|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 |
Przyczajenie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Witam!
Chętnie się bym do Was dołączyła z walką z moimi zwałami tłuszczu tu i ówdzie ![]() ![]() ![]() Zaczęłam od początku roku (jak zwykle) z wagą 64 kg. Obudziłam się pod koniec roku gdy musiałam kupić sobie 2 pary nowych spodni bo ze swoich już kompletnie ' wyrosłam' albo musiałam zapinać je na kompletnym wdechu i ze strachem w oczach czy nic mi nie pójdzie w szwach... ![]() ![]() ![]() Tak więc... Czy zechciałybyście mnie przyjąć w swe skromne progi? ![]()
#1682 |
Konto usunięte
|
Jasne, zapraszamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44437927]Mieszkanie w kamienicy na 4-5 piętrze ![]() ![]() Jest salon, otwarta kuchnia z możliwością zrobienia aneksu jadalnego (oryginalnie jest tam coś a'la gabinet z książkami i komputerem), łazienka (tylko, że mała - bez wanny - ale można przerobić chyba), na górze sypialnia i garderoba (i tam można wstawić pralkę ![]() ![]() W tygodniu chyba pójdziemy popytać jakby wyglądał kredyt... Mam tylko nadzieję, że damy radę finansowo... I może coś się uda wynegocjować... ![]() Tu są zdjęcia http://otodom.pl/mieszkanie-glogow-8...d22665045.html[/QUOTE] śliczne to mieszkanie ![]() i rozumiem że już umeblowane, tak? ![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie śniadanie kiepskie - naleśnik z nutellą ale co zrobić zostały się dwa to trzeba było je zjeść ![]() znowu zaczyna wiać i znowu jakis huragan zapowiadają ![]() mam dziś lenia a tu na zakupy trzeba jechać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Konto usunięte
|
W cenie jest wyposażenie kuchni, łazienki, szafa w przedpokoju i wyposażenie garderoby, podejrzewam, że regał na książki też zostanie... Resztę musimy umeblować sami. Ale nam 2 dużo nie potrzeba na początek - kawałek stołu, jakaś kanapa, kilka krzeseł i materac do spania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i były pyszne! ![]() ![]() ![]() kurcze mało wody? ![]() ![]() a zanim się zaczęłam odchudzać, to wody nie lubiłam, więc przez cały dzień wypiłam może 1 herbatę przez cały dzień ![]() a teraz piję tyyyyle, że aż w szoku jestem :P ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44438745]W cenie jest wyposażenie kuchni, łazienki, szafa w przedpokoju i wyposażenie garderoby, podejrzewam, że regał na książki też zostanie... Resztę musimy umeblować sami. Ale nam 2 dużo nie potrzeba na początek - kawałek stołu, jakaś kanapa, kilka krzeseł i materac do spania ![]() ale fajnie tak sobie meblować mieszkanie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44438745]W cenie jest wyposażenie kuchni, łazienki, szafa w przedpokoju i wyposażenie garderoby, podejrzewam, że regał na książki też zostanie... Resztę musimy umeblować sami. Ale nam 2 dużo nie potrzeba na początek - kawałek stołu, jakaś kanapa, kilka krzeseł i materac do spania ![]() to faktycznie-cena super ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Babeczki ja piję i zielona i czerwoną, chociaż za czerwoną nie przepadam ![]() ![]() thewinnie witamy ![]() ![]() my też miałyśmy ten problem ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2014-01-05 o 11:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Thewinnie ![]() ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44438745]W cenie jest wyposażenie kuchni, łazienki, szafa w przedpokoju i wyposażenie garderoby, podejrzewam, że regał na książki też zostanie... Resztę musimy umeblować sami. Ale nam 2 dużo nie potrzeba na początek - kawałek stołu, jakaś kanapa, kilka krzeseł i materac do spania ![]() no to też fajnie bo te teoretycznie najdroższe rzeczy już będą ![]() Cytat:
![]() meblowanie jest fajne z pozoru bo tak naprawdę jak przyjdzie do wybierania i kupowania to wtedy się zaczyna ![]() ![]() mnie meblowanie/wykańczanie przeraża ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale było fajnie, ciągle coś się działo ![]()
![]() |
#1690 |
Przyczajenie
|
Gryzelda88 fakt... Zaczynam po raz setny... Nigdy mi nie starcza motywacji aby schudnąć a teraz mimo tego, że mam faceta (który oczywiście nie jest szczęśliwy z mojej decyzji bo z tego co zauważyłam kocha moje boczki
![]() Wiek: 22 za 2mc :P Wzrost:167cm Waga: 64,4 kg Cel: optymalnie 54kg (choć zobaczymy jak będzie się wtedy moje ciało zachowywać - 3 lata temu jak ważyłam 55kg podobałam się sobie ale jeszcze ciut ciut do szczęścia brakowało - choć myślę, że wtedy to była bardziej kwestia wyćwiczenia i popularnego zwrotu "bycia fit" niż samego zrzucenia wagi) Do kiedy? : nic na szybko ale przed przeprowadzką do rodzinnego miasta mojej miłości ![]() Jaki plan : MŻ w całkowitości wystarczy w moim wypadku biorąc pod uwagę to, że dogadzałam sobie ostatnimi czasy zbyt dużo... + ćwiczenia w miarę możliwości czasowych (można powiedzieć że teraz żyję pomiędzy 2 domami a pracą więc czas jest mocno ograniczony) Gryzelda88 mieszkanko przepiękne choć ta cena mnie przeraża... Przy rozglądaniu się za mieszkaniem w Płocku za podobny metraż chcą 200tys +/-. Ale jestem świadoma, że cena też dużo zależy od regionu kraju. Trzymam kciuki za rozmowę ws. kredytu bo niedługo i mnie to czeka ![]() babeczki i BuryKocieZPiwnicy dziękuję za ciepłe powitanie ![]() ![]()
69,1...69...68...67...66...65...64. ..63...62...61...60...59. ..58...57...56...55...54 ![]() Edytowane przez thewinnie Czas edycji: 2014-01-05 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i fakt czas przyjemny i intensywny pod warunkiem że się wie czego chce i ma się nieograniczone fundusze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1692 |
Konto usunięte
|
Mnie też przeraża cena... Ale w sumie to się nie dziwię - nowa kamienica oddana do użytku w 2012 r., do tego 2 poziomy i prestiżowa dzielnica - Stare Miasto. U nas za 230 000-250 000 chodzą mieszkania deweloperskie a to jakby nie patrzeć wymaga nakładów. No a tu już mamy wszystko poza meblami i sprzętem typu pralka, tv (chociaż może to weźmiemy od teściowej - ona nie używa automatu, pierze we Frani)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1693 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() powodzenia ![]()
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
im wybór większy tym gorzej się zdecydować
![]() ![]() jak teściowa usłyszała, że będą ściany kremowo, czerwono, brązowe to chwyciła się za głowę i tydzień za nami chodziła, żebyśmy tak nie robili, a teraz się wszyscy zachwycają i mamy najładniejszy pokój w całym domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Raczkowanie
|
Fajnie, że mogę tu z Wami być.
Nie jestem zadowolona z wczorajszego dnia. Dziś muszę wszyyyyyyyystko poprawić. KONIECZNIE! Wczoraj byłam na urodzinach. Trochę za dużo pofolgowałam. Drinki, chipsy... KOSMOS! Właśnie oglądałam odcinki EWOlucji na tvn online. Jest tam babka - Anna, która może być chora od niezdrowego żarcia, fastfoodów. Wystraszyłam się. Przynajmniej 1-2 razy w tygodniu jem małego haburgera. Jak mi wstyd, że się tak zapuściłam :C Ostatnio oglądałam zdjęcia z sylwestra. Chciało mi się płakać. Uwieżcie, to nie było nic miłego. Mam w sobie na tyle siły, że do czerwca chcę osiągnąć cel - 20 kilo. Mam ndzieję, że mi się to uda. Będę tu pisać i zaglądać jak najczęściej się da! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1696 | |
Przyczajenie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44439338]Mnie też przeraża cena... Ale w sumie to się nie dziwię - nowa kamienica oddana do użytku w 2012 r., do tego 2 poziomy i prestiżowa dzielnica - Stare Miasto. U nas za 230 000-250 000 chodzą mieszkania deweloperskie a to jakby nie patrzeć wymaga nakładów. No a tu już mamy wszystko poza meblami i sprzętem typu pralka, tv (chociaż może to weźmiemy od teściowej - ona nie używa automatu, pierze we Frani)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] W takim razie cena nie jest najgorsza ![]() ![]() Kochana skąd masz aplikację mobilną Wizaz Forum? ![]() Cytat:
![]() Fakt... Po tygodniu dukana na serki wiejskie nie mogłam patrzeć przez rok... :P Więc po co się męczyć? ![]() Cieszę się tylko, że znalazłam już sposób na nocne... tak tak... na nocne podjadanie... Kubek barszczu czerwonego knorr i sprawa załatwiona (wiem... instanty nie są najzdrowsze ale lepsze to niż 4 kanapki :P ) black_dress powodzenia... przy wyższej wadze łatwiej się zrzuca kilogramy więc na pewno Ci się uda ![]() A i zgadzam się z Tobą co do zdjęć... Oglądanie niektórych może być bardzo nieprzyjemne a nawet bolesne. :/
69,1...69...68...67...66...65...64. ..63...62...61...60...59. ..58...57...56...55...54 ![]() Edytowane przez thewinnie Czas edycji: 2014-01-05 o 12:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1697 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() chciało Ci się płakać bo chciałabyś tak jak na zdjęciach czy właśnie nie wyglądać? tzn zdjęcia z sylwestra z tego roku czy z przeszłości? ![]() musisz sobie zrobić mocne postanowienie, że od TERAZ nie jesz....od TERAZ robisz... i najlepiej nam napisz co i jak, żeby było oficjalnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() jesz przez sen, czy świadomie ![]() ![]() ja się powstrzymuję żuciem gum miętowych ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja wpisałam w sklepie google w telefonie 'wizaz' i poakzało się pierwsze :P
![]() |
#1699 |
Konto usunięte
|
Ja tak samo znalazłam apkę mobilną
![]() Pominęłam 2ś, zjadłam właśnie fasolkę po bretońsku, owoce zjem później do jogurtu naturalnego ![]() Chyba powypisuję kilka zaproszeń, bo od następnego tygodnia trzeba zacząć rozwozić ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoj cel jest jak najbardziej realny, tylko musisz sie bardzo pilnowac. Moja mama wazyla tyle co Ty na poczatku grudnia i odchudza sie razem ze mna. W sumie to jadla dokladnie to co ja (poza swietami), a schudla juz 6 kg ![]() Zycze powodzenia ![]()
![]() |
#1701 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44440081]Ja tak samo znalazłam apkę mobilną
![]() Pominęłam 2ś, zjadłam właśnie fasolkę po bretońsku, owoce zjem później do jogurtu naturalnego ![]() Chyba powypisuję kilka zaproszeń, bo od następnego tygodnia trzeba zacząć rozwozić ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Kobieto wiesz jak mnie przerażasz z tymi newsami ślubnymi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1705 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Znacie może jakieś sprawdzone sposoby na nawilżenie włosów? ![]() ![]()
![]() |
#1706 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() co do siana to ja też mam problem taki, jak wysuszę włosy to wyglądam jak szczotka, tylko prostownica im pomaga, a to wiadomo nie zdrowe dla włosów.. ja nakładam przy każdym myciu maskę na jakieś pół godziny a potem jedwab ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
Zakorzenienie
|
ja na wysuszone wlosy polecam maske do wlosow ziaja maslo kakaowe
![]() ![]() W koncu na obiad gotuje zupe krem z 5 marchewek, 2 malych pomidorow i pol papryki. Wkropilam tez troche soku z cytryny i wrzucilam do garnka ponacinany korzen imbiru. Ciekawe co wyjdzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mamy dziś podobny obiad, użyłam tych samych warzyw tylko w odwrotnej kolejność-diw papryki, trzy pomidory i jedna marchewka, ugotowałam z miksowałam +duuużo przypraw, zielona pietruszka i płatki owsiane a dla TŻ ser żółty-pycha była ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Maskę wypróbuję jak tylko się skończy moja odżywka... Muszę przestać kupować kosmetyki bo później tylko stoją i czekają na swoją kolej a na sam koniec kończy się data ważności... :/ A co do jedwabiu to właśnie obiło mi się o uszy, że zawiera alkohol... Poza tym strasznie po nim przetłuszczają mi się włosy mimo małej ilości naniesionej na głowę. ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Yeeee.... Udalo sie! Do tej pory mialam zainstalowane tylko KWC ale teraz.... Bojcie sie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1710 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny teściowa mnie namawia na dietę jaglaną oczyszczającą... słyszałyście coś?
przez 14 dni je się tylko kaszę jaglaną ![]() ![]() czytałam teraz na forum i dziewczyny bardzo chwaliły tą dietę, że były spadki na wadze, w obwodach i zastrzyk energii ![]() chyba się zdecyduję ![]() ![]() szkoda, że byliśmy wczoraj z TŻ na zakupach i kupiliśmy dużo warzyw, serków i jogurtów, zacznę ta dietę jak się skończą zapasy, żeby się nie zepsuły, za jakiś tydzień, półtora...jest jakaś chętna? ![]() TŻ pojechał po mój orbitrek, będzie za jakieś trzy godziny, a wiecie czym się kończy mpje siedzenie przy kompie samej jak go nie ma? w szafce ciastka, czekolada, mlekołaki, w lodówce trzy desery..ojjjj...muszę się złapać hula-hopa ![]() Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2014-01-05 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.