Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-08, 14:43   #1111
Malgos_12
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

Magalska - hahahahaha dobre ... tylko ja już prasowałam i po lewej stronie i po prawej i z przodu i z tyłu ... i poza tym jednak nie lubię prasować, ale może posprzątam sobie w schowku, tylko tam dużo rzeczy tż-ta i nie wiem co mu może być potrzebne ...
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 15:43   #1112
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Cześć laski

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Wyjaśniło się dlaczego tak podle się czułam przez ostatnie dni, narazie mam tylko 37,4 zobaczymy jak będzie dalej. Niby nic mi nie jest tylko ta lekka gorączka no i cholerny ból mięśni jak przed grypą. Wrrrrrrrrr.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Fikusku zrób może sobie taką miksturę : rozgniecione 2 ząbki czosnku, zalej ukropem, dodaj miodu i cytryny i pij to co jakiś czas po łyżeczce. Mi to bardzo pomogło przy ostatnim przeziębieniu.

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
No i powtórka z corocznej rozrywki. Rok temu czekaliśmy do 22 2 lata temu do 21.40. W tym roku jestem sama i dla mnie 21.15 nie jest już porą na składanie wizyt nawet przez księdza więc zamknęłam drzwi i kładę się do wyrka. Ciekawe jakich to straszności nasłuchamy się kiedy pójdziemy prosić o pozwolenie na chrzest
O której? no ja też bym już o tej porze nie przyjęła go, niech się buja. Przecież kolędę może rozłożyć na kilka dni, a nie męczyć ludzi o takich godzinach.

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
No właśnie, od początku lekarz mówił o sporym dziecku Mój TŻ urodził się 4,5 kg, więc ma prawo być duży w tatusia TŻ chodzi dumny, że kawał "kluska" małego będziemy mieć
Lekarz powiedział, że dlatego jestem w takim stanie bo mały jest duży i mnie wszystko dlatego boli. Najlepiej jak zapisywałam się na następną wizytę, a kobieta w rejestracji zapisała mnie na 14.02 bo myślała, że Ja mam jeszcze 3 miesiące do porodu, aż kręciła głową i nie dowierzała, że to już koniec

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Po wizycie pojechałam z mamą na zakupy spożywce, ledwo wróciłam do domu, a byłyśmy raptem 30 min w sklepie, tak mnie boli te spojenie, że chodzić nie mogę, podnosić się nie mogę, TŻ mnie podnosi, albo wszystko podaje, wrak człowieka.
I ty pisałaś nam, że jesteś gruba A przypomnij mi ile wogóle przytyłaś w ciąży? Tylko patrzeć jak po połogu będzie laseczka
Kurcze naprawdę z twojego męża było kawał chłopa

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Justii - a ty miałaś dzisiaj to KTG?

mam nadzieję, że te masaże tż-ta coś jednak dadzą i może nie będzie mnie rozrywało na wszystkie strony hahah jak nie to zgłoszę reklamację do masażysty hahah
Strasznie jestem ciekawa, czy ten masaż naprawę przynosi takie super rezultaty. Jak cię nie natną to chyba nie dam spokoju K z masażem

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Hej

Ewelika aż się wierzyć nie chce, że u Ciebie już 27 tc . A jak tam z Twoją wagą coś ruszyło?

Wczoraj odwiedziła mnie dobra koleżanka która jest w 33 tc i nie mogłam napatrzeć się na jej brzuszek - zazdroszczę jej ( ale tak pozytywnie) no i zwłaszcza, że będzie miała córeczkę . Jeszcze mąż wczoraj do mnie, że nie może się doczekać kiedy ja będę miała taki brzuch i jakoś taka rozmarzona chodziłam cały dzień... Mam nadzieję, że moje długie czekanie będzie niebawem wynagrodzone w postaci ciąży i córeczki, bo już mam powoli dość tego czekania .
Jako jedyna staraczka ( udzielająca się) posmęciłam i styka .
Dobra, a teraz macie trzymać kciuki , bo po dniach płodnych akurat
A tak w ogóle to małżonek idzie na badanie nasienia w poniedziałek
Ja też nie mogę uwierzyć jeszcze tylko 3 miesiące i ja z Meduzką będziemy dostarczać wam emocji przed porodowych

Waga ruszyła, już mam 53 kg. Ale chyba tylko rośnie małą, bo jakoś po sobie nie widzę, że przytyłam za to brzuch robi się coraz większy

Trzymam mocno

Mężulek będzie musiał się trochę po molestować ale przynajmniej będziecie wiedzieli na czym stoicie

Cytat:
Magalska - hahahahaha dobre ... tylko ja już prasowałam i po lewej stronie i po prawej i z przodu i z tyłu ... i poza tym jednak nie lubię prasować, ale może posprzątam sobie w schowku, tylko tam dużo rzeczy tż-ta i nie wiem co mu może być potrzebne ...
Jak się nudzisz to zapraszam do mnie na prasowanie koszul
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 15:51   #1113
Malgos_12
Zakorzenienie

Ewelika - mogę szorować, sprzątać, myć, układać i całą resztę... byleby nie prasowanie ... plissssss

o widzisz i tobie brzuszek rośnie poczekaj jeszcze troszkę to dopiero ci wyskoczy

ja troszkę za późno zabrałam się za te masaże, myślę że gdybym zaczęła wcześniej to i lepsze efekty by były... moja koleżanka masowała krocze i miała tylko 1 szew, ale ona ogólnie również ćwiczyła - inna znów poleca piłkę, przy drugim porodzie nie miała żadnych szwów
Stary 2014-01-08, 15:52   #1114
justiii87
Zakorzenienie

Ja właśnie wstałam i idę gotować zupę pieczarkowa bo mnie jakoś na nią naszło
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 15:57   #1115
Malgos_12
Zakorzenienie

A ja nie mam pojęcia co dziś zrobić na obiad... muszę coś pożywnego, bo tż robi się na "pakera" hahaah
Stary 2014-01-08, 16:14   #1116
Konto usunięte

Cytat:
Ewelika - mogę szorować, sprzątać, myć, układać i całą resztę... byleby nie prasowanie ... plissssss

o widzisz i tobie brzuszek rośnie poczekaj jeszcze troszkę to dopiero ci wyskoczy

ja troszkę za późno zabrałam się za te masaże, myślę że gdybym zaczęła wcześniej to i lepsze efekty by były... moja koleżanka masowała krocze i miała tylko 1 szew, ale ona ogólnie również ćwiczyła - inna znów poleca piłkę, przy drugim porodzie nie miała żadnych szwów
A od którego tygodnia można zaczynać z tymi masażami?

E tam jak nie prasowanie to ja nie będę miała nic dla ciebie do roboty

Cytat:
A ja nie mam pojęcia co dziś zrobić na obiad... muszę coś pożywnego, bo tż robi się na "pakera" hahaah
Mój też miał swojego czasu taką zajawkę, nakupił mnóstwo sprzętu i wytrwał w postanowieniu aż tydzień

Kiedyś miałam właśnie się ciebie spytać, ile lat ma twój Tż? Bo bardzo młodo wygląda

http://magiaimion.pl/wybor,imienia,dla,dziecka/ jakie wychodzą wam imiona?

Mi wyszła Oliwia
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 16:30   #1117
Malgos_12
Zakorzenienie

Ewelika - mój tż w tym roku będzie miał 28 lat w sumie uświadomiłam sobie, że jak zaczynaliśmy być ze sobą to on jeszcze szczyl był hahaha

mój o dziwo wytrzymał już ponad 1,5 miesiąca, ale bardzo mu zależy na tym, żeby przytyć co nie jest dla niego takie łatwe... za to jak tylko nie przypilnuje posiłków to momentalnie chudnie

skąd ty to wytrzasnęłaś hahaha na początek nie było odpowiedniego imienia dla mojego syneczka, a potem wyszedł mi Hilary i Hieronim hahaha strasznie trudny wybór będę miała hahaha

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

masaż krocza możesz zacząć od 34 tc
Stary 2014-01-08, 17:11   #1118
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Leżę, pisze z telefonu. Daria sobie oczko w środku zadrapala paznokciem. Nie wiem czy mam jej czymś przemywac czy jak. Żeby tylko jej się nic nie wdalo. Jakby zaczęło tfu ropiec to trzeba będzie znów dobijac się do lekarza. Dzieci eh.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mi kiedyś ropiejące oczy lekarz kazał kwasem bornym albo borowym przemywać małej zwykłą herbatę połóż
Cytat:
mnie wczoraj troszkę pobolewało spojenie, jednak to nie było nic takiego... ale coś mnie zaczynają mocniejsze skurcze łapać i częstsze - jednak tż zażyczył sobie żebym wytrzymała jeszcze do weekendu, więc w sumie spoko
ale wymagający ten Twój mężczyzna
Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Jakbym mojego słyszała
ach te nasze chłopy dobrze że mamy siebie
Cytat:
Wczoraj odwiedziła mnie dobra koleżanka która jest w 33 tc i nie mogłam napatrzeć się na jej brzuszek - zazdroszczę jej ( ale tak pozytywnie) no i zwłaszcza, że będzie miała córeczkę . Jeszcze mąż wczoraj do mnie, że nie może się doczekać kiedy ja będę miała taki brzuch i jakoś taka rozmarzona chodziłam cały dzień... Mam nadzieję, że moje długie czekanie będzie niebawem wynagrodzone w postaci ciąży i córeczki, bo już mam powoli dość tego czekania .
Jako jedyna staraczka ( udzielająca się) posmęciłam i styka .
Dobra, a teraz macie trzymać kciuki , bo po dniach płodnych akurat
A tak w ogóle to małżonek idzie na badanie nasienia w poniedziałek
Doczekasz się swojej córeczki
Trzymam kciuki za Tża i wyniki
Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Dużo mi tego synka wróży a ja chciałam dziewczynkę ale cóż będzie mały łozbuziaczek za tydzień po połówkowych już wszystko będzie jasne
Dziewczynka będzie zaraz po synku
Ja kiedyś powtarzałam że patrząc na mnie to koniecznie chce pierwszego syna żeby mi córki pilnował
Cytat:
W mojej okolicy i u wszystkich znajomych rodzą się same dziewczynki, Nasz Marcelek to ewenement ostatnio nawet mój kuzyn 12 letni stwierdził, że w końcu urodzi się chłopak bo ma już dość tych bab
Ale będzie miał Twój mały branie od małego będą się dziewczyny o niego biły
Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
To szybko sie zaczelas nudzic ja wlasnie leze i karmie brzdaca... wczoraj robilam porzadki na jego polkach i normalnie mialam lzy w oczach.. ile ciuszkow juz za malych... rozczulilam sie nad półśpioszkami ktore w szpitalu mial i za duze byly na niego a teraz bym mu moze do kolan wciagnela
Oczywiście za małe ciuszki zostawiasz dla następnego dzidziusia?
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44497691]
Ja też nie mogę uwierzyć jeszcze tylko 3 miesiące i ja z Meduzką będziemy dostarczać wam emocji przed porodowych

Waga ruszyła, już mam 53 kg. Ale chyba tylko rośnie małą, bo jakoś po sobie nie widzę, że przytyłam za to brzuch robi się coraz większy [/QUOTE]
A potem my z Aldrin i Izetką
Niech brzuszek rośnie a wagę masz niesamowitą
Cytat:
Mój się ostatnio dopytywał o co chodzi z tym masażem A olejkiem się smarujesz? Też jestem strasznie ciekawa czy to coś da ale oby tak

Tak jak Wam napisałam po 21 pogasiłam światła na zewnątrz i zamknęłam drzwi więc księżulo w tym roku też sobie na nas nie zarobił. Nie mam jakiś większych wyrzutów bo nasz proboszcz jest paskudny i wszyscy to wiedzą ale chciałam żeby w tym roku przyszedł o potem nie robił problemów z chrzcinami. Chociaż jeśli na bank nie będziemy chrzcili w jego parafii to będę musiała do niego po coś iść?

Zła jestem. Przez wczorajszego lenia nie pojechałam po piłkę do lidla a dziś po objechaniu 3 sklepów zadzwoniłam na infolinie i dowiedziałam się że rano w całej stolicy były dostępne jeszcze tylko w 2 sklepach i to po 5 sztuk
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 17:19   #1119
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - ja mam specjalny olejek do masażu krocza, ale można równie dobrze masować np olejkiem jojoba
tutaj jest instruktaż
http://www.mamazone.pl/tv/film,24679...d-porodem.aspx

ja nie mam pojęcia, być może twój akt chrztu, ale w sumie nie wiem... tutaj na szczęście nie ma czegoś takiego jak kolęda
Stary 2014-01-08, 19:03   #1120
justiii87
Zakorzenienie

Masaż krocza można wykonywać normalna oliwką dla dzieci, albo oliwa z oliwek, tu chodzi głównie o nawilżenie i rozciągnięcie skóry - tak Nam powiedziała położna.
Stary 2014-01-08, 19:38   #1121
Konto usunięte

Cytat:
Ewelika - mój tż w tym roku będzie miał 28 lat w sumie uświadomiłam sobie, że jak zaczynaliśmy być ze sobą to on jeszcze szczyl był hahaha

mój o dziwo wytrzymał już ponad 1,5 miesiąca, ale bardzo mu zależy na tym, żeby przytyć co nie jest dla niego takie łatwe... za to jak tylko nie przypilnuje posiłków to momentalnie chudnie

skąd ty to wytrzasnęłaś hahaha na początek nie było odpowiedniego imienia dla mojego syneczka, a potem wyszedł mi Hilary i Hieronim hahaha strasznie trudny wybór będę miała hahaha

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

masaż krocza możesz zacząć od 34 tc
To młodszy jest od ciebie, tak?

Znam ten ból przytycia, mój K już od ślubu próbuje przytyć i ma tylko 2kg więcej a zaraz będzie 3 rocznica O wiele łatwiej jest schudnąć niż przytyć

Znalazłam na mamach marzec-kwiecień

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Mi kiedyś ropiejące oczy lekarz kazał kwasem bornym albo borowym przemywać małej zwykłą herbatę połóż

ale wymagający ten Twój mężczyzna

ach te nasze chłopy dobrze że mamy siebie

Doczekasz się swojej córeczki
Trzymam kciuki za Tża i wyniki

Dziewczynka będzie zaraz po synku
Ja kiedyś powtarzałam że patrząc na mnie to koniecznie chce pierwszego syna żeby mi córki pilnował

Ale będzie miał Twój mały branie od małego będą się dziewczyny o niego biły

Oczywiście za małe ciuszki zostawiasz dla następnego dzidziusia?

A potem my z Aldrin i Izetką
Niech brzuszek rośnie a wagę masz niesamowitą

Mój się ostatnio dopytywał o co chodzi z tym masażem A olejkiem się smarujesz? Też jestem strasznie ciekawa czy to coś da ale oby tak

Tak jak Wam napisałam po 21 pogasiłam światła na zewnątrz i zamknęłam drzwi więc księżulo w tym roku też sobie na nas nie zarobił. Nie mam jakiś większych wyrzutów bo nasz proboszcz jest paskudny i wszyscy to wiedzą ale chciałam żeby w tym roku przyszedł o potem nie robił problemów z chrzcinami. Chociaż jeśli na bank nie będziemy chrzcili w jego parafii to będę musiała do niego po coś iść?

Zła jestem. Przez wczorajszego lenia nie pojechałam po piłkę do lidla a dziś po objechaniu 3 sklepów zadzwoniłam na infolinie i dowiedziałam się że rano w całej stolicy były dostępne jeszcze tylko w 2 sklepach i to po 5 sztuk
Czytałam na wątku Lidla, że dziewczyny sprawdzały te piłki na allegro i ceny z przesyłką były niewiele większe niż w sklepie. Więc jak w stacjonarnym ci się nie udało to może tam coś najdziesz...

Cytat:
Masaż krocza można wykonywać normalna oliwką dla dzieci, albo oliwa z oliwek, tu chodzi głównie o nawilżenie i rozciągnięcie skóry - tak Nam powiedziała położna.
O dobrze wiedzieć
Justii teraz ciebie pomęczę ty masz wózek Jedo. Jaki kupiliście fotelik? Bo wiem, że o tym pisałaś a całkiem wypadło mi z głowy jaki to był.
Stary 2014-01-08, 19:48   #1122
Aldrin
Zakorzenienie

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44498222]A od którego tygodnia można zaczynać z tymi masażami?

E tam jak nie prasowanie to ja nie będę miała nic dla ciebie do roboty

Mój też miał swojego czasu taką zajawkę, nakupił mnóstwo sprzętu i wytrwał w postanowieniu aż tydzień

Kiedyś miałam właśnie się ciebie spytać, ile lat ma twój Tż? Bo bardzo młodo wygląda

http://magiaimion.pl/wybor,imienia,dla,dziecka/ jakie wychodzą wam imiona?

Mi wyszła Oliwia [/QUOTE]

Skąd to wytrzasnęłaś?

Dla dziewczynki nie mam imienia a dla chłopca Romuald, Ryszard
Stary 2014-01-08, 20:08   #1123
Malgos_12
Zakorzenienie

Ewelika - tak, mój tż jest 3 lata młodszy ode mnie

Aldrin - polecam Ryszarda, tak ma na imię mój tato i to na serio złoty facet
Stary 2014-01-08, 22:39   #1124
justiii87
Zakorzenienie

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44502177]To młodszy jest od ciebie, tak?

Znam ten ból przytycia, mój K już od ślubu próbuje przytyć i ma tylko 2kg więcej a zaraz będzie 3 rocznica O wiele łatwiej jest schudnąć niż przytyć

Znalazłam na mamach marzec-kwiecień

Czytałam na wątku Lidla, że dziewczyny sprawdzały te piłki na allegro i ceny z przesyłką były niewiele większe niż w sklepie. Więc jak w stacjonarnym ci się nie udało to może tam coś najdziesz...

O dobrze wiedzieć
Justii teraz ciebie pomęczę ty masz wózek Jedo. Jaki kupiliście fotelik? Bo wiem, że o tym pisałaś a całkiem wypadło mi z głowy jaki to był.[/QUOTE]

My kupiliśmy Recaro Profi Plus - http://www.recaro-polska.pl/foteliki...rofi-plus.html

Co do wózków Jedo polecam przejechać się do tego sklepu: http://www.dudekdladzieci.pl/, mają najniższe ceny i są z Warszawy, więc masz niedaleko

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Imię dla chłopca to Kacper , a dziewczynki nie sprawdzałam
Stary 2014-01-08, 22:52   #1125
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - ej masz "moje" imię nie chcesz się wymienić na Hieronima albo Hilarego?
Stary 2014-01-08, 23:12   #1126
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Justii - ej masz "moje" imię nie chcesz się wymienić na Hieronima albo Hilarego?
Hilary to jest to czego szukałam od zawsze Dokonujemy zamiany Rodzina będzie dumna z mojego nowego wyboru
Stary 2014-01-08, 23:14   #1127
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - myślę, że babcia będzie baaardzo zadowolona na pewno będzie odpowiednio majestatyczne hahahahah
Stary 2014-01-08, 23:47   #1128
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Justii - myślę, że babcia będzie baaardzo zadowolona na pewno będzie odpowiednio majestatyczne hahahahah
Ale Hilary to i tak nie Zygmunt

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Malgos - masz może konto na chomiku??
Stary 2014-01-09, 07:38   #1129
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - tak mam tam konto, a czemu?
Stary 2014-01-09, 08:18   #1130
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Justii - tak mam tam konto, a czemu?
Widzę, że ktoś tez nie może spać

Ja nie spałam całą noc, o 5 poszłam się kapać , o 7 byłam już w laboratorium na pobraniu krwi, zrobiliśmy zakupy TŻ świeże, ciepłe ciastko francuskie dostał d pracy chleb kupiony prawdziwa kura domowa ze mnie, a teraz zajadam się śniadaniem i co lepsze spać jeszcze mi się nie chce.

Pytam czy masz konto bo potrzebna mi jest książka do ściągnięcia, a Ja nie mogę u siebie i pomyślałam, że może mi pomożesz?

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cesarskie cięcie Powrót do formy
Tytuł oryginalny: Caesarean Recovery
Gallagher-Mundy Chrissie
Stary 2014-01-09, 13:31   #1131
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - no rzeczywiście obudziłam się i z godzinkę nie mogłam spać ... potem podrzemałam do 11.00
oj to ciepłe ciasto francuskie brzmi rewelacyjnie - od razu na myśl przychodzą mi takie bułeczki z toffi (jakie jadłam w szkole średniej), oraz z szynką i serem lub serem i bekonem (zawsze chodziłyśmy na świeżutkie takie po pracy na Cyprze) achhh ale się rozmarzyłam

nie ma sprawy, zaraz ci poszukam tej książki

ehh z tych moim skurczy to chyba nic nie będzie, w nocy mnie nie męczyły (może jakieś pojedyncze), wczoraj ogólnie spokój, dzisiaj też... no a przecież do pełni coraz bliżej

P.S.
A widziałaś ją na chomiku? jeśli tak to podeślij mi link bo ja na razie nigdzie jej nie widzę...

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2014-01-09 o 13:34
Stary 2014-01-09, 15:36   #1132
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Justii - no rzeczywiście obudziłam się i z godzinkę nie mogłam spać ... potem podrzemałam do 11.00
oj to ciepłe ciasto francuskie brzmi rewelacyjnie - od razu na myśl przychodzą mi takie bułeczki z toffi (jakie jadłam w szkole średniej), oraz z szynką i serem lub serem i bekonem (zawsze chodziłyśmy na świeżutkie takie po pracy na Cyprze) achhh ale się rozmarzyłam

nie ma sprawy, zaraz ci poszukam tej książki

ehh z tych moim skurczy to chyba nic nie będzie, w nocy mnie nie męczyły (może jakieś pojedyncze), wczoraj ogólnie spokój, dzisiaj też... no a przecież do pełni coraz bliżej

P.S.
A widziałaś ją na chomiku? jeśli tak to podeślij mi link bo ja na razie nigdzie jej nie widzę...
Nie widziałam jej na chomiku bo Ja mam zablokowany komputer i takie strony w ogóle mi się nie otwierają, widocznie nie ma jej Dziękuje za pomoc

Pewnie u Ciebie są skurcze przepowiadające, które mogą być nawet do 2 tyg przed porodem, a już myślałam, że się rozpakujesz

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

A tak w ogóle to co tu tak cicho? Gdzie są wszystkie kobiety ?
Stary 2014-01-09, 15:49   #1133
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - no właśnie cichutko tutaj...
jak to masz zablokowany komp??

no szukałam tej książki ale nie widziałam jej na chomiku ...

no niestety przepowiadacze mogą być i dłużej niż 2 tyg ... a tak chciałam urodzić w pełnię, choć może jeszcze nic straconego. Wierzcie mi lub nie, ale zaczyna mnie łapać "dół" o takiego siedzenia... wszędzie posprzątane, ugotowane... wczoraj posprzątałam nawet miejsce, które już było posprzątane ...ehhhh
Stary 2014-01-09, 15:59   #1134
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Justii - no właśnie cichutko tutaj...
jak to masz zablokowany komp??

no szukałam tej książki ale nie widziałam jej na chomiku ...

no niestety przepowiadacze mogą być i dłużej niż 2 tyg ... a tak chciałam urodzić w pełnię, choć może jeszcze nic straconego. Wierzcie mi lub nie, ale zaczyna mnie łapać "dół" o takiego siedzenia... wszędzie posprzątane, ugotowane... wczoraj posprzątałam nawet miejsce, które już było posprzątane ...ehhhh
Bo komp ma wgrane programy do obróbki wesel i mam zablokowane przez te programy, jedynie sprawdzić pocztę, wejść na forum(nie każde) i fb

Wiem chyba najlepiej co to dół siedzącej w domu, Ja już marzę o normalnym funkcjonowaniu, przy dziecku będzie dużo pracy, ale Ja wolę coś robić niż siedzieć bezczynnie, już wolę nieprzespane noce z jakiegoś powodu niż nieprzespane noce bez powodu..., ale jeszcze trochę Damy radę

http://www.docedu.klrwp.pl/print.php?id=131 - dla mamusiek

Odebrałam wyniki i kurde nie wiem czy są dobre czy nie :/
- Kreatynina:
0,5 mg/dl
- zakres referencyjny :
06--1,1

Mocznik i kwas moczowy w normie, jedynie ta kreatynina :/ nie wiem czy dzwonić do lekarza czy nie, żeby na jakąś panikarę nie wyszła
Stary 2014-01-09, 16:02   #1135
fiona27
Zakorzenienie

Hejka

Ja tak cicho siedzę i tyko Was podczytuję Jakiś taki bezsens czuje wszystkiego
No i cały czas jestem głodna
Izetka coś zaginęła
Malgos nie znasz dnia, ani godziny
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 16:19   #1136
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - dobrze, że ja nie musiałam iść na zwolnienie, bo na pewno by mi na psyche poszło... biedny ten mój tż, musi mnie wysłuchiwać wieczorami najlepsze jest to, że dziś mija dopiero tydzień mojego wolnego ...

ja się na wynikach nie znam, a to żelazo już lepiej ci wyszło?

Fiona - też trochę czuję ten bezsens, ale tak na serio to nie mam powodu ...
Stary 2014-01-09, 16:29   #1137
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka

Ja tak cicho siedzę i tyko Was podczytuję Jakiś taki bezsens czuje wszystkiego
No i cały czas jestem głodna
Izetka coś zaginęła
Malgos nie znasz dnia, ani godziny
głodna ?

a kiedy test robimy?

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Cytat:
Justii - dobrze, że ja nie musiałam iść na zwolnienie, bo na pewno by mi na psyche poszło... biedny ten mój tż, musi mnie wysłuchiwać wieczorami najlepsze jest to, że dziś mija dopiero tydzień mojego wolnego ...

ja się na wynikach nie znam, a to żelazo już lepiej ci wyszło?

Fiona - też trochę czuję ten bezsens, ale tak na serio to nie mam powodu ...
żelazo minimalnie poszło w górę, ale do porodu muszę brać leki :/, zadzwoniłam jednak do lekarza no i wyniki ok, tzn jak na ciąże są ok, mam spokojnie czekać do wtorku

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Ja czuje bezsens od paru miesięcy, ale już jestem na finiszu, więc humor wraca
Stary 2014-01-09, 16:59   #1138
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - to super, że z żelazem już troszkę lepiej...
ja właśnie wynalazłam szafkę w której sprzątam sobie papiery

Fiona - no właśnie kiedy test?

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Ludzie ... ile ja śmieci trzymam, ale włączyły mi się wspominki oglądam foldery z różnych wakacji na których byliśmy itd ... czy wy też macie takie zboczenie i to zbieracie?
Stary 2014-01-09, 18:41   #1139
fiona27
Zakorzenienie

Do testu to jeszcze kawałek czasu dopiero 18 dc. Ale jak to ja i tak nie wierzę, że się uda

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:
[/COLOR]Ja czuje bezsens od paru miesięcy, ale już jestem na finiszu, więc humor wraca
Ty od paru miesięcy, a ja od paru lat

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Ale tu cisza zapanowała
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 19:04   #1140
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Justii - to super, że z żelazem już troszkę lepiej...
ja właśnie wynalazłam szafkę w której sprzątam sobie papiery

Fiona - no właśnie kiedy test?

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Ludzie ... ile ja śmieci trzymam, ale włączyły mi się wspominki oglądam foldery z różnych wakacji na których byliśmy itd ... czy wy też macie takie zboczenie i to zbieracie?

Ja ze 3 dni temu przeglądałam foldery ze zdjęciami, ile się uśmiałam, połowa zdjęć powinna być usunięta, ale jakoś nie mam serca, żeby to usunąć.

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Do testu to jeszcze kawałek czasu dopiero 18 dc. Ale jak to ja i tak nie wierzę, że się uda

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Ty od paru miesięcy, a ja od paru lat

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Ale tu cisza zapanowała
To zacznij wierzyć w cuda! Warto

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Dziewuszki pewnie na mamuśkowych watkach siedzą , albo buszują po sklepach i kupują ciuchy , a Ja napuchłam jak ropucha i ledwo przewalam się z pokoju do pokoju
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości