|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Cytat:
![]() ubranek już coraz więcej ![]() ![]() Na kiedy Ty masz termin?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
tak bo inaczej nie chcialo mi zdjec pokazac.... Cytat:
A tz bedzie bral urlop jak dzidzius sie urodzi? Jak to u Was wyglada, jest taki urlop tacierzynski jak w Pl? Sent from my GT-P5110 using Wizaz Forum mobile app
![]() ![]() ![]() ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 ![]() ![]() Leon 31.03.2015 g 12:10 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My dla małego mamy i szuflady i półki, okaże się później co wygodniejsze ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Ale mamy dziś leniwą sobotę, nie byłam dziś nigdzie, cały dzień w domu, przełączam tylko TV na zmianę czytając książkę, zazdroszczę trochę że w Stanach mają tyle śniegu, też bym chciała poczuć zimę tego roku. Nie lubię takiej pogody jaką mamy teraz. ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- http://www.sosrodzice.pl/najczestsze...zieci-2-lat/2/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
Magalska - tż już się umówił w pracy, że jak zacznę rodzić to on by chciał tak 1-2 tyg wolnego, plus tego taki w tej pracy że pewnie będzie mógł wziąć jak się zacznie, a nie, że musi wcześniej wyznaczyć na dokładne terminy... no i w styczniu jest ogólnie zawsze spokojniej w pracy bo np w okresie świątecznym byłby duży problem. Tatusiowy urlop tutaj nie istnieje (aż z ciekawości sprawdziłam jak to reguluje prawo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zadomowienie
|
Malgos jesli tata ma stala prace to dostaje 2 tygodnie urlopu ojcowskiego ma czas zeby go wybrac do ukonczenia przez dziecko roku, wiec poki co my go odlozylismy do wrzesnia bo z malym chcemy gdzies na wakacje pojechac plus 2 dni urlopu okolicznosciowego z okazji urodzenia dziecka plus 2 dni tzw opieki (to sa 2 dni na rok do wykorzystania na oboje rodzicow) no a moj tz wzial na poczatku 1 tydz zwolnienia lekarskiego na mnie ze wzgl ze cessrka i musi sie mna opiekowac plus urlop z pracy. My tu sami jestesmy w tej miejsvowosci(moi rodzice mieszkaja 50kkm od nas wiec wiadomo wpadaja ale z raz na tydz raz na dwa tyg, tesciowie 300km od nas wiec w ogole dwa razy byli, mieszkamy tu od kwietnia wiec i znajomych prawie wcale, wszyscy w Trojmiescie zostali ale dajemy rade
![]() ![]() Sent from my GT-P5110 using Wizaz Forum mobile app
![]() ![]() ![]() ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 ![]() ![]() Leon 31.03.2015 g 12:10 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Wtajemniczenie
|
Ja na spacerze nie byłam już chyba z tydzień bo ciągle wieje i leje. Wózek to nie problem bo ma ochronę i Darii nic by się nie stało, sobą się nie przejmuje kaptur na łeb parasolka i heja. Tylko o Nadię mi chodzi najbardziej bo dopiero co zapalenie płuc mi przechodziła i boje się zabierać ją na taką wichure bo jeszcze znowu mi się rozłoży więc kwitne i czekam. Tz obiecał nas wszystkie nad morze zabrać, to trochę się powdycha zdrowego powietrza chociaż. Pod warunkiem że przestanie padać.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
14.08.2010 - Ślub 05.05.2011 - Nadia 20.10.2013 - Daria ![]() 2014 - 55 2015 - 48 Edytowane przez Fikusek82 Czas edycji: 2014-01-05 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewuszki
![]() Od wczoraj wieczora nie czuje za bardzo ruchów Piotrusia i trochę się martwię.... Powiedzccie mi czy jak zaczełyście czuć ruchy to one były regularne czy zdarzały się dni kiedy wasze maluszki były takie leniwe ?
#968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jak ty czułaś się po cesarce? szybko doszłaś do siebie? Cytat:
![]() a mąż o której wraca? żeby Nadię na chwilkę z nim zostawić a sama wyszła na powietrze z Darią, albo żeby on wyszedł na spacer na maluszkiem aż sprawdziłam w którym jesteś tygodniu i spokojnie... nie wiem czy pamiętasz o to samo co chwilkę pytałyśmy razem z Justii, a liczysz ruchy? powinnaś ich czuć około 10 w ciągu doby... ja dopiero gdzieś po 30-tym może nawet 32tc zaczęłam czuć prawie każdy ruch i teraz np nie sposób ich przeoczyć, ale twój dzidziuś na razie jest jeszcze malutki... w każdym bądź razie nasze maluszki też miały leniwe dni... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
Kobietko spokojnie, Twój maluch jest jeszcze na tyle mały, że nie czujesz jego wszystkich ruchów, a po za tym dziecko też śpi, musi odpocząć i nie będzie hasało całe dnie po brzuchu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Akurat przewijak nie przekonuje mnie do siebie bo wystaje poza szafkę i trzeba ją od ściany daleko ustawić co mi się nie podoba. A szuflad nie lubię bo nigdy nie widzę co w nich jest a na półkach to od razu grzbiety widać Cytat:
Z OM wychodziło 14.06 ale maluch był o 10 dni większy jakieś półtora miesiąca temu. Też już jestem coraz bardziej ciekawa. Jeszcze niedawno skłaniałam się na przekór wszystkim ku dziewczynce ale od kilku dni coraz częściej mi się "on" myśli spoko tak mi się o Tobie pomyślało i bez zastanowienia udostępniłam a potem myślałam czy Ty to Ty ![]() Cytat:
![]() Daj znać co będzie dla Ciebie praktyczniejsze. Cytat:
![]() u męża to on miał mieć pierwszeństwo w wyborze urlopu i chciał wziąć 2 i 3 tydzień czerwca ale kolega wyskoczył że 21.06 się żeni... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja to już w ogóle nie chce zimy. U nas już ptaki śpiewają i ostatnie co mi teraz potrzebne to mróz i śnieg które nam plany pokrzyżują ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U Nas jest tak, że TŻ jak nie pracuje to nie zarabia tzn dostaje średnie wynagrodzenie z ost. 3 miesięcy, więc ogólnie nie kalkuluje mu się długie zwolnienie, na pewno weźmie urlop, albo opiekę jak wyjdę ze szpitala, tydzień na pewno plus te 2 dni okolicznościowego, a resztę się zobaczy. My jesteśmy w tej lepszej sytuacji, że rodziców mamy na miejscu, moja siostra powiedziała, że jak mały się urodzi to jak TŻ wróci do pracy to Ona bierze urlop i będzie ze mną siedziała, ogólnie moi rodzice i siostra z facetem zbzikowali na punkcie małego ![]() ![]() Teście maja już wnuki, więc jakoś tego nie okazują i dobrze bo nie chciałabym siedzieć z teściową ![]() ![]() ![]() Mnie pochłonęła ta książka język niemowląt ![]() Opisany jest w niej łatwy plan dnia dla niemowląt. Karmienie co 2,5-3 godz, każdy płacz nie oznacza dostawiania do cyca, po każdym karmieniu aktywność (przebieranie, zabawa, jak dziecko zacznie marudzić trzeba odłożyć do łóżeczka) i dopiero spanie - bardzo podoba mi się ten plan i mam nadzieję, że uda mi się go wprowadzić w Nasze życie ![]() Ja planuję z maluchem spacery dwa razy dziennie, do południa i po południu w ramach jego snu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
Pradip - ja się nauczyłam żyć z szufladami
![]() ja mam dziś jakieś zawroty głowy... nawet w nocy miałam, ale tylko jak przekręcałam się z jednego boku na drugi, teraz też mam a ciśnienie w normie... mam nadzieję, że szybko mi przejdą ![]() Meduzko - pomyśl sobie, że niektóre kobietki dopiero co zaczęły czuć ruchy, więc o jako takiej regularności raczej nie ma mowy. Pewnie będzie się uaktywniał wieczorem, jak będziesz chciała odpocząć, albo poleżeć ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Justii - też czytałam o tym, ale nie wiem czy zwróciłaś uwagę jak Magalska opisywała dzień... właśnie po posiłku czas aktywności i od razu zaczęłam się zastanawiać czy czytała tę książkę czy nie ![]() i ciekawe jest też karmienie z jednego cyca - tzn do końca (nie wiem czy doszłaś do tego momentu), ale też kobietka pisze o tym, że spokojnie można wiele rzeczy jeść nawet kapustę bo kolki powstają przede wszystkim od nałykania się powietrza ... ale znów za chwilkę napisane jest, że niektóre produkty mogą "drażnić" maluszka i trzeba próbować je eliminować... P>S> Pradip - swoją torbę mam już spakowaną, dziś mam zamiar spakować rzeczy dla dzidziusia ![]() Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2014-01-05 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
np: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70053924/ , http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40053930/ , http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00248567/, http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80260782/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
Ja mam właśnie dwie te komody z 6-cioma szufladami i mogę z czystym sumieniem je polecić. Mnóstwo rzeczy się mieści. My z tż-tem mamy jedna i Kacperek ma swoją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podoba mi się tez to w tej książce, że płacz nie oznacza postawienie rodzica od razu w stan gotowości, trzeba chwilę poczekać i dopiero iść do małego bo inaczej jeśli będziemy biegać jak tylko zapłacze to będzie później wymuszał na Nas wszystko płaczem ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
U Nas mały tez z USG wychodzi większy niż terminu @ i przez to mam dwa różne terminy porodu i to mnie denerwuje, chciałabym już w przyszłym tygodniu urodzić. A Ja chciałabym zimę, mróz i śnieg, taka wieczna wiosna nie jest dobra dla Nas wszystkich, na pewno na ogrzewaniu ludzie zaoszczędza pieniądze, ale ludzie strasznie chorują, warzywa i owoce będą bardzo drogie w sezonie bo teraz wszystko puszcza pąki, a nie ma kto tego wszystkiego pozapylać bo pszczoły w najlepsze odpoczywają. Dla mnie zima to zima, a lato to lato. Wolę mrozy - 15 st niż taka pogodę jak teraz. Jak jest mróz to człowiek od razu inaczej funkcjonuje. ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Malgos - mam pytanie, czy Ty masz napady duszności?? Bo Ja mam straszne, siedzę i w pewnym momencie zalewa mnie takie ciepło, że robi mi się słabo i muszę usiąść, a w nocy to już nie wspomnę, w necie oczywiście wyczytałam, że trzeba natychmiast zgłosić się do lekarza, ale Ja wiedzę z neta biorę tak bokiem bo nie raz naczytałam się głupot. Martwi mnie jeszcze to, że po nocy mam napuchnięte stopy i dłonie, a raczej powinny być normalne :/ dobrze, że we wtorek mam lekarza. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
Justii - z tym jedzeniem właśnie chyba skądś się to wzięło, zresztą powinno się przyjmować pełnowartościowe pokarmy
![]() ![]() a wy planujecie wakacje za granicą w tym roku? Meduzko - zapisałam sobie numer tel do ciebie w razie czegoś bo jesteś pierwsza na liście... tzn Justii jest pierwsza, ale jak się już śmiałam na innym forum, jak ona zacznie rodzić to ja też pojadę do szpitala bo w końcu wszystko mamy tak samo, więc na co będę czekać - przecież nie do momentu aż odejdą mi wody hahaha ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Justii - powiem ci, że takich rzeczy nie mam... dziś mam zawrotu głowy, ale takich duszności raczej nie... jeśli już coś, to jak się kładę to czasem muszę znów na chwilkę usiąść bo mnie dusi, jakby mi ktoś gardło ściskał, ale to przez chwilkę bo w miarę odpuszcza jak siadam. No i przede wszystkim nie puchnę... a pijesz dużo wody? nie wiem czy widziałaś jak pisałam ci o selerze, który podobno też ma zbawienne właściwości w takich stanach... a jak u ciebie z ciśnieniem? moja jedna znajoma też tak puchła i też tak cały dzień, ale nic jej nie zalecili, sprawdzali ciśnienie i nakazywali odpoczynek Co do neta, to co byś nie przeczytała to od razu do szpitala cię kierują i wszystkie najgorsze rzeczy można sobie wyszukać ... Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2014-01-05 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My planujemy wakacje za granicą, ale teraz to można sobie planować, wszystko okaże się jak mały będzie już na świecie. Ja chciałabym do Chorwacji ze względu na to, że wynajmiemy domek i mały będzie mógł sobie spokojnie spać, a My w tym czasie możemy siedzieć na tarasie grillować sobie i co jakiś czas do niego zaglądać, korci tez mnie po raz kolejny Turcja ![]() Wakacje będę planować jak mały skończy 3 miesiące ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma problemu Gosiu ![]() Będę czekać z niecierpliwością na smsa ,że się zaczęło ![]() ![]()
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciśnienie muszę zacząć mierzyć, ale muszę jechać do rodziców po ciśnieniomierz bo nie posiadamy jakiego urządzenia w domu ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Ja mam zapisany numer do Magalskiej i jeśli jej to nie przeszkadza to dam jej znać o ile będę w stanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Justii - no droga dla takiego maluszka może być dość męcząca (tzn do Chorwacji), ale to macie jeszcze troszkę czasu na rozpatrzenie wszystkich "za" i "przeciw", zobaczycie czy mały będzie lubił jeździć autem itd... my mamy problem z głowy bo wyjeżdżamy za granicę - do PL
![]() a długo męczą cię już te duszności i napady gorąca? jak będzie jeszcze gorzej to może rzeczywiście warto jednak wybrać się do szpitala, a może to przez ten lek z żelazem?? Meduzka - dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |||
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny, my dopiero wstaliśmy z łóżka, normalnie przez tą beznadzieją pogodę to nie wiadomo która jest godzina
![]() Cytat:
![]() Najlepsze jest to, że każdego dnia kopie mnie z samego rana tak, że się aż budzę. K się śmieje, że córeczka dba o tatusia, bo budzi mamusię żeby zrobiła mu śniadanie ![]() Cytat:
![]() Moja rodzina też oszalałam na punkcie małej, u nas czuć to już prawie namacalnie jak wszyscy na nią czekają. ![]() Mówicie, że dobra jest ta książka Język niemowląt? Muszę jakąś sobie kupić i cały czas się zastanawiam jaką, może zdecyduję się na nią jak polecacie ![]() A macie już jakiś typ wózka? Cytat:
![]() Małgoś patrzę na twoje zdjęcia i nie mogę uwierzyć, że ty już na finiszu jesteś. Normalnie wyglądasz kwitnąco, naprawdę tylko pozazdrościć takiego wyglądu przed porodem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
Ewelika - mi się wydaje, że faceci to ogólnie są często "inni" w okazywaniu uczuć
![]() kochana dzięki za komplement ![]() ![]() niech mąż weźmie sobie to wolne, on też będzie chciał się nacieszyć waszym maleństwem ![]() Ja polecam "język niemowląt", ale jeszcze nie mam porównania z "pierwszym rokiem życia dziecka" ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- dziewczyny czy pierzecie/prałyście dzidziusiowe rożki? Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2014-01-05 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do tej książki... fajnie się ją czyta ale gorzej z wprowadzeniem w życie, myślałam że to takie łatwe i logiczne, ale... dziecko zje ale po karmieniu raczej nie przewijać, podwijasz nozki do gory i moze ulac, tak więc do karmienia powinno sie brac przebrane maleństwo - tak mi tez radzily polozne w szpitalu, na początku dziecko nie ma aktywności i idzie dalej w kime wiec ok, aktywnosc u nas zaczela sie po 1wszym miesiacu... no wiec jest aktywny po jedzeniu godzine zaczyna ziewac i wg ksiazki kladziesz do lozeczka i ma spac... ehe... u nas to sie kompletnie nie sprawdziło... mały nie potrafi sie sam wyciszyć, nie pomaga glaskanie po glowce, trzymanie za raczke etc najlepsze ukojenie znajduje w ramionach.. odpływa wtedy w minute doslownie. wiec nie mam serca meczyc go i czekac aż się wypłacze.. ale zgadam sie ze nie kazdy płacz jest na jedzenie, jeśli po tej aktywności dziecko płacze to raczej na bank nie jest głodne a chce spać ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- jeszcze co do jedzenia, moj nie toleruje kiwi, dostal wysypki na brzusku ![]()
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja miałam obydwie te książki i język niemowląt i pierwszy rok życia i żandej nie dokończyłam czytać, bo życie zweryfikowało kompetnie te wszystki tezy książkowe i postawiłam na swoja intuicję, a że moje dzieci w miarę bezproblemowe były, to nie musiałam się do książek odnosić wogóle. Cytat:
Co do tych duszności, ja miałam takie i z Nadia i z Darią, nie wiem od czego to ale to był dla mnie koszmar, nawet czasami nie miałam siły w mieszkaniu nic zrobić, bo oddychać nie mogłam. Justii jesteś w końcówce ciąży, więc teraz to już nawet i po nocy możesz mieć wszystko napuchnięte. Z Nadią tak miałam, o dziwo przy Darii nie miałam nic spuchnięte, nawet kostek. Warto jednak zapytać się lekarza. Cytat:
Oczywiście ja na książki nie najeżdżam ani wam nie odradzam czytać, po prostu do mnie one ani nie dotarły ani sie nie sprawdziły, bo każde dziecko jest inne i nie na każde dziecko teoria z książki bedzie dobrze działać.
![]() |
#985 |
Zadomowienie
|
To super ze tak dlugo spi, moj niestety w nocy sie budzi no ale takie zalety kp, ze szybciej sie trawi.... dzis zasnal o 22 a raczej wczoraj
![]() ![]() Sent from my GT-P5110 using Wizaz Forum mobile app
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
Fikusek - tobie na pewno jest troszkę łatwiej, bo masz już doświadczenie, ale oczywiście chyba każda z nas zdaje sobie sprawę, że nigdy nie da się w zupełności zastosować wiedzy książkowej w życiu... myślę, że jednak daje jakiś pogląd na to wszystko zwłaszcza dla nas laiczek, a i tak się będziemy musieli wzajemnie siebie nauczyć
![]() a no to rzeczywiście tż późno wraca z pracy.... Magalska - rozumiem, że normalnie w pralce uprałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sent from my GT-P5110 using Wizaz Forum mobile app
|
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Wtajemniczenie
|
Nadia mi zasikala całą kanapę ani usiąść ani się położyć bo plamisko na samym środku. Tyle czasu było dobrze a im bliżej do 3 urodzin tym gorzej. Ja juz nie mam siły.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#989 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teściową zaprosisz na 2 dni a skończy się jak u Fikuska ![]() Bardzo przyjemne popołudnia Wam się zapowiadają ![]() Cytat:
No to ostatnie przygotowania już na finiszu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zgadzam się z Tobą co do zimy ale akurat nie w tym roku. Też lubię mróz i śnieg (byle nie za długo) i uważam że jest to potrzebne chociażby żeby wybić robactwo ale jeśli teraz przyjdą przymrozki to i tak wszystko pomarznie i będzie drogie. No i przyznaje że podchodzę do tego egoistycznie bo po prostu boję się że jak teraz nas zasypie to będzie trzymało do kwietnia i nijak nie zrobimy tego przeklętego dachu :/ Cytat:
![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44441635]Cześć dziewczyny, my dopiero wstaliśmy z łóżka, normalnie przez tą beznadzieją pogodę to nie wiadomo która jest godzina ![]() Najlepsze jest to, że każdego dnia kopie mnie z samego rana tak, że się aż budzę. K się śmieje, że córeczka dba o tatusia, bo budzi mamusię żeby zrobiła mu śniadanie ![]() Moja rodzina też oszalałam na punkcie małej, u nas czuć to już prawie namacalnie jak wszyscy na nią czekają. ![]() A macie już jakiś typ wózka? Ale masz ładną opaloną piłeczkę ![]() Ale się dziś wylegiwaliście długo ![]() ![]() Ale sobie ten Twój mąż wykombinował kochany budzik ![]() udowne jest jak najbliżsi tak się cieszą. U mnie jest tak samo z mojej strony same ochy i achy a z Tża cisza ale jak tylko sobie o tym pomyślę to zamiast się denerwować idę okazać mężowi ile dla mnie znaczy bo w końcu jemu pewnie jest jeszcze bardziej przykro... A Ty myślałaś już nad łóżeczkiem i wózkiem? Opalona piłeczka? Niby do tej pory mam ślady od kostiumu ale wydawało mi się że bledziota ze mnie dziękuję ![]() Cytat:
Chyba wypadałoby się trochę przewietrzyć bo jeszcze dziś nie wychodziłam. Idę męczyć małża o spacer ![]() Aldrin gdzie Ty na cały weekend wybyłaś? |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Fikusek - zapomniała się pewnie... nic nie poradzisz.... a zdarza jej się często?
Magalska - to ja też sobie zaraz wypiorę ![]() pełnia jest 16 stycznia (aż sprawdziłam hahah) - mi termin super odpowiada ![]() Pradip - ja uwielbiam chodzić w piżamie, ale dziś się ubrałam ![]() my znów mieliśmy leniwy dzień i właśnie obudziłam się po południowej drzemce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.