|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
BAN stały
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Też racja, ale z drugiej strony Pysia zawsze marzyła o weselu, pamiętam jak tu się cieszyła kiedyś z niego... Potem mogłaby myśleć latami, że coś ważnego ja ominęło. I to by nie była jej wina... Nie ma dobrego rozwiązania tej sprawytak naprawdę...
Wysłane z telefonu |
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym dla tej
|
|
|
|
#4413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem tak ![]() z jednego placka wychodzi 4 paczki(teraz zależy ile potrzebujesz paczek )na 120 osób babka powiedziała mi ze potrzebuje ok.10 placków(na stoły) u kogo pieczesz ?
|
|
#4414 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tzn ja wiem, ze On taki jest. Nigdy nie lubił być w centrum zainteresowania (juz tak w szkole miał, jego Mama opowiadała). Przy wiekszej ilości ludzi po prostu go paraliżuje. A ja to istne przeciwienstwo, w ogóle nie mam z tym problemu, a wrecz uwielbiam byc w centrum zainteresowania. I On napewno nie stroil by fochow bo wiedziałby jakie to dla mnie ważne, tylko pewnie robilby dobrą minę do złej gry. Jedynie by sie rozluźnił jakby troche wypił, tzn trochę więcej. A wiadomo, ze PM nie przystoi ![]() Więc sam fakt, że On by sie po prostu męczył mnie smuci ![]() Więc jestem mega rozdarta. On w ogóle najchętniej wziąłby ślub za granicą tylko w dwójkę ![]() Napewno miałoby to swoj urok ale mnie przeraza zalatwianie tego, no I ciezko by bylo o Koscielny na dodatek w jezyku polskim Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-01-20 o 07:36 |
|||
|
|
|
#4415 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
A jego rodzina to niech się swoją kasą zajmie, a nie jego.
|
|
#4416 |
|
Zadomowienie
|
Mojakaren wasze zaproszenia jak i cały pomysł na wystrój są bardzo klimatyczne, spójne i wg mnie bardzo ładne, nie przejmuj się zdaniem takiego ignoranta
![]() Pysia ciężka ta wasza sytuacja... nie wiem co ci poradzić.. chyba sami musicie się z tym uporać, ale jak nie zrobicie to jedna strona będzie nie do końca zadowolona i usatysfakcjonowana. Iza gratki za godzinę My też mamy 16 ![]() Anka to faktycznie ciężki wybór Cię czeka... daj znać jak podejmiesz decyzję ![]() Dobrze, że ja swoją kupiłam na wyprzedaży, bo w regularnej cenie w życiu nie mogłabym sobie na nią pozwolić (3900zł say u butterfly?
|
#4417 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
weź ślub za granicą na plaży nie jest to za drogie a na pewno romantyczne mi się takie marzy a później fruuu do Tajlandii, a jak wrócicie to obiad dla najbliższej rodziny i po sprawie
|
|
|
|
|
#4418 |
|
Zadomowienie
|
Cześć! Niestety nie dam rady nadrobić, bo w weekend zostałam bez internetu - w sobote wieczorem zdążyłam jeszcze przeczytac relację Kuli (gratulacje!
Cudnie się to czytało!) i mój router trafił szlag. Dzis ide po nowy. A w pracy mam gorący czas, więc nie dam rady być na bieżąco.Z nowości - kupiliśmy dla TŻta buty z Wojasa - te które wstawiałam No i zamówiliśmy obrączki proste, bez fazowania, 5mm, z żółtego złota o takie![]() Do odbioru za 10 dni
|
#4419 |
|
Raczkowanie
|
Weekend minął nam dość ''pracowicie''-szukaliśmy butów i garnituru-Tż ma i buty i śliczny ciemno-granatowy garnitur+spinki do mankietu+2 koszule na zmiane.Ja natomiast załamałam się bo nigdzie nie było złotych butów a jak już były to albo na koturnie,albo szpilki ok.10 cm(u nas jest taka różnica wzrostu a ja chcę być niższa od męża)tak więc wczoraj wysłałam zamówienie do akces 2 i wezmę naturalną skórę w kolorze ecru ze złotą kokardką-nie wiem tylko jaki jest koszt ww.kokardki bo na stronie niczego takiego w tym modelu nie było.
Dziewczyny w tk maxx kupiłam pudełko na kartki w formie książki(są różne wzory-my mamy bazylike,koloseum-ogólnie Rzym) duża koszt 34,99 zł,zamyka się na magnes wewnątrz,są też różne rozmiary i kształty-polecam skoczyć i się samemu przekonać-nam się bardzo podoba.Wybaczcie,że piszę bez ładu i składu ale denerwuje się bo Tż jedzie do pracy ponad 120 km a pogoda straszna-ślizgawica a żeby nie było rano jak zawoziliśmy młodego do szkoły czarny kot przebiegł nam droge |
|
|
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
dajcie spokój z tą pogodą
ale słysze w radio ciągle, że w innych woj. marznie wszystko.. tylko wypadki i wypadki
|
|
|
|
#4421 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Małżeństwo to sztuka kompromisu, ale z obu stron. Dlaczego to Pysia ma rezygnować z marzeń? A może to TŻ spróbowałby zrobić wszystko żeby ten dzień był najpiękniejszy chociaż dla niej?
Edytowane przez justynkie Czas edycji: 2014-01-20 o 08:36 |
|
|
|
|
#4422 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja nie wiem czy w ogóle dam radę coś z siebie wydusić podczas podziękować... ![]() padłam podłość ludzka nie ma granic.... nie przejmuj się takim głupim gadaniem. macie bardzo ładne zaproszenia. Tu trzeba zastosować powiedzenie: jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził" to jest głupie gadanie i tyle Cytat:
zaraz po ślubie jak ogarniemy sytuację mieszkaniową to bierzemy się za powiększanie rodziny ![]() Ciężki temat z waszym weselem. Ja sobie nie wyobrażam nie mieć wesela wiem, że zawsze czegoś by mi brakowało. Wspomnienia nie byłyby pełne. W tym przypadku któreś z was musi się poświęcić dla dobra tego drugiego, innego wyjścia nie widzę. Super te obrączki!!!
|
|
|
#4423 |
|
Raczkowanie
|
mam bardzo identyczne pudełko tyle,że u nas w środku będą kartki
http://blackdresses.pl/2012/07/15/co...i-i-kosmetyki/ |
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() wróciła mi wena ślubna ![]() ![]() Choć chodzę zła na przyszłych teściów bo zaczynają wymyślać... najpierw wymyślili ciasto na odchodne dla gości.. teraz wódkę na odchodne dla rodziny... nie wyobrażam sobie żeby rodzina dostawała wódkę w kieszeń a znajomi nie. więc będą musieli wybrać albo wszyscy albo nikt.. Jak chcą to niech płacą... |
|
|
|
#4425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W ogóle to wrzucam do klubu nasze zawieszki będę wdzięczna za wasze opinie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4426 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4427 | |
|
Zadomowienie
|
enzunio piękne pudło! Kawał dobrej roboty
![]() Cytat:
![]() A mi wena uciekła i na dzień dzisiejszy mam dość.
|
|
#4428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
Pysiu, my Ci nie powiemy czy robić wesele czy nie. Ale z mojego punktu widzenia - ja bym odpuściła. Ledwo datę ustaliliście, a ile razy już wylewałaś łzy z tego powodu? Warto? A im bliżej wesela tym wątpliwości byłoby więcej, więcej sporów i wypominania. Na Wasz związek też to pewnie pozytywnie nie wpływa. Wybrałabym ślub i skromny poczęstunek,a potem podróż życia
|
|
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
tak
długi katedralny taki jak Enzunio i krótki dwuwarstwowy ![]() Pysiu ciężki orzech do zgryzienia. niby nie jedna z PM organizujących wesele często mówi, że lepiej byłoby tą kasę przeznaczyć na co innego, że tyle zamieszania itp. ale prawda jest taka, że wesele jest raz w życiu, to jeden dzień, który zapada w pamięć na zawsze... ja bym chyba nie zrezygnowała z tego na twoim miejscu.. twój tż powinien przełamywać swoje lęki, w życiu będzie miał jeszcze nie jedną sytuację, kiedy będzie w centrum uwagi. no ale to oczywiście wasza decyzja, wiem jednak, że jeśli zrezygnujecie to ty zawsze będziesz tego żałować choć troszeczkę....
|
#4432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym wybrała podróz - na 100 % patrzcie co zamówiłam... czysty spontan ![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=3866811838 |
|
|
|
#4434 |
|
Rozeznanie
|
ile Wy naklepalyscie!!!
nie mam jak tego nadrobic.... wybaczcie musze nie dlugo zamawiac zaproszenia i sie zastanawiam ciagle czy brac z tej Amelii czy nie. Czy osoby, ktore zamawialy probki moga mi powiedziec, ktory papier byj nagrubszy/najporzadniejszy? Ja mysle o tych: http://www.amelia-wedding.pl/avril/d...ge/89?sef=hcfp ale boje sie, czy papier nie bedzie za cienki taki wyginajacy sie zarzyjcie do mnie do klubu, bo wstawilam jedna fotke, ale nie jestem pewna czy to na pewno dobry pomysl. Linaewen zasiala watpliwosc
|
|
|
|
#4435 | ||
|
Wtajemniczenie
|
A w życiu! Całe życie jest na podróże
![]() Cytat:
JJa mam wrażenie, że podróż poślubna aż za bardzo wysuwa się na pierwszy plan Tak naprawdę takich podróży poślubnych w życiu będziemy mieć hoho spoooooroooo miesiąc miodowy może być piękny w każdym miejscu, niekoniecznie trzeb wybrać np. hawaje, żeby czuć te emocje itp. rzeczy - ja tak do tego podchodzę ![]() Cytat:
weź... u nas całą noc lało, a teraz jest lodowisko ![]() wstawiłam nasze prowizoryczne zaproszenia do klubu |
||
|
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#4437 | |
|
Zadomowienie
|
I taki jak ja
tylko że ja będę skracać ![]() Cytat:
![]() Paris te zaproszenia mają gramaturę 246g więc powinno być ok
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4438 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Kazdej z Was, jeszcze raz wielkie DZIEKI Za wszystkie zyczenia... Cmok Jest to naprawdę mile ![]() Cieszcie sie każdą chwila z przygotowań bo ani sie obejrzycie a juz będzie mezatkami ![]() Oczywiście będę tu zagladac i służyć rada, w miarę możliwości odpowiadać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
Kuli a masz może dla nas jakies uwagi typu za mało ciasta, za dużo wódki itp?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4440 | |||
|
Rozeznanie
|
Mój narzeczony padłby trupem jakby ktoś wysmarował mu tak samochód.
![]() Cytat:
Cytat:
Dziewczynka uciekła do rodziców, w ogóle nie sypiąc kwiatków. Śmiechu było dużo na ślubie przez to. ![]() Cytat:
Pysia, ja byłam w podobnej sytuacji, ale odwrotnej: tzn, ja nie chciałam wesela. Stanęło na małym przyjęciu dla rodziny i dużym ślubie, dla całej rodziny. Ale i tak się denerwuję. Gdyby narzeczony się zgodził na ślub we dwoje, szalałabym ze szczęścia, ale tak to staram się cieszyć i mimo wszystko planować nasz ślub, takim jakim ma on być. Może pójdźcie na kompromis, tak jak my. Zamiast wesela, przyjęcie-obiad dla najbliższej rodziny.
Edytowane przez Kaigara Czas edycji: 2014-01-20 o 11:10 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

Skoro TŻ tak do tego podchodzi... Może przeznaczcie wzamian trochę więcej kaski na wypasioną podróż poślubną, która będzie pięknym wspomnieniem? Do tego jakaś fajna sesja z podróży

na dodatek powiedział, że jego rodzina (ciocie, wujkowie itp) powiedzą, że zmarnotrawil kasę na wesele 

Cudnie się to czytało!) i mój router trafił szlag. Dzis ide po nowy. A w pracy mam gorący czas, więc nie dam rady być na bieżąco.

Na szczęście nic jej do tego
wczoraj koleżanka wyciągnęła mnie jeszcze do jednego salonu