Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;) - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-11, 20:38   #3511
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)

z domku
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 20:41   #3512
LadyWhisper
Zakorzenienie

Hej kochane, my po imprezie roczkowej, bylo super wszystko wyszlo pysznie, a ciasteczka cytrynowe..... laskiiiiiiii no kosmos normalnie, niebo w gebie!!!!!!!!! Chyba sie wezme jednego dnia i zrobie zapas zamkne w puszce i bede podjadac, normalnie czegos takiego jeszcze nie jadlam!!!!!!!

Malz byl przekochany bo na biezaco wszystko sprzatal i po wyjsciu gosci tylko stol przelozylismy i wyfewciowane na maksa Piotrus padl jak muszka o 19,30 ostatnio mamy troche gorsze nocki ale obstawiam jakis skok jak u Hanulki Bokehowejewentualnie zabek/pogoda czy cos

Aha, M.polecial jeszcze dzisiaj do rossa i kupil zapas mleka, oszczedzilismy 30zl i wplacone na oszczednosciowkezeby nie bylo hehe. Na polce byly 2ostatnie ale poprosil pania i mu przyniosla z magazynu jeszcze 3.

No i z babla jestem dumna bo dzisiaj w dzien tylko jedna butle mm wypila ostatnio tylko mlesio i mlesio i mlesio.

I juz ladnie chodzi, sam, tzn dalej woli czworaki i jak Debrah napisala o Amelci, jeszcze zejdzie troche zanim chodzenie bedzie glownym sposobem przemieszczania sie, ale dzisiaj rekord 20kroczkow cudownosci moje

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 20:44   #3513
nafiyqa
Zakorzenienie

Aga, super!!

Ciekawe co u szklanki i Ewci
bokeh, masz jakies wiesci...?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 20:54   #3514
nancykenator
Zakorzenienie

dziękuję w imieniu Kubusia

nawijko bliźniaki dają czadu u nas właśnie już jakiś czas stawał np wspinając się na mnie i był właśnie taki pochylony a dziś po prostu sam z siebie przy kanapie zupełnie wyprostowany, ale stanął tak tylko raz, potem kilka razy znowu tak pochylony, też nie wiem, czy stopować czy pozwalać ale w sumie sam to robi, ja mu nie pomagam...

Lejdi Pietraszko się rozkręca i fajnie, że impreza roczkowa udana

gocha ale słodko razem wyglądają

fewciu za nockę

a ja oglądam Bridget Jones

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Aga witaj

właśnie, czy wiecie co u szklanki i Ewci?
i co z marsi... martwię się...
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 21:00   #3515
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
ja mam wymyślić coś na bal owocowy :/ Mam trzy stroje na bal ( spider man, kowboj, kotek ) a tu się okazało że ma być owocem, ewentualnie warzywem :/ A ja beztalencie techniczne :/
Marchewka - ubierz na pomarańczowo, buzia pomalowana pomarańczowa i kreski czarne jak na marchwi, a na głowie z bloku technicznego zielona opaska i z zielonej włóćzki/ścinków mateiału/bibuły/papieru kolorowego zielony wiecheć

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

To normalne, ze przy pierwszych probach Kuba jest hmm dosc pochylony do przodu?
Moze to znaczy, ze jest niegotowy i powinnam go troszke stopowac?

Ale z drugiej strony sam wstal, nie pomagalam mu...
chyba tak, jakoś równowagę musi złapać

gratuluję

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Pochwal się koniecznie efektem! A jak dlubiesz? Szydelkujesz?

nie, z szyfonu w tym stylu, już zrobiłam, wyszła bardzo fajnie, jutro fotę zrobię:

http://img11.tablica.pl/images_tabli...dla-dzieci.jpg

do tego korona czerwona (bo spódniczka biało czerwona), jakiegoś kwiatka/kwiatki do bluzeczki machnę

Cytat:
moje skarby oglądają dobranocke
fajnie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
z domku
żyjecz?

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość

cisza, mam nadzieję, że jakieś dobre wieści nas czekają!
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 21:01   #3516
mitabe
Rozeznanie

Witam się serdecznie . Podczytuje was i próbuję trochę nadrobić z tego wątku aby być na bieżąco, co prawda nie śpię już 3 dzień i powinnam się położyć, ale tak się za wami stęskniłam... a mam okazję to korzystam!

calawdeszczu - najserdeczniejsze życzenia dla małej!!!!
oraz dla wszystkich maluszków, które zaczęły kolejny roczek życia - spóźnione ale szczere!

Pozdrawiam!

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 21:06   #3517
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
no tylko sie prosze nie smiac, skormny;p miała być jeszczze kokarda;> ale 1 w nocy juz byla i juz mi sie nie chciało;>

Super wyszedł... Jak na moje oko dość gładko wygląda ta masa, chodzi mi, że nie widać nierówności jakiś. A powiedz jak Ci się układało tą masę na bokach? Latwo to zrobić? Bo ja się boję, że mi nie wyjdzie i planuję zrobić taki ala opłatek a boki biszkoptami wyłożyć... Ale może spróbuję tak jak Ty....

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Wiosną (albo na początku marca, ale na pewno też w maju) będę na Lubelszczyźnie, to będziemy mogły się spotkać... Co myślisz?

Sto lat dla Julaska i tort - piękności!!
Pewnie, fajnie by było... Akurat moja Paulina nie powinna już tak chorować...

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44552546]skoro podajesz w placuszkach czy czymś tam i nic, to super, nadal bym tak robiła i tyle

a proszę: http://www.mojewypieki.com/przepis/t...t-rainbow-cake masę z tego tortu robiłam na 3ur Agatki, dodałam do niej ciut niebieskiego barwnika, dlatego jest to niebieskie na zewnątrz, w środku normalnie biała masa, i przekładałam też konfiturami jakimiś, nie pamiętam...

[/QUOTE]

Dziękuję ślicznie za przepis Co do mleka to podaje w małych ilościach, ale podaje. Wogle mam mieszane uczucia co do tego co mówią lekarze... Ten zakaz wychodzenia z domu też mi się nie podoba. Duszności ani razu nie pojawiły się po spacerze. Jak się pojawiały to akurat tego dnia nie byłyśmy na dworze... Miałam z nią wyjść jak wyzdrowieje, ale zima nadchodzi ponoć...

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44555051]No echo, siedzę i dłubię spódniczkę na bal dla księżniczki :d[/QUOTE]

Zazdroszcze, ale tak pozytywnie, że umiesz dłubać... Kiedyś się uczyłam na szydełku i na drutach, ale tylko podstawowe wzory umiem... Chyba wrócę do tego Fajnie mieć mamę, która wyczaruje strój dla dziecka czy dla lalki

Cytat:
ja mam wymyślić coś na bal owocowy :/ Mam trzy stroje na bal ( spider man, kowboj, kotek ) a tu się okazało że ma być owocem, ewentualnie warzywem :/ A ja beztalencie techniczne :/
A może coś takiego???

http://www.google.pl/imgres?sa=X&biw...art=45&ndsp=27

Koszulka z długim rekawem, na to większy podkoszulek z odciętymi rekawami i doszytymi listkami u góry, albo góra podkoszulka wycięta tak, zeby z tej dolnej listki zrobic( nie wiem jak to opisac) dól podkoszulka na gumke albo sznurek wszyć w te miejsce pod szwem... na podkoszulek doszyć,, nakleić kółka imitujące te ziarenka. Na nóżki getry... Na głowie czapka z kartonu czerwonego, bąź oklejona czerwonym materiałem z doczepionym listkiem.... i masz strój gotowy... Chętnie bym Ci go zrobiła, ale nie dojdzie pewnie... bo mało czasu.... Przy okazji pokaże Wam strój krasnala jaki kiedyś zrobiłam na studiach... Bal karnawałowy dla dzieci wykładowców i pracowników robiłam z koleżankami... Bo przez jakiś czas bawiłam się w animatora czasu wolnego... Idę szukać tego zdjęcia...
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-11, 21:17   #3518
insolito
Zadomowienie

Julasku, najlepszego z okazji ukończenia roczku
I buziaki dla Ani

Zgubiło mi cytaty

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Czesc!
cala moc usciskow dla Julaska z okazji roczku!!
My sie wycieczkujemy: t. opiekowala sie Yae a my z tz poszlismy zwiedzac. Zatrzymalismy sie w tradycyjnym japonskim hotelu z goracym zrodlem i bylismy w trojke sie wymoczyc i wygrzac - Yae miala ubaw po pachy. Z nowosci to dzis Yae jadla suszona rybe i normalny ryz oraz napoj jogurtowy pierwszy raz pila przez slomke - zaskoczyla od razu.
za picie przez słomkę

A wcześniej miałam pisać odnośnie Twojej rady jedzeniowej, ja na diecie byłam może przez tydzień porodzie, później wcinałam już wszystko także u nas nie to jest przyczyną, ale dziękuję za zaangażowanie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
no tylko sie prosze nie smiac, skormny;p miała być jeszczze kokarda;> ale 1 w nocy juz byla i juz mi sie nie chciało;>
superowy

Cytat:
chwalimy się
Kubuś pierwszy raz stanął tak" dorośle" bo przy kanapie i na wyprostowanych nóżkach
gratuluje

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość

Zdaje się, że widziałyśmy zdjęcie z basenu, żadnych boków tam nie było moja droga
Się schowały do zdjęcia

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

Mamy za sobą całą przespaną noc! Tak nam się ostatnio poprawiły noce

Aaaa... i jeszcze dzisiaj stukna nas facet, na parkingu nie widział że stoimy Zastanawiam się po co Mu wsteczne lusterko!! Ale. Kobieta była w ciąży, facet zdenerwowany, więc się jakoś z TŻ dogadali

O jej, strasznie się cieszę, żę Wam się te noce polepszyły

Cytat:
U nas podobnie

dla Kubusia!!

Blizniaki sa niemozliwe
Mialam o tym samym dzis pisac
Tzn wczoraj zdarzylo sie pierwszy raz w kuchni, ale kilka sekund doslownie i bam.

Dzis kilka razy pod rzad wlasnie przy kanapie
Z tym, ze ani siadania, ani czworakowania nie widac...

Moze to znaczy, ze jest niegotowy i powinnam go troszke stopowac?

Ale z drugiej strony sam wstal, nie pomagalam mu...
super
Pioterek też przy pierwszych pierwszych próbach stał niestabilnie i koślawo jakoś

Cytat:
Ewunia jak biedulka a tak to cudne dzieciaczki

Cytat:
Przegladalam filmiki na yt o pierwszym wstawaniu, patrze, znajoma posciel, za chwile zza szczebelkow Hania sie wylania
Jaki ten internet jest mały

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 21:22   #3519
gojka24
Zakorzenienie

Znalazłam

Oto zdjęcie mojego stroju a w gratisie pacynka, którą zrobiłam na zaliczenie zajęć z edukacji teatralnej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P200512_14.15.jpg (172,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg df.jpg (97,9 KB, 48 załadowań)
Stary 2014-01-11, 21:22   #3520
insolito
Zadomowienie

Cytat:
z domku
Super jak się czujesz ?

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Hej kochane, my po imprezie roczkowej, bylo super wszystko wyszlo pysznie, a ciasteczka cytrynowe..... laskiiiiiiii no kosmos normalnie, niebo w gebie!!!!!!!!! Chyba sie wezme jednego dnia i zrobie zapas zamkne w puszce i bede podjadac, normalnie czegos takiego jeszcze nie jadlam!!!!!!!

Malz byl przekochany bo na biezaco wszystko sprzatal i po wyjsciu gosci tylko stol przelozylismy i wyfewciowane na maksa Piotrus padl jak muszka o 19,30 ostatnio mamy troche gorsze nocki ale obstawiam jakis skok jak u Hanulki Bokehowejewentualnie zabek/pogoda czy cos

Aha, M.polecial jeszcze dzisiaj do rossa i kupil zapas mleka, oszczedzilismy 30zl i wplacone na oszczednosciowkezeby nie bylo hehe. Na polce byly 2ostatnie ale poprosil pania i mu przyniosla z magazynu jeszcze 3.

No i z babla jestem dumna bo dzisiaj w dzien tylko jedna butle mm wypila ostatnio tylko mlesio i mlesio i mlesio.

I juz ladnie chodzi, sam, tzn dalej woli czworaki i jak Debrah napisala o Amelci, jeszcze zejdzie troche zanim chodzenie bedzie glownym sposobem przemieszczania sie, ale dzisiaj rekord 20kroczkow cudownosci moje

Fajnie, że wszytko się udało
dla Pietraszka za chodzenie

Dasz jszcze raz przepis na ciacha? Plis
Cytat:
dziękuję w imieniu Kubusia

nawijko bliźniaki dają czadu u nas właśnie już jakiś czas stawał np wspinając się na mnie i był właśnie taki pochylony a dziś po prostu sam z siebie przy kanapie zupełnie wyprostowany, ale stanął tak tylko raz, potem kilka razy znowu tak pochylony, też nie wiem, czy stopować czy pozwalać ale w sumie sam to robi, ja mu nie pomagam...

Lejdi Pietraszko się rozkręca i fajnie, że impreza roczkowa udana

gocha ale słodko razem wyglądają

fewciu za nockę

a ja oglądam Bridget Jones

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Aga witaj

Ja też zerkam, ale nie lubie drugiej częsci

Też myslę o Marsi bardzo często

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Witam się serdecznie . Podczytuje was i próbuję trochę nadrobić z tego wątku aby być na bieżąco, co prawda nie śpię już 3 dzień i powinnam się położyć, ale tak się za wami stęskniłam... a mam okazję to korzystam!

oraz dla wszystkich maluszków, które zaczęły kolejny roczek życia - spóźnione ale szczere!

Pozdrawiam!

Co tam u Was?

Stary 2014-01-11, 21:23   #3521
misiaeel
Wtajemniczenie

hej

Buziaki roczkowe dla Julaska

Byli dzisiaj u nas Rodzice, zostali z Hanią a my do Ikei pojechaliśmy, kupiłam Małej te drewniane zabawki. i w zarze płaszczyk na jesień i dresy
Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze raz jaka to była książka o usypianiu dziecka? kiedyś ją ściągnęłam z chomika, ale na komputer, który jest na gwarancji właśnie
a i w załączniku kiecka zakupiona na roczek

silver cieszę się, że Daria już zdrowa i brawa za ząbka!

sylwietta super, że Bartusiowi przeszło

insolito
ale boski Piotruś

Lady skąd ja to znam i bardzo się cieszę, że impreza udana

hope ale Dadol zasuwa

Deli cudny Ci ten tor wyszedł

nancy brawa dla Kubusia

gocha ale skarby

fewciu brawa za nocki! u nas z zasypianiem teraz gorzej:/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3873139865.jpg (82,7 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 60c70a8f9f14e13c.jpg (75,0 KB, 29 załadowań)

Aniołki[*][*]25.01.2012

Edytowane przez misiaeel
Czas edycji: 2014-01-11 o 21:25
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-11, 21:27   #3522
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
U nas tak to wyglada - wybaczcie niefewciowy balagan
Jednak pochylony jest. Wspinanie na mnie tez od kilku dni (choc na TZcie wcale nie probuje ).
(wiem, ze dla Was to pryszcz, ale dla mnie to mila odmiana po prawie 11mscach patrzenia na Kube w poziomie )

Nam niby reh powiedziala ostatnio, zeby stopowac go i nie pozwalac wstawac, ale chyba chodzilo jej o to, zeby zaczal raczkowac...
W pon pojde to sie dowiem.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1110186.jpg (36,2 KB, 43 załadowań)

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2014-01-11 o 21:28
Stary 2014-01-11, 21:31   #3523
nafiyqa
Zakorzenienie

misia, przepiekna sukieneczka!!!

Zapomnialabym - Deli, cala, piekne torty

Juleczko, rosnij duza!!

Stary 2014-01-11, 21:36   #3524
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
hej

Buziaki roczkowe dla Julaska

Byli dzisiaj u nas Rodzice, zostali z Hanią a my do Ikei pojechaliśmy, kupiłam Małej te drewniane zabawki. i w zarze płaszczyk na jesień i dresy
Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze raz jaka to była książka o usypianiu dziecka? kiedyś ją ściągnęłam z chomika, ale na komputer, który jest na gwarancji właśnie

silver cieszę się, że Daria już zdrowa i brawa za ząbka!

sylwietta super, że Bartusiowi przeszło

insolito
ale boski Piotruś

Lady skąd ja to znam i bardzo się cieszę, że impreza udana

hope ale Dadol zasuwa

Deli cudny Ci ten tor wyszedł

nancy brawa dla Kubusia

gocha ale skarby

fewciu brawa za nocki! u nas z zasypianiem teraz gorzej:/

O matko, jaka cudna ta kieca Kiedy impra u Was ? już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć foto Hani w niej

Cytat:
Jednak pochylony jest. Wspinanie na mnie tez od kilku dni (choc na TZcie wcale nie probuje ).
(wiem, ze dla Was to pryszcz, ale dla mnie to mila odmiana po prawie 11mscach patrzenia na Kube w poziomie )

Nam niby reh powiedziala ostatnio, zeby stopowac go i nie pozwalac wstawac, ale chyba chodzilo jej o to, zeby zaczal raczkowac...
Pietro też tak stał na początku Nie wiem jak to u Was pod względem reh. Piotrek stanął i zaczął raczkować w tym samym momencie, siadał dopiero 2 mies później

Stary 2014-01-11, 21:43   #3525
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
misia, przepiekna sukieneczka!!!

Zapomnialabym - Deli, cala, piekne torty

Juleczko, rosnij duza!!

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość

O matko, jaka cudna ta kieca Kiedy impra u Was ? już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć foto Hani w niej
jeszcze równo 3 tygodnie ale przymierzę jak tylko dojdzie

Aniołki[*][*]25.01.2012
Stary 2014-01-11, 21:43   #3526
Lenova
Wtajemniczenie

Julasku kochany stoooo laaaatek !!!!!
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 21:44   #3527
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
Znalazłam

Oto zdjęcie mojego stroju a w gratisie pacynka, którą zrobiłam na zaliczenie zajęć z edukacji teatralnej
OMG, padłam, absolutna rewelacja!

Fota na szybko, jutro na modelce pokażę to będzie konkretnie widać

0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 21:48   #3528
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
Pewnie, fajnie by było... Akurat moja Paulina nie powinna już tak chorować...
No mam nadzieję. Starczy już chorowania dla Paulinki.

Może inne dziewczyny do nas dołączą... Bijkora? Któraś jeszcze z Lubelszczyzny? Lenova, coś mi się kojarzy?

Cytat:
O mamooo, jakie cudo. Z tym przecudownym żakiecikiem?!

Cytat:
Pietro też tak stał na początku Nie wiem jak to u Was pod względem reh. Piotrek stanął i zaczął raczkować w tym samym momencie, siadał dopiero 2 mies później
Moja Oliwka też najpierw stanęła, a dopiero potem zaczęła raczkować - mój szwagier, rehabilitant, powiedział wtedy, żeby zacząć ją uczyć raczkowania, to powinna szybko załapać i faktycznie, po 2 tygodniach (od pierwszego pionu, bo uczyłam ją raczkować dopiero ze 2 dni) zaczęła śmigać jak perszing.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2014-01-11 o 21:49
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 22:02   #3529
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

Dzisiaj poszłam kupić coś Małej na ten ba przebierańców. Nie było biedronki Kupiłam sukienkę czarownicy za całe 3 zł Jak będę miała czas, to jeszcze poszukam tej biedronki.
A gdzie kupiłaś?
Cytat:

Cytat:
tia jasne, tylko czemu o temacie balu dowiaduje się dopiero 1,5 tyg wcześniej? nie mogły przed świętami powiedzieć ? byłby czas sie przygotować! bal w czw a ja wie we wt dowiedziałam :/
:/ faktycznie późno
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Hej kochane, my po imprezie roczkowej, bylo super
super że wszystko się udało
Cytat:
z domku

Cytat:

Pozdrawiam!

Cytat:
CUDNAAAAAAAAAAAA Gdzie kupiłaś?????
Cytat:
Dasz jszcze raz przepis na ciacha? Plis
Ja mam ten przepis. Lady go na fb wrzucała
http://www.bluespoon.pl/2013/11/cytr...ref_map=%5B%5D

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-11, 22:11   #3530
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Ja mam ten przepis. Lady go na fb wrzucała
http://www.bluespoon.pl/2013/11/cytr...ref_map=%5B%5D
Dziękuję

A jak Ty się czujesz?

Stary 2014-01-11, 22:15   #3531
Kija80
Zadomowienie

Dziękujemy za życzenia dla Ani

Sto lat Julasku!

Super torty, zdolniachy z Was...

Misia faaajna kieca

Oglądam z małżem Hobbita 1 bo nie widziałam jeszcze a chcemy się wybrać razem na 2
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 22:18   #3532
LadyWhisper
Zakorzenienie

Zapomnialam, Cala, ucaluj od nas Julaska, nasza modeleczke sliczna

Masz moze jakies wiesci od Marsi???

Nie moge zasnac. cos mnie ewidentnie uczula, nawet nie chce myslec, ze to moze byc kota nasza :'( :'( :'( ale jak bylam nad morzem to mi nic nie bylo....

jutro mam w planach jakies 11km, ejc... Powinnam sie wyspac a tu dupa

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 22:22   #3533
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

A jak Ty się czujesz?
Trochę lepiej. Mam nadzieję że do jutra mi przejdzie bo cały dzień sama z Darią będę.
Ale od pon tż ma tydzień urlopu

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Ja lecę spać.
DOBRANOC

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-11, 22:23   #3534
nafiyqa
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44557970]
chyba tak, jakoś równowagę musi złapać

gratuluję
[/QUOTE]

Sliczne ubranko

Cytat:

Przez te nowe umiejetnosci Kubus padl dopiero teraz.
Usypianie o 22 robi sie dla nas standardem

Stary 2014-01-11, 22:37   #3535
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Przegladalam filmiki na yt o pierwszym wstawaniu, patrze, znajoma posciel, za chwile zza szczebelkow Hania sie wylania

jaki ten internet mały ;P
Cytat:
Aga, super!!

Ciekawe co u szklanki i Ewci
bokeh, masz jakies wiesci...?
mieli wczoraj ten zabieg, mała bardzo źle to zniosla w sensie płakała od razu po narkozie i w ogóle... zreszta co się dziwić. No ale czeka ich jeszcze jeden aby to wszystko wyciąć, bo teraz jedynie płyn odsączyli z tego no i dali do badań

Cytat:

Pozdrawiam!
heej ! co u Was??

Cytat:

u mnie tez tak było wiesz on jednak jeszcze nie ma takich mocnych nóg więc wspiera sie na rekach i tułowiu ale ma loczki

Szaja i Gojka ale macie talent

Śliczna sukienka dla Hani, Misiu !

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2014-01-11 o 22:38
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 22:39   #3536
misiaeel
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44558779]OMG, padłam, absolutna rewelacja!

[/QUOTE]
super! jutro zdjęcie modelki

Cytat:

tak

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

CUDNAAAAAAAAAAAA Gdzie kupiłaś?????
na allegro, wpisz w sukienki tutu

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Dziękujemy za życzenia dla Ani

Sto lat Julasku!

Super torty, zdolniachy z Was...

Misia faaajna kieca

Oglądam z małżem Hobbita 1 bo nie widziałam jeszcze a chcemy się wybrać razem na 2
Druga część zdecydowanie lepsza wg mnie

Aniołki[*][*]25.01.2012
Stary 2014-01-11, 22:55   #3537
gojka24
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44558779]OMG, padłam, absolutna rewelacja!

[/QUOTE]

Zapomniałam dodać, że pacynka zrobiona na bazie maskotki, także aż takiego talentu nie potrzeba... Krasnal w zasadzie też nie wymagał wielkiego talentu, spodnie od piżamy na dole nogawek złapałam sznurkiem, żeby pumpki się zrobiły, podkoszulek 4xl, na brzuchu poduszka wypchana kulkami styropianowymi, czapka zrobiona na opasce do włosów... tylko butki wymagaly troche pracy..... lubie takie rzeczy, więc to czysta przyjemność

Cytat:
No mam nadzieję. Starczy już chorowania dla Paulinki.

Może inne dziewczyny do nas dołączą... Bijkora? Któraś jeszcze z Lubelszczyzny? Lenova, coś mi się kojarzy?

Moja Oliwka też najpierw stanęła, a dopiero potem zaczęła raczkować - mój szwagier, rehabilitant, powiedział wtedy, żeby zacząć ją uczyć raczkowania, to powinna szybko załapać i faktycznie, po 2 tygodniach (od pierwszego pionu, bo uczyłam ją raczkować dopiero ze 2 dni) zaczęła śmigać jak perszing.
Oj starczy, starczy... Scotasia z Lublina chyba... No to dziewczyny z okolic, kto chętny??? Już się nie mogę doczekać...
Stary 2014-01-11, 23:10   #3538
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
zdjęcia jutro dam po urodzinach
Rozgadana po mamusi

Cytat:
a co do wstawania - to mój na bank by nie wstał bo on dzieci w nocy nie słyszy, ma zbyt mocny sen.
U nas to samo. A czasem się zdarzy, że o coś poproszę tż w nocy, jak się Pola obudzi, on to robi normalnie, a rano mi mówi, że w ogóle tego nie pamięta

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
hejka!
mlody zasnal wcoraj o 23.45 (rekord!) a wstal o 8
Pola też spała 9 godzin. Kurde, ona ostatnio krótko w nocy śpi, nie pasi mi to

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Mialam isc na impreze z laskami z pracy. W sumie wszystko bylo ustalone. Ale nie ide. No nie chce mi sie, nie mam ciuchow ani butow na wyjscie, zal mi kasy :P wole sobie posiedziec przed tv z Tzem i zjesc pizze( nie robil problemow z wyjsciem) , czy to dziwne?
Spoko, mnie się nie chciało iść na własny panieński

Cytat:
Pola też tak robiła na początku, dosłownie 2-3 dni
Ale, ale, zauważyłam jedno Jak Pola coś zrobi, to dokładnie za jakieś 4 tyg. Ty i Nancy piszecie, że Wasze Kubki robią to samo Tak było z pełzaniem, tak jest ze stawaniem To na własną odpowiedzialność prorokuję, że Twój Kuba w połowie lutego będzie raczkował

Cytat:
z domku

JULASKU z bujną czupryną - sto lat!!!

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

A, Szaja i Gojka - macie kobity talent I już sobie wyobrażam Dorotkę w tej sukience
Misiael, jeju, jaka cudna! Gdzie taką znalazłaś?
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 23:44   #3539
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
mieli wczoraj ten zabieg, mała bardzo źle to zniosla w sensie płakała od razu po narkozie i w ogóle... zreszta co się dziwić. No ale czeka ich jeszcze jeden aby to wszystko wyciąć, bo teraz jedynie płyn odsączyli z tego no i dali do badań

u mnie tez tak było wiesz on jednak jeszcze nie ma takich mocnych nóg więc wspiera sie na rekach i tułowiu ale ma loczki
Biedna malutka

Fakt, lokersy są, ale tylko z tylu

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Pola też tak robiła na początku, dosłownie 2-3 dni
Ale, ale, zauważyłam jedno Jak Pola coś zrobi, to dokładnie za jakieś 4 tyg. Ty i Nancy piszecie, że Wasze Kubki robią to samo Tak było z pełzaniem, tak jest ze stawaniem To na własną odpowiedzialność prorokuję, że Twój Kuba w połowie lutego będzie raczkował
Ej, ej, Kubus Nancy raczkuje, a ja mam tyle czekac?
Co za niesprawiedliwooooosc

Stary 2014-01-12, 01:06   #3540
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

Spoko, mnie się nie chciało iść na własny panieński
mi też się strasznie na panieński iść nie chciało, poszłam tylko dlatego, żeby przyjaciółce przykrości nie sprawić.... ale ja to taki typowy typ domatora, więc to dlatego.. wolę siąśc i poczytać fajną książkę niż iść na imprezę...

Ale tu cisza... a ja w koncu na bieżąco jestem i nie mam co pisać... A na dniach ma być snieg, więc tż pojedzie i komputer weźmie i nie będę mogła do Was pisać.. Miałam zmienić tel, ale pewnego dnia tż wrócił z pracy i oznajmił, że przedłużył umowę bez tel. Fakt bardziej się opłaca, bo teraz za 25zł ma nielimitowane rozmowy do wszystkich... ale ja bez tel zostałam.... jedynie u rodziców bede miała internet, ale nie za często tam bywam, bo z małą wychodzić nie mogę....Ale wrócę, czy tego chcecie czy nie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości