|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cytat:
![]() Pojadę, pojadę. Tylko czekam aż mamuśka z pracy wróci. Bo nie ma mnie kto przetransportować...
|
|
#3122 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cytat:
![]() kasiab mam nadzieję że maluch sobie spi tylko smacznie... ja mojego tez wczoraj mniej czułam... tż mnie o 6 rano obudził jak wrocil z pracy, by pochwalic się podwyżką. i widzialam, że ma straszna ochote na plotki a ja go olałam.... ledwo po 2 zasnelam, balam się, że mnie wybudzi. i obudził nam dziecko! nastepnym razem sam go bedzie usypiał!
|
|
#3123 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie tak na szybko bo uciekam z tzetem na zakupy. Po lumpkach jedziemy oglądac wozki Może cos sie uda kupic
![]() Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry. Ja tylko na chwilke... zycze udanegi dnia...
My wlasniej jedziemy do SH. Mam nadzieje ze uda nam sie cos wyszperac fajnego... Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#3125 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
niesamowite uczucie, co nie ![]() Cytat:
![]() czy możecie polecić mi jakiś prosty w obsłudze telefon (dla taty) coś typu Nokia 206 taki do max 200zł
|
|
#3126 |
|
BAN stały
|
Kasiab jak już będziesz po IP to daj znać. Mam nadzieję, że coś zaradzą i w końcu poczujesz się lepiej
Dzisiaj w nocy śniły mi się foteliki samochodowe To przez te wczorajsze wybory Mila własnie poszła na drzemkę a my się bierzemy za sprzątanie chaty. A właśnie, Nikii wpisz mi proszę wizytę na 8.01 połówkowe
|
|
|
|
#3127 | |
|
Rozeznanie
|
A my pospaliśmy dziś do 9.00
![]() Cytat:
I gdzie ja teraz drożdżówki dorwę Kasiab, trzymam kciuki, żeby na IP wszystko było ok! ![]() Kasian, jak Hania dziś? Madziula i doczekałaś się na śniadanie? ![]() Justynko, pochwal się potem łowami! Monija, ale historia z pracownicą Szkoda tylko Twoich nerwów Martusia, udanego wypoczynku! My dziś już rozbieramy choinkę Sypie się strasznie, więc nie ma sensu jej trzymać. I znowu trzeba rok czekać na święta ![]() Miłego dnia!
|
|
#3128 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się.
Właśnie wracamy do domu, zmęczona jestem tymi dwoma dniami poza domem. Obce łóżko to jakoś wyspać się nie mogę Wszystkim chorowitkom życzę dużo zdrówka, ja muszę mojego tż wykurować bo coś mi pokasłuje. Miłego Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3129 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gratuluję podwyżki męża ![]() Cytat:
![]() jestem już po glukozie, przeżyłam jakoś, samo wypicie nie było takie straszne, ale za to po było gorzej :P mdliło mnie trochę ale po 30 min było już ok i wytrwałam poza mną jeszcze 3 dziewczyny miały to badanie ![]() a mi się dziś śniło, że spotkałam koleżankę a w wózku miała bliźniaki i wypytywałam ją o ten wózek, bo wiem, że paulka szuka ale niestety nazwy nie pamiętam jaka w tym śnie była :PMąż robi dla mnie spaghetti bo od 2 dni mam na nie ochotę ![]() a ja zabieram się za ciacho, bo jutro gości mamy
|
||
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
Martuszka jak co to pytaj
Zawsze to lepsza opinia niż żadna , a tym bardziej jak ktoś już wózka używa ![]() Carolyna ja mam Smsunga s5610 i jestem zadowolona . Nie wiem ile normalnie kosztuje bo ja mam w abonamencie. Magdi no to poszaleliście ze spaniem :P ja po Trzech Królach zamierzam rozbierać choinkę ![]() Moje dziecko wstało chyba lewą nogą dziś - od rana mega maruda, płacz o byle co ... Teraz już śpi , mam nadzieję że jak wstanie to w lepszym humorze. |
|
|
|
#3131 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chciałam jeszcze poczekać, ale robimy dziś takie generalne porządki plus małe przemeblowanie i choinka już się nie mieściła ![]() Martuszka0 więc tak: - na obiad też mam dziś spaghetti ale jeszcze póki co spieramy się z mężem kto je robi. Bo i ja chcę robić i on - na którą masz połówkowe? ![]() - co do wózków..my rok temu tak robiliśmy Jeśli jakiś nam się spodobał, podchodziliśmy pytaliśmy jaki to model i jak się sprawuje Nazwy mąż zapisywał na komórce i potem w domu sprawdzaliśmy ile kosztuje i jeszcze opinie Ludzie baaardzo chętnie odpowiadali na męża pytania haha. Albo niektórzy mieli już za sobą jakiś inny kupiony nieudany wg nich model i opowiadali dlaczego
|
|
|
|
|
#3132 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a Ty?? to widzę, że nie tylko ja mam taki pomysł a jaki w końcu wózek wybraliście dla Emilki?
|
|
|
|
|
#3133 | ||
|
Zakorzenienie
|
A gdzie tam, wsta jak gotowe było
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3134 | ||
|
Zakorzenienie
|
A u mnie w piekarniku siedzi sero-makowiec
Miałam go robić na święta, ale ból brzuszka mi nie pozwolił... i tym sposobem znowu czuję święta w powietrzu Dzidzia też, bo jak zaczęło tak mocno już pachnieć, to zaczęła fikać ![]() I wiecie co, strasznie mi się nie podoba imię dzidzi, które niby wybraliśmy... Co prawda sama je zaproponowałam TŻ-owi, ale nie potrafię myśleć o dzidziuni jak o Lence. Ja chcę Natalkę Ale TŻ od dawna już mówi do Niej Lenka, do tego Jego tata powiedział (jeszcze nie wiedząc o naszych typach imion), że bardzo chciałby Lenkę, kolega TŻ ma kuzynkę Lenkę, która podobno jest super dzieckiem, a Natalka kojarzy się TŻ-owi z "głupim Puszkiem Okruszkiem"... No i nie mogę tego przeforsować... Moim jedynym argumentem jest to, że Lenkę można zdrobnić do Leni, a ja nie chcę, by ktoś mówił do Niej "Leniu, co dziś robiłaś...", albo "Podaj mi to Leniu" :mor: Musiałam się wyżalić... Dziś będę przekonywać z grubej rury, tzn ciastem i koszulką z Lidla Ale to dopiero wieczorem...
|
|
|
#3135 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Kasiab dobrze, ze jedziesz na to IP, podejrzewam, ze moga Cie zostawic, z tymi skurczami rzeczywiscie nieciekawie i jeszcze to chorobsko wstretne, a Olenka moze spi, albo zmienila ulozenie, pewnie tez sie tym wszystkim stresujesz przez co tez moze nie wyczulas kopniaczkow wszystko bedzie dobrze przebadaja Cie w zdluz i wszerz, odpowiednio sie Toba zajma , ani sie obejrzysz a wszystko wroci do normy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3137 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A co do wózka to my kupiliśmy x-lander move (z pompowanymi kołami ), używany, gondola i spacerówka od razu. Teraz używam tego wózka tylko u rodziców bo nam się do auta już nie mieści po zamianie..ale to Wam już kiedyś pisałam Dla mnie ten wózek był mega dobry, jeździ jak czołg, po lesie, wertepach radzi sobie super. Mam porównanie do mojej obecnej spacerówki - tamten xlander jest nie do zajechania. Tylko ja właśnie przez to że używany to miałam starszą wersję jego..i tak mi się coś wydaje, że one były solidniejsze..bo jak widzę to nowe wersje..to już mi nie wyglądają tak porządnie. I chyba ktoś też nawet kiedyś pisał, że skrzypią W tej starej wersji nie doświadczyłam tego problemu mimo, że wózek przecież był używany już przez poprzednie dziecko.Cytat:
Dziewczyny...moja Milcia od 3 dni zaczęła stawać na nóżki, gdzieś przy łóżku, meblach itd. I dziś opierając się o fotel..zrobiła swój pierwszy kroczek Siedzieliśmy z mężem akurat na podłodze, bo porządkowaliśmy bombki i oboje to widzieliśmy |
||
|
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
Tak na szybko was podczytuje na telefonie.
KASIAB 3 mam kciuki zeby na IP okazalo sie ze to chwilowe i ze cie nie zostawia. ILKAS brawo dla MILCI. super ze udalo wam sie byc przy tak waznej chwili ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- CAROLYNA nokie staraszego typu sa latwe w obsludze. Popatrz na allegro. Wpisz firme i przedzial kasowy i ci sie pojawia modele. Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- VAMPIRKA udanego przekonywania meza w koszulce i z ciastem ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- A poza tym widzr ze coraz wiecej nas wizytujacych 8 stycznia... ja, ilkas i napewno ktos jeszcze... Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#3139 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
poza tym, mam nadzieję, że nikogo nie urażę, bo wiem, że wielu dziewczynom podoba się to imię, ale mi się kojarzy z wyliniałym psem.. może poszukaj jakichś innych propozycji, żebyście doszli do kompromisu? bo Natalki są naprawdę trudnymi dziećmi, przynajmniej wszystkie, które znam są takie.. i to imię też jest wysoko, jeśli chodzi o popularność.. Skoro TŻtowi podoba się Lena, a Tobie Natalia, to może Nina? ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3140 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wróciłam do domku, czekała na mnie niespodzianka ciuszki dla dzidziusiów od cioci
|
|
#3141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Beatusia, to, że Lena jest bardzo popularnym imieniem TŻ-ta nie rusza, bo On nie zna żadnej Leny i mi nie wierzy, że ich będzie dużo... Ale podsunęłaś mi fajny pomysł... Jak nic nie zadziała, to za parę dni (by się nie kapnął) powiem, że słyszałam jak ktoś woła Lenkę i... przybiegł taki paskudny, wyleniały pies
![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Paulka, super niespodzianka
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
Co do zakupow to udalo mi sir kupic 2 body... nie jestem zadowolona myslalam ze beda lepsze perelki.
VAMPIRKA pokza mu faktycznie ten artykul. A jak nie podziala to wtedy probuj z wylenialym psem ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3144 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeżeli chodzi o ciuszki to mogę na ciotki liczyć :P co i raz podrzucą po bodziaku itp
Byłam w pepco, spodziewałam się większych wyprzedaży no ale i tak kupiłam śpioszki i pajacyki oczywiście wszystko x2
|
#3145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieję, że to pomoże
|
|
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
PAULKA dobrze ze mozesz liczyc na.ciocie... w jakiej cenie pajacyki w pepco?
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#3147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też nie chciałabym Lenki ze względu na popularność, zaprowadź go do żłobka, przedszkola niech zobaczy ile na liście Lenek A tak serio to najwiecej Majek widzę/słyszę...A może MagdaLENKA? ![]() Albo MarLenka ![]() Zresztą zawsze można na drugie dać ![]() Mi się Marysia podoba, ale to podobno łobuziary ![]() Za to na męskie u Tżta wszystko nie, nie, nie tylko na Eryka i Patryka mówi łaskawie "może byc"
|
|
#3148 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po 12,99, śliczne beżowe w misie
|
|
#3149 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam wizyte 8 i 9 stycznia ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
u nas bedzie Lenka albo Kacperek. i mimo ze sa to popularne imiona to mega sie nam podobaja wybralismy je jeszcze przed slubem ponad 2 lata temu i tak zostalo Nam
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
||
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
znam co najmniej dwie i faktycznie niezłe czorty
![]() łeee, szału cenowego nie ma
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.

niesamowite uczucie, co nie 
taki do max 200zł
zapraszam 
Szkoda tylko Twoich nerwów
Sypie się strasznie, więc nie ma sensu jej trzymać. I znowu trzeba rok czekać na święta 

Jeśli jakiś nam się spodobał, podchodziliśmy pytaliśmy jaki to model i jak się sprawuje 

wszystko bedzie dobrze