|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
witam się w Nowym Roku
mój tż obudził się z tekstem na ustach: od dziś nie piję ciekawe... ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Dzien dobry... witam sie w pierwszym dniu 2014 roku - tak wyjatkowego dla nas roku.
My spedzilismy pierwszego sylwestra w lozku. Nie dalam rady wysiedziec wiec lezelismy i ogladalismy seksmisje ;D nie tak chcialam spedzic sylwestra ale coz nie. Bede narzekala. Teraz sniadanko a potem zabieram sie za spagetti... No i lepije sie chyb apoczhwam. Milego dnia ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#2643 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Witamy się w nowym roku ![]() W domu byliśmy przed 4 i dopiero się obudziłam jakieś 20 min temu pierwsze co zrobiłam to musiałam zajrzeć do Was!!!! Więc rozpoczęłam Nowy Rok z mamuśkami moimi ![]() ![]() A u szwagierki było bardzo fajnie, ich mała (w marcu 2 lata) szalała i tańczyła a przed 21 zasnęła, choć ok 23 budziła się przez pojedyncze strzelanie, a już o 24 nic ją nie ruszyło my o 24 otworzyliśmy szampana jabłkowego (nasi chłopcy solidarnie się z nami go napili) , zagraliśmy w grę planszową i powrót do domu ![]() Jak fajnie obudzić się dziś bez kaca hihi A dziś może na spacerek? Ładne słoneczko u nas
|
|
|
|
|
#2644 |
|
Raczkowanie
|
Witam w Nowym Roku.
Dziewczyny wszystkiego dobrego, spokojnego czasu, az do rozwiazania i lekkich porodow. Ten rok bedzie dla nas wyjatkowy. U nas spokojny sylwester u znajomych, wytrzymalam do 1:30 I tak niezle. Myslalam, ze przed polnoca padne.
|
#2645 |
|
Raczkowanie
|
Witam was w Nowym Roku.
my spac poszlismy po 1. Ale tak mnie plecy bolaly max ze najchetniej to juz o 11 bym poszla sie polozyc ale nie dalo rady. Wogole nie wiem jakies dziwne bo u mnie tak po 11jakos towarzystwo sie rozkrecilo zaczelo tanczyc a ja niec usiadlam i tak mnie jakos naszlo na placz, pomyslalam se ze kazdy sie cieszy i wogole jakby bylo z czego a mnie jakos ta radosc odeszla. Wychodzac na dwor to wogole mi sie nie chcialo, wszystko wogole mnie denerwuje. Najchetniej to bym se gdzies pojechala i jechala jechala bez celu, uciekla! Maz tez nawet nie wiem chyba nic nie zauwazyl.
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
Martuszka no masz racje, w końcu to facet
![]() Kasian zdrówka dla Hani, oby do jutra przeszło Co do szampana to mój tż zapomniał o zwykłym :p i pili wszyscy picolo, w sumie dobrze, w końcu lepiej nie mieszać ![]() Młody śpi ja też padłam na godz przy nim, tż się budzi :p U was też pierwszy stycznia to taki dzień na przetrwanie?:p Kiedyś jeździliśmy do rodziców na rocznice ślubu od paru lat nie obchodzą :P Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
[COLOR=blue]Za Tobą szaleje [COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach Marianek i Rysiu Edytowane przez madziuuula Czas edycji: 2014-01-01 o 12:33 |
|
|
|
#2647 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Potem, jak Hanulek przejdzie na biegowy to ten odziedziczy Tosia Puky to świetna firma i szybko się sprzeda, ewentualnie ![]() Buziak dla biednej Hani! Madziula, ja mam dla Kubusia materac sprężynowy i to był strzał w 10! Co do obcinania paznokci ja raz użyłam tych nożyczek dla dzieci i wyrzuciłam. Jeśli macie cążki do skórek to szczerze polecam. Dla mnie są niezastąpione. Kuba nie lubi obcinać, ale nie ma tragedii ![]() Do nosa używam fridy Witajcie w nowym roku Gratuluję wszystkim udanych wizyt, poznania płci i nowych tygodni! ![]() U nas ostatnio bardzo chorobowo Oby w nowym roku choroby poszły sobie w cholerę!
|
|
#2648 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wlasnie sie zastanawialam jak jest za granica, bo ta gryka i kokos mi zalatywalo polskim wynalazkiem
|
|
|
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Santom dzięki za podrzucenie pomysłu ![]() Jest nawet gryczano - kokosowo - sprężynowy, więc wracamy do punktu wyjścia
[COLOR=blue]Za Tobą szaleje [COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach Marianek i Rysiu Edytowane przez madziuuula Czas edycji: 2014-01-01 o 12:44 |
|
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy w 23 tygodniu
![]() Humor o wiele lepszy niż wczoraj A MY siedzieliśmy w domku do 23. Po 23 wyszliśmy na miasto - puszczać fajerwerki Ja nawet spróbowałam tego z % I oczywiście truskawkowego Mój aparat nie ogarniał tych wszystkich wybuchów na niebie Może coś się sensownego wybierze - to wam pokaże. A do 23 - siedział sąsiad u Nas - TŻ z tatą wypili trochę, pierwszy raz od ślubu - no i zleciało Wróciliśmy o 00.40, była kąpiel i poszliśmy spać ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#2651 |
|
Rozeznanie
|
O dobry temat o materacach,bo za niedługo też czeka nas zakup a sie nie znamy..
|
|
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy sie w Nowym Roku
wrocislimy o 2giej, synek padl o 2.10, bylo b przyjemnie, dzieciaczki znajomych takze dokazywaly do nocy
|
#2654 |
|
Zadomowienie
|
Witam sięw nowym roku
Do nas znajomi przyszli z małą Polą 1.5 roczna, troche sięnią zajmowałam i jak patrzyliśmy z mężem jak lata po naszym mieszkaniu to nie mogliśmy uwierzyć ze za jakiś czas będzie tak nasze biegać uspali mała przed 24 i później posiedzieli do 3. Miałam siły na posprzatanie i wstałam rano i miałam czysto, a mąż "Umiera"w sypialni ciesze się że nie muszę pić ciężkich alkocholi, chociaż miałam wczoraj mega ochotę na szampana i wyobrazałam sobie jak biorę butelkę i pije z gwinta![]() ![]() Widzę ze piszecie o materacach? Jaki w końcu polecacie bo juz się pogubiłam a jeszcze trochę i trzeba będzie kupić
|
|
|
|
#2655 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapomniałam Wam napisać jaki wczoraj zaje.fajny tekst walnęłam do mojego tż, do tej pory mi głupio
![]() Leżeliśmy sobie na łóżku, oglądaliśmy koncerty sylwestrowe i występował jakiś koleś (nie pamiętam jak się nazywa), no i oczywiście mój mąż wyskoczył z tekstem czy mi się podoba, to pokiwałam głową że tak Myślałam, że się zapadnę pod ziemię, Ł. oczywiście mi się podoba, jest bardzo wysoki, dobrze zbudowany no i ma to coś a ja palnęłam taki tekst. Na szczęście on wszystko obrócił w żart i zaczął się śmiać... Przez mój budyniowy mózg walnęłam tekst roku
|
#2656 |
|
Zadomowienie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1388581039.270812.jpgImageUploadedByWizaz Forum1388581063.508929.jpg
Brzuchol moj Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
PAULKA dalas strzala z tekstem...
SYLWUNIA sliczny brzuszek A ja sie totalnie lenie... pomalowalam paznokcie i ogladam skoki... Za chwilke zamierzam zrobic szybkie spagetti ... i dalej odpoczywac. Widze odpoczywacie po szalenstwach sylwestrowej nocy na forum spokojA ja Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#2658 |
|
BAN stały
|
Mój mąż dzisiaj do mnie z tekstem "kochanie..opowiedz mi proszę, jak to jest obudzić się dzisiaj bez kaca?"
![]() Zaliczyłam właśnie konkretną drzemkę Idziemy teraz na spacer na rynek bo ładna pogoda, wypijemy jakąś kawkę..i jedziemy po Milę do moich rodziców i na rosołek..
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zaliczyłam drzemkę 2 godz
Oskar się po godz przebudził z płaczem , 10min go uspakajałam , chyba mu się te huki z nocy śniły.Powiem Wam że wypiłam kieliszek szampana biedronkowego truskawkowego , a czuję się jak na kacu Głowa mnie boli i ogólnie nic mi się nie chce.
|
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
Spiaco mi dzisiaj - jakbym kaca miała
---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- o tak, tak mam to samo -.- |
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
sylvunia brzusio slodziak
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem dziś tak jakby po kacu - tylko czemu jak ja nawet biedronkowego szampana nie wypiłam
Ale zdecydowanie mi lepiej - katar odchodzi, więc jutro z rana jadę po wyniki glukozy i do pracy na 9.30... Nie wypoczęłam tak jak chciałam przez te święta i nowy rok... Przez święta full gości... A od poniedziałku leżakowanie w łóżku... No ale może nadrobię to w najbliższy weekend w końcu kolejne 3 dni wolnego Zmykam robić w końcu to spagetti bo mi znów kolejna godzina ucieka a obiadu jak nie było tak nie ma
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śpiąco i jakoś niemrawo A w ogóle to mój trzeci abstynencki sylwek, jak dobrze pójdzie to za rok kolejny i finito ![]() Byliśmy na spacerku tżta przewietrzyć
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My dopiero wróciliśmy, zmieniliśmy plany w ostatnim momencie. Impreza udana, można zacząć być rok starszym Witam się również w Nowym Roku
|
|
#2666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na dziś zrobiłam sobie drzemke na schodach Trochę się zregenerowałam
|
|
|
|
|
#2667 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie noworocznie
![]() Wszystkiego najlepszego w tym wyjatkowym dla Nas roku ![]() Sylwestra spedzilam ze znajomymi tzta, wrocilismy po 3 do domu az sie sama dziwie, ze tyle wytrzymalam i ze zdolalam jeszcze wrocic samochodem o dziwo nie bedac zmeczona . Kochane mam pytanie, wiecie moze kiedy mniej wiecej ruchy dziecka zaczynaja byc regularne ? Sent from my HP Slate 7 using Wizaz Forum mobile app
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem w 24 tc i juz moge powiedziec ze dziec regularnie o sobie daje znac...
Uwielbiam to uczucie jak tak slodko puka i kopie pod zebrami... pozniej juz podobno nam sie to bedzie mniej podobalo... ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie noworocznie,
sylvuniaa84 piękny brzusio |
|
|
|
#2670 |
|
Rozeznanie
|
Ja jestem w 21tc i od półtora tygodnia czuje codziennie jak się dziecko rusza, czasem delikatniej czasem mocniej. Przedtem też czułam, ale tylko wieczorem i nie wiedziałam, że to to.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

ciekawe... 

jutro chyba czeka nas wizyta u lekarza, bo ja juz oczywiście mam schizy, ze jej sie cos rozwinie.. humor ma dobry, uśmiecha sie i bawi, wiec chyba nie jest tak źle, chociaz ona ogolnie jest bardzo dzielna w takich sytuacjach. 

) i padł ale na 10min bał się petard a strzelali cały wieczór, no więc troche posiedział, zregenerował siły i dalej szalał

Potem, jak Hanulek przejdzie na biegowy to ten odziedziczy Tosia