|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Magalska - hahahahaha dobre ... tylko ja już prasowałam i po lewej stronie i po prawej i z przodu i z tyłu ... i poza tym jednak nie lubię prasować, ale może posprzątam sobie w schowku, tylko tam dużo rzeczy tż-ta i nie wiem co mu może być potrzebne ...
|
|
|
|
#1112 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cześć laski
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A przypomnij mi ile wogóle przytyłaś w ciąży? Tylko patrzeć jak po połogu będzie laseczka Kurcze naprawdę z twojego męża było kawał chłopa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Waga ruszyła, już mam 53 kg. Ale chyba tylko rośnie małą, bo jakoś po sobie nie widzę, że przytyłam za to brzuch robi się coraz większy Trzymam mocno ![]() ![]() ![]() Mężulek będzie musiał się trochę po molestować ale przynajmniej będziecie wiedzieli na czym stoicie Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelika - mogę szorować, sprzątać, myć, układać i całą resztę... byleby nie prasowanie ... plissssss
![]() o widzisz i tobie brzuszek rośnie poczekaj jeszcze troszkę to dopiero ci wyskoczy ![]() ja troszkę za późno zabrałam się za te masaże, myślę że gdybym zaczęła wcześniej to i lepsze efekty by były... moja koleżanka masowała krocze i miała tylko 1 szew, ale ona ogólnie również ćwiczyła - inna znów poleca piłkę, przy drugim porodzie nie miała żadnych szwów |
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wstałam i idę gotować zupę pieczarkowa bo mnie jakoś na nią naszło
|
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mam pojęcia co dziś zrobić na obiad... muszę coś pożywnego, bo tż robi się na "pakera" hahaah
|
|
|
|
#1116 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
E tam jak nie prasowanie to ja nie będę miała nic dla ciebie do roboty Cytat:
Kiedyś miałam właśnie się ciebie spytać, ile lat ma twój Tż? Bo bardzo młodo wygląda http://magiaimion.pl/wybor,imienia,dla,dziecka/ jakie wychodzą wam imiona? Mi wyszła Oliwia
|
||
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelika - mój tż w tym roku będzie miał 28 lat
w sumie uświadomiłam sobie, że jak zaczynaliśmy być ze sobą to on jeszcze szczyl był hahahamój o dziwo wytrzymał już ponad 1,5 miesiąca, ale bardzo mu zależy na tym, żeby przytyć co nie jest dla niego takie łatwe... za to jak tylko nie przypilnuje posiłków to momentalnie chudnie skąd ty to wytrzasnęłaś hahaha na początek nie było odpowiedniego imienia dla mojego syneczka, a potem wyszedł mi Hilary i Hieronim hahaha strasznie trudny wybór będę miała hahaha ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- masaż krocza możesz zacząć od 34 tc |
|
|
|
#1118 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
małej zwykłą herbatę połóżCytat:
![]() ach te nasze chłopy dobrze że mamy siebie ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za Tża i wyniki Cytat:
Ja kiedyś powtarzałam że patrząc na mnie to koniecznie chce pierwszego syna żeby mi córki pilnował ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44497691] Ja też nie mogę uwierzyć jeszcze tylko 3 miesiące i ja z Meduzką będziemy dostarczać wam emocji przed porodowych Waga ruszyła, już mam 53 kg. Ale chyba tylko rośnie małą, bo jakoś po sobie nie widzę, że przytyłam za to brzuch robi się coraz większy [/QUOTE]A potem my z Aldrin i Izetką Niech brzuszek rośnie a wagę masz niesamowitą Cytat:
A olejkiem się smarujesz? Też jestem strasznie ciekawa czy to coś da ale oby tak Tak jak Wam napisałam po 21 pogasiłam światła na zewnątrz i zamknęłam drzwi więc księżulo w tym roku też sobie na nas nie zarobił. Nie mam jakiś większych wyrzutów bo nasz proboszcz jest paskudny i wszyscy to wiedzą ale chciałam żeby w tym roku przyszedł o potem nie robił problemów z chrzcinami. Chociaż jeśli na bank nie będziemy chrzcili w jego parafii to będę musiała do niego po coś iść? Zła jestem. Przez wczorajszego lenia nie pojechałam po piłkę do lidla a dziś po objechaniu 3 sklepów zadzwoniłam na infolinie i dowiedziałam się że rano w całej stolicy były dostępne jeszcze tylko w 2 sklepach i to po 5 sztuk |
|||||||
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - ja mam specjalny olejek do masażu krocza, ale można równie dobrze masować np olejkiem jojoba
tutaj jest instruktaż ![]() http://www.mamazone.pl/tv/film,24679...d-porodem.aspx ja nie mam pojęcia, być może twój akt chrztu, ale w sumie nie wiem... tutaj na szczęście nie ma czegoś takiego jak kolęda
|
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
Masaż krocza można wykonywać normalna oliwką dla dzieci, albo oliwa z oliwek, tu chodzi głównie o nawilżenie i rozciągnięcie skóry - tak Nam powiedziała położna.
|
|
|
|
#1121 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Znam ten ból przytycia, mój K już od ślubu próbuje przytyć i ma tylko 2kg więcej a zaraz będzie 3 rocznica O wiele łatwiej jest schudnąć niż przytyć Znalazłam na mamach marzec-kwiecień Cytat:
Cytat:
Justii teraz ciebie pomęczę ty masz wózek Jedo. Jaki kupiliście fotelik? Bo wiem, że o tym pisałaś a całkiem wypadło mi z głowy jaki to był. |
|||
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44498222]A od którego tygodnia można zaczynać z tymi masażami?
E tam jak nie prasowanie to ja nie będę miała nic dla ciebie do roboty Mój też miał swojego czasu taką zajawkę, nakupił mnóstwo sprzętu i wytrwał w postanowieniu aż tydzień Kiedyś miałam właśnie się ciebie spytać, ile lat ma twój Tż? Bo bardzo młodo wygląda http://magiaimion.pl/wybor,imienia,dla,dziecka/ jakie wychodzą wam imiona? Mi wyszła Oliwia [/QUOTE]Skąd to wytrzasnęłaś? ![]() Dla dziewczynki nie mam imienia a dla chłopca Romuald, Ryszard
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelika - tak, mój tż jest 3 lata młodszy ode mnie
Aldrin - polecam Ryszarda, tak ma na imię mój tato i to na serio złoty facet
|
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44502177]To młodszy jest od ciebie, tak?
Znam ten ból przytycia, mój K już od ślubu próbuje przytyć i ma tylko 2kg więcej a zaraz będzie 3 rocznica O wiele łatwiej jest schudnąć niż przytyć Znalazłam na mamach marzec-kwiecień Czytałam na wątku Lidla, że dziewczyny sprawdzały te piłki na allegro i ceny z przesyłką były niewiele większe niż w sklepie. Więc jak w stacjonarnym ci się nie udało to może tam coś najdziesz... O dobrze wiedzieć Justii teraz ciebie pomęczę ty masz wózek Jedo. Jaki kupiliście fotelik? Bo wiem, że o tym pisałaś a całkiem wypadło mi z głowy jaki to był.[/QUOTE] My kupiliśmy Recaro Profi Plus - http://www.recaro-polska.pl/foteliki...rofi-plus.html Co do wózków Jedo polecam przejechać się do tego sklepu: http://www.dudekdladzieci.pl/, mają najniższe ceny i są z Warszawy, więc masz niedaleko ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Imię dla chłopca to Kacper , a dziewczynki nie sprawdzałam
|
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - ej masz "moje" imię
nie chcesz się wymienić na Hieronima albo Hilarego?
|
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - myślę, że babcia będzie baaardzo zadowolona
na pewno będzie odpowiednio majestatyczne hahahahah
|
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - tak mam tam konto, a czemu?
|
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że ktoś tez nie może spać
![]() Ja nie spałam całą noc, o 5 poszłam się kapać , o 7 byłam już w laboratorium na pobraniu krwi, zrobiliśmy zakupy TŻ świeże, ciepłe ciastko francuskie dostał d pracy chleb kupiony prawdziwa kura domowa ze mnie , a teraz zajadam się śniadaniem i co lepsze spać jeszcze mi się nie chce.Pytam czy masz konto bo potrzebna mi jest książka do ściągnięcia, a Ja nie mogę u siebie i pomyślałam, że może mi pomożesz? ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cesarskie cięcie Powrót do formy Tytuł oryginalny: Caesarean Recovery Gallagher-Mundy Chrissie |
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - no rzeczywiście obudziłam się i z godzinkę nie mogłam spać ... potem podrzemałam do 11.00
![]() oj to ciepłe ciasto francuskie brzmi rewelacyjnie - od razu na myśl przychodzą mi takie bułeczki z toffi (jakie jadłam w szkole średniej), oraz z szynką i serem lub serem i bekonem (zawsze chodziłyśmy na świeżutkie takie po pracy na Cyprze) achhh ale się rozmarzyłam ![]() nie ma sprawy, zaraz ci poszukam tej książki ![]() ehh z tych moim skurczy to chyba nic nie będzie, w nocy mnie nie męczyły (może jakieś pojedyncze), wczoraj ogólnie spokój, dzisiaj też... no a przecież do pełni coraz bliżej ![]() P.S. A widziałaś ją na chomiku? jeśli tak to podeślij mi link bo ja na razie nigdzie jej nie widzę... Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2014-01-09 o 13:34 |
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje za pomoc Pewnie u Ciebie są skurcze przepowiadające, które mogą być nawet do 2 tyg przed porodem, a już myślałam, że się rozpakujesz ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- A tak w ogóle to co tu tak cicho? Gdzie są wszystkie kobiety ? |
|
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - no właśnie cichutko tutaj...
jak to masz zablokowany komp?? no szukałam tej książki ale nie widziałam jej na chomiku ... no niestety przepowiadacze mogą być i dłużej niż 2 tyg ... a tak chciałam urodzić w pełnię, choć może jeszcze nic straconego. Wierzcie mi lub nie, ale zaczyna mnie łapać "dół" o takiego siedzenia... wszędzie posprzątane, ugotowane... wczoraj posprzątałam nawet miejsce, które już było posprzątane ...ehhhh |
|
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem chyba najlepiej co to dół siedzącej w domu, Ja już marzę o normalnym funkcjonowaniu, przy dziecku będzie dużo pracy, ale Ja wolę coś robić niż siedzieć bezczynnie, już wolę nieprzespane noce z jakiegoś powodu niż nieprzespane noce bez powodu..., ale jeszcze trochę Damy radę http://www.docedu.klrwp.pl/print.php?id=131 - dla mamusiek ![]() Odebrałam wyniki i kurde nie wiem czy są dobre czy nie :/ - Kreatynina: 0,5 mg/dl - zakres referencyjny : 06--1,1 Mocznik i kwas moczowy w normie, jedynie ta kreatynina :/ nie wiem czy dzwonić do lekarza czy nie, żeby na jakąś panikarę nie wyszła |
|
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Ja tak cicho siedzę i tyko Was podczytuję Jakiś taki bezsens czuje wszystkiego ![]() No i cały czas jestem głodna ![]() Izetka coś zaginęła ![]() Malgos nie znasz dnia, ani godziny
|
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - dobrze, że ja nie musiałam iść na zwolnienie, bo na pewno by mi na psyche poszło... biedny ten mój tż, musi mnie wysłuchiwać wieczorami
najlepsze jest to, że dziś mija dopiero tydzień mojego wolnego ... ja się na wynikach nie znam, a to żelazo już lepiej ci wyszło? Fiona - też trochę czuję ten bezsens, ale tak na serio to nie mam powodu ... |
|
|
|
#1137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kiedy test robimy? ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Ja czuje bezsens od paru miesięcy, ale już jestem na finiszu, więc humor wraca
|
||
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - to super, że z żelazem już troszkę lepiej...
ja właśnie wynalazłam szafkę w której sprzątam sobie papiery ![]() Fiona - no właśnie kiedy test? ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Ludzie ... ile ja śmieci trzymam, ale włączyły mi się wspominki oglądam foldery z różnych wakacji na których byliśmy itd ... czy wy też macie takie zboczenie i to zbieracie?
|
|
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Do testu to jeszcze kawałek czasu
dopiero 18 dc. Ale jak to ja i tak nie wierzę, że się uda ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Ale tu cisza zapanowała
|
|
|
|
|
#1140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ze 3 dni temu przeglądałam foldery ze zdjęciami, ile się uśmiałam, połowa zdjęć powinna być usunięta, ale jakoś nie mam serca, żeby to usunąć. ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
Warto ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Dziewuszki pewnie na mamuśkowych watkach siedzą , albo buszują po sklepach i kupują ciuchy , a Ja napuchłam jak ropucha i ledwo przewalam się z pokoju do pokoju
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

Mój TŻ urodził się 4,5 kg, więc ma prawo być duży w tatusia
A przypomnij mi ile wogóle przytyłaś w ciąży? Tylko patrzeć jak po połogu będzie laseczka 

.

małej zwykłą herbatę połóż
a ja chciałam dziewczynkę 

dopiero 18 dc. Ale jak to ja i tak nie wierzę, że się uda