|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
witam
![]() jana trzymam kciuki za Was, mam nadzieję, że wyniki będą coraz lepsze agatko mocno przytulam ![]() hosenko ale nas wszystkich zaskoczyłaś, gratulacje ![]() mały cudowny ![]() barbie super, że wszystko ok ![]() wszystkie smucące się tulę mocno ![]() Nowy rok a my witamy się z chorobami. Mikołaj jest przeziębiony i ma zapalenie spojówek. Ja przeziębiona i mam jelitówkę. Miko coś nocami mi nie śpi.
#4172 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Hosenko cudny ten twój synus. I jaki malutki
Berbie ale się strachu najadlas. Dla mnie to był największy stres w ciąży, tym bardziej że w poprzedniej się okazało że nie ma wód nagle Jana dobrze że już jest lepiej
#4173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (nie wolisz śpiworków do spania zamiast kołderek? trochę to wygodniejsze przy wiercącym się dziecku. u nas tym sposobem pościel to tylko prześcieradła) mam nadzieję, że jednak będziesz sensownie traktowana w szpitalu, łudzę się, że takie podejście do pacjenta jest możliwe.. ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Hosenka - cudny synuś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Zakorzenienie
|
Rena łączę się w bólu ... w kwietniu # nawet urodziny miałam zrąbane a na koniec roku pogrzeb, jakies fatum chyba mnie opętalo....
![]() Edytka dobrze że masz pozytywne nastawienie... ![]() Natalia ![]() Co myślicie? ciemnieje? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...f97127239.html
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2014-01-03 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Zakorzenienie
|
Kunia dużo zdrówka dla was. My też robimy roczek w lutym 2.02
#4176 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Śliczny jest ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i jeszcze ostatnio dwóch innych dentystów mi powiedziało, że kanałówka do powtórki bo kanały nie wypełnione w całości ![]() ![]() I po co człowiek płaci składki jak i tak za to musi wszystko zapłacić ciężką kasę... Trzymam kciuki, żeby było tak jak chcesz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4177 |
Zakorzenienie
|
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2014-01-03 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4178 |
Zakorzenienie
|
BERBIE- ale musiałaś mieć stresa..., zapytaj lekarza, czy możesz mięśnie kegla ćwiczyć
![]() Hosenko- ale on śliczny... jana- jest dobrze, jutro musi być też dobrze ![]() agatko- tulę natalia- zdrowiejcie ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- elizka- szalejesz z zakupami ![]() ![]()
#4179 |
Zakorzenienie
|
Agatko zielony zdecydowanie wygląda na ciemniejszy
#4180 |
Zakorzenienie
|
no to zobaczymy jutro co wyjdzie ale ja obstawiam że w niedzielę pon dopiero wyjdzie pozytywny...
Zeberka ![]()
#4181 | |||
Zakorzenienie
|
jana ja też biorę profilaktycznie akard, ale lekarz powiedział, że po 16 tygodniu odstawić
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dobranoc kochane ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4182 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
HOSENKO! alez sliczny, a jaki malutki - zapomniałam już jak Zo była mała! Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
KOOOOCUR! OOOOOOOOOOOOOOO! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BERBIE! ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4183 |
Wtajemniczenie
|
berbie, pikaso napiszę Wam na pw bo tutuaj się obawiam na publicznym...
Agatko- oby, oby... to byłby cudowny widok! ![]() Kurcze, to wczesnie jak na 6 sc masz niby owulke? tak zrozumialam jakbys teraz spodziewala sie miesiączki, czyli jakby cykl Twój trwał 20 dni??? bardzo krótko... ale pewnie jak jestes na lekach to moze masz inaczej wyliczone... bo tak w wiekszosci przypadków to owulka jakos po polowie cyklu. Agatko ja też czuję jakieś fluidki od Twojej babci, ona tam już dopilnuje żebyś miała swoje małe pocieszenie i szczęście tu na ziemi niebawem! ![]() - Ciemnieje mi się zdaje... pikaso, kochana, nie wiem czy z tym rozmyślaniem kiedyś dojdziemy ładu. To już chyba będzie nam wpisane. Mnie najgorzej dopada jak się przebudzę w nocy. Wtedy masakrycznie włącza mi się myślenie, stres... eliza, te słowa, że to szansa, to i mnie teraz zapadły w głowę... U mnie chyba coraz gorzej... Bronię się przed tym, niby prę do przodu, ale kurcze czuję, że przegrywam. Budzę się już co noc, i zaczynam myśleć. Za każdym razem po tym jestem coraz bardziej słaba. Sytuacja rodzinna też mnie pomalu dobija, ale na co dzien naprawdę daję radę, żyję, nie snuję się. Jestem pogodna. Ale gdzieś bardzo głęboko w środku swoją walkę przegrywam. To chyba już jest taki kawał wyrwanego serca, co się nie zagoi tylko tak sobie będzie krwawił... Najwięcej radości mam z tego jak widzę Was, Ciebie, jak piszesz o tych łóżeczkach, o codziennych rozterkach, a tak naprawdę to wszystko się rozchodzi o te dwa małe bąbelki... aż serce rośnie i nadzieja się odzywa że i u mnie kiedyś zagości na dłużej to upragnione dzieciątko i dotrwamy... ![]() rena, też czytałam już kiedyś o tym jak ją odmawiać i przyznam też że nie było to dla mnie jasne wcale. Może na jutubie ktoś odmawia i Ci / Nam potowarzyszy w tych pierwszych próbach? ![]() ![]() ej, i wiesz co, też myślałam by w tym cyklu zrobić sobie progesteron w fazie lutealnej (po owulce). Lekarz Ci zlecił, czy sama dla siebie sprawdzasz poziom? sprawdzałaś jaki poziom był przed owu? sorki ze tak pytam ale jestem zielona... kooocurku, też mam takie myśli... ![]() ale zero pojęcia, bo jeszcze za mało motywacji. Ale cudownie że masz takie myśli, skłonności. To dobrze o Tobie świadczy, masz dobre serduszko ![]() natalia - dużo zdrówka dla Ciebie i Mikołaja... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Iza i Hosenka gratulacje ![]() ![]() Tak się cieszę, że wszystko się dobrze skończyło ![]() Fiolusiek aż się buzia mi uśmiecha jak myślę o Tobie ![]() ![]() Eliza (przepraszam,ale nie pamiętam...) Twoja prof. kładzie Cię na jakieś konkretne badania czy tak profilaktycznie?bo w tedy po świętach nie byłaś w szpitalu? no ja też znam wielu takich lekarzy, dla którym pacjent zadający pytania to szczyt chamstwa i bezczelność...na szczęście nie wszyscy ![]() i tak jak piszesz: w razie czego zmienisz prowadzącego a jak dziewczynki?szaleją?odróż niasz już kiedy która kopie?to musi być wspaniałe uczucie ![]() Agatko nie poddawaj się ![]() ![]() Perse jak tam u Ciebie dieta? udało się znaleźć winowajcę wysypki? mleko nadal odstawione? Kubek a u Was długo będziecie naklejać plastry? jak to w ogóle wygląda?taka przepuklina znika? operuje się? kurcze namęczy się Tymek ![]() Jana oby udało się jak najdłużej wytrzymać w 2paku ![]() ![]() ![]() Pikaso ![]() Berbie ćwicz mięśnie Kegla, ja tak je ćwiczyłam w ciąży, że mam tam już chyba kaloryfer ![]() ![]() ![]() tęskno za Wami...ale jakoś zorganizować się nie mogę ![]()
#4185 |
Zakorzenienie
|
ja uznałam, że jak będzie potrzebna pościel to kupię, ale do tej pory nie widzę potrzeby. dostałam jakąś kołderkę po kuzynce i J. śpi pod nią w dzień, w zupełności wystarczy. ochraniacza nie mamy, też miałam kupic jak będzie potrzeba i jakoś się zeszło. teraz może by się przydał, bo czasem obija się głową o szczebelki, ale z drugiej strony J. lubi szarpać za te szczebelki, więc nie wiem czy mały furiat tolerowałby takie ograniczenie, zwłaszcza, że nie widziałby wiele przy tych ochraniaczach.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dziś wyrąbała i zaliczyła spotkanie z kaloryferem ma 2 symetryczne guzy na czole , które wyglądają jakby jej rogi rosły a przecież ona taka grzeczna! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4188 |
Wtajemniczenie
|
esesko- może i grzeczna, ale ekspresyjna po mamie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wieka ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4190 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
dziewczyny u mnie nowy rok i w pracy znowu zaczęły się cyrki (nie będę wchodzić w szczegóły), całą noc nie spałam z nerwów... nie wiem jak ja dotrwam do tej ciąży; myślałam, że już wyszłam na prostą... a teraz boje się, że zajdę i poronię i będę musiała tam wrócić, albo ze zajdę będzie okazja pracy i ją odrzucę przez ciążę i poronię (tak było w ostatniej ciąży) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4191 |
Zakorzenienie
|
Mlebidakin nie pozwalam Ci tak myśleć!
![]() a dziś chyba jeszcze bardziej plamię/krwawię....mam dość....
#4192 | |||
Zadomowienie
|
Cześć
Zaciskam kciuki aby Izka z Dominikiem wrócili dzisiaj do domku!!! Barbi to miałaś stresa.. kurcze.. współczuję. Najważniejsze, że to nie wody i że widziałaś swojego maluszka ![]() Dopytaj gina o te ćw. mięśni kegla. Ja zaczęłam je ćwiczyć jakoś przed świętami, choć o regularność jeszcze ciężko. Jana dobrze, że jest lepiej. Oby już tak zostało na jeszcze kilkanaście tygodni!!! Myślę o Was ciepło!!! Hope, Picaso jesteście przecież tak świeżo po stratach.. więc mówiąc wprost chyba jeszcze za wcześnie aby mogło być dobrze.. Ale z czasem nauczycie się żyć na nowo, bo tamto życie już nigdy nie wróci.. Kiedyś znalazłam porównanie, że serce matki po poronieniu, po śmierci dziecka jest jak stłuczona i sklejona filiżanka - można je skleić - raz lepiej, raz gorzej, ale blizna i ślad zostaną na zawsze.. a czasem i pewne cząstki się już nigdy nie znajdą i zostaje pustka.. Trzymajcie się kochane, tulę mocno ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Agatko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i kochana ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
Zadomowienie
|
pikaso, kochana, nie wiem czy z tym rozmyślaniem kiedyś dojdziemy ładu. To już chyba będzie nam wpisane. Mnie najgorzej dopada jak się przebudzę w nocy. Wtedy masakrycznie włącza mi się myślenie, stres...
Pikaso ![]() We wszystkim macie rację. Trzeba się nauczyć z tym wszystkim żyć, tylko że okupione jest to wszystko na początki strasznym bólem. Myślę, że los nam wszystkim to kiedyś wynagrodzi. esesko mam nadzieję, że guzy szybko znikną. Moja kiedyś była jednorożcem ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4194 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a mozesz isc na usg zeby to sprawdzic??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
usg mam we wtorek dopiero....ale jeśli to @ to mam cykl w plecy...a może i to na dobre wyjdzie...a z drugiej str boje sie powrotu tych polipów ![]() ![]()
![]() |
#4196 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Zakorzenienie
|
nie nie stymulację miałam 2-6dc i od 7dc biorę tylko to co wyżej napisałam....
![]() |
#4198 |
Konto usunięte
|
Agatko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4199 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Natalka dużo zdrówka. [B]Mlebidakin/B] nawet tak nie myśl ma być dobrze. Teraz się nam uda ![]() Agatko nie wiem co pisać, bo się za bardzo nie znam ![]()
#4200 |
Zakorzenienie
|
już mam wszystkiego serdecznie dość....plamienie się nasila...
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.