Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-04, 10:45   #3121
kasiab91
Zakorzenienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Dzisiaj mamy kolędę, więc Mężul dał mi wolną chatę na sprzątanie i zabrał Misię do Babci. Ja zamiast sprzątać to siedzę przy kawce, ale muszę się podnieść z kanapy

Ojej Kochana to nie ma żartów. Podjedź na tą IP.
Jeszcze odpocznij trochę

Pojadę, pojadę. Tylko czekam aż mamuśka z pracy wróci. Bo nie ma mnie kto przetransportować...
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 11:21   #3122
asia27100
Zakorzenienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość

ja w ogóle mam ostatnio taką manię, że obserwuję wszystkie wózki na spacerach i nawet mam ochotę robić ankiety i pytać się użytkowników czy są z nich zadowoleni, jakie mają wady i zalety
mam identycznie!

kasiab mam nadzieję że maluch sobie spi tylko smacznie... ja mojego tez wczoraj mniej czułam...

tż mnie o 6 rano obudził jak wrocil z pracy, by pochwalic się podwyżką. i widzialam, że ma straszna ochote na plotki a ja go olałam.... ledwo po 2 zasnelam, balam się, że mnie wybudzi. i obudził nam dziecko! nastepnym razem sam go bedzie usypiał!

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 11:32   #3123
monijaaa
Zadomowienie

Witam sie tak na szybko bo uciekam z tzetem na zakupy. Po lumpkach jedziemy oglądac wozki Może cos sie uda kupic

Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 11:37   #3124
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Dzien dobry. Ja tylko na chwilke... zycze udanegi dnia...
My wlasniej jedziemy do SH. Mam nadzieje ze uda nam sie cos wyszperac fajnego...

Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 11:53   #3125
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość
ja jak leżę to zazwyczaj mam zimny, bo odsłonięty do obserwacji podskoków Tzn na szczycie jest zimny, a po bokach cieplejszy
mój synek, jak odsłaniam brzuch gdy kopie, by lepiej widzieć - przestaje (chyba będzie po mamusi ciepłolubny)
Cytat:
Napisane przez Donuś Pokaż wiadomość
Dawno mnie nie było i musze sie pochwalic ze czuje ruchy wreszcie, juz nie mogłam sie doczekac
super niesamowite uczucie, co nie
Cytat:
Napisane przez monijaaa Pokaż wiadomość
Witam sie tak na szybko bo uciekam z tzetem na zakupy. Po lumpkach jedziemy oglądac wozki Może cos sie uda kupic
udanych łowów

czy możecie polecić mi jakiś prosty w obsłudze telefon (dla taty) coś typu Nokia 206 taki do max 200zł

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 12:01   #3126
ilkas
BAN stały

Kasiab jak już będziesz po IP to daj znać. Mam nadzieję, że coś zaradzą i w końcu poczujesz się lepiej

Dzisiaj w nocy śniły mi się foteliki samochodowe To przez te wczorajsze wybory Mila własnie poszła na drzemkę a my się bierzemy za sprzątanie chaty.

A właśnie, Nikii wpisz mi proszę wizytę na 8.01 połówkowe
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 12:26   #3127
Magdi555
Rozeznanie

A my pospaliśmy dziś do 9.00

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość

Ktora chetna na cieple kakao i swiezo upieczone drozdzoweczki z wisniami zapraszam

O, nie! I gdzie ja teraz drożdżówki dorwę

Kasiab, trzymam kciuki, żeby na IP wszystko było ok!
Kasian, jak Hania dziś?
Madziula i doczekałaś się na śniadanie?
Justynko, pochwal się potem łowami!
Monija, ale historia z pracownicą Szkoda tylko Twoich nerwów

Martusia, udanego wypoczynku! Gdzie dokładnie wybywacie?

My dziś już rozbieramy choinkę Sypie się strasznie, więc nie ma sensu jej trzymać. I znowu trzeba rok czekać na święta

Miłego dnia!

Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 12:27   #3128
paulka0212
Wtajemniczenie

Witam się.
Właśnie wracamy do domu, zmęczona jestem tymi dwoma dniami poza domem.
Obce łóżko to jakoś wyspać się nie mogę

Wszystkim chorowitkom życzę dużo zdrówka, ja muszę mojego tż wykurować bo coś mi pokasłuje.

Miłego

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 12:30   #3129
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
mam identycznie!

kasiab mam nadzieję że maluch sobie spi tylko smacznie... ja mojego tez wczoraj mniej czułam...

tż mnie o 6 rano obudził jak wrocil z pracy, by pochwalic się podwyżką. i widzialam, że ma straszna ochote na plotki a ja go olałam.... ledwo po 2 zasnelam, balam się, że mnie wybudzi. i obudził nam dziecko! nastepnym razem sam go bedzie usypiał!
tylko, że jeszcze nie odważyłam się pytać ludzi o te wózki :P
gratuluję podwyżki męża
Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Kasiab jak już będziesz po IP to daj znać. Mam nadzieję, że coś zaradzą i w końcu poczujesz się lepiej

Dzisiaj w nocy śniły mi się foteliki samochodowe To przez te wczorajsze wybory Mila własnie poszła na drzemkę a my się bierzemy za sprzątanie chaty.

A właśnie, Nikii wpisz mi proszę wizytę na 8.01 połówkowe
O mamy w tym samym dniu połówkowe

jestem już po glukozie, przeżyłam jakoś, samo wypicie nie było takie straszne, ale za to po było gorzej :P mdliło mnie trochę ale po 30 min było już ok i wytrwałam poza mną jeszcze 3 dziewczyny miały to badanie

a mi się dziś śniło, że spotkałam koleżankę a w wózku miała bliźniaki i wypytywałam ją o ten wózek, bo wiem, że paulka szuka ale niestety nazwy nie pamiętam jaka w tym śnie była :P

Mąż robi dla mnie spaghetti bo od 2 dni mam na nie ochotę
a ja zabieram się za ciacho, bo jutro gości mamy
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 12:50   #3130
Nikii89
Zakorzenienie

Martuszka jak co to pytaj Zawsze to lepsza opinia niż żadna , a tym bardziej jak ktoś już wózka używa

Carolyna ja mam Smsunga s5610 i jestem zadowolona . Nie wiem ile normalnie kosztuje bo ja mam w abonamencie.

Magdi no to poszaleliście ze spaniem :P ja po Trzech Królach zamierzam rozbierać choinkę

Moje dziecko wstało chyba lewą nogą dziś - od rana mega maruda, płacz o byle co ... Teraz już śpi , mam nadzieję że jak wstanie to w lepszym humorze.
Stary 2014-01-04, 13:02   #3131
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość

My dziś już rozbieramy choinkę Sypie się strasznie, więc nie ma sensu jej trzymać. I znowu trzeba rok czekać na święta
My właśnie rozebraliśmy Chciałam jeszcze poczekać, ale robimy dziś takie generalne porządki plus małe przemeblowanie i choinka już się nie mieściła

Martuszka0 więc tak:
- na obiad też mam dziś spaghetti ale jeszcze póki co spieramy się z mężem kto je robi. Bo i ja chcę robić i on
- na którą masz połówkowe?
- co do wózków..my rok temu tak robiliśmy A raczej mój mąż wypytywał To było akurat przed świętami Bożego Narodzenia. Wybraliśmy się na rynek na ten jarmark świąteczny. Mnóstwo ludzi, mnóstwo dzieci i mnóstwo wózków Jeśli jakiś nam się spodobał, podchodziliśmy pytaliśmy jaki to model i jak się sprawuje Nazwy mąż zapisywał na komórce i potem w domu sprawdzaliśmy ile kosztuje i jeszcze opinie Ludzie baaardzo chętnie odpowiadali na męża pytania haha. Albo niektórzy mieli już za sobą jakiś inny kupiony nieudany wg nich model i opowiadali dlaczego
Stary 2014-01-04, 13:14   #3132
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Martuszka0 więc tak:
- na obiad też mam dziś spaghetti ale jeszcze póki co spieramy się z mężem kto je robi. Bo i ja chcę robić i on
- na którą masz połówkowe?
- co do wózków..my rok temu tak robiliśmy A raczej mój mąż wypytywał To było akurat przed świętami Bożego Narodzenia. Wybraliśmy się na rynek na ten jarmark świąteczny. Mnóstwo ludzi, mnóstwo dzieci i mnóstwo wózków Jeśli jakiś nam się spodobał, podchodziliśmy pytaliśmy jaki to model i jak się sprawuje Nazwy mąż zapisywał na komórce i potem w domu sprawdzaliśmy ile kosztuje i jeszcze opinie Ludzie baaardzo chętnie odpowiadali na męża pytania haha. Albo niektórzy mieli już za sobą jakiś inny kupiony nieudany wg nich model i opowiadali dlaczego
Połówkowe dopiero 20:30, chyba cały dzień będę siedzieć jak na szpilkach a Ty??
to widzę, że nie tylko ja mam taki pomysł a jaki w końcu wózek wybraliście dla Emilki?
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 13:17   #3133
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość
Madziula i doczekałaś się na śniadanie?
A gdzie tam, wsta jak gotowe było

Cytat:
Martuszka0 więc tak:
I ja mam spaghetti

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Dzisiaj mamy kolędę, więc Mężul dał mi wolną chatę na sprzątanie i zabrał Misię do Babci. Ja zamiast sprzątać to siedzę przy kawce, ale muszę się podnieść z kanapy
To się nazywa wyrozumiały mąż

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 13:20   #3134
VwVampirka
Zakorzenienie

A u mnie w piekarniku siedzi sero-makowiec Miałam go robić na święta, ale ból brzuszka mi nie pozwolił... i tym sposobem znowu czuję święta w powietrzu Dzidzia też, bo jak zaczęło tak mocno już pachnieć, to zaczęła fikać

I wiecie co, strasznie mi się nie podoba imię dzidzi, które niby wybraliśmy... Co prawda sama je zaproponowałam TŻ-owi, ale nie potrafię myśleć o dzidziuni jak o Lence. Ja chcę Natalkę
Ale TŻ od dawna już mówi do Niej Lenka, do tego Jego tata powiedział (jeszcze nie wiedząc o naszych typach imion), że bardzo chciałby Lenkę, kolega TŻ ma kuzynkę Lenkę, która podobno jest super dzieckiem, a Natalka kojarzy się TŻ-owi z "głupim Puszkiem Okruszkiem"... No i nie mogę tego przeforsować...
Moim jedynym argumentem jest to, że Lenkę można zdrobnić do Leni, a ja nie chcę, by ktoś mówił do Niej "Leniu, co dziś robiłaś...", albo "Podaj mi to Leniu" :mor:
Musiałam się wyżalić...

Dziś będę przekonywać z grubej rury, tzn ciastem i koszulką z Lidla
Ale to dopiero wieczorem...

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 13:24   #3135
Seleniti
Zadomowienie

Witam

Kasiab dobrze, ze jedziesz na to IP, podejrzewam, ze moga Cie zostawic, z tymi skurczami rzeczywiscie nieciekawie i jeszcze to chorobsko wstretne, a Olenka moze spi, albo zmienila ulozenie, pewnie tez sie tym wszystkim stresujesz przez co tez moze nie wyczulas kopniaczkow wszystko bedzie dobrze przebadaja Cie w zdluz i wszerz, odpowiednio sie Toba zajma , ani sie obejrzysz a wszystko wroci do normy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 13:31   #3136
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Carolyna ja mam Smsunga s5610 i jestem zadowolona . Nie wiem ile normalnie kosztuje bo ja mam w abonamencie.
dzięki, sprawdziłam, bardzo fajnie się prezentuje niestety ponad limit

Stary 2014-01-04, 14:00   #3137
ilkas
BAN stały

Cytat:
Połówkowe dopiero 20:30, chyba cały dzień będę siedzieć jak na szpilkach a Ty??
to widzę, że nie tylko ja mam taki pomysł a jaki w końcu wózek wybraliście dla Emilki?
uu..no to sporo czekania. Ja pół dnia będę czekać, bo mam wizytę na 15:20
A co do wózka to my kupiliśmy x-lander move (z pompowanymi kołami ), używany, gondola i spacerówka od razu. Teraz używam tego wózka tylko u rodziców bo nam się do auta już nie mieści po zamianie..ale to Wam już kiedyś pisałam Dla mnie ten wózek był mega dobry, jeździ jak czołg, po lesie, wertepach radzi sobie super. Mam porównanie do mojej obecnej spacerówki - tamten xlander jest nie do zajechania. Tylko ja właśnie przez to że używany to miałam starszą wersję jego..i tak mi się coś wydaje, że one były solidniejsze..bo jak widzę to nowe wersje..to już mi nie wyglądają tak porządnie. I chyba ktoś też nawet kiedyś pisał, że skrzypią W tej starej wersji nie doświadczyłam tego problemu mimo, że wózek przecież był używany już przez poprzednie dziecko.
Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Proponuję zastosować mój sposób żeby przekonać do innego imienia..

Dziewczyny...moja Milcia od 3 dni zaczęła stawać na nóżki, gdzieś przy łóżku, meblach itd. I dziś opierając się o fotel..zrobiła swój pierwszy kroczek Siedzieliśmy z mężem akurat na podłodze, bo porządkowaliśmy bombki i oboje to widzieliśmy Oczywiście łezka mi poszła
Stary 2014-01-04, 14:21   #3138
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Tak na szybko was podczytuje na telefonie.
KASIAB 3 mam kciuki zeby na IP okazalo sie ze to chwilowe i ze cie nie zostawia.
ILKAS brawo dla MILCI. super ze udalo wam sie byc przy tak waznej chwili

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

CAROLYNA nokie staraszego typu sa latwe w obsludze. Popatrz na allegro. Wpisz firme i przedzial kasowy i ci sie pojawia modele.

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

VAMPIRKA udanego przekonywania meza w koszulce i z ciastem

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

A poza tym widzr ze coraz wiecej nas wizytujacych 8 stycznia... ja, ilkas i napewno ktos jeszcze...

Mama Franka

Stary 2014-01-04, 14:33   #3139
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzisiaj w nocy śniły mi się foteliki samochodowe To przez te wczorajsze wybory
a daj spokój, mi po wczorajszych rozmowach o wyprawkach, to całą noc się śniły koszmary, że połowy rzeczy nie mogłam dostać, a jak już kupiłam to były złe, a ja nie miałam już pieniędzy.. a na koniec to mi się śniło, że leżałam z synkiem na łóżku i przyszła moja koleżanka, która rodziła 2 mce temu drugie dziecko i mi Go zabrała z tekstem, że jestem nieodpowiedzialna i nie nadaję się na matkę, bo noworodek nie może spać na wznak, bo przecież słyszę chyba jak sapie i charczy, i zaraz się udusi.. no i już się całkiem zdołowałam i nie mogłam zasnąć

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
I wiecie co, strasznie mi się nie podoba imię dzidzi, które niby wybraliśmy... Co prawda sama je zaproponowałam TŻ-owi, ale nie potrafię myśleć o dzidziuni jak o Lence. Ja chcę Natalkę
Ale TŻ od dawna już mówi do Niej Lenka, do tego Jego tata powiedział (jeszcze nie wiedząc o naszych typach imion), że bardzo chciałby Lenkę, kolega TŻ ma kuzynkę Lenkę, która podobno jest super dzieckiem, a Natalka kojarzy się TŻ-owi z "głupim Puszkiem Okruszkiem"... No i nie mogę tego przeforsować...
Moim jedynym argumentem jest to, że Lenkę można zdrobnić do Leni, a ja nie chcę, by ktoś mówił do Niej "Leniu, co dziś robiłaś...", albo "Podaj mi to Leniu" :mor:
Musiałam się wyżalić...

Ojj, a nie możesz pokazać TŻtowi tego artykułu, co Justynka ostatnio wrzucała? Lenka to jest najpopularniejsze imię w Polsce.. pójdziecie do parku, zawołacie Lenka i połowa dziewczynek zareaguje poza tym, mam nadzieję, że nikogo nie urażę, bo wiem, że wielu dziewczynom podoba się to imię, ale mi się kojarzy z wyliniałym psem..
może poszukaj jakichś innych propozycji, żebyście doszli do kompromisu? bo Natalki są naprawdę trudnymi dziećmi, przynajmniej wszystkie, które znam są takie.. i to imię też jest wysoko, jeśli chodzi o popularność.. Skoro TŻtowi podoba się Lena, a Tobie Natalia, to może Nina?

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
Dziewczyny...moja Milcia od 3 dni zaczęła stawać na nóżki, gdzieś przy łóżku, meblach itd. I dziś opierając się o fotel..zrobiła swój pierwszy kroczek Siedzieliśmy z mężem akurat na podłodze, bo porządkowaliśmy bombki i oboje to widzieliśmy Oczywiście łezka mi poszła
ojejjjj
beatusia10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 14:38   #3140
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
a mi się dziś śniło, że spotkałam koleżankę a w wózku miała bliźniaki i wypytywałam ją o ten wózek, bo wiem, że paulka szuka ale niestety nazwy nie pamiętam jaka w tym śnie była :P
Oj szkoda, że nie pamiętasz

Wróciłam do domku, czekała na mnie niespodzianka ciuszki dla dzidziusiów od cioci

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2014-01-04, 14:39   #3141
VwVampirka
Zakorzenienie

Beatusia, to, że Lena jest bardzo popularnym imieniem TŻ-ta nie rusza, bo On nie zna żadnej Leny i mi nie wierzy, że ich będzie dużo... Ale podsunęłaś mi fajny pomysł... Jak nic nie zadziała, to za parę dni (by się nie kapnął) powiem, że słyszałam jak ktoś woła Lenkę i... przybiegł taki paskudny, wyleniały pies

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Paulka, super niespodzianka

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 14:40   #3142
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Co do zakupow to udalo mi sir kupic 2 body... nie jestem zadowolona myslalam ze beda lepsze perelki.
VAMPIRKA pokza mu faktycznie ten artykul. A jak nie podziala to wtedy probuj z wylenialym psem

Mama Franka

Stary 2014-01-04, 14:41   #3143
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Oj szkoda, że nie pamiętasz

Wróciłam do domku, czekała na mnie niespodzianka ciuszki dla dzidziusiów od cioci
oj supr niespodzianka, chociaż ten koszt odejdzie
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 14:52   #3144
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:

Paulka, super niespodzianka
Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
oj supr niespodzianka, chociaż ten koszt odejdzie
Jeżeli chodzi o ciuszki to mogę na ciotki liczyć :P co i raz podrzucą po bodziaku itp
Byłam w pepco, spodziewałam się większych wyprzedaży no ale i tak kupiłam śpioszki i pajacyki oczywiście wszystko x2

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2014-01-04, 14:54   #3145
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Beatusia, to, że Lena jest bardzo popularnym imieniem TŻ-ta nie rusza, bo On nie zna żadnej Leny i mi nie wierzy, że ich będzie dużo... Ale podsunęłaś mi fajny pomysł... Jak nic nie zadziała, to za parę dni (by się nie kapnął) powiem, że słyszałam jak ktoś woła Lenkę i... przybiegł taki paskudny, wyleniały pies [COLOR="Silver"]
jesteś niesamowita mam nadzieję, że to pomoże
beatusia10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 14:54   #3146
JJJustynAAA
Zakorzenienie

PAULKA dobrze ze mozesz liczyc na.ciocie... w jakiej cenie pajacyki w pepco?

Mama Franka

Stary 2014-01-04, 14:59   #3147
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Brawa dal Emilki

Cytat:
Beatusia, to, że Lena jest bardzo popularnym imieniem TŻ-ta nie rusza, bo On nie zna żadnej Leny i mi nie wierzy, że ich będzie dużo... Ale podsunęłaś mi fajny pomysł... Jak nic nie zadziała, to za parę dni (by się nie kapnął) powiem, że słyszałam jak ktoś woła Lenkę i... przybiegł taki paskudny, wyleniały pies [COLOR="Silver"]
Hehe oby pies poskutkował
Ja też nie chciałabym Lenki ze względu na popularność, zaprowadź go do żłobka, przedszkola niech zobaczy ile na liście Lenek A tak serio to najwiecej Majek widzę/słyszę...
A może MagdaLENKA? Albo MarLenka
Zresztą zawsze można na drugie dać

Mi się Marysia podoba, ale to podobno łobuziary

Za to na męskie u Tżta wszystko nie, nie, nie tylko na Eryka i Patryka mówi łaskawie "może byc"

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 15:00   #3148
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
PAULKA dobrze ze mozesz liczyc na.ciocie... w jakiej cenie pajacyki w pepco?

Po 12,99, śliczne beżowe w misie

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2014-01-04, 15:04   #3149
monijaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość

\A poza tym widzr ze coraz wiecej nas wizytujacych 8 stycznia... ja, ilkas i napewno ktos jeszcze...

i ja mam wizyte 8 i 9 stycznia

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:

u nas bedzie Lenka albo Kacperek. i mimo ze sa to popularne imiona to mega sie nam podobaja wybralismy je jeszcze przed slubem ponad 2 lata temu i tak zostalo Nam

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 15:14   #3150
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Mi się Marysia podoba, ale to podobno łobuziary
znam co najmniej dwie i faktycznie niezłe czorty
Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Po 12,99, śliczne beżowe w misie
łeee, szału cenowego nie ma

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości