![]() A żeby nie być gołosłowna z tymi pazurami, to idę w nie wsmarować rybki gala anonima. Dostałam parę rybek w ramach rekompensaty od jednego sklepu, to wcieram. Diabelsko wydaje są.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1840 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opolskie, powiat oleski, gmina Rudniki. Wieś (nie śmiać się!)- Cieciułów. ![]() Cytat:
![]() Trylogia Sienkiewicza powinna być jednak podstawową literaturą przy studiowaniu techniki negocjacji i perswazji. ![]()
![]() |
#1841 |
Spaceroholiczka
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44298922]co Ci wyczaszkowało?
![]() J.e.b.u.t ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1842 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wy tu o drineczkach, a ja wracam ze spotkania z koleżanką z baru, gdzie nasz wspólny dobry kolega jest barmanem... Ukręcił mi drina z awokado, pomidorków koktajlowych i złotej tequili - dobry, a jaki zdrowy i sycący ![]() Kav, naszło mnie na białego frosta, wiem że ostatnio tu wstawiałaś zdjęcie podobnego... Podasz coś taniego i w miarę dostępnego? ![]()
![]() |
#1844 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Isana różowa, w ogólności - szukaj bezacetonowych. Możesz mieć jak ja pierońską nadwrażliwość paznokciową na ten zajedwabisty rozpuszczalnik ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jutro jadę do mego zajedwabistego Andrychowa na zakupy, ciekawe, ile stypendium upłynnię ![]()
![]() |
#1845 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1846 | |
Zakorzenienie
|
![]() Kiedy mają być te piaskacze Rimmelowe? Cytat:
![]() ![]() W ogóle to nie mówiłam, że miałam dziś na włosach Heenarę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1847 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() jutro zajmę się włosowym SPA ![]() ![]() dzisiaj były pierwsze testy kessy i jestem zadowolona, ciałko bardzo gładziutkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1848 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() To żaden dowód, że porządny. Cytat:
Psiach mać ! Nie kupię, bo nie używam drogeryjnych. Uważam je za przeraźliwy szajs, no i w 99,9% nie ma na oksydantach do nich dołączonych podanego "procentażu". A po co mu odpisywałaś ? Reszta przemyśleń, można domniemywać - to fantasmagorie. Cytat:
To autor tych wszystkich opisywanych przez Ciebie perturbacji, no ten ex, to szesnastolatek ? ![]() Cytat:
Cytat:
W domu ? |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1849 |
Konto usunięte
|
Hej!
![]() Jak minęły wam święta? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1850 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Druga bardziej elegancka . Ja też ![]() ![]() Zabiłabym ! Cytat:
![]() Wam też tak szybko zleciał ten czas ? Nawet nie zdążyłam się zorientować kiedy . Potrzebuję odpoczynku,a na to się nie zapowiada ![]() Cudownego dnia ![]()
![]() |
#1851 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Zdecydowanie już nie obchodzi. Wieczorem dowiedziałam się jeszcze kilku ciekawych faktów i odrzuciło mnie od niego gdy po raz kolejny i ostatni spostrzegłam jakim on dzieciakiem jest jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1852 |
Zakorzenienie
|
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44299290]toś Ty kilkanaście kilometrów ode mnie ![]() Wieluń? Albo coś tam gdzieś koło tego? ![]() W Wieluniu i okolicach to z pół rodziny ze strony ojca mam.. ![]() To u Was też takie cyrki wyprawiają? ![]() (A propos- tak jak rodziny pełno mam rozsianej po Polsce, tak na Kaszebach nikogo. Znaczy jedną ciotkę, piąta woda po kisielu, gdzieś w Ostrzycach. Szkoda no, bo Kaszuby takie ładne. Jeździłabym. ![]() Zjadłam sernik i śledzie na śniadanie. Omnomnom. ![]()
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-12-27 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1853 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gówniarzowato wyglądam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do krawcowej do tej pory chodziłam na zwężanie i wszycie gumki, więc tym bardziej jestem ciekawa co Twoja wyczaruje. Melduj na bieżąco ![]() A ja z mamą zaraz do Muzeum Narodowego, znowu mi otworzyli galerię średniowieczną, więc nie mogę się doczekać. ![]() ![]()
![]() |
#1855 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1856 |
Wtajemniczenie
|
Ver! możesz być ze mnie dumna!
dwa staniki dziś kupiłam ![]() ![]()
#1857 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A i ta spódnica też mnie ciekawi... Chętnie bym taką uszyła, tylko muszę znaleźć dobrą krawcową u siebie w mieście...
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1858 |
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny, witam się
![]() Ze skórą głowy trochę lepiej (dziękuję Kaś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1859 |
Zakorzenienie
|
![]() [QUOTE=Heroldin;44300143 W domu ?[/QUOTE] aaa to przeoczyłam :P u mnie nie ma co wspominać. wisi wyprowadzka w powietrzu... ![]() dzień dobry, ![]() czuje się do bani, mam nienormalnych teściów i męża, który mnie nie wspiera... rozkminiam wyprowadzkę... czyli świetne zakończenie roku i świąt. ![]()
#1860 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moja mama i ciocia zawsze mi powtarzały, że chłopacy w moim wieku to niedojrzałe dzieci więc nakazano mi szukania wśród starszych samców ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Ja już teraz przynajmniej mam nauczkę, że nie ma co szukać chłopaka w moim wieku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.