|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Styczeń - Azjatyckie kosmetyki, perfumy (próbki, odlewki), kosmetykiWĄTEK NIEAKTUALNY Wymienię Korres, Cienie do oczu 1,8g kolor 36 BRUN - nowe Sephora, róż do policzków 3,2g kolor: orange punchy No. 05, użyty raz Rival de Loop, Hydro, Getoner Augen-Roller Concealer 4in1 Natural (Roll-on 4w1 pod oczy z kofeiną i wyciągiem z kasztanowca z korektorem) MINERAŁY (próbki): Próbki ceni do oczu z MEOW - zdj: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1366546205 Meow Cosmetics, Cat Eyes: Lion Around Meow Cosmetics, IdealEyes: Fearless Purrl Meow Cosmetics, Cat Eyes: Cat Psss Meow Cosmetics, Cat Eyes: Agile Meow Cosmetics, Cat Eyes: Virgin Próbki Mik z Kolorówki -zdj: Rose Taupe Sandy Brown Joppa, Hush Multi Purpose Blush Powder -zdj Sample podkładów z Lumiere -zdj: Light Medium Neutral (Veena Velvet) Light Beige (cashmere) BB kremy: Missha, Perfect Cover BB cream no.23 - odlewka 5ml TonyMoly Dear Me bb cream - 5ml odlewka Tony Moly Luminous Goddess Aura BB Cream - 2szt The History Of Whoo, Whitening & Moisture Cream - 2x saszetka OHUI The First Cell Revolution Essence Advanced - 5szt pilaten blackhead pore strip - 2szt THOW Essential Massage Mask 2szt Skinfood Platinum Grape Cell Essential BB cream #1 - 1szt Skinfood Berry Berry #2 bb cream - 2-3ml Skinfood Honey Black Tea BB cream #1 - 1szt SKIN79 Cleansing Oil - ok.1/4-1/3? pełnowymiarowego op., mogę zrobić też odlewkę Perfumy (próbki, odlewki): L'Artisan, Bois Farine 3ml S. Lutens, Vitriol d'oeillet 4ml Diptyque, Eau Duelle 3ml Hermes, Ambre des Merveilles 4ml (z wymianki, robiona w fiolce z odzysku) Hermes, Eau des Merveilles 3ml Rania ok. 0,3ml Diptyque, Tam Dao 2ml Diptyque Do Son 1,2ml (robiona próbka) Rance, Josephine 1ml (próbka z wymianki, robiona w fiolce z odzysku) Rance, Rose de Rose (nieprzezroczysta próbka ok. 1ml?) Eau D'Italie 3ml Lubin, Galaad 0,8ml Idole de Lubin edp 1,5ml Histoires de Parfums, Olympia 0,5ml Florascent Parfumeurs, Bahou ok. 1,7ml L'Artisan, La Haie Fleurie 2ml Divine, L'Inspiratrice 0,8ml Divine, L'Infante 0,8ml OLIVIER DURBANO Heliotrope 0,5ml Dorin, Un Air d'Arabie Oud 1,5ml Frapin, 1697 EDP 2ml Ambre Sublime Stendhal perfume 1,2ml Tom Ford, White Suede 1,5ml Ch. Dior, Oud Ispahan ok. 2ml Amouage, Ubar Woman 2,2ml Amouage, Interlude Woman ~ 1,7ml Amouage, Beloved Men 0,5ml Laboratorio Olfactivo, Lumiere Blanche 1,2ml Estee Lauder Amber Mystique ok. 2ml Kilian, Straight to heaven 0,8ml Boadicea Divine 2ml Chanel, Cristale 2x1,5ml Lorenzo Villoresi Yerbamate 0,8ml L'Artisan, Skin on Skin 1ml L'Artisan, Deliria 0,8ml L'Erbolario, Ambraliquide 0,6ml Mon Nom Est Rouge Majda Bekkali 0,2ml xerjoff join the club ivory route 1ml Ys Uzac, Pohadka 0,8ml Emanuel Ungaro, Ungaro 1,5ml Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2014-11-02 o 11:49 |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczeń - Azjatyckie kosmetyki, perfumy (próbki, odlewki), kosmetyki
Hej
Coś w moich wątkach za próbki ceni do oczu MEOW: Meow Cosmetics, Cat Eyes: Lion Around Meow Cosmetics, IdealEyes: Fearless Purrl Meow Cosmetics, Cat Eyes: Cat Psss Meow Cosmetics, Cat Eyes: Agile Meow Cosmetics, Cat Eyes: Virgin?
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane w Waszych wątkach
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
a nic innego nie dobierzesz? coś z ciuchów, książek, dodatków? albo inny kosmetyk? zależy mi na tym różu..
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Może i za dużo
, ale mi odpowiada taka wymiana . U mnie te kosmetyki będą leżeć, a jak mają Ci się przydać, to proszę bardzo. Zależy mi na samplach meow
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
mogłabym oddać oba te kosmetyki
tylko czy prześlesz mi zdjęcie różu? jest świeży? kiedy kupiony?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
coś za kremy BB??
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
hej, i jak z wymianą?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Te mnie najbardziej interesują:
Skinfood Platinum Grape Cell Essential BB cream #1 - 1szt Skinfood Berry Berry #2 bb cream - 2-3ml Skinfood Honey Black Tea BB cream #1 - 1szt SKIN79 Cleansing Oil - połowa pełnowymiarowego op., mogę zrobić też odlewkę |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane, myślę że wszystkim. Jakbym kogoś pominęła bardzo proszę o upomnienie się, bo niecelowo
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma problemu
Odlewka też jest ok., to te 4 kremy BB za płyn do kąpieli, tak??To piszę PW do Ciebie ![]() P.S. A dorzuciłabyś jeszcze te 2 próbeczki?? TonyMoly Dear Me bb cream - 5ml odlewka Tony Moly Luminous Goddess Aura BB Cream - 2szt Edytowane przez joanwi Czas edycji: 2014-01-12 o 16:04 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
hej, przepraszam że dopiero teraz piszę ale nie było mnie w weekend w domu, byłam u rodziców, a tam internet tak chodzi że szlag mnie trafiał czekając kilka minut na załadowanie się strony
właśnie wróciłam i piszę róż jak najbardzeij nadal mnie interesuje, z tym, że ten balsam Dove wypróbowałam ociupinkę o chyba chciałabym go sobie zostawić bo akurat skończył mi się poprzedni balsam czy odpowiadałaby Ci wymiana za żel i antyperspirant, albo żel i szampon? oba oczywiście też nowe..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

Coś w moich wątkach za próbki ceni do oczu MEOW: 

, ale mi odpowiada taka wymiana
właśnie wróciłam i piszę