|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć V część wątku? | |||
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 64,15% |
Żebro, pęcherz - znowu bóle... Dziecko, obchodźże się z mamą czule! - Mamusie III/IV 2014 cz.5 |
9 | 16,98% |
Już niedługo będziesz z nami, my na Ciebie tu czekamy - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
10 | 18,87% |
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Cytat:
![]() pamietaj nie forsuj sie duzo odpoczywaj ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3332 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() nadrobiłam ![]() dobrej nocy i fajnych ![]()
![]() |
#3333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3334 |
Zadomowienie
|
tak, wiem, ale te pryszcze to chyba dlatego, że w brzuchu jest dziewczynka, wcześniej w poprzednich ciążach z synkami nie miałam pryszczy, a w tej codziennie rano nowy pryszcz; a z oddecham - no staram się gumy miętowe nosić, ale że tak "wali", że aż przez internet czuć, to nie wiedziałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3336 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3338 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
1. jak TŻ jest w domu mówisz "kochanie dzidzia ma ochotę na naleśniczki" 2. jak TŻta nie ma w domu : mleko + mąka + jajko+ szczypta soli + cukier wanilinowy do miski, mikserem to i na gorącą patelnie z kroplą oleju i tu muszę dodać, że te z 1. mogą być mniej udane ![]() Edytowane przez olakola Czas edycji: 2014-01-07 o 23:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |||
Zakorzenienie
|
jestescie niereformowalne
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3340 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
daszek dodałam do zakładek ![]() Edytowane przez olakola Czas edycji: 2014-01-07 o 23:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3342 | ||||
Zadomowienie
|
kup PAMPERS 2
a jak się okażą za duże, to wyślesz TŻta po 1dynki a 2ki będziesz miała na chwilę później, nie zmarnują się pampers 2 są od 3 kilo, czyli dla "przeciętnego" noworodka ja nie kupuję 1dynek ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() bo co ja tu sama zostane ![]() ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- Cytat:
TŻtowi nie mów, ale nam uchyl rąbka tajemnicy ![]() ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- byłam dzisiaj w aquaparku, TŻ się zajmował Kubą, a ja sobie popływałam, do tej pory bałam się iść, żeby nie złapać infekcji a my ciągle nie wiemy jakie imię ![]() weszłam dzisiaj na stronę wybór imienia wpisuje się swoje imię, TŻta i date urodzin, wpisałam datę TP i mi zaproponowało : Eulalia, Wanda i Wiktoria ![]() ![]() chociaż Wiktoria jest całkiem spoko Edytowane przez olakola Czas edycji: 2014-01-08 o 00:27 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Raczkowanie
|
Witam witam
Nacytowałam się i lipa znikło i już sama nie pamiętam co chciałam pisać ech.. wczoraj wyhaczyłam na tablicy kosz mojżesza za 30 zł ale dziewczyna mi nie odpisuje dzisiaj przedzwonie chociaż może było już późno ale ja sie tak nakręciłam na niego ze ojej ![]() Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze oby same dobre wieści były sama się swojej boję.. że będe musiała leżeć a tu sesja przede mną Miłego dnia i nie piszcie za dużo bo nie nadrobie Was nigdy buziaki
#3344 |
Zadomowienie
|
Hej
Wstalam mega w złym humorze :-( od 4 do 5:30 bolało mnie podbrzusze i nie mogłam zasnąć, a o 6 zadzwonił budzik ze musze wstać na pobieranie. Generalnie na obecna chwile bez kija nie podchodz oberwal już mąż i pies. Wrócę to jem śniadanie i idę dalej spać może się wtedy polepszy. To się wyzalilam Wysłane z mojego GT-I8190 Edit: Już mi lepiej mąż widząc mój humor zawiózł mnie na pobranie i odwiózł i dopiero ruszył do pracy. Kupiłam sobie też pączka na polepszenie humoru. Edytowane przez kate1623 Czas edycji: 2014-01-08 o 07:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3346 | |||||||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z ciekawosci sprawdzialam kiedy ja mam w koncu studniowke a to dzisiaj ![]() edit: niezapominajka Ty masz termin 5 dni po mnie to czemu studniowke mialas juz wczoraj ![]()
![]() Edytowane przez asienka213 Czas edycji: 2014-01-08 o 08:20 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Na prawdę kobiety na porodówkę przyjeżdżają z tymi wszystkimi tobołami? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Te kołnierzyki są dość specyficzne i mało kiedy można je założyć, ale robi wrażenie ![]() baja86- gratulacje za wizytę, mały już jest kawał chłopa, ani się obejrzymy a będziemy siedziały na porodówce ![]() czbasia bardzo ładny brzuszek! JustiLbn musisz wrzucić zdjęćia bo wizażowe ciocie chcą zobaczyć maleństwo ![]() czarnamadonna1982 również ![]() niezapomnijkaa09 gratulacje z okazji studniówki, stawiadsz winko ![]() mona1 już się zaczynałam martwić gdzie ty jesteś |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czy gin zalecił ci jakieś dodatkowe kontrole? Ja się wkurzyłam na swojego ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja chyba zacznę stosować dady od dwójek, bo jedynek się nie opłaca ![]() Cytat:
![]() Szkoda, że musisz brać antybiotyki, oby pomogły ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na porodówkę to też nie wiem jak się spakuję, chyba z rzeczy dla dziecka weźmę tylko pampersy i chusteczki. ubranka dowiezie mi Tż jak będziemy mieli wychodzić do domu Następna wizyta 28 stycznia, po 3 tyg, zwykle miałam po 4 tyg, ale teraz na koncu to chyba częściej się będziemy spotykać. Wtedy też mam mieć KTG. A teraz odpoczywanie, 3x2 aspargin, 2x2 luteina dopochwowo Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2014-01-08 o 08:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3350 |
Wtajemniczenie
|
Ufff... nadrobiłam was i przez to czasu na odpisanie brakło
![]() A muszę dziś się wziąć za szycie tych niedrapek i potem jadę do księgowej, bo na dniach muszę firmę założyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() 3. sliczny rzeczywiscie dziwne
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mi wyszła Hortensja i Honorata ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() Tż mi mówił, ze zona znajomego z pracy teraz jakoś ma termin i oni mają jedną wielką walizę ledwo domkniętą ![]() ![]()
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
Być może jest to normalne lub zdarza się często, nie wiem, ginka jakoś mnie mocno nie straszyła, kilka razy wspomniała, że nie jest źle, ale lepiej abym więcej leżała i zapisała dodatkowo te leki, abym nie urodziła wcześniaka. chociaż mówiła też, że gdyby nawet mały urodził się wcześniej to da sobie radę bo jest duży i zdrowy, ale wiadomo, że lepiej aby nie wyszedł wcześniej niż przed 37tc
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jezus chyba mnie mąż do psychiatryka odda...znowu latam z kredą po mieszkaniu... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Rozeznanie
|
Normalnie jestem dumna bo w końcu wszystko nadrobilam a zaczęłam wczoraj popołudniu. Co stronę skończyłam to zapisalyscie nową.
Chyba już wszystkie jesteśmy na zwolnieniu:thumbup: Trzymam kciuki za wizyty dzisiaj. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3356 | |||
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A dwojki nie za duze beda dla takiego malucha? Bo mi tez sie cena jedynek nie podoba ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3357 | ||
Zakorzenienie
|
wiesz co, ja bym Ci odradziła branie tego leku... On jest uzależniający i chyba dosyć silny...
niezapomnijkaa09 asienka213 ![]() ![]() najbardziej w kościele ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- ja się już gubię z tymi pampkami ![]() powiedzcie mi, czy ten rozmiar 1 w biedro to będzie w promocji czy nie? Bo ja nie mogę nic znaleźć na ten temat. A chciałam jechać po nie specjalnie. I w końcu jaki rozmiar ma iść jako pierwszy? Na kartce sobie to chyba zapisze... ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- znalazłam gazetkę z biedry gdzie pisze że będą te pampki mini w promocji ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3358 | |
Zakorzenienie
|
A ja wam nie powiem, bo musiałabym zdradzić płeć
![]() Cytat:
![]() ![]() będę używać jedynek, ale innej firmy - prawdopodobnie pampersa. Jak tyłek urośnie do dwójek to przestawię się na dady - o ile nie będzie żadnych niespodzianek w postaci uczuleń ![]() Wkurzyłam się ![]() ![]() ![]() No cóż. Będzie więcej czasu na wizaż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Zakorzenienie
|
u mnie jest podobnie... coś planuję a on mówi (baa.. żeby powiedział... dopiero jak ja do niego napiszę "kiedy wracasz?" jak on już powinien wracać do domu) to on mi odpisuje że musi zostać
![]() a jeszcze co do tych pieluch to znalazłam info na stronie dady, że można kupić dwa dowolne opakowania pieluch, czyli można kupić te mini i ten rozmiar większy |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
zaraz się poryczę.
zaczęłam Wam odpisywać, mimo tego, że zostało mi jeszcze 10 stron do nadrobienia. wyszedł długi post, coś sobie kliknęłam przypadkiem i wszystko poszło się.... ![]() tak na szybko i w skrócie: Beautiful - krążek nie zaszkodzi, a na pewno pomoże, więc nie smutaj się, będzie ok ![]() widziałam, że było gorąco. mam nadzieję, że dalej się uspokoiło, więc nie dorzucę swojej cegiełki w tej chwili. widziałam Wasze zakupy - śliczności. czasem żałuję, że mam wszystko i nie muszę poszaleć zakupowo. z chrzestnymi będzie problem. ja mam tylko brata i on już jest chrzestnym Ewci, a małża rodzina jest niewierząca i on nie ma kogo wziąć. poprzednio obie osoby były z mojej rodziny, a teraz nawet nie wiem, jaką kuzynkę miałabym wybrać, z większością nie utrzymujemy kontaktu... trzymam kciuki za najbliższe wizyty i proszę też o kciuki dla siebie. dziś koło 19 mam wizytę i wielką nadzieję usłyszeć, że torbielki już nie ma. miłego dnia, dziewczyny. i błagam - nie pędźcie tak ![]() ps. umiem już kwiatki na szydełku robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.