|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
Cytat:
![]() Wątpliwości? Chyba mnie ostudziło ![]()
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
Przed chwilą spotkałam się z przyjacielem, napisał tak nagle, czy mogę na chwilę wyjść, bo miał mi podać kase na sylwka, a ja w piżamie, bez makijażu
![]() ![]()
#2313 | |
Zakorzenienie
|
Przyzwyczajam się do moich przyszlych standardow
![]() ![]() Cytat:
![]() No to w sam raz na Igry bedzie ![]() Jeden ciort ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2314 |
Zakorzenienie
|
a może nie wie chłopina po prostu, że kobbiecie można czym innym niż kasą zaimponować? Poznałam kiedyś takiego, co go tak życiie nauczyło bidoka, że bez kasy nie ma kobity i się zdziwił bardzo, że da się znaleźć takie co tego nie lubię
![]()
#2315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam umyć włosy alee, że jutro planuje spędzić cały dzień w domu w dresach więc je zwiąże ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2318 |
Zakorzenienie
|
wcale się nie dziwię, też bym była.
![]() idę spać, choć mi się nie chce... ale pasuje, bo jutro muszę już coś popracować. śpijcie dobrze ![]()
#2319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, sesa bardzo wydajna, również od 2 miesięcy używam i mam jeszcze połowę małego opakowanie i jest to moj pierwszy olej który zahamował wypadanie, zamówiłam już sobie 180ml ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44330163]Hej ![]() Do tej pory grałam z bratem w Need for speed ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ja dziś grałam pół dnia z TŻ w fife ![]() Cytat:
![]() Miranda, a może jak dołączasz zdjęcia pomalowanych paznokci to napisałabyś krok po kroku jak robisz to zdobienie, jaki lakier kiedy nakładasz, czym itp. i z tych poszczególnych kroków po kolei zdjęcia również dodała. ![]() Przeczytałam "Muszę się z nim przepać" ![]() ![]() zaolejowałam końcówki włosów kokosem i ide spać, dobranoc ![]() Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-12-29 o 23:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Wtajemniczenie
|
Nikt mnie nie zauważył, czy nie przyjmujecie nowych?
Ciężko mi się na tym forum odnaleźć. |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie, że można dołączyć ![]() ![]() Na tym forum rozmawiamy o wszystkim, od problemów sercowych po lakiery do paznokci, służymy radą i pomocą ![]() Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-12-29 o 23:36 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2322 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2323 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moja dotychczasowa pielęgnacja... Najpierw nie używałam żadnych sprzętów do włosów typu suszarka, prostownica i próbowałam myć odżywkami, ale brak efektów mnie zniechęcił. Później było tylko gorzej bo zaczęłam farbować włosy chemiczną farbą (w dodatku zafarbowałam z ciemnego blondu (bardzo ciemnego) na niemal czarny i teraz jestem na to farbowanie skazana ![]() W dodatku nie lubię tego jak moje włosy się układają. Są proste, ale bez życia, bez objętości. Jakby ciągle klapnięte/przetłuszczone. Ale nie przeszkadza im to żeby puszyć się okropnie. Przy wilgoci lekko się skręcają ale to bardziej takie strączki. Zaczęłam je więc traktować lokówką, po niej naprawdę mi się podobają. Ale ciężko mi uzyskać efekt na dłużej niż 2-3h, więc były tez traktowane dużą ilością lakieru. Przy tym wszystkim co jakis czas stosowałam odżywki/maski, ale porzuciłam całkowicie oleje, bo mialam wrażenie że nie pomagają w nadawaniu włosom objętości. Za to zaczęłam stosować pianki (jeśli akurat nie traktowałam włosów lokówką) No ale zrobiły się łamliwe, zaczęły wypadać a końcówki wyglądały strasznie Podcięłam je trochę (kupiłam kiedyś fryzjerskie nożyczki) i postaram się dbać o nie i nie zniechęcać się tak szybko. Może mam po prostu za mało włosów/za cienkie włosy na taką długość... Ale nie wyobrażam sobie siebie w krótkich i nie zetnę ich. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Powiadam Wam - kartografia mnie kiedyś zabije. Jak już nie mam siły dalej walczyć z poziomicami i bym spać poszła to mi ktoś kibel zajął! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2325 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Jak ja Cię rozumiem ...
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A tak à propos : jak można tak jakby wyznać miłość ? Z poniedziałku z rana tak mi humor poprawiacie ![]() Cytat:
Cytat:
Moje włosy uważają, że olej winogronowy lepszy dla nich niż oliwa. Cytat:
Cytat:
Właśnie wczoraj poparzyłam swe liczko urokliwe mydłem glicerynowym { łagodnym ![]() Cytat:
A że się lubi dobrze ubrać, to zaleta. Mój Lalunia wybierał mi ubrania, a miał szyk i styl, że ho, ho. Uwielbiam mężczyzn z klasą. Taki to w adidasach na spotkanie na pewno nie przyjdzie. Jeśli tylko to jest mankamentem, przeciwwskazaniem do dalszej znajomości, powiadam Ci : olej. To zaleta. Cytat:
|
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
heroldin mnie się też okrutnie nie podobają migdałkowate szpony
![]() olejki myjące z BU?
#2327 |
Spaceroholiczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Zakorzenienie
|
:d
#2329 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Kathinna;44341140] olejki myjące z BU? /QUOTE]
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2330 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Spróbowałam. Część fal się trzyma, część się zmierzwiła, część rozpuściła . Ugniatałam glutkiem i pianką Taft Ultra Mousse . Chyba potrzebuję czegoś mocniejszego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jadę z mamą do Katowic . Miłego dnia, kochane ! ![]()
![]() |
#2331 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
Po prostu chciałam się z Wami podzielić tym, co mnie dziwi, ale widzę, że zostałam odebrana za pustaka, który czeka tylko na byle jaką okazję aby związać się z kimś. ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Ja nie chcę żebyście miały mnie za jakąś nie dzisiejszą tylko dlatego, że piszę Wam codziennie o innym chłopaku. Po prostu czuję potrzebę podzielenia się tym z Wami i wiem, że dobrze mi poradzicie. J. zaproponował jutro spotkanie. Czuję, że to nie wypali bo on zachowuje się naprawdę jak dziecko. Pisze mi, że był na mieści i pobił jakiegoś kolesia, a teraz jest szpitalu bo wylądował na asfalcie i uderzył głową w lampę ![]() Za to A. ( jest starszy tylko o rok ), a z tego co wnioskuję po całodniowym pisaniu z nim, jest naprawdę dojrzalszy niż inni chłopacy. Zgadzamy się ( a raczej mamy takie same poglądy ) na wiele spraw. Nie piszemy tylko o Dupie Marynie jak to z większością płci przeciwnej w moim wieku. Dostałam zaproszenie na Sylwestra no ale przecież nigdzie nie pójdę. Nie znam ich i już mam iść do jednego z nich do domu na Sylwestra? Co to to nie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Spaceroholiczka
|
Inkus, nie wiem po kiego dalej roztrząsasz jego temat. Było, minęło, skreśliłabym chłopaka grubą kreską i po sprawie. Nie jesteście ze sobą, po co do tego wracać; bo wolał kolegów niż mnie, bo rzadko się widywaliśmy, nic mnie to nie obchodzi, ale szybko się pocieszył. Przynajmniej nie zapieraj się, że masz go gdzieś, wciąż o nim wspominasz.
Dziewczyny, może któraś z Was polecić dobry korektor na cienie pod oczami i naczynka? Dumam nad Catrice Camouflage, ale boję się, że będzie za ciężki pod oczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mi też wypadanie zmniejszyła ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W nocy jakoś nie mogłam spać, zbyt dużo myśli i tego wszystkiego.. Śniadanko zjedzone, teraz odpoczywam. Zaraz chyba wypadałoby wstać ![]()
![]() |
#2335 | |
Zakorzenienie
|
Sernik i śledzie mi się skończyły. Cóż ja mam począć teraz?
![]() Cytat:
![]() Tak bardzo niepotrzebnie z rana fejsbuczka otworzyłam, niepotrzebnie w głupie linki wchodziłam. Moje serce cierpi. Mózg mój krwawi. ![]()
![]() |
#2336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz idę na zakupy, muszę zrobić jeszcze jedną transakcję kartą w tym miesiącu ![]() ![]()
![]() |
#2337 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oddzieliłam sprawy związane z nim grubą kreską i nie zamierzam do tego powracać. Nadchodzi Nowy Rok więc tym bardziej chcę wejść z czystą kartą i zapomnieć o przeszłości ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Rozeznanie
|
Zrobiłam eksperyment na włosach i po umyciu wgniotłam w nie piankę po czym rozczesałam włosy grzebieniem z szeroko rozstawionymi ząbkami. Oto efekt:
włosy 30.12 003.jpg I moje szerokie plecy ... Edytowane przez Inkus97 Czas edycji: 2013-12-30 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi jego styl, samochód, mieszkanie i tak dalej nie wadzi. Ale żeby o tym nadawać przez większość spotkania, to przesada ![]() Kolejna siostra ![]() Cytat:
![]() Włosy takiego skrętu też muszą się nauczyć ![]() Wiesz, ja się w analizy bawić nie będę. Może pójdzie to dalej, a może będzie następny, włosów z głowy ni szat rwać nie będę ![]() Cytat:
![]() A na poważnie - wiek nie świadczy o niczym, jak nabierzesz doświadczenia z tymi starszymi, to sama to stwierdzisz ![]() Wiesz, ile razy ja miałam taki dylemat, kiedy był okres, że z moim byłym spotykaliśmy się raz w tygodniu? Zwykle przedstawiałam problem i czasami szłam się bawić (oto ja, zły materiał na dziewczynę ![]() A, i daj sobie spokój z analizą męskich zachować, bo wyciągasz z nich fifnaste dno, a faceci są naprawdę prości i zwykle nie ma sensu doszukiwać się nawet dna drugiego ![]() I chłopcy, nie chłopacy, please ![]() Cytat:
![]() Bell Multi Mineral. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Musk mi roz***ało ![]()
![]() |
#2340 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hm, to się zastanowię nad ich zamówieniem. ![]() Dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cóż, zostaję przy dziubakach, migdały uwielbiam w każdej formie! Cytat:
![]() Moja przyjaciółka bardzo sobie chwali Miss Sporty, ale nie znam dokładnego numeru. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.