|
|
#3151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
Mówił - dajcie mi też tej maści na komary, żeby mnie bardziej po niej te komary gryzły
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwierz że jak mi już przejdzie ból a było to naprawdę warte uwagi to sama się śmieję ![]() Cytat:
dzifne
|
|
#3153 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#3154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O fidzisz, masz brata w aptece?z nieba mi zleciałaś jakie tabsy będą najlepsiejsze zeby ujędrnić skórę na gębie i spłycić zmarchy?
|
|
#3155 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byleby się nie pogarszało Cytat:
Nie? No to co się śmiejesz ![]() Mursz zrobiłaś mi dzień ![]() Piaskarka przejechała po chodnikach ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
![]() Zaraz też wymyślę jakieś pytanie ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale wiesz ze wszystko z wiekiem gorszeje
![]() muodsza już nie będemPoplułam się ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
|
|
#3157 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
:-( to by mi bardzo życie ułatwiło... Muszę iść na pocztę, bo ktoś kliknął Eclat D'Arpege... Ogólnie fajnie, ale tak mi się nie chcę nosa na tę cudną pogodę wystawiać, że szok...
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie perfumowe, moszna?
![]() Do tych co znają Dirt Demeter , więc ogólnie Demeter nie lubiem ![]() Chyba, że ktoś ma parę kropli na zbyciu? Oddźwięczę się ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() Nie no żart, wierzę
|
|
|
|
#3159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każ Mu wracać do branży, choćby na chwilę Cytat:
![]() na szczęście bo mnie takie zapachy nie kręcą, już raz miałam asfalt, wystarczy mi do końca życia
|
|
#3160 |
|
Nindżopesz
|
Kropli nie mam ale onegdaj miałam odlewkę i o ile pamiętam faktycznie pachniało ziemią. Ale taką co więcej z doniczki z kwitnącym kwiatkiem czyli był to całkiem sympatyczny, zielonkawo-słodki zapach. Spodziewałam się czegoś bardziej mhrocznego, gęstego, że tak powiem.
|
|
|
|
#3161 |
|
Wtajemniczenie
|
Pachnącego wieczoru
|
|
#3162 |
|
Nindżopesz
|
Ja z urodowym pitu pitu.
Co jest najlepsze na wybielenie/zdarcie z paszczy starych czerwonych śladów? Znaczy nie prehistorycznych blizn z okresu gimnazjum tylko bieżących. Peelingi, kwasy, jakieś kremy? I co robić żeby cera się tak błyskawicznie nie zanieczyszczała, da się to w ogóle powstrzymać? EDIT: prawda to, że na oczyszczanie cery i zwężanie porów najlepsza jest glinka marokańska? Kupuje któraś? Skąd brać, widziałam, że na ZSK jest w proszku w miarę tanio. Tysiąc pytań
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-01-20 o 17:45 |
|
|
|
#3163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 1. Doślizgałam się do domu A ja głupia chciałam iść w tym sezonie na lodowisko i płacić za tę atrakcję, phi Jak tu za darmo dziś cały dzień można się ślizgać, tylko łyżwóf nie mam ![]() 2. Dostałam pocztówkę a później była wysłana niż ta z Małopolski ![]() 3. I zdarzył się cud w medycynie ![]() Także i tak jest źle W związku z tym idę jutro do lekarza z tą fotą, ktoś jeszcze jutro ten tego?
||
|
|
|
#3164 | ||||
|
Zakorzenienie
|
też dobrze
Cytat:
ja bez problemu znajdowałam od ręki dorywcze prace na studiach. Wymagająca nie byłam więc brałam byle co żeby zarobić na waciki i bez problemu i grafik sie dało dopasować i zarobki jak na moje wymagania ówczesne były w miarę Chyba to aż taka prehistoria nie była ![]() Cytat:
bo u mnie jest normalny deszcz a nie marznący powodujący ślizgawkę więc podtrzymuję moje zdanie ![]() a ślizgawki współczuję Cytat:
Cytat:
ja nie nie ideu jutro do lekarza, za to ideu dziś upuścić krwi a jutro z wynikiem mam dzwonić do lekarza, liczy się?
|
||||
|
|
|
#3165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
||
|
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem kremy z kwasami na podtrzymanie efektów - teraz zaczynam AHA glikolowy z Biodermy, świetna jest Neostrata, coś z hydrohinionem? zlikwidowałam sobie nią blizny czerwone właśnie, ale dawno temu, teraz mam nowea acz mniejsze i walczę trochę po taniości. Także wprowadzenie do pielęgnacji kremu z kwasami to jest wyjście. Tylko poczytaj, bo ja już zapomniałam, który do rozjaśniania jest najlepszy, nei wiem czy aby nie kojowy? Glikol też zdaje się rozjaśnia, azelianowy chyba też - ale upewnij się - bo wybó preparatów amsakryczny - www.bio-med.pl 2. Hmmm jest świetna doraźnie, dla podtrzymywania efektów, ale jakoś wybitnie zatkanych porów jak np moje - nei oczyszcza, najpier je musiałam manualnie i kwasami. Ona matuje, zbiera sebum, nie należy przesadzać, bo rozkręcisz moc gruczołów łojowych i będą pracować na potęgę. Tak raz na 2 tyg używam, latem raz na tydz. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-20 o 18:34 |
|
|
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Przeca Ci wysłałam kiedyś tam
![]() ![]() Cytat:
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo się tego boję, można życie stracić na własnym podwórku - wybrukowanym, tego lodu NIE BYŁO widać ostatnio, szok a my jeszcze mamy schody jak u Kevina Samego w Domu ślizgawicy boję się panicznie
|
|
|
|
|
#3169 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 1. swego czasu mazałam się kwasem mlekowym ale bez spektakularnych efektów :/ 2. to se oczyszczę ręcznie i kupię. Plus jakieś oczyszczające mydło. Kupował ktoś coś na naturalne-piekno.pl? |
|
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to na szybko 1. bo mlekowy to raczej trądowozapobiegawczo 2. ja kupiłam żel Sylveco tymiankowy, pono ma rozjaśniać - fajny skłąd, mydeł bym unikała, bo zasadowe, ale może tylko moja skóra nie lubi mydeł, może innym służą. Żele z fitomedu też niezłe ale mi się zbrzydły, już tyle lat do nich wracam. Lubię nowinki. |
|
|
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() D. mi wczoraj nowego Wiedźmina kupił, początek zapowiada się fajnie
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
Red, ponownie zacytowałam, żebyś zwróciła na to uwagę. Sądzę, że masz pewnie niewilekie te zmiany, niemniej nie bawiłabym się w szukanie tylko od razu celowała w Neostratę żel rozjaśniający, z tym hydrochinonem. Wokół niego jest trochę zamieszania, nie wiem czy on dozwolony w Polsce i o co tam cho, pewnie nie wolno w ciąży. Poczytaj ale polecam - wówczas punktowo chyba, ja musiałam na całą twarz onegdaj bo miałam więcej blizn niż bladej twarzy. Ma też glikolowy kwasik, ale będzie sto procent lepszy niż Biodermy i inen takie. Ja poszłam po oszczędnościach, ale moja intuicja mi mówi, że i tak wrócę do Neostraty prędzej czy później.
|
|
|
|
#3174 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i zapach mię tez urzeka Cytat:
macham znad wierzgającego przychówku
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Trzy koty zaliczyły dziś po poludniu, jak im się zachcialo futra przewietrzyć....dobrz,że sie nie połamaly
![]() Cytat:
Dasz linka do tej neostrady/ Nigdy nie mialam, a kusisz... Red, od siebie moge polecić mydlo Savon noir, dobrze oczyszcza i peelinguje, używam 2 - 3 razy w tyg i zadowolona bardzo jestem. I jest diabelnie wydajne, mam od wiosny zeszlego roku i jeszce chyba na rok starczy. Wiadomo,ż ewszystkiego nie zrobi, ale z drobnostkami typu zapchane pory czy zaskorniki sobie radzi... https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...avon-noir.html Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-01-20 o 20:07 |
|
|
|
|
#3177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem, że temat był ale ja niekumata teraz dopiero się intereszę - polećcie jakieś dobre seriale, tematyka obojętna byle ciekawe, najlepiej takie co to przynajmniej sezon już wyszedł, żeby można było od razu całość zedrzeć i obejrzeć. mam nadmiar wolnego czasu ocznego podczas wypasania przychówku spokojnie odcinek do jednego karmienia obejrzę
|
|
#3178 | |||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Trochę droga rzecz, postanowiłam na początek spróbować tego z Oriflame http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=23468 (matka jest konsultantką, jeszcze promocja...)Cytat:
Cytat:
To ten? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ening-gel.html Łooo, cena... Póki co mnie zdecydowanie nie stać. W każdym razie w tym cyklu naprawdę coś mi się w cerę stanęło (dobrego). Wyskoczyły ze dwie rzeczy na krzyż, wszystko się goi... Może jeszcze będę piękna? Tylko zanieczyszcza mi się strasznie przed @ i żel myjąco-micelarny czy jakiś tam z Biedry nie dawał se rady więc pokombinuję z promocyjnym mydłem i glinką.![]() Cytat:
2. o Fitomedzie czytałam, że szał ale nie chce mi się go szukać po sklepach. A może jest gdzieś zawsze i na bank łatwodostępny? |
|||||
|
|
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad Fitomed- kochaaaana, ja se tyłka nie zawracam szukaniem, wsio klikam w sieciuni, inaczej szkoda czasu i butów Ale, szczerze, już po składzie i opiniach widzę większy sens zakupić żel tymiankowy Sylveco - no piszą nawet że rozjaśnia, Fitomed only myje. a tu składniki warte uwagi pod kątem rozjaśniania Do obecnie stosowanych składników o potwierdzonych klinicznie właściwościach rozjaśniających/depigmentacyjnych zalicza się: hydrochinon mącznica lekarska - pochodna hydrochinonu arbutyna kwas kojowy kwas witaminy A kwasy glikolowy AHA ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- napisałam w poście cytując Red że nie widzę nigdzie tego Lightning Gel HQ natomiast na www.bio-med.pl są inne, Neostrata ogólnie jest świetna - na mnei przynajmniej była niezawodna wydałam kasę raz - i kilka lat bujałam się z pikno cero wpomagając się tonikami z BU i tyle
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-20 o 21:08 |
|
|
|
|
#3180 | |||
|
Zakorzenienie
|
co kto lubi
ja nie jestem fanką odśnieżania ![]() ![]() Cytat:
![]() ja też się panicznie boję ślizgawicy, zwłaszcza ze z moimi nogami nie mam żadnych szans się nawet pozbierać jeśli się wywalę no i jeżdżenie autem to też średnia atrakcja, wiec oby do jutra rana jeszcze się temperatura na plusie utrzymała bo mam jechać o 6.30 do pracy ![]() Cytat:
Cytat:
z dramatów obyczajowych: - Six feet under - Mad Man - The Good Wife z kryminalnych: - The Sopranos - Breaking Bad - Dexter (chociaż ostatnie sezony słabsze) z "babskich": - Sex and the city - Desperate hausewives - Grey's Anatomy z komedii: - Friends - Entourage - The Big Bang Theory - The Office z trudnych do sklasyfikowania: - Twin Peaks - Gra o tron - True Blood Wszystkie które wymieniłam mają już więcej sezonów albo już się skończyły - do jednego sezonu to ja nawet nie siadam, nie ma sensu
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.

dzifne
Nie? No to co się śmiejesz 

każ Mu wracać do branży, choćby na chwilę

Jak tu za darmo dziś cały dzień można się ślizgać, tylko łyżwóf nie mam 
, zamarznięta trawa, najbezpieczniej iść ulicą, bo rozjeżdżona, didka, ledwo wylazłyśmy z klatki zaczęła "tańczyć" na lodzie
a my jeszcze mamy schody jak u Kevina Samego w Domu 

i jeszcze żeby o czymś rossądnym