|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukiwań nie prowadzimy, ale fajną połówką nie pogardzimy-SBL'ki, cz. IV
Moja praca już prawie gotowa i dobrze bo całe paluchy poparzyłam klejem na gorąco
W całości zrobiona ręcznie Powiedzcie szczerze co myślicie bo ja jestem trochę średnio przekonana do dołu sukienki, ale jeszcze będę go poprawiała
|
|
#4532 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukiwań nie prowadzimy, ale fajną połówką nie pogardzimy-SBL'ki, cz. IV
Cytat:
Wiem, że szukanie miłości na siłę nie ma sensu, ale ja póki co nie znalazłam sposobu, żeby o tym nie myśleć, prędzej czy później i tak mnie to dopada. Może zależy mi na tym tym bardziej, że nigdy nie byłam w związku, nie mam nawet porównania, dlatego bardziej mi zależy... Dokładnie o tym samym pomyślałam. Ostatnio nawet dowiedziałam się czegoś, co mnie trochę zszokowało, mianowicie, że część facetów myśli od razu, że nie mają u mnie szans... byłam w naprawdę dużym szoku. Podchodzę z optymistycznym nastawieniem do wszystkich poznanych chłopaków, nie zgrywam żadnej księżniczki... nie mam pojęcia o co chodzi.![]() Cytat:
Właśnie opracowałam plan na najbliższy czas, z racji tego, że miałam duużo czasu leżąc chora (ten katar mnie nie opuści! Więc zamierzam przede wszystkim zacząć ćwiczyć - sama dla siebie w domu. Tak, tak, zawsze u mnie się ten zapał kończył po tygodniu lub dwóch, ale teraz zamierzam do tego racjonalnie podejść: wyszukałam w necie treningi dla początkujących, a nie jakieś kosmiczne, będę ćwiczyć ze 3 razy w tygodniu, bo to niemożliwe ćwiczyć codziennie przy moim trybie życia i predyspozycjach. ![]() Koniecznie muszę się pozbyć tych negatywnych emocji: złości, żalu, zazdrości itp. Nic mi to nie da, a wręcz przeciwnie, zamiast iść na przód będę stać w martwym punkcie. No i pozytywne nastawienie: po ostatnich przeżyciach to brzmi jak niezły żart, ale mam zamiar naprawdę w to uwierzyć. Ciągle towarzyszy mi myśl, że myśląc pozytywnie będę się oszukiwać, bo tak naprawdę jestem nieszczęśliwa. Nigdy nie miałam aż tak skrajnych uczuć, nie wiem, co z tym zrobić. Miałyście tak kiedyś?
|
||
|
|
|
|
#4533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też zaczęłam ćwiczyć już tak na serio. Zrobiłam sobie kartkę z kwadracikami, jest ich tam 100 po każdym treningu jeden zamalowuję ![]() Nie załamuj się, pomyśl o tym, że niedługo będziesz miała szczeniaczka
|
|
|
#4534 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja zauważyłam, że zawsze jak jestem chora, to tyle rzeczy bym chciała zrobić, zawsze sobie postanawiam, że będę ćwiczyć. Ale tym razem to już tak na serio, chcę coś z sobą zrobić, bo oszaleję. ![]() Właśnie, szczeniaczek... chyba ta myśl najbardziej mnie trzyma przy życiu.
|
|
|
|
|
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest cudna po prostu Nazywa się Cleo, a niufek to Fabriccio (mój chrześniak
|
|
|
#4536 |
|
Raczkowanie
|
Co my byśmy bez tych zwierzaków zrobiły?
|
|
|
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4538 |
|
Rozeznanie
|
Świetny ten czarny psiak, taki niedźwiadek.
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
No cudny nie :-D ma teraz 14 mies
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
bry
Co do skrajnych uczuć mam to samo, niby z tym przyjacielem coś tam, ale jednak nie, jednak ja chyba nie umiem jakoś tej znajomości trzymać "przy życiu". ciężko mi z kłamstwami jego itd, męczę się, chciałabym sie od tego jakoś odciąć, dlatego od przyszłego tygodnia planuje też treningi, już raz miałam taki zapał, ale z powodu migren nie wytrzymałam, bo bolała głowa, ale teraz przemogę się i dam radę, na wakacje będę laska jak się patrzy ![]() w ogóle ten dzień jest okropny, ten tydzień będzie okropny i wszystko jest ble
|
|
#4541 |
|
Rozeznanie
|
Z niecierpliwością oczekuję na efekt końcowy!
A na chwile obecną
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
mam pytanie, wybielał sobie ktoś z Was zęby metodą LED albo BEYOND?
|
|
#4543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4544 | |
|
DOMator
|
Cytat:
Nie mówiąc już o tym, że od kawy i herbaty tworzy się na zębach kamień, który też powinnam usunąć, bo zauważyłam, że zaczął się zadomawiać w niektórych miejscach. |
|
|
|
|
|
#4545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4546 |
|
DOMator
|
Ja kawę z mlekiem piję codziennie, zwykle jedną, czasem dwie. Za to herbaty piję, piję, piję codziennie i w ogromnych ilościach zielone, czarwone, olong, ziołowe. Tylko zwykłej czarnej nie lubię i pijam ją sporadycznie. W każdym razie przy tej ilości herbaty zęby nie mają łatwo.
|
|
|
|
|
#4547 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja też pije mnóstwo herbat i mnóstwo kawy .... potrafie po 2-3 kawy dziennie wypić, czarne, bez mleka.. a o herbacie nie wspomne, mnóstwo jej w domu wypijam ![]() a na te lampy mam promocje z 500 na 100zł i właśnie się zastanawiam...
|
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to spora promocja poczytaj w necie o tych lampach ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4549 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Czuję się staro
|
|
|
#4550 |
|
Rozeznanie
|
Zrobiłem właśnie pierwszy kroczek do stania się elegantszym i zamówiłem sobie buty w Bacie. Nie dość, że mają znaczną przecenę, to jeszcze darmową wysyłkę od 89zł.
Znalazłem takie jak mi się podobają czyli bez zbędnych udziwnień. ![]() http://www.bata.pl/web/katalog/inspi...kolorze-szarym
|
|
#4551 | |
|
DOMator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4552 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie, cisza tu jak makiem zasiał.
![]() Co u was słychać? Ja ciągle walczę... przede wszystkim ze sobą, ale też ze wszystkim innym. Staram się ciągle czymś zająć, ale czym bardziej próbuję, to tym bardziej myślę o tym, że jestem beznadziejna. Tak, tak, miałam się nie użalać, ale to już nawet nie o to chodzi. Nie mogę sobie znaleźć chociażby jakiegoś kolegi - nawet nie chłopaka, po prostu kolegę. Naprawdę chyba nigdy nikogo nie poznam. Nawet jak z kimś piszę to po paru rozmowach kontakt się urywa... tylko parę rozmów i koniec... a ostatnio to nawet popisać nie mam z kim... jeszcze moja przyjaciółka... ma chłopaka, a ciągle do niej jacyś piszą, ciągle poznaje jakichś fajnych chłopaków... okropnie to brzmi, jakbym była jakąś zawistną chamką, ale tak nie jest, ja jej życzę naprawdę jak najlepiej, tylko ona zajęta, ja wolna, a do niej ciągle się jakiś przyplącze... Mam ostatnio taką ochotę pochodzić sobie na randki, nigdy nie chodziłam, a tak mnie naszło. Nawet z kimś, kto mnie zbytnio nie interesuje w sensie matrymonialnym, po prostu, aby miło spędzić z kimś czas, poznawać nowych ludzi, ale... no właśnie, nie mam z kim. Przecież nie napiszę do jakiegoś kompletnie obcego chłopaka... Co się trochę lepiej poczuję, myślę: będzie dobrze! to znów mnie dół dopada... naprawdę staram się o tym wszystkim nie myśleć i się nie zadręczać, ale i tak mnie to dopada...
|
|
|
|
|
#4553 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Pretty Little Liars Czas edycji: 2014-01-16 o 21:47 |
|
|
|
|
|
#4554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4555 | ||
|
DOMator
|
Cytat:
![]() Florame, a może koleżanka mogłaby tych swoich kolegów odsyłać do ciebie? W końcu ona ich tak bardzo nie potrzebuje, jak ty Czasem tak już jest, że jak pustynia, to na całego, a jak już kogoś masz, to pojawia się tylu mężczyzn, że oszaleć można z nadmiaru. To tak, jakby bycie w związku przyciągało innych mężczyzn. Ja w sumie mam sporo kolegów, których znam od lat i którzy będą tylko kumplami, ale trochę za bardzo dystansuję się do nowych znajomości i tym odstraszam potencjalnych kumpli, a może kogoś jeszcze... No cóż, zamiast randek pozostaje mi wyjście na piwo z kumplem ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam to samo tak samo się czuje, w pewnym momencie myślałam, że może nawet coś mi wyjdzie z tym moim przyjacielem,ale jednak nie, jednak kłamstwo zabija tą całą przyjaźń, jego ściemnianie mnie za bardzo boli... On tego nie widzi, mimo ze otwarcie o tym mówię... nie rozumiem, dlaczego ja zawsze padam "ofiarą" kłamstwa i oszustwa... przecież ja nie jestem taka, to dlaczego do mnie to dociera ze zdwojoną siłą ... to jest takie niesprawiedliwe.. I tak sobie zdałam sprawę, ze ja to nawet nie mam z kim pogadać, wyjść (nawet przyjaciółek już brak). . . Wiecie jakie to jest przykre ? Całe szczęście jadę dziś do mamy, przytule się do niej, wypłacze, troche odpoczne... do tego ta sesja, która mnie przeraża, rzeczy o których nie mam pojęcia... (na jednym zjeździe nie byłam bo byłam chora na 3 antybiotykach i teraz ciągną mi się za tyłkiem zaległości ) źle jest..
|
|
|
#4557 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A z tym przyciąganiem to rzeczywiście coś jest... kiedy pisałam wtedy z tym chłopakiem, to jakoś tak nie wiadomo skąd miałam z kim pisać poza nim, jakoś tak było ich kilku. Jak z tamtym się urwał kontakt (2 tygodnie temu) to od tej pory u mnie cisza i spokój...Właśnie, ja to mam ostatnio wyjątkowego pecha... tylko mi sie ktoś spodoba, to zaraz ma dziewczynę... ja nie wiem już, co z tym zrobić. Przecież nie rzucę się któremuś na szyję i nie powiem: "Błagam, bądź ze mną!" Cytat:
Mnie przeraża to, że zawsze to mi zaczyna zależeć i mam wrażenie, że zawsze tak będzie... tak bym chciała, żeby chociaż jeden jedyny raz za mną ktoś polatał, starał się o mnie... a nie ciągle ja się zaangażuję, a potem się okazuje, że nic z tego... |
||
|
|
|
|
#4558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aco! W końcu od czego są faceci w tym wątku?
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka!
Co tu taka cisza? Jak tam pierwszy miesiąc roku mija, macie już lepsze humory?![]() Nie było mnie chwilkę, ale już tak się u mnie pozmieniało Na szczęście nie mam co narzekać, zmieniło się na lepsze Okazało się, że 'ta' osoba była na wyciągnięcie ręki, po prostu nie mieliśmy okazji się poznać jak do tej pory. W skrócie - poznałam kogoś I jak na razie jest mi z tym bardzo dobrze, bardzo Jesteśmy w punkcie, który najbardziej lubię, czyli kawa, kino, teatr, koncert i dużo różnych innych rzeczy, żeby fajnie spędzić ze sobą czas No i głupieję, uśmiecham się jak rozmawiam z nim przez telefon, jak się z nim widzę... za niedługo dostanę jakiegoś porażenia twarzy od śmiania się Ale nic nie planuję, co będzie to będzie, na razie się dobrze bawię, bardzo dobrze
|
|
|
|
|
#4560 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) Jeszcze raz szczęścia ! ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

Powiedzcie szczerze co myślicie bo ja jestem trochę średnio przekonana do dołu sukienki, ale jeszcze będę go poprawiała

Marzyłam o ASP, ale skończyłam dziennikarstwo (lub raczej PR). Jestem ciekawa świata i wszystkiego, co mnie otacza, dlatego lubię podróże małe i duże, choć te duże na razie tylko palcem po mapie
Bardzo dobrze zrobiłaś. Nie ma nic gorszego niż zadręczanie się, gdy wiemy, że to, na co czekamy nigdy nie nadejdzie. Podziwiam i zazdroszczę, bo ten krok dopiero przede mną... 
Jednak z drugiej strony dobrze, że już wiesz na czym stoisz. Teraz jeszcze jest w Tobie dużo emocji, żalu, złości, burza myśli, ale to minie, ochłoniesz i wtedy poczujesz się lepiej 

Miałam usunąć nasze rozmowy, ale stwierdziłam, że to nie ma sensu, bo i tak znam je na pamięć, ciągle mam je w głowie... W sumie pewnie tak miało być, ale nie mogę przestać się zastanawiać: dlaczego? Chociaż raz, żebym spotkała kogoś, komu będzie zależało...
tak samo się czuje, w pewnym momencie myślałam, że może nawet coś mi wyjdzie z tym moim przyjacielem,ale jednak nie, jednak kłamstwo zabija tą całą przyjaźń, jego ściemnianie mnie za bardzo boli... On tego nie widzi, mimo ze otwarcie o tym mówię... nie rozumiem, dlaczego ja zawsze padam "ofiarą" kłamstwa i oszustwa... przecież ja nie jestem taka, to dlaczego do mnie to dociera ze zdwojoną siłą ... to jest takie niesprawiedliwe.. I tak sobie zdałam sprawę, ze ja to nawet nie mam z kim pogadać, wyjść (nawet przyjaciółek już brak). . . Wiecie jakie to jest przykre ? Całe szczęście jadę dziś do mamy, przytule się do niej, wypłacze, troche odpoczne... do tego ta sesja, która mnie przeraża, rzeczy o których nie mam pojęcia... (na jednym zjeździe nie byłam bo byłam chora na 3 antybiotykach i teraz ciągną mi się za tyłkiem zaległości 
Ale nic nie planuję, co będzie to będzie, na razie się dobrze bawię, bardzo dobrze