Sylwester w domu, Ty też? - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-01, 21:34   #3151
Miss O Club
Zadomowienie

Dot.: Sylwester w domu, Ty też?

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
generalnie zauważyłam też, że nawet jak już się odzywam w większym gronie to moje zdanie przelatuje obok wszystkich, nikt się nie śmieje, chyba jestem za inteligentna na takie towarzystwo
zauważyłam, że dużo osób nie poczucia humoru, dopiero włącza się im po %, a ja czasami lubię się powygłupiać na trzeźwo, czy to takie dziwne
Cytat:
Napisane przez red_tea Pokaż wiadomość
pjona, ja też 165! rodzice się ze mnie śmieją, że w kogo ja się wdałam bo oni po 185cm mają
no ja też myślałam, że to minie, ale chyba jednak nie :/ ja też podobny wiek jak Ty i odkąd pamiętam tak mam, że przy niektórych jestem gadułą, a przy innych jakbym bała się odezwać.
ja sobie to zawsze próbuję tłumaczyć: "Marta don't worry (przepraszam za akcent ) przecież nikt cię nie zje za to, że się odezwiesz ", gorzej jak ktoś jest taką duszą towarzystwa i nawet nie da się wykazać innemu

"Na seksapil składa się w połowie to, co kobieta ma, a w połowie to, co myślą że ma."
-Sophia Loren
Miss O Club jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 21:35   #3152
megi1416
Rozeznanie

Cytat:
a weź mi nic nie mów, chciałam się ostatnio z kumpelą z liceum spotkać, to "niee, bo mój misiu nie będzie chciał tak daleko jechać". szkoda, że zapraszałam ją do siebie, a o jej chłopaku nic nie wiedziałam
też mam ochotę ostro pobalować
hahah no widzisz, niby była cisza, czyli pierwsze wrażenie niezbyt fajne, a i tak coś z tego wyszło
Porażka, brak zrozumienia osoby wolnej, nawet wg innej osoby, przez osoby w związkach u mnie ostatnio ! A dopiero same były wolne, więc powinny rozumieć !

NIE wyszło i NIC NIE wyjdzie ! Jak go zapraszałam, nie wiedziałam, że będziemy się tak dogadywać itp itd. ale taką zlewkę jaką uczynił na rzecz swojego wspaniałego kumpla, raczej nie przeboleję. Zresztą zapełnił sobie mną wtedy tylko czas więc na dzień dzisiejszy bym go już nie zaprosiła
megi1416 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 21:35   #3153
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Napisane przez nadzieja__ Pokaż wiadomość
Ja tak samo.
Najlepsze było jak na jakiejś akademii czy coś za mną siedział chłopak (a jaki ładny ) z kolegami z klasy. I coś odwróciłam się, żeby im powiedzieć i patrzyłam co robią. A ten chłopak do mnie "No co tam?" a ja zamiast zagadać czy coś "a nic", a on "a to spoko" .
Brawo ja!

nie martw się, pewnie zrobiłabym to samo chociaż ja nawet nie mam odwagi zagadać do kogoś

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
na szczęście dało się je odratować, przywiozłam od babci, zaszyła pierwszorzędnie

zresztą, postawi się odpowiednie butelki i później to już będziemy tylko krzyczeć

też mi babcia spodnie ratuje

dokładnie!

Cytat:
Napisane przez Farisss Pokaż wiadomość
dzień dobry, wróciłam z pracy
a wczoraj padłam na pyszczek i zasnęłam ale to... dzisiaj w nocy było

praca w Nowy Rok? współczuję

meeow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 21:35   #3154
bambarylla
Rozeznanie

Cytat:
a gdzie tam! zawsze jakieś fajne wspomnienia by na pewno zostały, ja nie jestem z tych co żałują znajomości, nawet jak coś się nie uda.

a żebyś wiedziała, i nie tylko w drodze ale i w samej biedronce
O, i takie podejście mi się podoba!

Cytat:
też tak mam.. w sumie ja tylko przy niektórych osobach się rozgaduję, w większych grupach jestem milczkiem i obserwatorem
Miło jest poznać w końcu osoby, które mają tak samo jak ja

Cytat:
Napisane przez megi1416 Pokaż wiadomość
Właśnie jak się kąpalam to znowu dostałam olśnienia (łazienka to takie właśnie moje miejsce, czy to rano, czy to wieczór) iż muszę zacząć/potrzebuję ostro zabalować ! Tak może 4 wekeendy pod rząd i spokój bym miała. Ale co ? Znowu nie ma z kim. Zapytam się jednej to "Nie mogę, mój pracuje", drugiej "Pokłóciłam się z nim", trzeciej "Mój nie ma ochoty, więc zostajemy w domu"
Ja je*bi*e przecież nie pytam o nich,!
Czy dziewczyny w związkach są przywiązane do facetów ?
Pytam bo takową nie byłam/nie jestem...
Faceci w związkach jakoś nie mają problemów balować sami, z tego co widzę
Omatko, serio są tak do facetów przywiązane? To już jest przesada... W związku trzeba umieć być razem, ale i spędzać czas osobno.

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
SPOILER

Ten chłopak co zgwałcił, to na prawdę ta dziewczyna
Idę poczytać
Stary 2014-01-01, 21:36   #3155
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez Miss O Club Pokaż wiadomość
zauważyłam, że dużo osób nie poczucia humoru, dopiero włącza się im po %, a ja czasami lubię się powygłupiać na trzeźwo, czy to takie dziwne
kurczę, zaczęłam się zastanawiać, czy tak nie mam czasem

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 21:36   #3156
megi1416
Rozeznanie

Cytat:

ja sobie to zawsze próbuję tłumaczyć: "Marta don't worry (przepraszam za akcent ) przecież nikt cię nie zje za to, że się odezwiesz ", gorzej jak ktoś jest taką duszą towarzystwa i nawet nie da się wykazać innemu
Nie ma poczucia, albo ma głupie poczucie ! Nie zje Cię, tylko popatrzy na Ciebie jak na je*b*iętą i odzywać się odechciewa
Stary 2014-01-01, 21:37   #3157
nadzieja__
Zadomowienie

Cytat:
Hahaha ale jakie 3 tygodnie ?! Ahh mam marzenia ! Już wypadałoby zostac na ten miesiąc, bo co zrobić z tym tygodniem ?

Mam teraz tak samo, każdy jest tak "zakochany" i wpatrzony w tż że coś mówię a te albo zlewka, albo "Ej mój X zrobił to, sramto..."

Też tak uważam odnośnie sukienki
Cytat:
i potem ludzie za mną nie przepadają, bo jak się nie udzielam w ich rozmowie to są przekonani, że jestem przy nich tylko po to, żeby ich "sekrety" powtórzyć moim znajomym przy których paplam bez przerwy

pjona, ja też 165! rodzice się ze mnie śmieją, że w kogo ja się wdałam bo oni po 185cm mają
no ja też myślałam, że to minie, ale chyba jednak nie :/ ja też podobny wiek jak Ty i odkąd pamiętam tak mam, że przy niektórych jestem gadułą, a przy innych jakbym bała się odezwać.

a weź mi nic nie mów, chciałam się ostatnio z kumpelą z liceum spotkać, to "niee, bo mój misiu nie będzie chciał tak daleko jechać". szkoda, że zapraszałam ją do siebie, a o jej chłopaku nic nie wiedziałam
też mam ochotę ostro pobalować
hahah no widzisz, niby była cisza, czyli pierwsze wrażenie niezbyt fajne, a i tak coś z tego wyszło

hahahahaha to wszystko przez to świąteczne jedzenie!
To pisałam wczoraj jak to moja "przyjaciółka" (teraz to już nie wiem kim ona jest) postępuje - widzimy się tylko raz w miesiącu, mimo, że mamy do siebie 15 minut drogi, ponieważ ona albo się uczy (w co wątpię, bo ostatnio opowiadała, że ma same 2 i 3 na półrocze + 2 zagrożenia) a w niedziele jeździ do chłopaka.. A jak już się widzimy to 4/5 czasu co jesteśmy razem gada o tym chłopaku, co z tego, że ja nie mam, ważne, że ona ma. A później narzeka, że z nikim nie utrzymuje z dawnych znajomych kontaktu.
"Mam pewną tajemnicę,dość dużą.Ale nigdy jej głośno nie powiedziałem.Jaki jest tego sens?To niczego nie zmieni.To nie uczyni mnie dobrym,nie zaadoptuję szczeniaka.Nie mogę być taki jak inni ludzie by chcieli,abym był.Kim ona chce,abym był.Tak już jestem."
New year, new life.
nadzieja__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 21:37   #3158
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Nie ma poczucia, albo ma głupie poczucie ! Nie zje Cię, tylko popatrzy na Ciebie jak na je*b*iętą i odzywać się odechciewa
albo jest znacząca cisza

WYMIANA
Stary 2014-01-01, 21:38   #3159
Young_Wild_Free
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Farisss Pokaż wiadomość
dzień dobry, wróciłam z pracy
a wczoraj padłam na pyszczek i zasnęłam ale to... dzisiaj w nocy było
teraz jest afterparty
Stary 2014-01-01, 21:40   #3160
Miss O Club
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Migotka8923 Pokaż wiadomość
Ja mam wzrostu 159. Kurdupel jestem
e kurdupel od razu, ja pisałam o moim wzroście w kontekście grania w siatkę, chociaż jako libero...
Cytat:
ja tam proponuję jeszcze na ten czwarty tydzień coś fajnego wymyślić, no bo to tak lepiej będzie brzmiało: "miesiąc imprez" niż "3 tygodnie imprez"

popieram!

a co do dyskusji o sukienkach
na mojej studniówce była masa wypindrzonych laluń w sukieneczkach ledwo zakrywających pupę. a przyszła też jedna dziewczyna w dość obcisłej długiej sukni z długimi rekawami. wierzcie mi, wszyscy chłopcy patrzyli na nią, a nie na te lalunie
ja na swojej miałam czarną, długą bez rekawów, bardzo mi się podobała, ale zapewniam nikt na mnie nie patrzył

"Na seksapil składa się w połowie to, co kobieta ma, a w połowie to, co myślą że ma."
-Sophia Loren
Stary 2014-01-01, 21:40   #3161
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Young_Wild_Free Pokaż wiadomość
teraz jest afterparty
Masz zarą*isty avatar

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 21:40   #3162
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
ja tam proponuję jeszcze na ten czwarty tydzień coś fajnego wymyślić, no bo to tak lepiej będzie brzmiało: "miesiąc imprez" niż "3 tygodnie imprez"

a co do dyskusji o sukienkach
na mojej studniówce była masa wypindrzonych laluń w sukieneczkach ledwo zakrywających pupę. a przyszła też jedna dziewczyna w dość obcisłej długiej sukni z długimi rekawami. wierzcie mi, wszyscy chłopcy patrzyli na nią, a nie na te lalunie

hm.. impreza pt. 'pijemy za tych, którzy nie mogą'

bo wyglądała o wiele lepiej i seksowniej niż tamte dziunie nie wolno facetowi wszystkiego dawać na tacy

Cytat:

no dokładnie, a ludzie patrzą jak na debila

jesteś moją imienniczką!

Cytat:
Napisane przez bambarylla Pokaż wiadomość
Miło jest poznać w końcu osoby, które mają tak samo jak ja

Omatko, serio są tak do facetów przywiązane? To już jest przesada... W związku trzeba umieć być razem, ale i spędzać czas osobno.

jest nas dużo

znam przykład takiej pary.. wszędzie razem w końcu przestali być zapraszani tzn. jej chłopak przestał być zapraszany, bo to on był mile widziany, a ona szła za nim, jakby się skleiła ręką do jego na super glue

Stary 2014-01-01, 21:41   #3163
nadzieja__
Zadomowienie

Cytat:
nie martw się, pewnie zrobiłabym to samo chociaż ja nawet nie mam odwagi zagadać do kogoś

też mi babcia spodnie ratuje

dokładnie!

praca w Nowy Rok? współczuję
Tylko to on zagadał.
Mógł ostrzec!
Wyobrażam sobie moją minę w stylu "WTF?! co ty chcesz?!"
"Mam pewną tajemnicę,dość dużą.Ale nigdy jej głośno nie powiedziałem.Jaki jest tego sens?To niczego nie zmieni.To nie uczyni mnie dobrym,nie zaadoptuję szczeniaka.Nie mogę być taki jak inni ludzie by chcieli,abym był.Kim ona chce,abym był.Tak już jestem."
New year, new life.
Stary 2014-01-01, 21:41   #3164
megi1416
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bambarylla Pokaż wiadomość
Byłam już pare razy z nimi na imprezach jak są w związkach i na takich co nie były. To różnica kolosalna... Teraz szkoda jechać, bo z nimi nie zatańczysz, bo jedna tańczy ze swoim, druga będzie siedzieć ze swoim cały czas, bo on nie tańczy... Wcześniej potrafiłyśmy przebalować/przetańczyć całą noc, teraz nie... I po kijj ja mam z nimi jechać skoro brak towarzystwa do zabawy, a raczej aż tak śmiala nie jestem, by iść samej na parkiet (co jeśli bym całą noc musiała tańczyć sama ? )

Cytat:
Może i mnie uważają "znajomi" za taką ?
Stary 2014-01-01, 21:42   #3165
Young_Wild_Free
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Masz zarą*isty avatar
a dziękuję, jest mi miło
Stary 2014-01-01, 21:43   #3166
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Tylko to on zagadał.
Mógł ostrzec!

a no to zmienia postać rzeczy chociaż jakby do mnie zagadał jakiś przystojniak, to pewnie walnęłabym buraka i tyle z rozmowy

Cytat:
Byłam już pare razy z nimi na imprezach jak są w związkach i na takich co nie były. To różnica kolosalna... Teraz szkoda jechać, bo z nimi nie zatańczysz, bo jedna tańczy ze swoim, druga będzie siedzieć ze swoim cały czas, bo on nie tańczy... Wcześniej potrafiłyśmy przebalować/przetańczyć całą noc, teraz nie... I po kijj ja mam z nimi jechać skoro brak towarzystwa do zabawy, a raczej aż tak śmiala nie jestem, by iść samej na parkiet (co jeśli bym całą noc musiała tańczyć sama ? )

o ja nie mogę powinna być jakaś nazwa na tą chorobę..
skoro jest odpieluszkowe zapalenie mózgu to powinna być jakaś nazwa dla takiego typu zachowań, jakie opisujesz

Stary 2014-01-01, 21:44   #3167
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Jestem

90agnieszka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 21:46   #3168
Young_Wild_Free
Rozeznanie

co to jest to badoo?
Stary 2014-01-01, 21:46   #3169
megi1416
Rozeznanie

Cytat:
To pisałam wczoraj jak to moja "przyjaciółka" (teraz to już nie wiem kim ona jest) postępuje - widzimy się tylko raz w miesiącu, mimo, że mamy do siebie 15 minut drogi, ponieważ ona albo się uczy (w co wątpię, bo ostatnio opowiadała, że ma same 2 i 3 na półrocze + 2 zagrożenia) a w niedziele jeździ do chłopaka.. A jak już się widzimy to 4/5 czasu co jesteśmy razem gada o tym chłopaku, co z tego, że ja nie mam, ważne, że ona ma. A później narzeka, że z nikim nie utrzymuje z dawnych znajomych kontaktu.
Kiepsko, wydaje mi się że osoby w związkach (czyt. Twoja przyjaciółka) nie potrzebuja znajomych, więc nie dbają o te kontakty, co dla mnie jest głupotą, bo ile można ze sobą ciągle ?

Wczoraj nadawałam na sprzedaną TV, dzisiaj na osoby w związkach

Cytat:
albo jest znacząca cisza
Tak też bywa

Cytat:
teraz jest afterparty
Oł jeeaaaa... Dzisiaj lepiej się bawię, niż wczoraj "Jesteś szalonaaaaaa......."

Cytat:
ja na swojej miałam czarną, długą bez rekawów, bardzo mi się podobała, ale zapewniam nikt na mnie nie patrzył
Ważne że Tobie się podobała

Cytat:
Tylko to on zagadał.
Mógł ostrzec!
Hahaha miałabym tak samo, ogólnie jestem/ byłam nastawiona negatywnie na takie "zagrywki"
Stary 2014-01-01, 21:47   #3170
Miss O Club
Zadomowienie

Cytat:
ja wszytko rozumiem, napić się i mieć fazę, też tak lubię, zwłaszcza, gdzy towarzystwo ma podobną fazę do mojej, wtedy nikt na ciebie krzywo nie patrzy, ale na co dzień też lubię się powygłupiać i nie lubię jak ktoś mnie ocenia, oczywiście wzrokiem bo słownie to trzeba mieć jajCa chociaż trafiłam na fajną grupę co idzie się powygłupiać i pośmiać :P
Cytat:

bo wyglądała o wiele lepiej i seksowniej niż tamte dziunie nie wolno facetowi wszystkiego dawać na tacy

no dokładnie, a ludzie patrzą jak na debila

jesteś moją imienniczką!

jest nas dużo

znam przykład takiej pary.. wszędzie razem w końcu przestali być zapraszani tzn. jej chłopak przestał być zapraszany, bo to on był mile widziany, a ona szła za nim, jakby się skleiła ręką do jego na super glue
a ty moją Marty takie podobne, wow

-Sophia Loren
Stary 2014-01-01, 21:47   #3171
nadzieja__
Zadomowienie

Cytat:
e kurdupel od razu, ja pisałam o moim wzroście w kontekście grania w siatkę, chociaż jako libero...

Ja żałuję, że porzuciłam granie w siatkę. W podstawówce grałam, chodziłam na sks-y, oglądałam namiętnie mecze (Kurek i Winiarski ) ale jako, że byłam najniższa, najlżejsza i miałam najmniej siły (niedowaga pozdrawia!), stwierdziłam, że nie uda się i rzuciłam to. Zawsze pamiętam, że się śmiali ze mnie, że ja taka mała. . Dopiero przed dostaniem @ w gimnazjum urosłam bardzo dużo . Mam całe 167 i jestem jedną z wyższych dziewczyn z mojego otoczenia. Ale dalej chodząc po sklepie czuję się mała (ostatnio na mnie kilka razy wpadli faceci bo mnie nie widzieli ) . I bym wróciła do gry mimo wzrostu i dalszej niedowagi, ale to już za późno. . A mogłam być libero albo rozgrywającą
New year, new life.
Stary 2014-01-01, 21:48   #3172
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
kurde, jestem w takiej złej formie, że bym szybko nie mogła
Cytat:
Może i mnie uważają "znajomi" za taką ?
ale coś w tym kurna jest

WYMIANA
Stary 2014-01-01, 21:49   #3173
megi1416
Rozeznanie

Cytat:
co to jest to badoo?
Wczoraj, tutaj też się dowiedziałam że portal randkowy ?
Stary 2014-01-01, 21:50   #3174
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
ja wszytko rozumiem, napić się i mieć fazę, też tak lubię, zwłaszcza, gdzy towarzystwo ma podobną fazę do mojej, wtedy nikt na ciebie krzywo nie patrzy, ale na co dzień też lubię się powygłupiać i nie lubię jak ktoś mnie ocenia, oczywiście wzrokiem bo słownie to trzeba mieć jajCa chociaż trafiłam na fajną grupę co idzie się powygłupiać i pośmiać :P
Ja też lubię, ale nie przy każdym tak potrafię, muszę kogoś naprawdę dobrze znać

WYMIANA
Stary 2014-01-01, 21:50   #3175
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
co to jest to badoo?

pojęcia nie mam

Cytat:
a ty moją Marty takie podobne, wow

uszanowanko

Cytat:
kurde, jestem w takiej złej formie, że bym szybko nie mogła

nie bój żopy, bym Cię trzymała przecież

Stary 2014-01-01, 21:51   #3176
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89

Cytat:
albo jest znacząca cisza
Odsypiają sylwestra. Mnie głowa boli i spanie zbiera. Jutro do pracy trzeba iść

Cytat:
co to jest to badoo?
Portal randkowy
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam.
justka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-01, 21:51   #3177
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Wczoraj, tutaj też się dowiedziałam że portal randkowy ?
jakieś maile z tego dostawałam

cześć Aga, widzę Cię

WYMIANA
Stary 2014-01-01, 21:51   #3178
nadzieja__
Zadomowienie

Cytat:
a no to zmienia postać rzeczy chociaż jakby do mnie zagadał jakiś przystojniak, to pewnie walnęłabym buraka i tyle z rozmowy

o ja nie mogę powinna być jakaś nazwa na tą chorobę..
skoro jest odpieluszkowe zapalenie mózgu to powinna być jakaś nazwa dla takiego typu zachowań, jakie opisujesz
Ja jakoś rzadko się czerwienię. .
Do tego dziewczyny się dziwnie patrzyły, bo to taka "dup*czka szkolna"
Cytat:
Kiepsko, wydaje mi się że osoby w związkach (czyt. Twoja przyjaciółka) nie potrzebuja znajomych, więc nie dbają o te kontakty, co dla mnie jest głupotą, bo ile można ze sobą ciągle ?

Wczoraj nadawałam na sprzedaną TV, dzisiaj na osoby w związkach

Tak też bywa

Oł jeeaaaa... Dzisiaj lepiej się bawię, niż wczoraj "Jesteś szalonaaaaaa......."

Ważne że Tobie się podobała

Hahaha miałabym tak samo, ogólnie jestem/ byłam nastawiona negatywnie na takie "zagrywki"
To po co gada, że tylko ze mną się `jako tako` koleguje.

Ja też.. Bo nie wiem czemu zagadują.
New year, new life.
Stary 2014-01-01, 21:52   #3179
Miss O Club
Zadomowienie

Cytat:
Ja żałuję, że porzuciłam granie w siatkę. W podstawówce grałam, chodziłam na sks-y, oglądałam namiętnie mecze (Kurek i Winiarski ) ale jako, że byłam najniższa, najlżejsza i miałam najmniej siły (niedowaga pozdrawia!), stwierdziłam, że nie uda się i rzuciłam to. Zawsze pamiętam, że się śmiali ze mnie, że ja taka mała. . Dopiero przed dostaniem @ w gimnazjum urosłam bardzo dużo . Mam całe 167 i jestem jedną z wyższych dziewczyn z mojego otoczenia. Ale dalej chodząc po sklepie czuję się mała (ostatnio na mnie kilka razy wpadli faceci bo mnie nie widzieli ) . I bym wróciła do gry mimo wzrostu i dalszej niedowagi, ale to już za późno. . A mogłam być libero albo rozgrywającą
może to taki podryw był
dam Ci namiary na moją babcię, gwarantuję, że przytyjesz raz dwa, no chyba, że to jakieś problemy zdrowotne, chora tarczyca?

-Sophia Loren
Stary 2014-01-01, 21:52   #3180
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
nie bój żopy, bym Cię trzymała przecież
mam motywację do schudnięcia, w obecnym stanie powiadam - nie dasz rady

WYMIANA
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości