|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Barbie Ja mam wizytę dopiero 27 stycznia. Mam nadzieję, że już wtedy będzie zarodek z serduszkiem. Zastanawiam się czy nie pójść do rodzinnego po skierowanie na tarczyce, bo w sumie trzeba zrobić 3 hormony a każdy po 11 zł, więc udałoby się na coś innego zaoszczędzić
![]() Cieszę się, że sylwestra spędzamy w domu. |
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
ja dostawałam od rodzinnego bez problemu.
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrowia dla Tosi! |
|
|
|
|
#3994 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
ja dostawałam od rodzinnego na wszystko
|
#3996 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i rozumiem.... Jakub do końca 3 m-ca koszmarnie płakał Cytat:
Cytat:
sylwestrujemy w pokoju przed tv nasłuchując czy J. nie budzi się od petard. po południu zabieram się za jakieś jedzonko, bo o suchym pysku siedzieć nie będziemy. ja z przyszłym rokiem też wiąże nadzieje, ale zobaczymy jak to będzie.. póki co trzymam kciuki za kwietniową córę mojej siostry. ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
jak tylko się dowiedziałam, razem z betą, a potem jak endo kazała, co miesiąc lub 1,5 m-ca. |
||||
|
|
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bój się...a tarczyce zbadaj od razu ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44360889]Zeberko masz rację, jak ja sobie przypomnę moje ciążowe rytuały, wstawanie, tabletka, ciśnienie, cukier, jedzenie na czas, cukry, ciśnienie, zastrzyki, jeśli to nie jest jak przy chorobie, to JAK jest przy chorobie? [/QUOTE]Leki rano, w południe, wieczorem. Cukier, insulina...już nie wspomnę o tym, że 3 razy leżałam w szpitalu, i prawie od początku leżałam.. Heh..no choroba to to nie jest ![]() ![]() Korzystając z okazji, że moje dziecko gada sobie z pieluszką składam Wam dziewczyny Noworoczne życzenia. Niech wszystkie złe rzeczy odejdą w zapomnienie. Niech ból, jaki w nas gości zostanie w starym roku. Abyście w Nowy Rok weszły z nowymi nadziejami oraz z nową wiarą. Berbie- na kiedy Ty masz termin? Cos mi się wydaje, że taki jak ja w "zeszłym" roku? |
|
|
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
według ostatnego USG na 26 czerwca
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Zycze Wam wszystkiego najlepszego w Nowym 2014 Roku, aby staraczki doczekaly upragnionej fasolki pod sercem, cięzarówki cieszyły się ciążą i macierzyństwem a mamuśki mialy pocieche w swoich dzieciaczkach ![]() Dla Wszystkich nas spelnienia marzen !!! |
|
|
|
#4000 |
|
Zadomowienie
|
Dołączam się do wyszystki życzeń noworocznych. Spełnienia wszystkich marzeń.
|
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja wpadlam tylko na chwile zlożyć Wam życzenia
Niech Nowy Rok przyniesie pomyslnosc, radosc i spełnienie marzeń zdrowie i pogodę ducha Wszystkiego najlepszego!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
Berbie baw się dobrze. Ty chyba jako jedyna z nas idziesz na bal
Monia dajesz radę gotować przy Jakubie? Ja tylko sałatkę zrobiłam, znaczy pokroilam ogórka, papryke, wrzucilam mix salat. Do tego kurczak i bagietki. Na więcej mi Olek nie pozwolił. A TZ jeszcze nie ma. Teraz lezymy przy cycusiu
|
#4003 |
|
Zadomowienie
|
Kochane życzę wszystkim udanej zabawy, a w Nowym Roku jak najwięcej pięknych chwil
) Ja za chwilę zaczynam z dzieckiem zabawę, a co jak bawić się to bawić. Puszczamy muzykę i tańczymy. Niech dziecko też ma sylwestra. Mamy szampan truskawkowy, smakołyki, nawet przebranie się znalazło. Staś będzie wampirkiem z peleryną, a mama czarownicą. Życzę miłej zabawy. Dorośli czasami mają też coś z dziecka- przynajmniej ja
|
#4004 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane moje życzę Wam na nadchodzący 2014 Rok dużo zdrowia, szczęścia, miłości, spełnienia marzeń. Aby to był wspaniały Rok, taki, który wspomina się po latach. Życzę Wam samych radości, uśmiechów, jeśli łez to tylko ze wzruszenia i szczęścia. A przede wszystkim upragnionego macierzyństwa, spokoju w ciąży i pociechy z dzieciaczków
Chyba będę musiała zrobić jakąś przerwę, zupełnie Was nie nadrabiam. A nowy rok zacznę szpachlowaniem, do tego wizyty, badania i Białystok, to już w ogóle będę odstawać... Mój chrześniak jest właśnie na etapie uwielbienia słowa "siusiak". Ostatnio byli z nim na basenie, podszedł do niego jakiś starszy facet i opowiada mu bajeczkę. Artur wysłuchał cierpliwie do końca, a potem mówi do faceta: "Idź Ty siusiaku"
|
#4005 |
|
Konto usunięte
|
OK, zabieram się za sprzątanie, potem chcę wziąć długi prysznic (tj. luksusowy
), potem odciągnę mleko i o 24 wypiję kieliszeczek likieru! Dla mnie rok 2013 był absolutnie najszczęśliwszym rokiem w życiu, więc w dalszych pragnę już tylko, aby to szczęście było niezmącone. A wszystkim Wam życzę spełnienia Waszych najskrytszych marzeń! |
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane ja też wam życzę spełnienia marzeń
|
#4007 |
|
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44364412]aby to szczęście było niezmącone.
:[/QUOTE] Tego Ci życzę! I wszystkim ciężarówkom i mamom. A staraczkom aby szczęście z dwóch kresek jak najszybciej sie pojawiło! Wszystkiego dobrego dziewczyny! Ja przebije wszystkich - hue hue- ugotowałam makaron i płatki jaglane. Maz upiekl mi jabłka. Wypas ![]() Perse-luksusowy prysznic wymiata uśmiałam sie ![]() Ja tez dzis taki miałam, w tym czasie Tymek u taty w chuście siedział. Pękł tymkowi ten plaster na brzuchu, oderwalismu go po namoczeniu, natuszczeniu a i tak gobolalo. I ma wysypkę i zaczerwienienie na brzuszku. :/ jeszcze pól plastra czeka na oderwanie.. Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2013-12-31 o 18:44 |
|
|
|
#4008 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczęta, piękniejszych życzeń od Was nie wymyślę, sobie i Wam życzę aby ten 2014 rok był lepszy od mijającego
![]() Skrycie marzę by następny rok spełnił nasze marzenia ![]() niezależnie gdzie, niezależnie z kim i w jakich okolicznościach - życzę Wam miłego wieczorku . Buziaki
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-12-31 o 19:44 |
|
|
|
#4009 |
|
Zadomowienie
|
Niech się spełnią sylwestrowe życzenia,
te łatwe i te trudne do spełnienia. Te duże i te całkiem małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią wszystkie krok po kroku. Tego Wszystkim życzę w Nowym 2014 Roku!!!
|
|
#4010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na wieczór zrobiłam sałatkę (trochę bardziej rozbudowaną niż Twoja), do sałatki grzanki czosnkowe, kawałki kurczaka + 2 dipy, tiramisu i to by było na tyle Jakub nie daje mi nic zrobić, nie mogę go posadzić w krzesełku do karmienia bo rzuca się w nim do przodu i tyłu i lada chwila rozniesie go, do tego ciska z krzesełka zabawkami w stół, podłogę i wrzeszczy jak mu zaraz tego nie podam. na kocu na podłodze też nie wytrzyma więcej jak 5 minut bo jest ryk, że za nisko, więc moje robienie czegokolwiek w kuchni to w głównej mierze podrzucanie zabawek, zagadywanie, itp. ale późnym popołudniem tż trochę pomógł, bo zajął się Jakubem.Cytat:
moje dziecko jest na etapie zabawy siusiakiem, która bardzo mu się podoba..... __________ póki włączyłam kompa chciałam Wam życzyć wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku, spełnienia marzeń, a przede wszystkim małego Cudu, bardzo tego życzę Staraczkom. Mamusiom radości i spełnienia, a Ciężarówkom wiary w Maleństwa i szczęśliwego rozwiązania w odpowiednim czasie. |
||
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
OOlek był zafascynowany fajerwerkami ale za to teraz od godziny wisi na cycku i zaraz się wybudza jak próbuje wstać. Więc tak oto wygląda mój sylwester
|
#4012 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a jak byłam pozytywnie zaskoczonaCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kochane! to i ja zyczeniami: niech 2014 rok będzie rokiem spełnionych marzeń, niech przyniesie wszystko czego nam potrzeba, czego pragniemy, co jest dla naszego dobra i jeszcze dorzuci jakieś ekstra pozytywne bonusy! |
||||||||||
|
|
|
#4013 |
|
Wtajemniczenie
|
No i się poryczałam
|
#4014 |
|
Zadomowienie
|
Waderko co się stało kochana, bo ja nie czaję... pisz
.Mój Stasio niedawno poszedł spać, ale się wytańczyłam. Szalał, że ja już nie dawałam rady. Dziewczynki trzymajcie się.
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4016 |
|
Zadomowienie
|
Pierwsza w Nowym Roku
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
#4018 |
|
Konto usunięte
|
Witam w Nowym Roku
Na pewno będzie lepszy
|
|
|
|
#4019 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry w Nowym Roku!
Izuś, ogromne gratulacje dla Was, Dominik jest cudowny! Fiol, również gratuluję :-* Czasem lepiej gdy to los decyduje za nas. Wierzę, że wszystko będzie pięknie. Panika, ja nadal kp i waga lubi podskoczyć w górę ![]() Zeberko, trzymam kciuki za realizację wszystkich planów ![]() Edytte, chętnie dołączyłabym do Waszego sylwestra ![]() Dziewczyny, chciałam też życzyć Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Dla mnie rok 2012 był najgorszy pod każdym względem, ale kolejny wynagrodził po stokroć. I tego życzę każdej z osobna! Pozdrawiamy z Kają! Napisane.... paluchem po szybce
Edytowane przez adunia89 Czas edycji: 2014-01-01 o 23:06 |
|
|
|
#4020 |
|
Konto usunięte
|
gimnastyczka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.

a widze ze tu jest margaryna/maslo...

Tak też dobrze smakuje. Spróbuj
no i wiadomo gadga-szmatka i jego zaskoczenie, że nie muszę leżeć - więc odp., że nie muszę i tyle - nie będę się przecież wdawać w szczegóły, ale tak mi było jakoś głupio po tym spotkaniu.. że niby do sklepu idzie a do pracy już nie
Mój tż oczywiście się śmiał ze mnie i twierdzi, że grubo przesadzam i w ogóle nie powinnam się tym przejmować. A ja nadal swoje.. ech.. myślicie, że powinnam się przejmować takim spotkaniem?

[/QUOTE]

Niech Nowy Rok przyniesie pomyslnosc, radosc i spełnienie marzeń 

a jak byłam pozytywnie zaskoczona
.