|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku! | |||
| Na plotkowym królujemy, każdą kupę świętujemy |
|
7 | 16,67% |
| W pieluszce znów kupa, na plotkowym obgadana nasza grupa |
|
2 | 4,76% |
| Pierwsze ząbki posiadamy gryźć więc wszystko zaczynamy |
|
2 | 4,76% |
| Czas się napić butlę soczku mamy przecież już pół roczku |
|
17 | 40,48% |
| Siadać pięknie zaczynamy, pierwsze ząbki posiadamy |
|
11 | 26,19% |
| Mamusie i dzidziusie VII-VIII |
|
3 | 7,14% |
| Głosujący: 42. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V
Hej.
Przepraszam, że się mało udzielam, ale nie mam nawet co pisać, podczytuję Was codziennie. U nas cudnie, jak się kładziemy spać, to już się nie mogę doczekać następnego dnia Wysypka też nam się uspokoiła, więc odpukać - jest wszystko OK. Dodatkowo moja siostra jest jeszcze w Pl, bo tak strasznie się rozchorowała, że gdyby wróciła teraz do siebie, to by wylądowała z zapaleniem płuc. Ale ja się cieszę, że jest z nami, bo miała jechać teraz w sobotę, a pojedzie dopiero w piątek. Tylko z TŻem "bosko", już wczoraj dzieliliśmy majątek... Współczuję skoków, nieprzespanych nocy i wszystkich problemów. |
|
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Perse- ach, cudne te nasze dzieciaki.
Współczuję kłótni z TŻem. |
|
|
|
#3813 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Zdycham dzisiaj gardło, w nocy doszedł katar, bolą mnie plecy i już zaczynają uszy czyli znów bez antybiotyku chyba się nie obejdzie. A młody zaczyna coś za często pokichiwać. Oby nie zachorował ![]() Nocka ok, tylko młodzież obudziła się o 6 i już mu się nie chciało spać. Zasnąl po 7 a wstał 7.30 Poszło na pw ![]() Cytat:
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44327252]Hej. Przepraszam, że się mało udzielam, ale nie mam nawet co pisać, podczytuję Was codziennie. U nas cudnie, jak się kładziemy spać, to już się nie mogę doczekać następnego dnia Wysypka też nam się uspokoiła, więc odpukać - jest wszystko OK. Dodatkowo moja siostra jest jeszcze w Pl, bo tak strasznie się rozchorowała, że gdyby wróciła teraz do siebie, to by wylądowała z zapaleniem płuc. Ale ja się cieszę, że jest z nami, bo miała jechać teraz w sobotę, a pojedzie dopiero w piątek. Tylko z TŻem "bosko", już wczoraj dzieliliśmy majątek... Współczuję skoków, nieprzespanych nocy i wszystkich problemów.[/QUOTE] Ja mimo tego, że skoku u nas to mam tak samo - nie mogę się doczekać dnia następnego aż będę się nim zajmować, choć często rano już nie mogę doczekać się jego drzemki Każdy dzień przynosi coś nowego i to jest przepiękne Współczuje kłótni z Tż |
||
|
|
|
#3814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko muszę się najpierw psychicznie nastawić na te zmiany ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44327252]Hej. Przepraszam, że się mało udzielam, ale nie mam nawet co pisać, podczytuję Was codziennie. U nas cudnie, jak się kładziemy spać, to już się nie mogę doczekać następnego dnia Wysypka też nam się uspokoiła, więc odpukać - jest wszystko OK. Dodatkowo moja siostra jest jeszcze w Pl, bo tak strasznie się rozchorowała, że gdyby wróciła teraz do siebie, to by wylądowała z zapaleniem płuc. Ale ja się cieszę, że jest z nami, bo miała jechać teraz w sobotę, a pojedzie dopiero w piątek. Tylko z TŻem "bosko", już wczoraj dzieliliśmy majątek... Współczuję skoków, nieprzespanych nocy i wszystkich problemów.[/QUOTE] Przepraszam, ale ja już nie wierzę w żadne zapewnienia typu po 6. miesiącu będzie super.. od początku słuchałam, że po 3. będzie lepiej, później po 4., że po 5...teraz po pół roku.. a tu jakiś znaczących popraw nie ma..później co innego się zacznie ![]() Ale gratuluję, że u Was jest super ![]() Sytuacji z Tżtem wspólczuję.. my też raz lepiej raz gorzej i męczy mnie to strasznie..bo czemu nie może być po prostu dobrze.. Cytat:
U mnie odpukać lepiej..w nocy w ogóle nos się nie zatykał.. nie wiem jak to możliwe, że katar w 3 dni odszedł ![]() Tylko Mały w nocy charczał i pokasływał i boję się czy na niego nie przeszło ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Dzień dobry tak w ogóle ![]() Noc niezła..pobudki 4..po 5 już nie zasnął, ale była już 8:30, więc ok
|
||
|
|
|
#3815 |
|
Wtajemniczenie
|
PERSE to mówisz, że za miesiąc będzie już ekstra u nas?
Super, że Artek taki kontaktowy. Ciężki dzień dzisiaj. Wróciliśmy ze spacerku. Teraz Młody jeszcze dosypia. A ja się czuję fatalnie. Katar, ból głowy i pleców. Eh. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3816 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry!!! u nas juz 2 drzemka, dziadki w Kościele, a ja odpoczywam. Dziś rano dziadki przejęli Tymusia o 7, TŻ przyszedł do mnie do łóżka, miałam wstawać, ale mnie utulil i spałam do 9.20!! Szok, ale za długo spałam bo czuję się strasznie rozbita i do niczego. Wybieramy się na kaszuby, bo nigdy nie byliśmy. Jeśli znasz jakieś fajne miejsce to będę baaaardzo wdzięczna za info na pw. ![]() chcemy morze głównie ze względu na jod dla Tymusia, ale jeszcze nie wiem sama gdzie my pojedziemy, gdzieś w świat Jedno jest pewne że na wiosnę jedziemy na weekend do doliny Lipowej obok Szczyrku ![]() Cytat:
Cytat:
Myślę, że przyzwyczai się do brodzika, tylko potrzebuje czasu. ![]() Cytat:
my mamy 76cm z ikei, jest fajna antypoślizgowa i łatwo sie przechowuje na półce z przewijaka, ale Tymuś się w niej kąpie z podkurczonymi nóżkami, albo z nóżkami w górze na wanience ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44327252]Hej. Przepraszam, że się mało udzielam, ale nie mam nawet co pisać, podczytuję Was codziennie. U nas cudnie, jak się kładziemy spać, to już się nie mogę doczekać następnego dnia Wysypka też nam się uspokoiła, więc odpukać - jest wszystko OK. Dodatkowo moja siostra jest jeszcze w Pl, bo tak strasznie się rozchorowała, że gdyby wróciła teraz do siebie, to by wylądowała z zapaleniem płuc. Ale ja się cieszę, że jest z nami, bo miała jechać teraz w sobotę, a pojedzie dopiero w piątek. Tylko z TŻem "bosko", już wczoraj dzieliliśmy majątek... Współczuję skoków, nieprzespanych nocy i wszystkich problemów.[/QUOTE] Hej cieszymy się że zajrzałaś na chwilkę. Cieszę się, że czujesz się spełniona w macierzyństwie. Czas tak szybko leci, dzieci nam rosną, trzeba cieszyć się każdą chwilą ![]() dla siostry - zdrówka Myślę, że z TŻ się wszystko ułoży. My to ostatnio się w ogóle nie możemy dogadac i wiecznie jakieś niesnaski o głupoty, nie potrafimy rozmawiać i ciągle pretensje i krytyka. Czasem mam dość. Na szczęście mam się do kogo przytulić jak mi ciężko, z Tymusiem od razu cieplej na sercu. Cytat:
Kurcze Dziewczyny to ze mną chyba coś nie do konca ok, bo ja to czekam z utęsknieniem na każdą drzemką, albo jak TŻ w pracy to odliczam czas jak wróci bo słabo się czuję opiekując Tymkiem cały dzień. Ale Kocham go ponad życie, teraz się obudził i nadaje do mnie z łóżeczka, a jednak nie do mnie tylko do maskotki psa My w 7 mcu znów zmieniamy menu i nasz plan dnia wygląda mniej więcej tak: 7-7.30 pobudka, posiedzenie na nocniczku, I śniadanie- mleczko 11.00 - II śniadanie - mleczko 14.00 - Obiadek - zupka z cielęciną 180-200ml 17.00 - I podwieczorek - kaszka 1/2 porcji + MM 1/2 porcji 19.00 - II podwieczorek - owoce mały sloiczek 130g 20.00-20.30 - kąpiel 20.40-21.00 - kolacja - mleczko Na obiadek podajemy zupkę jarzynową (marchew, ziemniak, buraczek) z cielęciną, + co drugi dzien 1/2 żółtka z jaja. Jeden raz w tygodniu słoiczek marchew z ziemniaczkiem i z łososiem. Na podwieczorek próbujemy kaszkę ryżową z bananem, ale Tymuś nie chce się przekonać i kończy się na mleczku. Na podwieczorek deserek owocowy, wprowadzamy juz słoiczki owoce+jogurt, lub owoce z twarożkiem.
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam okres odwiedzin. Wczoraj byliśmy u znajomych, dziś do brata.
Piotrek uciął sobie 1,5h drzemki przed obiadem. Szok zwykle drzemki trwają 30min Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#3818 |
|
Konto usunięte
|
Dzoan, u nas w zasadzie nigdy nie było źle ani trudno, Artek jest od początku bezproblemowym dzieckiem, ale teraz jest po prostu bosko. Mamy skoki, odczuwam je czasami, głównie za sprawą apetytu i marudzenia, ale teraz jesteśmy chyba już po skoku (muszę policzyć, ile A. ma tygodni:P) i jest fajnie
![]() Ewusia ale macie super plan, u nas rozszerzanie z powodu wysypki leży i kwiczy, daję Małemu cały czas tylko warzywka. Boję się wrócić do marchewki i jabłka... A gdzie tam mięso, a gdzie tam żółtko, a gdzie tam gluten
|
|
|
|
#3819 |
|
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44330729]Dzoan, u nas w zasadzie nigdy nie było źle ani trudno, Artek jest od początku bezproblemowym dzieckiem, ale teraz jest po prostu bosko. Mamy skoki, odczuwam je czasami, głównie za sprawą apetytu i marudzenia, ale teraz jesteśmy chyba już po skoku (muszę policzyć, ile A. ma tygodni:P) i jest fajnie
![]() Ewusia ale macie super plan, u nas rozszerzanie z powodu wysypki leży i kwiczy, daję Małemu cały czas tylko warzywka. Boję się wrócić do marchewki i jabłka... A gdzie tam mięso, a gdzie tam żółtko, a gdzie tam gluten [/QUOTE]Mam nadzieję, że Artuś szybko wróci do normy i wysypki pójdą precz, nam dermatolog mówiła wlasnie,że dzieci często miewają wysypki niezwiązane z pozywieniem tylko z hormonami i żeby się nie przejmować, jeśli nie są zaognione i znikają. tymus ma od czasu do czasu jakąś krostkę a to na buźce a to na brzuszku, ale jakoś to rozszerzanie diety nie robi na nim wrażenia i wszystko ciumka co popadnie, za wyjątkiem kaszki. Dostaje też w ramach prób glutenowych skorkę z chleba lub małego biszkopta ( sama piekłam). Dzis przy śniadaniu prawie wyrwał mi kanapkę z rąk i już pakował do buzi, musiałam mu dać skórkę i zciumkał połowę Nasze Dziecko wszystko co popadnie wkłada do buzi, a jak się je posiłek to patrzy takim wzrokiem, że serce ściska, żeby mu nie dać. Teściowa raz niewytrzymała i dała mu pół łyżeczki rosołu. A ja daję mu skórkę z chlebka, skrobane jabłko, polizać banana itp. Jak piję kawę i jem ciasto, to Tymuś ciumka biszkopcika. ![]() Coraz doroślejszy nasz kawaler, nie pamiętam kiedy ostatni raz robił kupkę do pampersa, ostatnio zawsze korzysta z swojej prywatnej toalety Siczki też jak na zawołanie, ściagamy pieluszkę, czasem ciężko nadążyć aby posadzić go na toalecie i moment sika ![]() Jednego dnia oszczędzał pampersa i był suchy do godziny 15stej od rana.
|
|
#3820 |
|
Wtajemniczenie
|
EWUSIA
Tymus to już duży chłopak![]() Mój ma 5 miesięcy. Kiedy mogę dać mu ciumkac skórkę z chleba? Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
|
#3821 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny!
Niebardzo mam czas na pisanie, raczej czytam podczas karmienia Jasia. Zatem jestem w miarę na bieżąco. U nas panuje jakis wirus... Ja chorowalam od wigilii do drugiego święta. Potem wzięło Gosię i męża a na koncu Jasia. Teraz jest juz lepiej, maluchy jeszcze męczą katarki. Odciagamy i odciagamy a noski na moment znowu zatkane. No nic, damy radę. 20 grudnia bylismy na szczepieniach. Jas waży 7600 g i mierzy 70 cm a Gosia 10500 g i 78 cm. Kupujemy dla Jasia ubranka w rozmiarze 74 a Goska nosi 74-80 . Juz niedlugo synus przerosnie nasza ksiezniczke, a ledwo co skończył 4 miesiace (Gosia 16 miesiecy).Powiem Wam, ze maluszki juz zzyly sie ze soba na tyle, ze nie moga bez siebie za dlugo byc. Ostatnio byłam na wigilii u mnie w firmie i wzielam tylko Jasia. Po naszym powrocie do domu polozylam synka na macie a Gosia go tulila i calowala przez dobrych parę minut i siedziala przy nim. Potrafi go tez rozweselic i uspokoic gdy placze . On sam usmiecha sie na jej widok. To tyle co u nas. Przepraszam, ze tylko tak o sobie ale czasu brak... Ide wypic kawke z mezem, dopoki dzieciaczki śpią . Pozdrawiamy!
|
|
|
|
#3822 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44327252]Hej. Przepraszam, że się mało udzielam, ale nie mam nawet co pisać, podczytuję Was codziennie. U nas cudnie, jak się kładziemy spać, to już się nie mogę doczekać następnego dnia Wysypka też nam się uspokoiła, więc odpukać - jest wszystko OK. Dodatkowo moja siostra jest jeszcze w Pl, bo tak strasznie się rozchorowała, że gdyby wróciła teraz do siebie, to by wylądowała z zapaleniem płuc. Ale ja się cieszę, że jest z nami, bo miała jechać teraz w sobotę, a pojedzie dopiero w piątek. Tylko z TŻem "bosko", już wczoraj dzieliliśmy majątek... Współczuję skoków, nieprzespanych nocy i wszystkich problemów.[/QUOTE] Fajnie, że z Artusiem wszystko dobrze się układa. I oby z Tż tez juz było wszystko w porządku. Cytat:
Gdyby nam sie wanienka nie połamała to Franek wciąż by w niej się kąpał a potem dobra by była gdyby siedział. ![]() Cytat:
![]() Świętujemy Pół Roczku |
|||
|
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A córeczka to raczej drobniutka będzie ![]() Franek odstawił sie sam od nocnego karmienia, mój cudowny syn Tylko problem w tym że budzi się na picie.
|
|
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Ona nie widze zdjec, ale gratuluje 6. miesiecy
Bebe ale slodko z takimi maluszkami..ciekawa jestem jak by to bylo..czy moj Olus dogadalby sie z siostrzyczka/braciszkiem, zeby dac mamie troche luzu :P Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Ona a co dajesz w nocy do picia i jak Franus wczesniej jadl w nocy? Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#3825 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Faktycznie szybko rosną dzieciaczki Cytat:
Cytat:
![]() A mi nic nie przechodzi choróbsko wręcz czuje się jeszcze gorzej. Ehh chyba od jutra zaczne antybiotyk...
|
||||
|
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostaje kompot z jabłek, w moim wykonaniu to on ma raczej lekki posmak jabłkowy. Ewusia nie mogę wyjść z podziwu jak Tymuś korzysta z nocniczka Często go sadzasz?
|
|
|
|
|
#3827 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję :-*. Moze Gosia będzie niska jak ja (mam 160 cm wzrostu). Cytat:
:-* Dziękuję :-*. Zdrówka życzę! |
||
|
|
|
#3828 |
|
Zadomowienie
|
Czy Wasze dzieci tez zezuja? Moja Emi w ostatnim tygodniu co chwile... Juz zaczynam sie niepokoic. Zaczela brac zabawki pod oczy i oglada je z bliska. Ale niekiedy nic nie oglada i tez zezuje... :-(
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje się z domu,droga ok. Igorek zacieszal do karuzelki swojej. Teraz padł na drzemkę wieczorna której nie miał od dwóch miesięcy. No ale w drodze spal tylko godzinkę zamiast standardowych 3h w tym czasie. No i dwie kupy dzisiaj marchewkowe. Dobrze bo od trzech dni nic nie było. Co do usypiania wieczornego,ostatnio Igi dojadą z drugiego cyca albo nawet znów z pierwszego i wtedy pada,jak odkładam to otworzy oczy i zaraz śpi. A wcześniej zasypiał juz w łóżeczku po cycku,a ja sobie czytałam książkę w tym czasie
![]() DZOAN pięknie się uśmiecha Olus ![]() LEMURKI w końcu z sokiem trafiłaś. U nas raczej woda do picia,soki później... SURKA wspolczuje skoka, a może jakiś zabek idzie?co do wanienki,to może może się przekona PERSE oj nie dzielcie majątku a walczcie o siebie,małżeństwo i rodzinę! EWUSIA ja mogę polecić przy samej Łebie ale macie juz dorosły plan dnia mleczka juz niewiele widzę..i to siusianie i kupa do nocnika! Super!BEBE jak fajnie ze wpadlas z wieściami co u was,bo myślałam ostatnio o was. Ale fajne te Twoje dzieciaczki Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
|
#3830 |
|
Konto usunięte
|
Brawo dla Franka
![]() Artusiowi czasami ucieka oczko. I czasami (co mnie niepokoiło) się otrząsa jak siedzi w bujaczku. Ale przeczytałam na internetach, że dzieci tak robią, jak robią siusiu, więc możliwe, że to to
|
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
ONA wszystkiego najlepszego dla Franka! Pamiętam jak po ściągnięciu krążka zniknelas z forum:pp
SYLWIA Igi zezuje jak blisko na zabawki patrzy. Tak to nie Zauwazylam Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
|
#3832 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję :-*. Mój Jasiek w pierwszym miesiacu zezowal. Teraz juz nie. Przynajmniej ja tego nie zaobserwowalam. |
|
|
|
|
#3833 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki za odpowiedzi. Wlasnie Emi od tyg dopiero lapie zabawki. Ale dziwnie patrzy na smoczka :-\
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
SYLWIA pewnie dlatego ze ma je blisko. Brawa dla Emiza nowa umirjetnosc!!
a u nas wieczorne karmienie...Mój syn od kilku dni odkrywa ze ma siusiaka,wasi chłopcy też? Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Zawsze i na wieczność uczyńmy z życia święto https://instagram.com/rudymspojrzeniem http://www.rudymspojrzeniem.pl Galeria pazurkowa: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692 Edytowane przez elaine-blath Czas edycji: 2013-12-29 o 19:42 |
|
|
|
#3835 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44336409]Ze dwa razy się złapał, tak go ścisnął, że miałam już wizję bezpłodności :P W ogóle interesują go wszystkie odstające części ciała
[/QUOTE]Haha ;P Moj chyba jeszcze nie jest na tym etapie ![]() Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app Elaine super, ze bezpiecznie dotarliscie do domu Mnie skonczyl sie katar, a Olusiowi zaczyna..cholcia no .. dopiero niedawno z niego wyszedl
|
|
|
|
#3837 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44334242]Brawo dla Franka ![]() Artusiowi czasami ucieka oczko. I czasami (co mnie niepokoiło) się otrząsa jak siedzi w bujaczku. Ale przeczytałam na internetach, że dzieci tak robią, jak robią siusiu, więc możliwe, że to to [/QUOTE]To i ja Cię uspokoję Franek czasami też tak robi i do tego miewa czerwony nosek ![]() Cytat:
Nie wiem co by było gdybyśmy w porę tego krążka nie założyli. Dobrze, że miałam tydzień po tygodniu wizytę.---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
PERSE Ufff bo juz myślałam...no też mam wrażenie ze czasami jak ścianie to potem będzie lipa z wnukami
) oprócz tego uszy szarpie...i uwielbia dotykać twarzy mojej, męża..i każdej osoby która go weźmie na ręce..W ogóle przez te dni został chyba wynoszony za cale dotychczasowe życie i do tego przechodził z rak do rak - nikogo się nie bal. A juz pod koniec to na moich rodziców wielka radością reagował )I pradziadka uwielbia! A dziadek tez juz zwariowal ma punkcie wnuka..DZOAN ooj a gdzie ten latarek załapał? ONA ooo tak! Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej )A jak u was maleństwa na większe ilości ludzi? Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
Ona 100 Lat dla Frania
![]() Bebe imponująca waga Jasia ![]() Ewusia super macie rozplanowany dzień ![]() My też mamy wanienkę z Ikei i Lila się ledwo mieści, ma albo mocno podkurczone nóżki, albo opiera na wanience. Jeśli nie przekona się do prysznica, dalej będzie korzystać z wanienki
|
|
|
|
#3840 | |||
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44327252]Hej. Przepraszam, że się mało udzielam, ale nie mam nawet co pisać, podczytuję Was codziennie. U nas cudnie, jak się kładziemy spać, to już się nie mogę doczekać następnego dnia Wysypka też nam się uspokoiła, więc odpukać - jest wszystko OK. Dodatkowo moja siostra jest jeszcze w Pl, bo tak strasznie się rozchorowała, że gdyby wróciła teraz do siebie, to by wylądowała z zapaleniem płuc. Ale ja się cieszę, że jest z nami, bo miała jechać teraz w sobotę, a pojedzie dopiero w piątek. Tylko z TŻem "bosko", już wczoraj dzieliliśmy majątek... Współczuję skoków, nieprzespanych nocy i wszystkich problemów.[/QUOTE] super, że Artuś taki cudowny Cytat:
Cytat:
wiem, że tym sposobem sama sobie szkodzę bo nikt inny nie może go uspać bo nie ma jak, smoka tez nie chce więc musze być zawsze na miejscu. Liczę, ze jakoś to będzie jak trzeba będzie odstawić od cyca![]() Cytat:
ale on już dorosłyu nas nic ciekawego noc z 3 karmieniami więc super, w dzień grzeczny i nawet muszę go pochwalić bo ostatnio bez problemu jeździ w wózku i się nie awanturuje nawet wtedy gdy nie jest jego pora spania
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.

gardło, w nocy doszedł katar, bolą mnie plecy i już zaczynają uszy
czyli znów bez antybiotyku chyba się nie obejdzie. 

Tylko muszę się najpierw psychicznie nastawić na te zmiany 

Tymus to już duży chłopak