Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 9 - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-31, 16:19   #1861
Akkma
Zadomowienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 9

Cytat:
Napisane przez sweet_vintage Pokaż wiadomość
Hahahaha wg mojego teścia jego syn tez mnie utrzymuje, bo jestem prawie przez cała ciąże na zwolnieniu (zagrożenie ze względu na skracanie szyjki). Gdy wygłosił swoją teorie od razu go wyprowadziłam z błędu
Ostatnio bratowa mojego tż też dowaliła 'no Ty M. teraz musisz na całą rodzinę zarabiać' A co to ja kurdę swoich oszczędności nie mam? Co z tego, że nie pracuję? To nie znaczy, że będę zęby w mojego tż wbijała

Cytat:
Napisane przez PawMaj13 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny...
Wszystkie zaciskaja nogi, ja wrecz odwrotnie, chcialabym sie zalapac z narodzinami na 2013, ale widoki na to wciaz marne... I czasu coraz mniej.
Ale jeszcze nie wszystko stracone, przez 11 h jeszcze wiele moze sie wydarzyc

N e mam weny wiec nie smece, milego dnia wszystkim i najlepszego w Nowym Roku!
Może sylwestrowe fajerwerki pobudzą Twoją macicę
Stary 2013-12-31, 16:23   #1862
magnusia
Zakorzenienie

Dziewczynki

Życzę Wam w nowym roku samych słonecznych dni, dużo uśmiechu, miłości i samej radości. Życzę Wam aby wszystkie dzieciaczki urodziły się terminowo, bezproblemowo, były zdrowe i radosne.
Życzę Wam aby wszystkie rodzinne/życiowe problemy i ciężkie sytuacje rozwiązały się i przestały być problemami.
Życzę Wam tego o czym marzycie- niech się spełni
Stary 2013-12-31, 16:24   #1863
Inw
Raczkowanie

Cytat:
Nasze dziecko jest owocem gwałtu rzuciłam się na TZa jak mu robiliśmy drobne porządki w pokoju jeszcze kiedy mieszkał u rodziców i tak to się skończyło więc z tymi gwałtami to ostrożnie

zwłaszcza, że to u TZa rodzinne - mama tża ponoć zgwałciła jego tatę na ławce i tak powstał tż nie wiem ile w tym prawdy, ale jestem skłonna w to uwierzyć

Cytat:
Szybki news smsowy do osób, które z moją ciążą są w jakiś sposób związane, emocjonują się nią, dzwonią i pytają jak tam. W newsie prośba, żeby póki co nie odpisywali i nie oddzwaniali i że uzupełnię wiadomości, może nawet fotorelację małą zrobię, w spokojniejszej chwili, wtedy też chętnie przyjmę wszelkie gratulacje

a jak będę chciała z kimś porozmawiać, to sama zadzwonię ale tego już nie napiszę
Cytat:
Napisane przez forester Pokaż wiadomość
mms do najbliższych typu rodzice i bracia nasi, moje najbliższe przyjaciółki chyba dostaną mmsa też, ale to wyjdzie w praniu, znajomi pewnie dostaną smsa, jak wyjdziemy ze szpitala.
Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
u nas pewnie będzie mms z fotką jak mały będzie już ubrany do rodziny i najbliższych przyjaciół
Chyba zacznę zrzynać pomysły
Podoba mi się żeby wpisać od razu że uzupełnię informacje później, na razie telefon wyłączam "żeby małego nie budził" albo coś w tym stylu. Chociaż jak znam siebie to dodatkowe informacje dostaną już tylko ci co faktycznie wiem że nam kibicowali, ale przynajmniej nikt by już nie mógł powiedzieć że w ogóle nie poinformowany był
Inw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 16:25   #1864
Negrid
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lidkaa82 Pokaż wiadomość
Aaaa to jak ty z branzy to wiesz które były częściej reklamowane??
LG częściej, ale też dużo więcej ich sprzedawaliśmy, no a blade III dopiero wchodził do naszej oferty jakoś tak w marcu/kwietniu a ja już w czerwcu na L4 byłam.
Grunt to nie zaśmiecić sobie smartfona, bo najczęściej z serwisu przychodziło żeby usunąć niepotrzebna aplikacje jak była reklamacja na zawieszanie. Wiadomo wszystko jest fajnie, dużo się korzysta ale to ten telefon zaśmieca i później muli
Negrid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 16:28   #1865
Roane
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Inw Pokaż wiadomość
(...)
Dziewczyny, a tak z innej beczki: jak robiłyście/planujecie zrobić z informowaniem o narodzinach maluchów? Szybki telefon taty z porodówki do rodziców i teściów, a po ochłonięciu zbiorowy sms do potencjalnie zainteresowanych? Telefon do rodziców tydzień po powrocie do domu, żeby mieć chwilę dla siebie trojga? Mms ze zdjęciem z sali porodowej do całej listy kontaktów?
Będziecie informować tylko faktycznie sobie najbliższe osoby czy także tych których "wypada", np. mniej zżytą rodzinę czy kolegów?
Ja zamierzam na gorąco poinformować kilka najbliższych osób, a potem ewentualnie zrzucić jakieś zdjęcie stópki na fejsa

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
póki co czekam czy w ogóle tą kurtkę dostanę ...
(...)
Jeśli rano paczkę nadali, to już powinna być w systemie - numer przesyłki już powinien działać.

Cytat:
Napisane przez Akkma Pokaż wiadomość
Ostatnio bratowa mojego tż też dowaliła 'no Ty M. teraz musisz na całą rodzinę zarabiać' A co to ja kurdę swoich oszczędności nie mam? Co z tego, że nie pracuję? To nie znaczy, że będę zęby w mojego tż wbijała
(...)
A nawet gdybyś zamierzała wyssać z niego ostatnie soki życiowe i grosze z kont, to nie wypada komentować takich spraw. Jak dla mnie wypowiadanie się nt stosunków finansowych w związku przez osoby trzecie to odrobinę nietakt
Stary 2013-12-31, 16:31   #1866
Akkma
Zadomowienie

Czas zacząć przygotowanie pyszności na naszą skromną 2-osobową imprezkę Nooo w zasadzie to 3-osobową

Szampan z ikei już się chłodzi
Dzisiaj nawet sok zamierzam pić z kieliszka
Stary 2013-12-31, 16:35   #1867
magnusia
Zakorzenienie

mój małzonek właśnie stłukł klosz od lampy- tak zawzięcie go czyścił że aż pękł

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:

a jak! musowo
Stary 2013-12-31, 16:38   #1868
mengazhu
Zadomowienie

GG do mengazhu

Cytat:
Dziewczyny, a tak z innej beczki: jak robiłyście/planujecie zrobić z informowaniem o narodzinach maluchów?
do dziadków po jednym mmsie. Do sprawdzonych znajomych, przyjaciół także. Bez zapraszania póki co do siebie
Cytat:
Napisane przez marieee Pokaż wiadomość
Pamiętajcie dziewczyny, żeby ubrać nowe majtki na dzisiejszą noc!!! :brzyda l:
Podobno też śpi się w nowej koszuli/pidżamie w te noc. Po co? Nie pamiętam
Cytat:
Grunt to dobre nastawienie
Stary 2013-12-31, 16:38   #1869
ejani
Zadomowienie

Dziewczyny, nie nadrobię Was, jak widzę- u mnie szykowanie (wymyśliłam smalczyk i jakieś ciasto) a "goście" zaraz będą...

Życzę Wam szampańskiej zabawy a w Nowym Roku lekkich porodów a mamusiom (i wszystkim po porodach) tylko uroków macierzyństwa i tyle kupek, ile sobie zamarzą

A na poważnie, to Najlepszego!

(a u mnie tak sobie, dzieciak daje czadu a mąż zauważył, że się brzuch obniżył i teraz skręca meble na górze)
Stary 2013-12-31, 16:41   #1870
mengazhu
Zadomowienie

GG do mengazhu

Cytat:
A nawet jeśli to co? Taka kolej rzeczy. Taka sytuacja może dziś być. Kto wie czy np. jutro to nie Ty będziesz go utrzymywać.
Ale zawsze do powiedzenia najwięcej mają ci, których w ogóle dana sytuacja nie dotyczy...
Stary 2013-12-31, 16:48   #1871
senira666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Roane Pokaż wiadomość
Jeśli rano paczkę nadali, to już powinna być w systemie - numer przesyłki już powinien działać.
pare minut temu dostałam maila od firmy kurierskiej że właśnie odebrali paczkę od nadawcy - więc łaskawie dzisiaj to wysłali ...

co do telefonów to ja mam już serdecznie dosyć Androida i nigdy więcej nie skorzystam z tego systemu. mnie strasznie wkurza to że telefon co chwilę zwalnia i się zacina a potem co chwilę zawiesza... i to nie od nadmiaru aplikacji tylko ten system jest po prostu nie dopracowany ...
jeżeli już to Windows phone ale póki co jednak muszę przyznać rację mojemu TŻtowi i Iphone jest najlepszy.
Stary 2013-12-31, 16:51   #1872
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Dziewczyny będę cały czas z lapka na telefonie,ale już teraz chce Wam życzyć: szczęśliwego Nowego Roku,lekkich porodów i słodkich malenstw.
Stary 2013-12-31, 17:01   #1873
sadlaczyca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez selena85 Pokaż wiadomość
Ja pierdziele
Może kumpela miała cukrzycę ciążową ??? I dlatego taka waga dziecka?
Nie, u nich w rodzinie wszystkie dzieci ponad 4kg się rodzą.
Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa Pokaż wiadomość
No już bardzo bliziutko, cieszę się ale jestem taka trochę przerażona

4800!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaa ja się boję ile nasz dzieć będzie ważył, w 37 tc ważył 3000...ile wróżycie??
Myślę, że 3500 max. Moj w 35 tc ważył 2700-2900g i prognozowali 3600g jakby urodził się w terminie. Of kors nikt nie wierzył, że do terminu się dokulam. A tu proszę, dzieć wcale wychodzić nie chce
Stary 2013-12-31, 17:02   #1874
Akkma
Zadomowienie

Stwierdzam, że ten rok był mega nieprzewidywalny

Z dnia na dzień zakończyłam mój 7-letni związek, rozpoczęłam nowy związek i zaszłam w ciążę

Uwielbiam ten rok!
Aż z tej okazji zrobię cały zestaw goleniowy

Edytowane przez Akkma
Czas edycji: 2013-12-31 o 17:06
Akkma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 17:07   #1875
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez selena85 Pokaż wiadomość
Kupić wózek przez neta czy jechać po niego do sklepu 100 km ?

Model upatrzony, przez większość z Was polecony (Camarelo), więc się zastanawiam czy się poświęcić przejazdem do sklepu żeby go obejrzeć itd. czy kupić na necie bez jeżdżenia.
Ja kupiłam przez neta i nie narzekam
Jak kupujesz w sklepie internetowym to masz prawo w 10 dni go oddać, a oni mają 2 tyg na zwrot kasy
Cytat:

Dziewczyny, a tak z innej beczki: jak robiłyście/planujecie zrobić z informowaniem o narodzinach maluchów? Szybki telefon taty z porodówki do rodziców i teściów, a po ochłonięciu zbiorowy sms do potencjalnie zainteresowanych? Telefon do rodziców tydzień po powrocie do domu, żeby mieć chwilę dla siebie trojga? Mms ze zdjęciem z sali porodowej do całej listy kontaktów?
Będziecie informować tylko faktycznie sobie najbliższe osoby czy także tych których "wypada", np. mniej zżytą rodzinę czy kolegów?
Jak się zacznie akcja to nikogo informować nie zamierzamy....po co mają się denerwować...a po porodzie mąż wykona telefony do najbliższych, ewentualnie na drugi dzień mms-y jakieś polecą ale tylko do rodziny i przyjaciół
Stary 2013-12-31, 17:10   #1876
Amberella
Wtajemniczenie

GG do Amberella

Cytat:
Nasze dziecko jest owocem gwałtu rzuciłam się na TZa jak mu robiliśmy drobne porządki w pokoju jeszcze kiedy mieszkał u rodziców i tak to się skończyło więc z tymi gwałtami to ostrożnie

zwłaszcza, że to u TZa rodzinne - mama tża ponoć zgwałciła jego tatę na ławce i tak powstał tż nie wiem ile w tym prawdy, ale jestem skłonna w to uwierzyć
No cudna historia i to z morałem, że dobry gwałt nie jest zły .
Btw, ja po takiej przymusowej abstynencji seksualnej (4-5 miesięcy) zapewne zbałamucę TŻ . Póki co, snuję plany.
Cytat:
Napisane przez Muminek1991 Pokaż wiadomość
Ja się żegnam najprawdopodobniej już na dzisiaj, bo zaczynam się szykować. Na 17 idziemy do znajomych na domówkę.
Szampańskiej zabawy życzę .

Cytat:
Napisane przez EVI07 Pokaż wiadomość
Ja się mało odzywam, bo nadal choruję, wczoraj przedłużyła mi rodzinna antybiotyk jeszcze do soboty, bo gardło nadal brzydkie i zatoki zawalone totalnie (ropa z krwią...). Byłam też u ginki wczoraj i ... szyjka twarda, zamknięta, 3 cm!!! Na KTG ani pół skurczu!!! Na samolocie Młody nadal z głową ucieka!!! Powiedziała mi, że przed 12 stycznia sam się na pewno nie ruszy!!! Złapałam dół...
Zdrowiej i nie dołuj się. Sylwka w domu spędzisz, a jak masz obiecane, to czekaj cierpliwie na 12 .
Cytat:
Jedyna nadzieja że imprezować będą gdzie indziej w ogóle, a jutro zanim się pojawią to kac już będzie i wymusi ciszę. Najśmieszniejsze że na pierwszy rzut oka normalni ludzie. Gorzej z kolejnymi rzutami
Czyli jest jeszcze nadzieja .

Dziewczyny kochane, chciałabym Wam życzyć, aby rok 2014 był dla każdej z Was wyjątkowy, niezapomniany i pełen pozytywnych wydarzeń. I by każda odnalazła w nim to, czego akurat najbardziej potrzebuje.

Amberella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 17:11   #1877
Roane
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
pare minut temu dostałam maila od firmy kurierskiej że właśnie odebrali paczkę od nadawcy - więc łaskawie dzisiaj to wysłali ...
(...)
A jaką oni mają opinię w komentarzach? Bo to co piszesz to jakaś kpina z klienta

Cytat:
Stwierdzam, że ten rok był mega nieprzewidywalny

Z dnia na dzień zakończyłam mój 7-letni związek, rozpoczęłam nowy związek i zaszłam w ciążę

Uwielbiam ten rok!
Noo sporo Ci się pozmieniało Ja w zeszłym roku już wiedziałam że chcę dziecia, ale jeszcze wtedy nie było konkretnej decyzji że to już.
Stary 2013-12-31, 17:18   #1878
Akkma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Roane Pokaż wiadomość
Noo sporo Ci się pozmieniało Ja w zeszłym roku już wiedziałam że chcę dziecia, ale jeszcze wtedy nie było konkretnej decyzji że to już.
Ja cały czas powtarzałam, że pierwsze dziecko dopiero po 30 Tiaa.. mam 23
Jakby mi ktoś w zeszłego sylwestra powiedział, że nie będę z moim eks to wyśmiałabym go z góry do dołu
Stary 2013-12-31, 17:18   #1879
katharsist
Raczkowanie

Witajcie Mamusie obecne i przyszłe...

W nadchodzącym Nowym Roku życzę Wam wszystkim i każdej z osobna spokoju, radości, ogromu cierpliwości do Maluszków. Żeby niespodzianki były tylko przyjemne, pozytywne. Niech marzenia się spełniają!

A ja wczoraj po raz pierwszy doświadczyłam tego, że jestem w gronie "uprzywilejowanych".. .

Stoję w rossmannie w wielkiej kolejce, rozmawiam z mamą, a tu nagle szum straszny. Po chwili do mnie dotarły hasła "pani w płaszczyku ma pierwszeństwo", "proszę do przodu", "proszę bez kolejki"...
Aż mi się głupio zrobiło, bo czuję się obecnie bardzo dobrze i mogłam postać, ale pani ekspedientka wypatrzyła w tłumie moją piłeczkę

Jeszcze raz WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU!
Niech będzie owocny w zdrowe, piękne, silne Dzieciątka!
Stary 2013-12-31, 17:21   #1880
selena85
Wtajemniczenie

Cytat:
mój małzonek właśnie stłukł klosz od lampy- tak zawzięcie go czyścił że aż pękł [COLOR="Silver"]

Szorował ostro szorował tak jak mąż dagmarze szorował podwozie
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140129744753.html
selena85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 17:25   #1881
Olcia_1983
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mengazhu Pokaż wiadomość
ciało pedagogiczne może zachodzić w ciążę i na L4 siedzieć. I nie boi się zwolnienia z pracy, bo to państwówka jest - takie usłyszałam od teściowej słowa kiedy zaszłam i okazało się, ze leżeć muszę a tym samym jej syn mnie utrzymuje (w jej rozumowaniu)

Cytat:
Napisane przez sweet_vintage Pokaż wiadomość
Hahahaha wg mojego teścia jego syn tez mnie utrzymuje, bo jestem prawie przez cała ciąże na zwolnieniu (zagrożenie ze względu na skracanie szyjki). Gdy wygłosił swoją teorie od razu go wyprowadziłam z błędu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
A nawet gdyby tak było to co to kogo obchodzi. Przecież jakby TŻ stracił pracę a Ty byś pracowała to on byłby Twoim 'utrzymankiem'. Tylko w końcu po to siebie mamy, żeby w takich sytuacjach się wspierać i pomagać. Już to widzę jak ona całe życie pracowała i jej mąż nie musiał jej 'utrzymywać'.

Cytat:
mój mąż tak skrzętnie schował tortillę że nie moge ich znaleźć... obszukałam całą kuchnię i nie ma... wsiąkły czy co chyba nie zjadł 12 sztuk na raz jak nie widziałam
Cytat:
znalazłam tortillę- schował pod piekarnikiem do szuflady tam gdzie jakieś blaszki itp..,..
Tak jak myślałam, schował żebyś mu nie zjadła

Cytat:
zrobiłam tortillę z łososiam, sałatą, papryką, serkiem ziołowym i suszonymi pomidorami już pokrojona na talerzu się szczerzy
Mniam, mniam...

Cytat:
Napisane przez demonyianioly Pokaż wiadomość
Jesteśmy! Okazało się, że to jakieś ulewy, ale nie wody i że tak się może dziać. Siusiu to też nie było ponoć. Siedzę na tykającej bombie, jeśli się uleje znowu to wracam do szpitala.
Acha, Mikuś waży 2900 i ogólnie rozmiarowo jest o 2 tygodnie większy niż z terminu pierwotnego: 14 luty.
Lekarka stwierdziła że dorodny i przystojny. Choć ja w pewnym momencie kuknęłam na usg i zamarłam. Główka bokiem, nos jak u tukana, broda jak u starej wiedźmy i pytam czy moje dziecko jest aż tak brzydkie. Pani w śmiech i mówi, że to siusiak
Dobrze, że to jeszcze nie Wasz czas

A jak mogłaś pomylić głowę z siusiakiem??

Dziewczyny w nadchodzącym Nowym Roku życzę Wam jeszcze więcej cudownych chwil z maluszkami, lekkich porodów i spełnienia marzeń.
Olcia_1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 17:31   #1882
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Dziewczyny, a tak z innej beczki: jak robiłyście/planujecie zrobić z informowaniem o narodzinach maluchów?

Poinformuję osoby które są dla nas ważne. Wyślę jakieś sms-y. Mąż pewnie zadzwoni do mamy,brata...

Cytat:
Napisane przez EVI07 Pokaż wiadomość
Mam tylko obiecane, że na pewno przed 12 stycznia zostanę mamusią.

No to fajnie. Już niedługo. Zobaczysz,że szybko zleci

Cytat:
Napisane przez mengazhu Pokaż wiadomość
A nawet jeśli to co? Taka kolej rzeczy. Taka sytuacja może dziś być. Kto wie czy np. jutro to nie Ty będziesz go utrzymywać.

To ja teraz jestem na utrzymaniu męża. Trochę mi dziwnie,bo zawsze byłam pracuś i miałam "swoje" pieniądze,ale przecież opieka nad dziećmi,zajmowanie się domem,to też kosztuje i to też jest praca.
Ale szczerze to już za długo siedzę w domu i chyba jak tylko Kacperka od cycka odstawię to będę coś sobie szukać,choćby na pół etatu.
Stary 2013-12-31, 17:34   #1883
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość
Rozumiem
Nam to by nawet kredytu nie dali więc w sumie nie mam się nad czym zastanawiać.

Przesłali nam becikowe szybko. Myślałam że dłużej będziemy czekać.
Szczęściara my sie oczywiście nie zalapalismy

iwantyou99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 17:34   #1884
patrycjja
Zadomowienie

Wszystkiego dobrego w nowym roku!
i oczywiście bezproblemowych porodów i słodkich bobasków

my dziś z mężem wieczór we dwoje pierwszy i ostatni- jednak zwierze stadne jestem i wolałabym gdzieś na domówce się bawić
dzwoniła do mnie jedna z moich bliższych i próbowała mnie namówić na odwiedziny na chwilę chociaż, ale spory kawałek tam mamy i nie wiem czy aż tak daleko będzie mi się chciało.
najgorsze, że druga "naj" (a mam je tylko dwie najbliższe przyjaciółki) cisza. nawet się o plany nie zapytała. nie powiem, trochę mi przykro. tym bardziej, że kilka ostatnich lat razem spędzałyśmy sylwestry. raz nawet z poświęceniem siedzieliśmy jak była w ciąży z nią, jej mężem i jednym nielubianym kolegą, żeby jej nie zostawiać samej.

ale co było to było, ważne co będzie. dla mnie ten rok był kompletnie w dół. jedyny plus to Mała. więc 2014 będzie na pewno lepszy, a przynajmniej takim postaram się go uczynić
Stary 2013-12-31, 17:38   #1885
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez iwantyou99 Pokaż wiadomość
Szczęściara my sie oczywiście nie zalapalismy
To są jakieś limity?
Stary 2013-12-31, 17:44   #1886
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Ciekawe co u Mezagi... Jak tam Jadzia i Antos.
Stary 2013-12-31, 17:51   #1887
demonyianioly
Rozeznanie

Cieszę się bardzo, że to nie dziś. Zabrałam się za pranie pieluszek, a pojutrze jadę po stanik do karmienia i pakuję się do szpitala! Mikuś mnie dziś nastraszył, zaanonsował się i pogonił do roboty.
Ej no bo ona zrobiła zbliżenie na siusiaka i ptaszek był nosem, jąderko tą obleśną brodą, a reszta brzuszek Sama lekarka stwierdziła, że gdyby to była twarz to byłaby wyjątkowo brzydka

Idę piec pstrąga w tymianku. Jakby mnie nie było, lub jednak rozpoczęłabym rozpakowywanie:
Życzę Wam wszystkim tego co najlepsze w nadchodzącym Nowy Roku, porodów oczywiście przyjemnych i samej radości z nowych członków rodziny!
(Oby żaden nie miał nosa tukana )

Edytowane przez demonyianioly
Czas edycji: 2013-12-31 o 17:53
demonyianioly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 17:52   #1888
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
To są jakieś limity?
Tak sa. 1922 zł na osobę

iwantyou99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 17:53   #1889
selena85
Wtajemniczenie

Dla nas wszystkich rok 2014 będzie tym wyjątkowym - a więc to NASZ ROK MAMUSIE
A więc Szczęśliwego, Zdrowego, Pomyślnego Nowego Roku!

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140129744753.html
selena85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 18:00   #1890
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez iwantyou99 Pokaż wiadomość
Tak sa. 1922 zł na osobę
.
Brutto?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości