Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;) - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-19, 19:07   #4651
hje
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Biedna tak ją boli
Kochana, ja się może powtarzam, ale, szczególnie jeśli odparzenie jest już w formie strupa, to polecam bardzo Tanno Hermal Lotio - świetnie wysusza i złuszcza

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Daria wreszcie się nauczyła sama z łóżka schodzić. Odwraca się tyłem i pięknie schodzi a jak się cieszy przy tym że się czegoś nowego nauczyła
Pola umie od jakiegoś czasu, ale zawsze robi tak, że jeśli jest na końcu łóżka, to odpycha się do tyłu tak długo, aż dojdzie do drugiego końca, i wtedy schodzi Ale jeszcze czasem ma fazę na schodzenie przodem Bo tak sie nauczyła z murku niskiego, który mamy w salonie i myśli, że z łóżka tez tak może

No i muszę napisać - ALE JAJA!
Tż trzymał Polę za bioderka i tak z nią szedł, puścił ją i trzymał ręce tylko tak przy niej dla asekuracji, a ona przeszła pół pokoju!!!
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 19:12   #4652
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Moj synuś od kilku dni siada z czworakow i podpiera sie raczka.
A dzis puscil łapkę i wytrzymal siedzac z 10min!
Oprocz tego jak chce podejsc do czegos, co znajduje sie stosunkowo blisko to czwo-ra-ku-je (oczywiscie w dalsze wyprawy zapuszcza sie pelzajac)
W kooooooncuuuuuuuuu

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Nr choroby to inf dla Zus i lekarza, a to tajemnica lekarska wiec pracodawca NIE MOZE go widzieć (Twoja sprawa prywatna na co chorujesz), a kod to literka A-ozn. Ze ta obecna niezd.ma,zwiazek z poprzednią, B-że to niezdolnosc przypadajaca w okr. Ciąży, itd.te kody jeśli sa powody do ich wpisania, powinny byc bo to inf. dla zakłady pracy jak liczyć okres zasilkowi i ile zas. Wypłacać. A ponieważ wrześniej nie chorowalas, nie jesteś w ciąży, nie masz gruźlicy..to kodu tez nie ma jakiego Ci wpisac.także wszytsko jest ok
.
P.s chyba jakos zawile to napisalam
...:banghead:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
bardzo jasno
dziekuje Ci slicznie!
juz osattanie pyt
co sie dzieje z tym moim zwolnieniem - daje w pracy, potem to leci do kadr a potem?

Przy kaszce trza bylo uzyc wspomagacza gryz paluszka, 2 lyzki kaszki jakos dotrwalismy do konca

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 19:16   #4653
laurka23
Zakorzenienie

Nie pochwaliłam Misia, wczoraj zasnął o 18.30, zjadł jeszcze o 22.30 i następna pobudka o 5.30 na jedzenie. Pospaliśmy do 7. A wczoraj spaliśmy do 8 od 18 Pochwaliłam łobuzika i pewnie czar pryśnie
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 19:28   #4654
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Twoje zwolnienie (jeśli placi Ci pracodawca...a sądzę że tak skoro to szkoła ).. To zostaje u pracodawcy, bo to jest dokument na podstawie ktorego jestCi wypłacony zasiłek.w razie kontroli musza to przedstawic...no problem-pytaj przecież cza se pomagać-poza tym, cieszę się że jeszcze coś z roboty pamiętam

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 19:30   #4655
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Oprocz tego jak chce podejsc do czegos, co znajduje sie stosunkowo blisko to czwo-ra-ku-je (oczywiscie w dalsze wyprawy zapuszcza sie pelzajac)
W kooooooncuuuuuuuuu

Takze ostatnie nasze nocki to chyba efekt nowych umiejetnosci+zabki+teraz jeszcze katarek. Cudne polaczenie

no to gratuluję

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

Tż trzymał Polę za bioderka i tak z nią szedł, puścił ją i trzymał ręce tylko tak przy niej dla asekuracji, a ona przeszła pół pokoju!!!
wam również gratki

-------------------------
Ale te cytrynowe smaczne! polecam polanie gorzką czekoladą, fajnie łamią smak
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 20:04   #4656
charlizz
Zadomowienie

ale mnie łeb napitala

charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 20:11   #4657
sylwietta1988
Zakorzenienie

hej hej najpierw Wam powiem, jak moje dziecie spało, a raczej nie spało a potem bede nadrabiac weekendowe zaległosci
Otóż: poszedl wczoraj spac o 22 z minutami, mnie kolacja, kapiel i manikiur zajeły okolo godzine, położyłam sie, a tu pierdyliard razy podawanie smoczka, przykrywanie, nawet minuty nie przysnęłam, o 1,50 mleczko, po czym dziec otworzył oczy i bajobongo do 4,50 wstał rano tuz po 8, przez dzien nie zasnął nawet na jedną/sekundową minuty zasnął na noc o 20,30 i błagam- niech spi do rana ewentualnie moge mu jesc dac i pic byleby na śpiocha :pro si:
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-19, 20:27   #4658
Debrah
Zakorzenienie

Amelka padła 5 minut temu a mnie głowa napitala jakoś.
Pewnie przez 25 minutową drzemkę przed 17:00. Ale nie miałam serca jej nie kłaść bo nie spała cały dzień.
Fajny dzień dziś ;-)
Wybawiła się.
Nancy - wstaw dziewczynom Kubusia do klubu, niech zobaczą jak dojrzał chłopak.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 20:29   #4659
elllmi
Zakorzenienie

hej

na początek spóźnione buziaki dla roczniaczków wczorajszych

robiłam dzisiaj ciasteczka cytrynowe i powiedzcie mi, jak z tego lepiącego ciasta uformować kulkę i ją na dodatek rozpłaszczyć myslałam, że mnie szlag trafi ale znalazłam sposób - łyżeczką dawałąm takie kleksy z ciasta na blaszkę, a potem tył tej łyżeczki obtaczałam w cukrze pudrze i rozpłaszczałam ciasto i nic się nie przylepiało; tylko trochę nieforemne wyszły i na dodatek blade, bo coś mi piekarnik nie grzeje dobrze z góry ale pycha są, tylko za słodkie jak dla mnie, następnym razem dodam dużo mniej cukru i więcej soku z cytryny (dodałam z jednej całej)

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
Weszłam wszem i wobec oznajmić że Ewcia już po ospie.
dobrze, że już po wszystkim

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Ja wywołam na dzień babci to zdjęcie.

Tylko się teraz zastanawiam czy moim babciom też czy nie
ale ma obstawę misiową ja bym prababciom też wywołała

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Jestem zła, dziś Miś ma urodziny a teściowie nie przyjdą bo mają focha na moich rodziców
szkoda słów na nich normalnie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Hej ciotki!
śnieg macie jak się Kubusiowi podoba?

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 20:39   #4660
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
little, codziennie się modlę,by karma dopadła każdą starą rurę!!

amen
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość

Szajka, ja jestem jedna z najmlodszych ale Kogel mogel obie czesci, Seksmisje, Znachora, seriale Daleko od szosy i moja ulubiona Wojne domowa znam na pamiec :P Pozdrawiam mamo
Z klasyki kocham: Jak rozpętałem II wojnę światową, Wysjcie awaryjne, serial Daleko od szosy, Kogel mogel, Znachor Seksmisja łeeeeeee a z nowych to Lejdis znam na pamiec i Wesele było świetne (Szaja)
Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
P

Weszłam wszem i wobec oznajmić że Ewcia już po ospie.
super a Tobie zdrówka
Cytat:
Witam
U nas nocka masakra. Daria obudziła się o 00:30 i dłuuugo nie umiała zasnąć. Tak strasznie płakała, widać że coś ją bardzo mocno bolało aż wiła się z bólu nie umiałam jej pomóc.
biedna malutka

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Meneq jest klasyka i klasyka Misia też ledwo zmęczyłam, Rejsu nigdy nie udało mi się zmęczyć, za to Kogle-mogle oba oglądam średnio raz na dwa miesiące i zawsze przy nich płaczę ze śmiechu, no ale ja mam takie trywialne, proste gusta i nie lubię ambitnych filmów w których nie wiadomo o co chodzi

I jeszcze Sami swoi razy trzy!
I trochę podobna do Kogla-mogla Komedia małżeńska, nir ta jakość co pozostałe ale jest parę fajnych scen

Ja to się zastanawiam dlaczego dawniej umieli kręcić takie fajne rzeczy a teraz w każdej komedii muszą odpowiednio często rzucać mięsem, seksić się na prawo i lewo, a jakichś fajnych gagów to można ze świecą szukać... Te starocie to człowiek zna autentycznie na pamięć, a ten dzisiejszy chłam to się do niczego nie nadaje
co do pogrubionego- u mnie identyko. Kija, zawsze trafisz w sedno
Cytat:

Wracamy z apteki - PSTRYCZKU zgadnij co kupilam

marketing daje rade zdrówka Kubulku

Cytat:
Jestem zła, dziś Miś ma urodziny a teściowie nie przyjdą bo mają focha na moich rodziców Jak można dziecko mieszać w swoje waśnie, między sobą mogą sobie chyba rozwiązać swoje konflikty a nie traktować dziecka jak maskotkę. Dziś się dowiedziałam że dzwonili do męża wczoraj że przyjdą jak skończy pracę, on powiedział że nas nie będzie. Podobno przyjechała t na zwiady czy aby na pewno nas nie ma, na rowerze i zobaczyła męża w oknie No ale powiedzcie same, nie wkurzyły byście się? Piątek miałam zawalony robotą, sprzątaniem, gotowaniem, a oni sobie wymyślą że przyjdą. Przecież tort i imprezę robię w SOBOTĘ! Jestem zła jak szkag, boli mnie brzuch i głowa i odniechciewa mi się wszystkiego. Co to moje dziecko zawiniło. Już druga uroczystość na którą nie przyjdą bo mają focha na listę gości...
Soreczki, rozpisałam się, musiałam z siebie wyrzucić.
ożesz, qrwa Ci Twoi tesciowie mogliby "moim" reke podac

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA Dominiki, Lenki, Lili i Wiktorka! z okazji pierwszych urodzinek
Stary 2014-01-19, 20:50   #4661
s i l v e r
Zakorzenienie

My już po imprezce. Było super Daria w kościele była grzeczniutka, a potem w lokalu też aniołek
Mamy dużo zdjęć
Po 20.00 wszyscy się zebrali do domu bo dzieci już śpiące.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-19, 20:54   #4662
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:

SZAJA, BOKEH, LENOVA!!!

KARNE MACANKO!!!
a za co im sie taka przyjemnosc nalezy
Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
szklanko o kurde...naprawdę? Też uwielbiam kogel-mogel, juz milion razy oglądałam i za każdym razem mnie śmieszy Lubię też "Poszukiwany poszukiwana" oglądałyście?

Co do pytania to Igor sam się przekręca, śpi i na brzuchu i na boku, na pleckach rzadko.
ogladałam, ale mnie tyłka nie urywa Bartolini preferuje spanie na boku, plecach, na brzuchu jeszcze NIGDY nie spał drzemke w ciagu dnia opędza na jednym boku, w nocy obraca sie sam
Cytat:
zabijcie mnie ja nie oglądałam żadnego z tych filmów
karny bacik sie nalezy

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Następna? Nie grzesz kobieto, poszukaj sobie w sieci bo to łatwo znaleźć, free i nawet legalnie

Ja to kocham miłością absolutną np za:
- On ma ten.... no... horyzont
- Zenuś, ten samochód to się holzwagen nazywa
- On ma i horyzont, i holzwagen i jeszcze motor emzetę, o, co on ma

albo
- przecież dla przyjemności to nikt nie pije, tylko jak mus, bo przecież wiadomo że wódka zdrowie psuje. To co ty myślisz, że my tak bez powodu będziemy sobie zdrowie rujnowali?

no i oczywiście mój number one czyli zawodzenie mamuśki : oj córciu córciu, już ty panienką długo nie będziesz, już ty w domu rodzinnym nie zostaniesz, oj córciu córciu
(bo jak wiadomo - mus jest płakać nad panieństwem )
kocham Cie Kija wlasnie za takie momenty

Cytat:
Kochane Blanus ma takie odparzenie że nie da się dotknąć nawet wacikiem z woda ciepła,ręką też nie. Kupy jedna za druga,żrące,okropne. Tak się męczy biedną Dzisiaj była tak marudna jak jeszcze nigdy. Zęby jak nic. Co mogę na to odparzenie? Posypałam jej teraz mąka ziemniaczaną. Biedna,tak mi jej szkoda

ojeju, kochana biedulka- nam na takie okropne odparzenie pomógł Bepanthen- ten sam co na cycuchy w czasie bolesnego karmienia był
Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość

uwielbiam

mój też mnie całuje... przybliża się do mnie, otwiera buzię i oślinionym pyszczkiem "całuje" mnie przy okazji podgryza i jak się cieszy wtedy
za dospanie my jeszcze nigdy do takiej godziny nie spaliśmy

my też karmimy się tylko na siedząco, strasznie to męczące jest :/

zgadzam się

witam się wieczorową porą, ja byłam na szkoleniu, fajnie dość było oprócz niektórych uwag moich koleżanek (wiecie, typ praca praca kariera). Potem byłam w galerii ale nic mi się nie podobało, zresztą jak tylko tż powiedział, że Kubuś strasznie płakusiał przy usypianiu to aż mi się przykro zrobiło i odechciało mi się zakupów
Kupiłam tż dwie koszule, miałam zostawioną metkę z koszuli z tej firmy, która jest na tż idealna i co? Zamiast 7 guziczków mają po 8 i tż nie chce w nich chodzić :/
Stary 2014-01-19, 20:58   #4663
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość

ale mnie łeb napitala

mnie tez od rana, dopiero teraz przeszlo... Charlizz wiesz na co czekamy z tz? Zgadnij

Bokeh w tym miesiacu kupilam : sobie- 5 bluzek, bluze, 4 pary spodni( ale jedne sprzedaje na all bo za duze ;/), kurtke moro puchowa , komin i czapke, jakies kosmetyki, troche bielizny, wage kuchenna, mlodej 2 pary legginsow, bluze, pizamki. To chyba wszystko

Mozecie polecic jakis dobry, nie za drogi, bezdotykowy termometr dla dzidziola?

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 20:59   #4664
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Amelka padła 5 minut temu a mnie głowa napitala jakoś.
Pewnie przez 25 minutową drzemkę przed 17:00. Ale nie miałam serca jej nie kłaść bo nie spała cały dzień.
Fajny dzień dziś ;-)
Wybawiła się.
Nancy - wstaw dziewczynom Kubusia do klubu, niech zobaczą jak dojrzał chłopak.
mówisz ? To Twoja Amelka taka duża już, mój Kubuś dalej taki dzieciak
Cytat:
My już po imprezce. Było super Daria w kościele była grzeczniutka, a potem w lokalu też aniołek
Mamy dużo zdjęć
super, że impreza udana
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 21:04   #4665
Delicjanka
Zakorzenienie

Hejo ja właśnie siedze w kuchni.... majac orzed soba tone notatek ))) ale chyba sobie powtorze i pojde lulu ..buziaki Fewciu. Trzymam kciuki jutro

Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 21:05   #4666
elllmi
Zakorzenienie

wczoraj dzwoniła moja przyjaciółka z niusem, że jest w ciąży a tak się zarzekała, że jeszcze nie, za wczesnie, blablabla będę ciocią

Pstryczku, co do tych kubeczków, to ja mam dwa ze słomką i Filip super sobie radzi; Szajka pisze, że lepiej z uchwytami, ale my mamy bez i bardzo ładnie trzyma mamy taki http://allegro.pl/munchkin-kubek-nie...896138377.html i taki http://allegro.pl/canpol-bidon-ze-sk...890048438.html

Cytat:
Pola zasnęła o 22, szok, szok, szok!
Z tej okazji ogoliłam sobie całe nogi nową żyletką i użyłam żelu do golenia

Cytat:
Macie Misia z torcik
jaką ma świetną koszulę i tort super wyszedł

Cytat:
Napisane przez misia1505 Pokaż wiadomość
Hope awatar masz zarąbisty, tak się zastanawiam jak by wyglądały nasze awatarki odzwierciadlające nasze charaktrki
mój wyglądałby tak, jak avatar hope

Cytat:
Daria wreszcie się nauczyła sama z łóżka schodzić. Odwraca się tyłem i pięknie schodzi a jak się cieszy przy tym że się czegoś nowego nauczyła

Cytat:
Dziewczyny proszę o propozycje na dobra i szybka sałatkę na urodziny...
słoik selera, por, ananas z puszki, jabłko, kukurydza, jajka, szynka, świeży koperek, majonez - robiłam w sobotę i udało mi się zjeść tylko resztkę, bo wpadli niezapowiedziani goście
a tak na marginesie, to nienawidzę niezapowiedzianych wizyt

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
poszedł wczoraj na piwo nie dając mi znać, nie odbierał telefonu dopiero po jakimś czasie odebrał mówiąc ze wysłał sms po czym stwierdził ze wysłał ale zapomniał nacisnąć wyslij... wrócił o 3 w nocy....

Cytat:
W kooooooncuuuuuuuuu

Cytat:

Cytat:
Mamy dużo zdjęć
fajnie, ze się udało wszystko; chyba nie trzeba się będzie o zdjęcia dopominać

Stary 2014-01-19, 21:06   #4667
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Hello, Piotrus jeszcze bardziej sie rozchorowal, taki katar ma, tak mu spiki leca z nosia ze o losie, ciezkie nocki za nami, dobrze, ze malz wstaje bo ja w nocy mam tak oko sklejone ze rekami musze otwierac.

Bokeh, no wszystko wychodzi na to, ze ta zimowa sesja faktycznie jest nam nieprzeznaczona no :P

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
ojeju, zdroweczka kochani
Cytat:
Dziewczyny kocham mojego męża! Od samego rana, od 8. siedzę i przygotowuję się do nowej pracy, a On cały czas z Blanką. Tak się pieknie bawią, że aż mi zazdroszczę Blanka mimo, że nie w humorze, to słyszę jak ucieka przed M., śmieje się, piszczy aż.
brawa dla meza
Cytat:
super
Cytat:

oprocz tego krew mu poszla dzis z dziaselka, takze moze zabki tez go mecza...

A niedziela jak niedziela - u t. :P
Ooo wlasnie sobie uswiadomilam, ze rosolu dzis nie jadlam
.
co za bezczelnosc- rosołu nie jesc w niedziele
i oby juz nocki były lepsze

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość

W ogóle to muszę Wam zdać raport z miesięcznego mieszkania z rodzicami, blisko teściów i całej rodziny.
bardzo sie ciesze, ze tak sie ułożyło
Cytat:
W kooooooncuuuuuuuuu

Takze ostatnie nasze nocki to chyba efekt nowych umiejetnosci+zabki+teraz jeszcze katarek. Cudne polaczenie
brawo za wszystkie umiejętnosci klask i:

PSTRYNIU, ale masz małęgo przystojniaka

LAURKO, słodki Michas i fajnie torcik wyszedł
Stary 2014-01-19, 21:07   #4668
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Bokeh w tym miesiacu kupilam : sobie- 5 bluzek, bluze, 4 pary spodni( ale jedne sprzedaje na all bo za duze ;/), kurtke moro puchowa , komin i czapke, jakies kosmetyki, troche bielizny, wage kuchenna, mlodej 2 pary legginsow, bluze, pizamki. To chyba wszystko

weź idź z tą listą ja muszę jakieś spodnie kupić, bo w dwóch parach na zmianę chodzę i nie mam kiedy bo to, że nie mam kasy, to chyba oczywiste

Stary 2014-01-19, 21:08   #4669
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Little ja ma dobry,nie narzekam ale kosztuje ok. stówy, firmy Abakus. To ta sana co nianie elektroniczne angel care.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 21:13   #4670
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:

Pola umie od jakiegoś czasu, ale zawsze robi tak, że jeśli jest na końcu łóżka, to odpycha się do tyłu tak długo, aż dojdzie do drugiego końca, i wtedy schodzi

brawa dla Poli ja uwielbiam patrzec na małego, jak przez całe łózko tylem sunie, zeby zejsc

Cytat:
Mamy dużo zdjęć
super, ze imprezka tak sie udała czekamy na foto

MISIU- ja wreszcie znalazłam awatar, w którym sie zakochałam od pierwszego wejrzenia

Co do niekapków, my mamy z canpola, z gumowym ustnikiem, z rączkami, młody niezle sobie radzi

zazdroszcze Wam troche tego sniegu, u nas dzis tak lało od południa, ze łeeeeeeeee burkowa pogoda

a u nas jutro wizytacja księdzowa
Stary 2014-01-19, 21:13   #4671
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Hej...dziendobry! Potem Was ponadrabiam, u nas pada Śnieg..jest w końcu zima

MISIA I DZIEWCZYNY W SPR.HASHIMOTO wyniki mojej siostry, cytuje co mi napisała : " ATPO <1300, tsh 2.689 (w normie) a ft4 3,47 (tez w normie)."...wtf?:confused :

Dziewczyny już pisały. Niech idzie do innego lekarza.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44683754]dziewczyny, czy to ciasto na ciastka cytrynowe ma być tak rzadkie i klejące się do rąk?????

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Neti, niektórzy lekarze uważają,że tsh powinno być ok.1 i tylko to jest normą?[/QUOTE]

Tak, mi się tak kleilo i dodałam mąki więcej . Ale mi nie smakowały te ciasteczka może właśnie przez większa ilość mąki .

Neti sałatka :
2 puszki kukurydzy
2 puszki groszku
2 puszki czerwonej fasoli
2 słoiki szalotek
3-5 ząbków czosnku
Wymieszać majonezem, sól, pieprz.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 21:17   #4672
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Ostatnio chodzę na rzęsach, już zapomniałam co to znaczy nieprzespana noc. Blanka od trzech nocy płacze. Zawsze budziła się z płaczem z głodu a teraz mimo mleka nadal płacze,budzi się co chwila z płaczem, i czasem aż w histerie wpada i nie wiem o co chodzi. MOŻE ZĘBY ? ( Bokeh)
Ojjj Współczuję

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
poszedł wczoraj na piwo nie dając mi znać, nie odbierał telefonu dopiero po jakimś czasie odebrał mówiąc ze wysłał sms po czym stwierdził ze wysłał ale zapomniał nacisnąć wyslij... wrócił o 3 w nocy....
jakby mój tak zrobił to ....oj przesrane by miał
On by się nawet nie odważył tak zrobić.
Cytat:
Neti, tzn rosol jest, ale nie dla mnie, bo sie spoznilam (zawsze podaja kolo 10-11 )

a to nie mogli Ci podgrzać???

Cytat:
W kooooooncuuuuuuuuu
BRAWO!!!
Cytat:

Cytat:
Nie pochwaliłam Misia, wczoraj zasnął o 18.30, zjadł jeszcze o 22.30 i następna pobudka o 5.30 na jedzenie. Pospaliśmy do 7. A wczoraj spaliśmy do 8 od 18 Pochwaliłam łobuzika i pewnie czar pryśnie
łał! Super
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
hej hej najpierw Wam powiem, jak moje dziecie spało, a raczej nie spało a potem bede nadrabiac weekendowe zaległosci
Otóż: poszedl wczoraj spac o 22 z minutami, mnie kolacja, kapiel i manikiur zajeły okolo godzine, położyłam sie, a tu pierdyliard razy podawanie smoczka, przykrywanie, nawet minuty nie przysnęłam, o 1,50 mleczko, po czym dziec otworzył oczy i bajobongo do 4,50 wstał rano tuz po 8, przez dzien nie zasnął nawet na jedną/sekundową minuty zasnął na noc o 20,30 i błagam- niech spi do rana ewentualnie moge mu jesc dac i pic byleby na śpiocha
współczuję
Cytat:
mnie tez od rana, dopiero teraz przeszlo... Charlizz wiesz na co czekamy z tz? Zgadnij

Mozecie polecic jakis dobry, nie za drogi, bezdotykowy termometr dla dzidziola?
ale zaszalałaś
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
fajnie, ze się udało wszystko; chyba nie trzeba się będzie o zdjęcia dopominać
Trzeba będzie
Stary 2014-01-19, 21:21   #4673
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Twoje zwolnienie (jeśli placi Ci pracodawca...a sądzę że tak skoro to szkoła ).. To zostaje u pracodawcy, bo to jest dokument na podstawie ktorego jestCi wypłacony zasiłek.w razie kontroli musza to przedstawic...no problem-pytaj przecież cza se pomagać-poza tym, cieszę się że jeszcze coś z roboty pamiętam

zawioze to jutro do pracy, owiem jak bylo naprawde i niech mi spr, mamy taka mloda wporzo seketarke wiec zrozumie i dopiero jek cos bedzie nie tak to dopiero wtedy pojde spowrotem do przychodni bo tam to wiecznie kolejki itd, a jutro jeszcze rynek to juz w ogole ludu a ludu bedzie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Otóż: poszedl wczoraj spac o 22 z minutami, mnie kolacja, kapiel i manikiur zajeły okolo godzine, położyłam sie, a tu pierdyliard razy podawanie smoczka, przykrywanie, nawet minuty nie przysnęłam, o 1,50 mleczko, po czym dziec otworzył oczy i bajobongo do 4,50 wstał rano tuz po 8, przez dzien nie zasnął nawet na jedną/sekundową minuty zasnął na noc o 20,30 i błagam- niech spi do rana ewentualnie moge mu jesc dac i pic byleby na śpiocha :pro si:
omatkoicorko!
spokojnej nocki zycze!

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość

śnieg macie jak się Kubusiowi podoba?
mamy, caly tydz ma padac
yyyyyyy, chyba sie podoba
maz znim byl, raz jeden jedyny bo ja uziemiona jestem
dzis nie byli bo -8 i taaaaaaaaaakie wiatrzysko ze temp odczuwalna to chyba - 698547952

Cytat:
Mamy dużo zdjęć
super ze imprezka sie udala! i brawa dla darii ze taka grzeczniutka byla
rozumiem ze foty w k juz czekaja na nas

Cytat:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-19, 21:21   #4674
litllesweetangel
Lurker ;)

Elllmi ja kupilam tyle bo... tz mnie wyje.bal na zakupy. Doslownie Dal kase i powiedzial, ze mam w koncu cos kupic sobie bo wiecznie mlodej i mlodej, a potem narzekam, ze nie mam co nosic to sobie zaszalalam ...

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 21:21   #4675
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Oczywiście imprezka udana. Wszyscy się zachwycali ze Zuzia chodzi ona grzeczniutka, uśmiechnięta , wesoła dziś
Żarcia zostało mnóstwo, a i tak porozdawalam wszystkim.

Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 21:21   #4676
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
mówisz ? To Twoja Amelka taka duża już, mój Kubuś dalej taki dzieciak

super, że impreza udana
No pewnie! Wydoroślał - włoski mu urosły, ząbki są a nie widziałam dotąd, zupełnie inny chłopczyk. Ty tego nie widzisz bo to w końcu malutki synuś-mamuni

A oni z Amelcią w końcu posturę mają bardzo podobną teraz, umiejętnościowo też już równo praktycznie. Kiedyś było widać, że jest młodszy, teraz już praktycznie nie.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 21:28   #4677
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Elllmi ja kupilam tyle bo... tz mnie wyje.bal na zakupy. Doslownie Dal kase i powiedzial, ze mam w koncu cos kupic sobie bo wiecznie mlodej i mlodej, a potem narzekam, ze nie mam co nosic to sobie zaszalalam ...
i pewnie trzeba czasem zaszaleć
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Oczywiście imprezka udana. Wszyscy się zachwycali ze Zuzia chodzi ona grzeczniutka, uśmiechnięta , wesoła dziś
Żarcia zostało mnóstwo, a i tak porozdawalam wszystkim.

super, że imprezka udana
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
No pewnie! Wydoroślał - włoski mu urosły, ząbki są a nie widziałam dotąd, zupełnie inny chłopczyk. Ty tego nie widzisz bo to w końcu malutki synuś-mamuni

A oni z Amelcią w końcu posturę mają bardzo podobną teraz, umiejętnościowo też już równo praktycznie. Kiedyś było widać, że jest młodszy, teraz już praktycznie nie.
myślę, że ze 2 m-ce i będą się fajnie razem bawić a w wakacje to na pewno razem będą szaleć na placu zabaw
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-19, 21:31   #4678
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:

a to nie mogli Ci podgrzać???
No wiesz!!! Jesc rosol o 13?

Ale za to dostalam na wynos

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 21:31   #4679
ania13.03
Zadomowienie

Hej dziewczyny

Nie wiem czy mnie pamietacie bo wieki mnie nie bylo. Na szczescie starsza corka poszla do przedszkola i mam wreszcie troszke wiecej wolnego czasu, mimo, ze to tylko 3 godziny dziennie. Nie mam pojecia co u Was slychac dlatego jesli nie macie nic przeciwko to zaczne Was powoli nadrabiac a jesli mi sie nie uda to przynajmniej byc juz na biezaco, czasem moze nawet cos napisze jak sie odwaze po tak dlugiej przerwie

Pozdrawiam Was cieplo i buziaki dla wszystkich malych Skarbow

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 21:31   #4680
pstryczek84
Zakorzenienie

widzialyscie?
http://www.pudelek.pl/artykul/62923/...greya_zdjecia/

jakos tak mi oni troche nie pasuja...
u niej drazni mnie ta grzywka (nie pamietam czy w ksiazce A. miala grzywke - pewnie tak, ale ja jakos wyobrazalam sobie A. bez grzywki ) no a on - jak narazie na tych ujeciach to tradżedi! taki ciapciak, cieple kluchy, malo tego powiedzialabym nawet ze lekkim gejoskiem mi zajezdza
pacze i pacze ale demona sexu to ja w nim za grosz nie widze

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości