|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
![]() nawijko cóż za mina ważniacka "co Ty mi tu dajesz kobieto !" ![]() A mysle podobnie jak ezzo, chyba trzeba przeczekać, syn mojej znajomej tez długo jadł papki, ale spoko po około półtora roku mu się odmieniło. Mimo, wszystko próbowała bym dalej, dać przed usta ewentualnie dac mu na wargi spróbowac smak, jesli nadal będzie robił nienienie to po prostu nie dawac mu do buzi, żeby nie miał jednak złych skojarzeń. U nas to np z butelką jest tak, że hania za chiny ludowe sama nie będzie piła i trzymała butli, i jak probuje jej dać ręce na butelke to płacz.... weź tu zrozum dzieci :P
![]() |
#422 |
Zadomowienie
|
Tak mi sie wlasnie wydawalo, ze widze logo ikei, ale nie kojarzylam nic takiego
![]() A moj babel cos dzisiaj paskudnie marudny byl, slina z buzi litrami wyciekala, humor zmierzly, apetytu brak, poplakiwal caly czas, nawet dziadzia, ktory wpadl w odwiedziny z moim bratem nie byl go w stanie rozbawic, dostal ibum mam nadzeje, ze choc troche przestanie go meczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Ło matko bosko wiżażowsko
![]() ![]() ![]() uwaga nadrabiam |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Proszę: obiecane fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | ||||||
Zakorzenienie
|
Świetne!
Już znalazłam drewnianą podstawę lampy, ale to też tanio nie wyjdzie, bo ok 100 sama podstawa kosztuje Boje się że mi nie wyjdzie taki ładny abażur ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44738260]powiem ci, że mamy z liroja ![]() ![]() http://www.leroy merlin.pl/oswietlen...3056,l956.html spację usuń a do tego mamy firankę w identyczne kropki ![]() cotton balls możesz sama zrobić: http://szufladawbloku.blogspot.com/2...ton-balls.html .[/QUOTE] Oglądałam, podoba mi się. Też planowałam sama zrobić, ale mi świecić nie będą ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mega piękne zdjęcia! Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#426 | ||
Zakorzenienie
|
Najlepszego dla dzisiejszych roczniaczkow
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szaja powiedz mi Ty kupowalas to łozko pietrowe?? bo kiedys chyba pokazywalas jakies linki?? bo chce kupic tylko boje sie czy mi corka z gory jakos nie spadnie ;/
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Amelka skapitulowała, w sumie to już od godziny była śpiąca... ale w pewnym momencie jak już usypiała to ja za głośno jakoś nabrałam powietrza i wiecie, ona tak cudownie zaczęłą się smiac na głos a oczka miała już pół otwarte... no to hop, pośmiałysmy sie w sumie godzine
![]() Dziś miała jakiś dzień głodomora. Zjadła rano 180mm z płatkami kukurydzianymi (dosypałam odrobine kakao;p) obiad - barszcz czerwony uwaga - 390ml a teraz dałam jej mm i 260mll ;o i w trakcie wiadomo uu i jakies tam cos;p a deserek jeszcze i banana troche zjadla musze o 6 wstać, zapalić samochód (niech sobie pochodzi z 40 min:P ) zeby sie zagrzał ... nie jade autobusem, pierdziele;p
![]() |
#428 | ||||
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Deli a Ty? Jak Ty robisz? Cytat:
![]() Piękne fotki, cudny Kubuś ![]() Ile płaciłaś za sesję? To są już wszystkie zdjęcia? Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pięknie kawaler wygląda!
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
superasnie ! na tym drugim jaki dorosły
![]() Laurko, a jakbyś zobaczyła na tablicy taka podstawe może jakas stara do przemalowania, albo u nas w kato tzn w siemianowicach jest inter komis, pelno tam róznych staroci może będzie jakaś lampa stara z fajna podstawą?
#431 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kurcze, dziwna sprawa... moze to chwilowe, fanaberia taka tylko... a zdjecie mimo wszystko slodkie ![]() ![]() Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-01-22 o 20:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
do mnie już te baby dzwoniły, powiedzialam ze Amelka jest przeziębiona ;p ale nie wiem jaka wymowka bedzie następna, chyba powiem wprost, ze raczej poczekam.
![]() |
#433 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Amelinka takie drzemki zalicza? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |||||
Zadomowienie
|
Pstryczku, Twój synio pięknie sie prezentuje
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jaki kawaler dorosły ![]()
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
ja? nic
![]() sesja kosztowala 350zl mamy plytke (taka fajna pamiatkowa jak z wesela, Kubus jest na okladce pudelka i plyty) z 39 zdjeciami juz obrobionymi na fest, kazde inne + z tego wywolanych 8 |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak sobie z tym problemem poradzila? Cytat:
![]() Dziekuje za rady ![]() Kuba sam trzyma butle z mlekiem. I to tak sciska jakby myslal, ze wtedy wiecej poleci. Jaki odmieniony ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#438 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#439 |
Zadomowienie
|
Przypomniało mi się a propos zdjęć. Jak jest z jakością zdjęć rossmanowskich albo empikowskich? Bo ja się dawno temu zraziłam do tanich punktów (na długo zanim ross czy empik zawitały w nasze progi) i zaczęłam wywoływać w salonie foto. No ale tam zdjęcia 10x15 są po 69 groszy, jak dużo to po 59. A ja tego wywołuję duże ilości i potem płacę po 200 zeta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zgadzam sie w 100% ![]() powiem tak, myslalam ze bedzie gorzej na poczatku szokes, mnostwo gadzetow nowych, swiatla, nowa ciocia i wujek wiec Kubus grzecznie wszystko wykonywal... potem zaczely sie spacery po domu ![]() ![]() najwiecej najladniejszych zdjec mamy z pierwszych poz, te ostatnie to juz takie wymeczone niestety... jak bedziecie miec ludzi z minimalnym doswiadczeniem to beda wiedziec jak podejsc do dzieciaczka... ale dla mnie najwiekszych zaskoczeniem byly te czapki, bez problemu Kubus dawal sobie je zalozyc i zupelnie bylo mu wsjo ryba ze je ma a zazwyczaj dzieciaczki nie znosza miec nic na glowie i te czapy tylko fruwaja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
My będziemy robić u tej babki https://www.facebook.com/pages/Monik...48973158523389 300 zł za 15 zdjęć na płytce i wywołanych w formacie 13x18. Mieliśmy dziś jechać, ale babce spaliła się lampa i ustalamy nowy termin. Coś te sesje wątkowe pechowe. U Pstryczka nie wypaliło za pierwszym razem bo Kubuś chory, Lady z Bokeh też nie mogą nic działać przez choróbska u nas ta lampa ![]() ![]()
![]() |
#442 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha, to wcale nie tak drogo. My też Domci robiliśmy sesję roczkową. Za jedną pozę chcieli 30 zł (w tym są 3 odbitki). A za przegranie wszystkich zdjęć (29) na płytę wzięła od nas 100 zł. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Dziecię śpi, dzisiaj byłyśmy u mojej chrześnicy na urodzinach ,pięknie się bawiła z dwiema dziewczynkami, oczywiście najlepszą zabawką była lala i wózek po całym mieszkaniu chodziła i już nawet do tyłu umie prowadzić i zakręcać. No nic tylko jej wóz kupować ![]() Jednak Blanka przez te zęby nieszczęsne maruda trochę i gorzej śpi. Ale ząbek pięknie błyszczy ![]() Dziewczyny, których dzieci usypiają przy mleczku- jak robicie z myciem zębów przed mlekiem myjecie czy jak to tak zrobić ??? A wiecie co.. robię się zazdrosna ![]() ![]() A tu tańce wygibańce : http://www.youtube.com/watch?v=Z2V_k...ature=youtu.be Dziękuję za wózkowe rady ! ![]() Kija- historia z dziadkiem-> ![]() ![]() ![]() Pstryczku- Dżejkob jest przecudowny ! I jaki On dorosły na tych fotach ![]() Hope- Ja nie wiem jak Ty panny do Dadola wszystkie w chałupie pomieściśz. Chłopak łamie serca <33 Debrah - Brawa dla Amelki za schodzenie z kanapy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
insolito daj znać, jak chałwowiec wyszedł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zadomowienie
|
Sylwietta na pewno to nie grzybica tylko efekt bostonki bo taki jest jeden ze skutków bostonki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękne zdjęcia robi ta babeczka ![]() Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2014-01-22 o 20:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zadomowienie
|
#449 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja robię w rossie i jestem zadowolona. Warto za pierwszym razem poradzić się obsługi w sklepie co i jak robić. W empiku nie robiłam. Nawijko ale Zuzka też takich nie zje. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale na taką całkowitą paćkę mu to robisz???? W ogóle nawet jak mały kwadracik ukroisz to nie zje??? Bo ja jej tylko widelcem rozgniatam, albo dzielę na mniejsze kawałki i je. ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
Ja nie wiem czy dobrze robię, ale my myjemy raz dziennie. Wieczorem przed kąpielą. A w nocy i nad ranem też mi je mm to co mam w nocy myć ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() do tanca z gwiadami ja daj! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.