|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cytat:
by szybko minęło Cytat:
![]() Mi krecha zrobiła się jakiś czas temu... tylko taka krzywa... i na zdjęciu z lapka słabo widać...
|
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
No proszę, mamy wysyp pasiaków
![]()
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Ja się odzywam dopiero teraz, bo wcześniej jakoś nie miałam weny do pisania, ale Was podczytywałam ![]() Madziula no więc nasz sposób podania leków nie zadziałał, podobnie jak Twój zadziałało danie do ręki porcelanowego chłopczyka, który ma 100 lat ciekawe czy teraz też pomoże ![]() Mój TŻ się czasami tak samo zachowuje, też jest „jak chcesz” ![]() Chociaż co prawda rozumie niby, że ja musze czasami odsapnąć i bierze Hanię, ale to trwa tylko chwilę, bo ona zaraz chce do mnie i tak ![]() Co do Marysi u mnie też jest jedna w rodzinie i to największy szatan i czarny charakter jaki znam Martusia Donuś gratulacje za ruchy ![]() Nikii gratulacje za nocke ![]() Ilkas gratulacje dla Mili nie chcę Cię straszyć, ale Hania jak tak zaczęła intensywnie wstawać i przemieszczać z oparciem to pojawił się u niej ogromny kryzys ze spaniem i usypianie wtedy trwało ze 2 godziny minimum, bo ona co chwilę chciała wstawać, nawet na pół śpiąco już wstawała Vampirko trzymam kciuki za powodzenie akcji z imieniem Magdi dziękuję, że pytasz tylko ja się stresowałam i budziłam przy każdym kaszlnięciu czy znowu coś nie poleciało, bo wiadomo jak to jest z tym wymiotowaniem u dzieci.. a jak u Kubunia?Justyna a Ty jak się czujesz kochana, lepiej Ci trochę? Monika83 gratulacje za wózek fajnie, ze już macie z głowy Niegrzeczna, wow to Iga nieźle sobie radzi z mówieniem, u nas tylko takie podstawy, o bałwanie nie ma co marzyć ![]() KasiuB cały czas czekałam na post od Ciebie z niecierpliwością. Ciesze się, że wszystko w porządku u Was i dobrze, że pojechałaś Lolitka, o wow! Zrobiła Ci się kreska super masz ten brzusio już Vampirka a u Ciebie też super kreseczka ja to jeszcze mam po Hani trochę, ale jaśniutka, zaraz się znowu pojawi
|
|
|
|
#3184 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
syn u nas bedzie natan ale jak dziewczynka to Lenka Cytat:
Cytat:
zgrabniutki Pofarbowalam dziś w końcu te klaki swoje,zrobiłam ciemniejsze,taki brąż.. zle mi z tym bo zawsze jasna platynka ;/ no ale tylko taki teraz wchodził w grę aby obyło się bez rozjasniania ![]() Mąż mówi że super,w ogóle ciągle za mna chodzi i mówi że jestem sexi,kusząca zgrabna itp.. wasi tez tak maja teraz w okresie ciązy?
|
|
#3185 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na razie narzekać nie mogę bo faktycznie nie mam ani rozstępu jeszcze<odpukać> jedynie dużo żył widocznych(choćby na tym zdjęciu te takie podłużne) i plamek bo mam uczulenie na witaminy z grupy B i pełno placków w różnych częściach ciała ale skóra rzeczywiście daje sobie rade i jest elastyczna i gładkaMówicie,że brzuszek duży ![]() Vampirko hihi no tez kreseczka piękna i faktycznie przesunięta w bok;p moja powyżej pępka jest też krzywa
|
|
|
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
kasian
![]() Olka jak się zluzowała tak daje mi ostro po pępku teraz ![]() O losie dziewczyny jaki tam był lekarzzz Normalnie 30 lat to chyba kończy dopiero, taki czarnulek... O matko a jak on do mnie mówił... Bym tam siedziała i siedziała... Tylko wstydziłam się rozebrać bo rozstępy mam straszne na cycach. Mówi do mnie : Kochanie, kochana, słonko. Normalnie zaczęłam się bać. I tak strasznie się patrzył na obrączkę moją... A na koniec zapytałam ze 3 razy czy to koniec wizyty? A no znalazłam artykuł jakby któraś malowała pokoik dziecięcy lub sypialnię. Polecam: http://www.we-dwoje.pl/kolor;w;pokoj...kul,19678.html
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj miałam dziwny sen, śniło mi się, ze mój siostrzeniec lat 8 przyszedł do nas do domu i chciał grać na komputerze, ale nikt mu nie pozwalał. Po chwili każdy z domowników zapadał w sen, ja zostałam na koniec i znienacka dostałam zastrzyk w plecy i też padłam, ale nie zasnęłam. Okazało się, że załatwił sobie od jakiejś koleżanki coś na uspokojenie, bo chciał grać a wiedział, że nikt by mu nie pozwolił i chciał żeby wszyscy zasnęli. A ja byłam w ciąży i jak się zregenerowałam to zaczęłam krzyczeć strasznie, ze on mógł zabić mi przez to dziecko i nie wiadomo czy nie zabił i musimy jechać szybko do szpitala. I się obudziłam. Normalnie byłam taka roztrzęsiona teraz się z tego śmieje, bo to jest śmieszne jak nie wiem, ale w nocy człowiek się tak nakręca strasznie jak mu się śnią takie rzeczy
|
|
|
|
|
#3188 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No, nic - może za rok ![]() Cytat:
U nas lepiej, w nocy już spokój, a w dzień sporadycznie kaszle...smarka jeszcze, ale znośnie ![]() Kasiab, cieszę się, że wszystko ok ![]() Monika, Ramona, niezłe okazje Wam się trafiły! ![]() Idę robić oscypka z żurawiną.
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I oscypki z żurawiną - mniam a z grilla to już w ogóle ![]() Ja idę chyba sobie nałożyć lody grycana owoce leśne, bo mi mąż zakupił dzisiaj |
|
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
Mówcie mi więcej o lodach
Jak ja chora
|
#3191 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3193 |
|
Rozeznanie
|
kasiab przecież lody swobodnie mozesz jesc podczas choroby
a jesli gardlo boli to dodatkowo znieczulaja.Za nna lody chodza caly czas, musze kupic juto! A i po wpisach ze pepco promocje to od razu pojechaliśmy, kupilwm body z długim rekawem, pajaca, pieluchy tetrowe z aplikacjami i kocyk kolejny niestety ubranka w rozm 56 sa mga beznadziejne jakościowo, cena juszaca bo za 5 zl ale nie wzielam. Tym sposobem mamy same ciuszki na 62cm, czas rozejrzec sie za mniejszymi. ...Mamusie doświadczone- ile sztuk np body i pajacow trzeba w danym rozmiarze? |
|
|
|
#3194 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3195 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, ale grunt, że się podoba Mój jeżeli już za mną łazi to z troski a nie z napalenia ![]() Cytat:
!Cytat:
|
|
#3196 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój tż poczuł pierwsze kopniaczki
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
!! Oby teraz maleństwa kopały go regularnie Ja uciekam spać, jakaś jestem dzisiaj drętwa
|
#3198 | |
|
Rozeznanie
|
kasiab dobrze, że pojechałaś na IP i teraz kuruj się kochana
lolitka masz brzuszek cudo ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3199 | |||||||
|
Zadomowienie
|
My już po kolędzie. Ksiądz posiedział z 5 minut, chwilę pogadał. Misia potem mówiła, że Księżyc był u Niej
![]() Cytat:
dla Mili. Cudowny moment!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za kopniaczkiCytat:
Super! Ja nie mam i nie wiem czy chcę żeby była bardzo widoczna. Ona potem bardzo długo schodzi. Piękny brzuszek ![]() Cytat:
[/QUOTE] Cytat:
|
|
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no raz mi się udało małą wystraszyć, jak miała może w miesiąc, to się ciężko rozpłakała, jak ją brałam na ręce, ale tak to szło ją uspokoić, zasypiała czy to przy mamie czy to przy mnie... może dlatego, że w czasie ciąży często przebywałam z siostrą, to się przyzwyczaiła do mojego głosu
|
|
|
|
|
#3201 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i najbardziej przytyłam w cycach i hehe ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
Wy tu piszecie o tych pręgach, a ja jeszcze nie mam linea nigra ![]() jak pożaliłam się mężowi, że jej nie mam, to powiedział, że nic straconego, może skoczyć do kotłowni i mi narysować węglem |
||
|
|
|
#3203 |
|
Rozeznanie
|
Ilkas, bo coś mi nie zacytowało wszystkiego...
dla Emilki za pierwsze kroki! Cudowna chwila i super, że udało Wam się wspólnie ją przeżyć. Nam też się udało, bo K. swoje pierwsze, samodzielne kroki postawił podczas pobytu na urlopie Miejsce też miał wyjątkowe
|
#3204 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też nie mam tej pręgi jeszcze, ale podobne niektóre kobiety w ogóle nie mają. Któreś z bąblów się rozszalało i co i raz dostaję kopy na wysokości majteczek ![]() Z dnia na dzień coraz mocniej Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
Ilkas
za pierwszy kroczek I tak jak Kasian pisze u Nas też wraz z wstawaniem pojawiły się problemy z usypianiem , bo fajnie było wstawać ![]() Vampirka to owocnych przekonywań :P Monika to już jeden większy zakup z głowy ![]() Kasia dobrze że z Oleńką wszystko dobrze , a ty leż i się kuruj ;* Lolitka śliczny brzuszek no i kreseczka też ![]() Vampirka Twój brzuszek też fajny Sylvunia mój tak jakoś nie ma , w pierwszej ciąży inaczej było z tymi sprawami. Teraz to jest kiepsko. Kasian Ty to masz sny ![]() Paulka ![]() Ramona Dziś mielismy dzień marudy ;/ podejrzewam wychodzące górne 5ki ;/ dolne przeszły bez marudzenia , a z górnymi chyba będzie problem. Ogólnie to zaczał mnie znów brzuch boleć w okolicy pępka - uczucie jakby dzidzia chciała go do środka wciągnąć . Macie też tak ? |
|
|
|
#3206 | ||
|
Wtajemniczenie
|
ale się wkurzyłam na mojego.. wczoraj mówił , że pójdziemy gdzieś dzisiaj na kolację a dziś jak go pytam czy idziemy to z takim tekstem od niechcenia " no mogę isć ..." a chce Ci się w ogóle? bo fajny film leci w tv.." codziennie w tv aby ogląda te filmy, spać chodzi po 1 a rano marudzi , że Iga nie da pospać, no dziwić się jak ona śpi od 20 to rano o 6 jest już wyspana przecież..Ehh to po co mi wczoraj d.upe zawracał..
Cytat:
![]() ogólnie narazie proste słówka umie typu dziadzia, baba, mama , tata, dada, więcej rozumie w zasadzie wszystko co do niej mówie ![]() Cytat:
więc ja się ucieszę gdy jej teraz nie będe mieć![]() a zapomniałam kasiab zdrówka życzę |
||
|
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie kłuje tak w okolicach pępka, albo w prawej albo z lewej strony, ale z tej rzadziej, tak jakby mi ktoś tam igły wbijał
|
|
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny widziałyście że Miminek dołączyła do mam wrześniowych ?
za nią i za jej maleństwo
|
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
VwVampirka ale sliczny brzusio
![]() a spotkalam dzis kolezanke, mamy synkow w identycznym wieku, teraz tez jestesmy w tych samych tygodniach ciazy i jeszcze nie miala usg, teraz dopiero pod koniec stycznia polowkowe bedzie miala, mowi ze nie wazne czy zdrowe czy chore dziecko, wszystko zaakaceptuje...no ok kazdy ma inne podejscie, ja bym tak niestety nie potrafila, wolalabym ew. przygotowac sie do ew. choroby czy wady, pozatym niektore wady mozna lezczyc juz w ciazy, co o tym sadzicie?
|
#3210 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A z wózkiem się udało, super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I śpi w wolny dzień do 9 conajmniej niezależnie jak szaleje Oliś I nawet podobnie chętny na wszystko, u nas przeważa no może byc... Lolitka, Vampirka za kreski Ale fakt one dłuuuugo znikają, ja miałam na końcówce dopiero ![]() Paulka szukając fotelika trafiłam na ten model wózka: http://allegro.pl/baby-trend-wozek-b...803668627.html Napewno można wpiąć fotelik, tylko jakoś opini nie ma o tej firmie, niby znana za granicą Ale ja to w bliźniacze nie wnikam ![]() No byliśmy na meczu i się utwierdzam, że drugi Olis nam sie produkuje :p Jak krzyki, hałas spokojny, jak chwila przerwy i spokój to kopie I tak cały mecz![]() A lodów nie były, były szejki, znów mi smakuje ![]() Was też tak boli kość ogonowa jak za długi siedzicie? Masakra
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

by szybko minęło
hihi

zadziałało danie do ręki porcelanowego chłopczyka, który ma 100 lat 

nie chcę Cię straszyć, ale Hania jak tak zaczęła intensywnie wstawać i przemieszczać z oparciem to pojawił się u niej ogromny kryzys ze spaniem i usypianie wtedy trwało ze 2 godziny minimum, bo ona co chwilę chciała wstawać, nawet na pół śpiąco już wstawała
Miałam go robić na święta, ale ból brzuszka mi nie pozwolił... i tym sposobem znowu czuję święta w powietrzu

No, nic - może za rok
a z grilla to już w ogóle 
Siedzieliśmy z mężem akurat na podłodze, bo porządkowaliśmy bombki i oboje to widzieliśmy 

Dlatego stolik robi wypad z pokoju