|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć V część wątku? | |||
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 64,15% |
Żebro, pęcherz - znowu bóle... Dziecko, obchodźże się z mamą czule! - Mamusie III/IV 2014 cz.5 |
9 | 16,98% |
Już niedługo będziesz z nami, my na Ciebie tu czekamy - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
10 | 18,87% |
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Kochane Mamusie
![]() Dziekuje wszystkim za zyczenia i kciuki. Mam bardzo goracy czas, jestem juz w domu, a Marco w szpitalu. Trudno dzielic czas pomiedzy dom, szpital i dwojke dzieci. Moje zapiski na ten temat znajdziecie tutaj ——> Czytadełko Wszystko mam napisane na biezaco, tylko w brudnopisie. Musze posprawdzac literowki itp. Mam nadzieje, ze w ciagu kolejnych kilku dni ukaza sie kolejne posty. Dzisiaj przylatuja Mama i Brat, wiec bede bardziej zajeta w ciagu kilku nastepnych dni, ale obiecuje, ze bede wpadac albo tutaj albo na blog. Mysle, ze potrzebuje jeszcze 1-2 tygodni na unormowanie spraw. Sciskam Was mocno i trzymajcie sie dzielnie w dwupakach ![]()
#4172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogromnie się cieszę, że się odezwałaś. Biorę się za czytanie ![]()
![]() |
#4173 |
Raczkowanie
|
i już wiadomo
![]() ![]() Mały znowu nie chciał się ujawnić- ale Pan doktor poszedł na sposób i tak mnie ukłuł tą główką od usg, że zabolało, ale Mały zaczał fikać i pokazał swój skarb ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Zakorzenienie
|
Mariola dobrze, że się odezwałaś! Martwiłyśmy się. Zaraz poczytam co się u was działo, choc mam nadzieję, że będą to dobre wiadomości, przynajmniej w większości
|
![]() ![]() |
![]() |
#4175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pocytowałam i mi zjadło posty i już nie pamiętam co miałam odpisać Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#4176 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mariola- cudownie, że się odezwałaś. Oczywiście poryczałam się czytając bloga. Czekamy na dalsze wieści i mam nadzieję, że będą tylko coraz lepsze. Wszystkie jesteśmy z Tobą i Marco myślami ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4177 |
Zadomowienie
|
Mara w rakiem razie będziesz miala zakladane to samo co ja we wtorek ehh proszę napisz jak to wygląda i jakie są po tym zalecenia bo sama sie boję ehh
Vivien ta owieczka jest śliczna <3 Mariola nareszcie sie odezwałaś! Trzymaj się zdrowo kochana :-* Milenka gratulacje za Marcelka! ![]() Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#4178 | |
Zakorzenienie
|
Starałam się nie rozpłakać i myślałam, że mi sie uda, ale jak doszłam do momentu jak synek miał pretensje, że go zostawiłaś, to wymiękłam.
Biedny mały musi teraz wszystko zrozumieć. Opis poruszający... Cytat:
![]()
![]() |
#4179 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Gratulacje, kolejny wątkowy chłopiec na wątku! Cytat:
Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app Będę na bieżąco pisać. Też się boję bardzo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4180 |
Zadomowienie
|
Mariola wlasnie przeczytalam Twój pamiętnik podziwiam twoją silę jesteś niesamowita naprawdę. Jeszcze raz życzę zdrowia dla Marco i dla ciebie i rodziny mnóstwo siły :-*
Mara trzymam kciuki wszystko będzie dobrze :-* <3 Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#4181 | ||||||
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
![]() A odpisal Ci ten sprzedawca? Cytat:
![]() Matko - co za ksiadz ![]() W gimnazjum mialam katechetke ktora twierdzila ze Harry Potter jest szatanem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sprzedawca nie odpisał, ale własnie wybraliśmy z tż pościel, rożek i przybornik. Chwalę się ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4183 |
Rozeznanie
|
Mariola zaczęłam czytać i się poryczalam więc będę teraz przeglądać na raty bo inaczej z tych emocji jeszcze urodze.
W dalszym ciągu trzymam za was kciuki ![]() Ela śliczny komplecik kupiłaś:thumbup: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4184 |
Zadomowienie
|
Ela przepiękne!!!
Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Zakorzenienie
|
Myślałam, że będzie gorzej, ale tż ma podobny gust do mnie
![]() Z 12 wzorów jakie mu podałam wybrał dwa, które mi najbardziej się podobały ![]() ![]() Jeszcze tylko prześcieradła i pieluchy tetrowe i jestem gotowa ![]() Tzn oczywiście muszę poprać ciuszki i takie tam, ale jeszcze tylko dwa zakupy ![]()
#4186 | ||||
Zakorzenienie
|
Bo jestem gapa i nigdy nie poprosiłam o wpisanie.
teQuiba- czy mogę się uśmiechnąć o dodanie mnie do listy? Limonka1987 (Jola, 26 lat) - TP 19.04 (wg. USG) Emilka Cytat:
Trzymam kciuki za pomyślny rozwój sytuacji, ale tylko dla formalności, bo WIEM, że będzie dobrze ![]() Cytat:
Z całych sił trzymam kciuki za Ciebie,Marco i w ogóle Twoją rodzinę i przesyłam Wam mnóstwo dobrej energii ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uroczy zestaw!
![]() |
#4187 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I też mam taką nadzieję - ale Mała na pewno nie będzie chciała wychodzić bez taty ![]() Bo sprzedawca, u którego robiłam zakupy większe nie miał bawełnianych ![]() Co to jest cicik? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mariolaslDzięki ogromne, że znalazłam dla nas sekundkę - wszytskie się tu bardzo martwimy o Was ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No a cicik to właśnie frotta ![]() Frotta własnie mi się kojarzy jako taka gruba cicikowata ![]() Paproszek, farfocel lub inne "coś" pochodzenia materiałowego. futerko, kożuszek (w kurtkach na przykład) nie wiedziałam jak to wytłumaczyć ![]()
![]() |
#4189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę o Was i ściskam kciuki calu czas ![]() A Marco maluśki słodziak ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4190 |
Zadomowienie
|
No tak, popłakałam się na blogu o Marco ale widzę że nie ja jedna...
mmhym pokaż matę marzeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mara i Beautiful - trzymam za Was kciuki!! Mariola - masz tu w nas niezłą grupę wsparcia, ale po lekturze bloga widzę, że jesteś niezwykle silną babką, a Marco ma tę siłę po Tobie. nie ma innej opcji - musi być dobrze ![]() [oczywiście spłakałam się strasznie czytając] czy zauważyłyście, ze nie ma Side? kurcze, martwię się, bo wczoraj nie wyglądało to dobrze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4192 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No ja mam 2 prześcieradła bawełniane i 2 frotte na nasze duże łóżko i stosuję je zamiennie, nie ważne o jakiej porze roku. Nie zauwazyłam powiem szczerze różnicy w temperaturze ciała leżąc na obu ![]() http://allegro.pl/tiny-love-mata-edu...860579401.html Wielka (posłuży jako mata bez pałąków dla większego dziecka), kolorowa, z dużą ilością zawieszek ( z dzwiękiem i światełkami) i przesuwnymi pałąkami, żeby ćwiczyć podnoszenie główki... No dla mnie formuła 1. ![]() Ale sama z siebie sobie na nią nie pozwolę - chyba że gdzieś na tablicy się natknę na jakaś fajną używkę w super cenie, ale jest ciężko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
Zadomowienie
|
mariolasl opis przeczytałam częściowo, bo jak zobaczyłam zdjęcia Małego to mnie z emocji przytkało. Trzymam kciuki za całą Waszą rodzinkę, a za Marco najmocniej jak się da! Jesteś bardzo dzielna i podziwiam Cię ogromnie.
milenqa ![]() ![]() ![]() mara86 ![]() ![]() Limonka jak dla mnie Misie-w paseczki ![]() Ela87 cudny komplet ![]() ![]() ![]() ![]() Cudne rzeczy pokazujecie i oczywiście kusicie ![]() Przy Was to by człowiek fortunę wydał i tak byłoby mało ![]() U mnie wyprawka w większej części gotowa. We wtorek powinna być paczka z gemini, więc jeszcze tylko kilka kosmetyków, pampki, katarek i chyba będzie komplet-a przynajmniej takie mam wrażenie ![]() Pozostanie pranie i prasowanie ![]() Zdrowotnie u mnie jeszcze średnio- kaszel mi został ![]() ![]() ![]() ![]()
#4194 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Limonka nie zacytowało mi Ciebie-pościel numer 3 - miś paseczki, albo sówki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój TŻ będzie w PL albo na koniec stycznia - 4 tyg przed terminem, albo na koniec lutego - więc niech Mikołaj wybiera ![]() Cytat:
![]() Ale mam jedno bawełniane, dostałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Marco taki kochany malutki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4195 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam bardzo kciuki, Marco jest silny po mamie, a teraz może być już tylko lepiej. Ostatnio mało siedzę przy kompie i nie nadążam za Wami ![]() Jak już zdąże przeczytać to nie mam czasu odpisać i tak w kółko. Chyba syndrom wicia gniazda i mnie nawiedził, prasuję rzeczy małego - a że nie mam siły stać robię to na siedząco już chyba trzeci dzień. Królik z C&A wymiata, tylko jak tu się dowlec do sklepu ![]() Ela - widzę że szaro-białe grochy są na czasie na naszym wątku, bo u mnie też pościel szara w białe grochy, ale od innego sprzedawcy.
![]() |
#4196 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Napisz coś więcej o sobie i maluszku ![]() Też tak myślę ![]() Cytat:
A Ty dbaj o siebie! A Piotruś słuchaj mamy! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lecę dalej nadrabiać...
![]() |
#4197 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mata wypaśna ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4198 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam z odwiedzin Olivka jest cudowna ![]() Teraz lecę nadrabiać bloga Marioli ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | ||||
Wtajemniczenie
|
thidien przy remoncie to nikt nie ma czysto wiec sie nie przejmuj a masz za to cale mieszkanie poswiecone
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kladz sie kladz i odpoczywaj I pisz co u Ciebie
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Zakorzenienie
|
Chce mi się siku a łazienka zajęta
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.